Ja kyllä, mestaruuteen vaaditaan nykyään neljä.
Toronto Maple Leafs ei ole koskaan koko seurahistoriansa aikana voittanut edes kolmea kierrosta yhden pudotuspelikevään aikana.
Ja kyllä, mestaruuteen vaaditaan nykyään neljä.
Hyvä osoitus taas siitä, ettei pitäisi uskoa kaikkea, mitä netissä lukee. Tai ainakin itse pitäisi vielä tarkistaa, oli lähde mikä tahansa.Sori one-liner, mutta 1932.
Samoin Ville Pokka Chicagossa. Yleinen tapa Black Ace -pelaajien kanssa.Ari Ahonen jopa juhlisti voittoa Devilsin kanssa 2003 mutta virallisesti ei häntä voittajaksi lueta eikä nimeä kannussa ole. Sama homma Summasella ja esimerkiksi Janne Pesosella 09 Pittsburgh
Tää oli jännä, eikä isä Bjorkstrandin sukujuuretkaan edes ole Tanskasta, vaan Ruotsista sekä Norjasta.Vaikka Seattlen tanskalaistähti Oliver Bjorkstrandilla on hyvinkin pohjoismaalainen nimi ja hän on syntynyt Herningissä, Tanskassa, hänen isänsä on jenkki Todd Bjorkstrand.
En muuten ikinä tajunnut tätä, vaikka velipoikakin (Patrik) pelasi Tepsissä, että nimi kirjoitettiin aina Bjorkstrand, eikä Bjørkstrand tai Björkstrand.Vaikka Seattlen tanskalaistähti Oliver Bjorkstrandilla on hyvinkin pohjoismaalainen nimi ja hän on syntynyt Herningissä, Tanskassa, hänen isänsä on jenkki Todd Bjorkstrand.
Vielä nippelitietona että Bjorkstrandin veljeksien äiti on nimeltään Janne Bjorkstrand.Vaikka Seattlen tanskalaistähti Oliver Bjorkstrandilla on hyvinkin pohjoismaalainen nimi ja hän on syntynyt Herningissä, Tanskassa, hänen isänsä on jenkki Todd Bjorkstrand.
Veljekset ovat siis kirjaimellisesti persehedelmiä.Vielä nippelitietona että Bjorkstrandin veljeksien äiti on nimeltään Janne Bjorkstrand.
Avautui, että Englanti ei ole Euroopassa.Tossa ennen all-star breikkiä mietiskelin, että nimien perusteella Panthers on erittäin eurooppalaisvaltainen joukkue. Kun Cousins ja Lockwood olivat telakalla, siellä ei ollut kokoonpanossa "englantilaissukunimiä" kuin Bennett.
Oli alkukaudesta parhaimmillaan myös pörssin kärjessä. Ei tuo viitossija ainakaan itseäni yllätä enää tässä vaiheessa kautta.J.T. Miller on pistepörssin viidentenä. What?
On vaan jotenkin lentänyt itsellä täysin tutkan alla. Hienoa kautta kyllä vetää kolmekymppisenä.Oli alkukaudesta parhaimmillaan myös pörssin kärjessä. Ei tuo viitossija ainakaan itseäni yllätä enää tässä vaiheessa kautta.
Ei pelkästään tätä kautta vaan Miller on ollut yksi tehokkaimmista jo vuosia. Jos katsotaan 2020-lukua (kaudesta 20-21 nykyinen kausi huomioiden) niin Miller on 10. tehokkain koko NHL:ssä. Taakse jää Crosby, Barkov, Kaprizov, Stamkos, Kucherov...On vaan jotenkin lentänyt itsellä täysin tutkan alla. Hienoa kautta kyllä vetää kolmekymppisenä.
Miller on tehojen lisäksi aika yksisarvinen pelaaja monipuolisuuden ansiosta. Palkkakattoaikana NHL:ssä on ollut kaksi sentteriä, jotka ovat isokokoisia (vähintään 6'1 ja 200 paunaa), tehneet piste per peli tahdilla tehoja ja tuoneet päälle 100 taklausta kauteen enemmän kuin kerran. Nämä kaksi ovat Miller ja Anaheimissa pelannut Ryan Getzlaf.Ei pelkästään tätä kautta vaan Miller on ollut yksi tehokkaimmista jo vuosia. Jos katsotaan 2020-lukua (kaudesta 20-21 nykyinen kausi huomioiden) niin Miller on 10. tehokkain koko NHL:ssä. Taakse jää Crosby, Barkov, Kaprizov, Stamkos, Kucherov...
Menee kyllä heittämällä myös kategoriaan "NHL:n aliarvostetuimmat pelaajat". Kaikki nämä ylläolevat viestitkin huomioiden JT Miller ei koskaan juuri mitään palstatilaa saanut missään. Nucksista puhutaan aina vaan Pettersonin, Hughes ja Demkon joukkueena. Mennyt itseltänikin kokonaan ohi tuo hänen 99 pisteen kausi ja koko uran PPG:kin on ihan hyvällä tasolla siinä 0,8:n tuntumassa. Yli 700 ottelua pelanneiden aktiivien osalta PPG osuu hänen kohdallaan 25 sijalle (takana mm. Landeskog, Voracek, Duchene, Zuccarello), vaikka hänellä kesti useampi kausi päästä NHL-tehojen makuun uran alussa.Miller on tehojen lisäksi aika yksisarvinen pelaaja monipuolisuuden ansiosta. Palkkakattoaikana NHL:ssä on ollut kaksi sentteriä, jotka ovat isokokoisia (vähintään 6'1 ja 200 paunaa), tehneet piste per peli tahdilla tehoja ja tuoneet päälle 100 taklausta kauteen enemmän kuin kerran. Nämä kaksi ovat Miller ja Anaheimissa pelannut Ryan Getzlaf.
Eikö? Missäs se sitten on? Onko Irlanti Euroopassa? Entäs Norja?Avautui, että Englanti ei ole Euroopassa.
Emt, kysys käyttäjältä @Leon.Eikö? Missäs se sitten on? Onko Irlanti Euroopassa? Entäs Norja?
Jep. Ovechkin toki maalipörssin voittoja ja 50 maalin kausia on kerännyt aika hillittömän määrän ja jossain kohtaa laskin että hänellä oli yhtä paljon 50 maalin kausi kuin muilla aktiivipelaajilla yhteensä. Olisiko ollut 2016-2018 kausien välillä.Tämä lähinnä vaan avautui, koska silloin joskus 2008 ajateltiin, että Crosby ja Ovechkin tulevat pallottelemaan Arttua samoin kuin Wäiski ja Mario parikymmentä vuotta aiemmin, mutta näin ei koskaan käynytkään. Vaikka ihan kohtalaista uraa kuitenkin ovat tahkoneet menemään.
Vaikka puhutaankin sukupolvensa parhaimmista pelaajista, niin kohtalaisen yllättävää, että viimeisen 15 kauden aikana Crosby tai Ovechkin ovat voittaneet Art Ross trophyn yhteensä ainoastaan kerran (Crosby kaudella 13/14). Tässä ajassa esimerkiksi Sedinin kaksosilla on enemmän Rosseja, kuin näillä veljeksillä.
Iginla, P. Forsberg, St. Louis, J. Thornton, Crosby, Ovechkin, Malkin, H. Sedin, D. Sedin, Malkin, St. Louis, Crosby, Benn, Kane, Kucherov, Draisaitl.Tuo on hyvä huomio. Aika harva osaa edes nimetä ulkomuistista kaikkia vaikkapa 2000-luvun pistepörssin voittajia. Kun kausia on pelattu 23, niin pistepörssin voittaneita pelaajia on peräti 15. Kun jättää vuosituhannen alun Jagrin (neljä voittoa putkeen vuosituhannen molemmin puolin) ja viime vuosia dominoineen McDavidin (viisi voittoa seitsemään vuoteen) pois, niin saadaan 13 eri voittajaa 16 vuoteen. Osaako joku luetella nämä kaikki ilman googlausta?