Asioita, joita ihmiset tekevät jatkuvasti väärin

  • 4 024
  • 68

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Tähän ketjuun kerätään asioita, joita ihmiset tekevät ahkerastikin, mutta poikkeuksetta väärin. Innostuin aiheen kimppuun, kun jälleen tänään autolla ajaessa ensin katsoin, että jahas auto on kaistan reunassa pysähtyneenä, minkä jälkeen huomasin sen lisävarusteena olevan varoituskolmion asetettuna noin kolmen metrin päähän autosta. Paljon ei ehtinyt hidastaa.

En ole koskaan nähnyt varoituskolmiota asetetun oikein, eli niin paljon ennen hyytynyttä autoa, että kanssa-autoilija ehtisi ensin huomata varoituskolmion, sen jälkeen hidastaa vauhtia ja varautua vaaranpaikkaan ja vasta sitten nähdä itse vaaran. Innokkaasti niitä asetetaan, mutta poikkeuksetta peräpuskuriin kiinni.

Mitä muuta tehdään innokkaasti, mutta päin persettä?
 

juba

Jäsen
Suosikkijoukkue
ässät
Todella pieniin kauppoihin saapuessa ei tervehditä myyjää. Esim. kultasepänliike jne. Kuitenkin joutuvat sitten puhuttelemaan tätä melkein heti. Toki jos liikkeessä on jo muitakin asiakkaita niin ok, mutta ainoina asiakkaina outoa.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Suomen valtatiet ja ohituskaistan käyttäminen. Jos valtatiellä on 100 km/h nopeusrajoitus ja autojonon etummaisena kuljettaja ajaa keskimäärin n. 90 km/h nopeutta. Sitten tulee ohituskaista, minkä aikana nopeusrajoitus on edelleen se ihan sama 100 km/h. Mutta siinä kohtaa se alinopeutta körötellyt kuljettaja päättäkin nostaa nopeutensa n. 110 km/h, ettei vaan kaikki autot ehtisivät ohittamaan. Se ohituskaista-alue ei ole mikään kiihdytyskaista, missä sinun on oikean puoleisella kaistalla ajaessasi on pakko nostaa nopeuttasi 20 kilsaa tunnissa mitä olet ajanut koko muun ajan. Sama tilanne tullut tässä korona-kesien Suomi road tripeillä todettua moneen otteeseen.

Samoin vilkun käyttäminen liikenteessä. Tämä ei liene tarvitsevat esimerkkejä.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se on elämäkerta, ei elämänkerta.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pasta keitetään liian vähäsuolaisessa vedessä ja pahimmillaan huuhdellaan sen jälkeen.
Perunaveteen ei laiteta riittävästi suolaa. Perunavettä ei edes pysty ylisuolaamaan kun ei se peruna ime sitä samaan tapaan kuin vaikka pasta tai riisi, niin sama laittaa reilusti.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Challenge accepted.
Olen aika rajuja määriä testannutkin, mutta laita nyt vaikka 400g suolaa yhteen litraan vettä, ei siihen enempää saa liukenemaankaan. Veikkaan että kypsät perunat on just passelin suolaisia noinkin.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Aina kun pelaan pallopelejä, niin se yksi helvetin pilliin viheltäjä siellä kentällä tekee lähes koko ajan jotain väärin. Minähän en riko sääntöjä koskaan, vaan se ukko sorsii tahallaan juuri minua.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
  • Jack Torrance: Wendy, let me explain something to you. Whenever you come in here and interrupt me, you're breaking my concentration. You're distracting me, and it will then take me time to get back to where I was. Understand?
  • Wendy Torrance: Yeah.
  • Jack Torrance: Fine. Then we're going to make a new rule. Whenever I'm in here and you hear me typing
  • [types]
  • Jack Torrance: or whether you don't hear me typing, whatever the fuck you hear me doing, when I'm in here, that means that I am working, that means don't come in. Now, do you think you can handle that?
  • Wendy Torrance: Yeah.
  • Jack Torrance: Good. Now why don't you start right now and get the fuck out of here? Hm?
Lähde: IMDB (sis. linkkejä sivustolle)

:)
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tyypillinen virhe on avata ketju aiheesta, mille on jo oma olemassa.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös