Uleåborgir
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ei tää nyt niin vakavaa ole.
No ei olekaan, naulan kantaan. Siksi äänestin kymppiä.
Ei tää nyt niin vakavaa ole.
Kerran olen safkannut ABC:llä. Aika heikkolaatuista oli ja siksi ihmettelenkin miten ihmeessä liigaseurat viitsivät viedä pelaajansa syömään moista moskaa. Luulisi, että kun samoilla liigapaikkakunnilla kuitenkin pelataan niin sieltä jokaiselta liigapaikkakunnalta tai siitä matkan varrelta löytyisi se muutama säädyllinen ruokailupaikka. Todella amatöörimäistä toimintaa.
Kumpi muuten on parempi, abc:n taatusti tuoreista ja saman päivänä tulleista aineksista tehty kattaus, vai yksityisen pikkuaseman neljä päivää marinoitunut annos, joka lämmitetään mikrossa?
Hakaniemessä on myös loistavat Sävelen burgerit, Lounasravintola Raikun kotiruoka (varsinkin kun on hampurilaisbuffet) sekä erinomainen thaikkuravintola Lemon Grass. Tuli itsekin oltua töissä Hakaniemessä pari vuotta.Mitä tulee perinteiseen suomalaiseen safkaan, olen ollut sen verran onnekas päästessäni työskentelemään Hakaniemessä, sillä ei ole Heipan Herkkulounasta voittanutta kolmannella linjalla.
Summa summarum. Molemmat kerrat vahvistivat ennakkokäsitystäni siitä, että ABC:llä ja vaikkapa myös Raxissa jatkuva syöminen vaatii kyllä ihmisen, joka ei tiedä maailmassa olevan hyvääkin ruokaa tarjolla.
Tuohon ihmettelyyn että miksi ihmiset käyvät ABC:llä jonkun ravintolan sijaan, luulisin että yksi iso syy on sijainti. Kun on reissun päällä niin on vaan helvetin paljon helpompi pysähtyä siihen ison tien varrella olevalle liikenneasemalle kuin lähteä sompailemaan kaupungille etsimään ravintolaa ja sitten pyöriä mahdollisesti puoli tuntia etsien parkkipaikkaa, varsinkin jos ykköstarkoituksena on vain siirtää nälkää eteenpäin eikä lähteä erityisesti nautiskelemaan gourmet-ateriasta.
Kaksi kertaa käynyt ABC:llä syömässä. Ensimmäisen ja viimeisen.
Mennessäni sisään maksamaan kassojen luona pyöri joku isä lastensa kanssa kysellen henkilökunnalta, että saako täältäkin sitä Raxin pizzabuffettia vai mikä on homma nimi. Oli silminnähden pettynyt kun buffaa ei ollutkaan tarjolla. En jäänyt seuraamaan miten hommassa kävi, jäivätkö syömään vai siirtyivätkö muualle. Kuinka helvetissä kenellekään tulee mieleen syödä Helsingissä huoltoasemalla jotain täyspaskaa pizzabuffaa, kun valinnanvaraa on vaikka kuinka paljon?
Täytyy kompata Ikävänkantajaa täysin. Ihmettelen, miksi ihmiset kyseisiä paikkoja niin kovasti kannattavat? Eikö haluta pitää pystyssä oikeita ravintoloita vai mistä tässä on kysymys.
Aika monellekin tulee mieleen, jos pitää ruokkia nälkäinen lapsikatras suht nopeasti ja vaivattomasti matkalla jonnekin, ja huoltoasemalla sattuu olemaan pizzabuffet. On hemmetisti helpompi ja järkevämpi ratkaisu kuin lähteä erikseen ajelemaan jonnekin ja etsimään jotain gourmet-ravintolaa, jossa ranskalainen Pierre valmistaa käsityönä lapsukaisille valkosipulietanoita ja jossa Hans Välimäki lymyilee verhon takana tyytyväisenä huomatessaan, että salaattipöydän antimia kasvatetaan ravintolan takapihalla omassa puutarhassa luonnonmukaisesti.