Arvosanat Leijonille

  • 7 080
  • 77

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Kiitos Suomi!

Ei tullut mitalia mutta ihan hyvä suoritus. Hävisimme kummatkin ottelut tulevan finaalin joukkueille. Ei hävettävää.
Ens´kerralla sitten.
"Tapellaan" lisää MM-kisoissa ja otetaan sieltä sitten kultaa.
 

Ande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Raimosta

"Raipe liikkui flegmaattisesti."
"Raipe on hidas."
"Raipe ei tehnyt peliä ylöspäin."
"Raipe ei ollut sellainen, kuin näkemissäni Sm-liigapeleissä."

Kyllä kyllä. Mitä sitten?

Raimo Helminen pelasi turneessa nelosketjussa. Ilveksessä hän on pelannut kuluvalla kaudella ykkös-kakkosketjussa + ykkösylivoimaa. Helminen on todella monipuolinen pelaaja, joka sopeutuu valmentajan hänelle antamaan rooliin.
Raimon tehtävänä ei ollutkaan syötellä hyökkäysalueella ja kirmata kuin nuori varsa kevätlaitumella, vaan pitää ketjunsa kanssa vastustaja nollilla! Tehtävä suoritettiin täydellisesti. Raimon flegmaattisuus, ei peliä ylöspäin tuovana sentterinä, ei ykkösylivoimaa pelaavana olivat jo kaikkien tiedossa ennen kisoja.
Raimo oli myös toiseksi paras aloittajamme kisoissa.

Jos Raimoa olisi käytetty esim. ylivoimissa tai ykkösketjun kanssa muutoinkin, kuin Kanada-pelin viimeisellä minuutilla, olisi hän saattanut niitä pisteitäkin tehdä hyökkäysroolissa pelaavan pelaajan tapaan. Tosin tämä yksi syöttöpinnakin on ihan tyydyttävä määrä nelosketjun miehelle, jos paras pistemies joukkueesta teki kolme pistettä.
Tämä on kuitenkin yhtä turhaa jossittelua, olisiko Janne Ojanen pelannut paremmin hyökkäävänä sentterinä, kuin joku muu. Ojanen ei puolustavan sentterin paikasta edes kisaillut, joten vertailut hänen puolustustaidoistaan nelosketjussa ovat turhia.

Raimon arvosanaksi antaisin 8 (hyvä).
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kummallista, kun monet parjaavat Lummetta. Taisin tosiaan katsella ihan eri otteluita...

Jos Suomen pakistoa pitää analysoida, niin Lumme oli keskinkertaisesti pelanneen pakiston ainoita onnistujia. Varsinkin odotuksiin nähden Lumme pelasi huippukisat (kaikki odottivat hirveitä hasardeja Aran "saunakaverilta").

Pakit:

Lumme: Ainoa hyökkäyspeliin aktiivisesti osallistunut pakki. Lumme nousi sentään välillä (onnistuneesti) syvemmälle hyökkäysalueelle. Kaikki muut pakit pelasivat jopa Kanada-pelissä tappioasemassa yltiövarovaista "mää pidän viivaa, tai peruutan mieluiten keskialueelle" -peliä. Muutamia hasardeja, mutta koomauksia tuli vähemmän kuin muille pakeille. Lumme sentään toimitti kiekon yleensä Suomen alueelta ulos ja omille(lavassaan tai syötöllä omille). Uskalsi pitää kiekkoa ja pelasi myös alivoimalla esimerkillisesti. (Eniten plus-maaleja, paras +/- saldo pakeista kertovat myös Lumpeen onnistuneen)
arvosana: 8 1/2

Väänänen: Hieno avaus Teemun maaliin, muuten peruspeliä. Välillä liike ja taidot loppuivat ja vastustaja pääsi ilmaiseksi paikkoihin. Kovuutta tai kiekollista varmuutta olisi tarvittu lisää, nyt lähinnä ylimääräisenä 7. pakkina sotkemassa pakkien peluutusta...
arvosana: 7

Numminen: Yllättävän vaisu esitys. Miksi Teppoa peluutettiin ykkösylivoimassa, kun Teppo pelasi ylivoimaakin varmistellen? Yllättäen Tepolle sattui muutamia virheitä puolustuspäässäkin, muuten varmaa, mutta loistotonta peliä. Teppo tuntui pelaavan kuten NHL-runkosarjapelejä, säästellen voimiaan ja varman päälle. Tepon kaltaista peruspakkia tarvitaan joka joukkueessa, mutta Suomen materiaalilla Tepolle kohdistui myös kiekollisia vaatimuksia.
arvosana: 7 1/2

Niinimaa: Ainoa marginaalisesti onnistunut ylivoimapakki. Pyöritti peliä asiallisesti, vaikka huippuonnistumiset jäivätkin näkemättä. Hyvä liike olisi välillä auttanut hyökkäysten tukemisessa, mutta liiallinen virheiden varominen esti(ja toi virheitä). Veteli liian usein silmät kiinni lähintä miestä päin. Hukkasi välillä paikkansa puolustuspäässä. Ei pistänyt yhtään maalia omiin...
arvosana: 8+

Salo: Kelvollista fyysistä peliä omassa päässä. Välillä liike(ja peliäly) ei riittänyt tilanteissa, ja vastustaja pääsi ilmaiseksi maalintekopaikkoihin. Hyökkäyspäässä täysin näkymätön.
arvosana: 6 1/2

Timonen: Liiallista koheltamista. Liike paikkasi hieman D-junnumaista ryntäilyä puolustuspäässä. Kiekollisen pelin ideattomuus ja virheet yllättivät. Lumme ylivoimalle Timosen tilalle, niin ylivoimalla olisi voinut tapahtuakin jotain (jos ei muuten, niin omasssa päässä).
arvosana: 6+

Berg: Aki aloitti turnauksen hyvin, mutta loppua kohti virheiden määrä lisääntyi. Suomen pakkien hyökkäyspään tehottomuudesta kertoo Akin "100% pakkien maaleista" -saldo. Salon ja Niinimaan kanssa ainoita, jotka taklasivat välillä. Pelasi Lumpeen kanssa hyvin, muiden puolustajien kanssa oli välillä täysin pihalla.
arvosana: 7+
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Tappara, tietysti...
Manelle viime hetken paikoista...

Raimo Helmisen hyökkäysketju järjesti ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla kovan pyörityksen Kanadan puolustusalueelle. Teppo Numminen sai yhden täysin vapaan vetopaikan, mutta lyöntilaukaus kilpistyi heittäytyneeseen kanadalaispelaajaan. Hetkeä myöhemmin Helminen pääsi tuikkaamaan kiekkoa maalin edustalta, mutta riemukasta tasoitusosumaa ei vieläkään nähty.

Näin siis kertoi Jatkoajan otteluraportti. Mielestäni totesin ko. laukauksen ampujaksi Helmisen jo ennen kuin Mertaranta mitään ehti aiheesta sanoa, joten voisiko olla että ehkä se oletkin sinä, joka on väärässä?

-GoT
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Jani Hurme 8

Ei loistanut, muttei myöskään pettänyt. Vastasi odotuksia.

Pasi Nurminen 7½

Täytti odotukset, kun ei mokannut sitä ainutta peliään. Valko-Venäjä on kuitenkin niin surkea vastustaja, etten kehtaa parempaa arvosanaa antaa.

Janne Niinimaa 8-

Virheitä ei juurikaan tullut, mutta ei esittänyt ihmeitä hyökkäyspäässäkään. Hyvää peliä, mutta kun kaveri on NHL:n 20 parhaan puolustajan joukossa, parempaakin olisi odottanut.

Sami Salo 6+

Virheitä tuli ja hyökkäyspäässä täysi nolla. Oli kuitenkin muutamaa nukahdusta lukuunottamatta hyvin mukana ja pelasi puolustuspäässä hyvin. Ne virheet kuitenkin pudottavat arvosanaa.

Teppo Numminen 7

Todella kesy ja varmaksi kehutulta Nummiselta nähtiin myös pari virhettä. Hyökkäyspäässä ei paljoa esittänyt, mutta mitään en sillä osa-alueella odottanutkaan. Odotin varmempaa peliä ja enemmän johtajuutta.

Kimmo Timonen 6

Kanada-pelissä pelasi ihan hyvin, mutta peliaikaa tulikin todella vähän. Sitä peliä lukuunottamatta täysin yössä eikä hyökkäyspäässä häneltäkään nähty mitään.

Jyrki Lumme 8+

Yllättävänkin varmaa peliä USA-ottelua lukuunottamatta ja yksi upea seläntakaa syöttö. Yksi posiitiivisimmista yllätyksistä ja Niinimaan kanssa Suomen paras pakki.

Aki Berg 7-

Hänellekin tuli paljon virheitä, Bergiin pätevät samat sanat kuin Saloon, paitsi ettei Akilta odotettu mitään hyökkäyssuuntaan. Siksi Saloa korkeampi arvosana.

Ossi Väänänen 7

Vajaa turnaus. Teki virheen, mutta paikkasi sen syöttämällä Teemun upeasti läpiajoon. Pelasi odotetulla tasolla.

Sami Kapanen 6-

Ehkä jopa koko turnauksen suurin pettymys. Pistepörssissä korkealla, mutta Teemuun verrattuna kuin toiselta planeetalta. Ei pärjännyt kulmissa, puolustuspelissä ei ollut kehumista, tehoja ei tullut eikä päässyt edes laukaisupaikkoihin.

Teemu Selänne 9-

Vähän tehoton, mutta hakeutui paikkoihin, laukoi paljon, karvasi ja pyöritti vielä peliä ylivoimalla. Teki kaikkea, vaikka häntä pidetään puhtaana maalintekijänä. Suomen paras pelaaja.

Jere Lehtinen 8

Teki töitä kulmissa ja karvasi hyvin, teki myös tärkeän maalin Venäjä-ottelussa. Odotetun hyvä. Hukkasi Kanadaa vastaan Suomen parhaan paikan.

Antti Aalto 7

Yllättäen ykkösketjun keskelle. Väänsi hyvin, mutta ei juuri muuta. Kohtuullinen turnaus häneltä vaikka Koivun saappaat olivat ymmärrettävästi liian suuret. Odotuksiin nähden Aalto pelasi kelvollisesti.

Juha Ylönen 6

Yksi hyvä syöttö. Siinä Ylösen ansiot tässä turnauksessa. Ei tarvitse ihmetellä miksi miestä peluutaan jopa Tampassa vaihtelevasti laidassa ja keskellä eikä hyökkäävää roolia tule.

Mikko Eloranta 7+

Maalinsa ansiosta jätti positiivisen vaikutelman. Ei aivan yhtä hyvä kuin Lehtinen, mutta kelpo turnaus häneltä.

Niklas Hagman 8-

Karvasi ja teki töitä kovasti ja pamautti vielä Suomen ainoan maalin Kanadaa vastaan. Pisteitä olisi voinut tulla enemmän, mutta hänkin positiivinen yllätys.

Olli Jokinen 8

Ketjunsa paras kiekollisena ja taklauksiakin nähtiin. Flegmaattista surffailijaa, joka on MM-kisoissa esiintynyt, ei tällä kertaa nähty. Odotinkin Jokiselta hyvää turnausta, harmi ettei pelannut alusta asti ykkössentterinä.

Tomi Kallio 7

Hukkasi turhan monta paikkaa. Muuten nähtiin sitä tuttua Kalliota, oli kuitenkin huonompi kuin ketjukaverinsa.

Raimo Helminen 8

0 Kertoo kaiken oleellisen. Pappa teki työnsä juuri niinkuin pitikin. Olisi pitänyt kokeilla ylivoimalla, teki oikein pahaa katsoa kun Ylönen ja Nieminen siellä huseerasivat ja Helminen istui penkillä.

Juha Lind 7+

Ei karvannut niin aggressiivisesti kuin olisi odottanut eikä hankkinut vastustajille jäähyjä. Taklata taisi kerran. Ei kuitenkaan moittimista kun ei tullut miinuksia.

Jarkko Ruutu 7+

Odotin enemmän taklauksia ja kovempaa hiillostamista. Pelasi omaa peliään, mutta taisi pelätä jäähyjä normaalia enemmän.

Ville Nieminen 6

Pelasi väärässä ketjussa. Ei päässyt keskittymään ärsyttämiseen ja taklaamiseen kun ketju oli hyökkäävä. Ansaitusti vilttiin, mutta olisin laittanut Villen heti alusta pitäen Lindin tilalle Raipen kenttään.
 

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Maalivahdit:

Jani Hurme
Oli aikaajoin hiukan epävarma kiekkoja tippu liikaa eteen, muuten perusvarmaa peliä ja muutama loistava pelastus 8-

Pasi Nurminen
What can i say? pelasi yhden pelin ja pelasi hyvin ei mahtanut Valko-Venäjän maalille mitään 9

Puolustajat:

Janne Niinimaa
Hyvää perusvarmaa pelaamista ei esittänyt ihmeitä muttei pettänytkään 8

Aki Berg
Välillä liikaakin unessa, ei vakuuttanut minua 7

Kimmo Timonen
Odotin paljon enemmän mitä näin, Nashvillen tähtipakki petti ja pahasti 5½

Sami Salo
Nukkui välillä ei tainnut lähteä Samin kuuluisa piiska näissä kisoissa kertaakaan? 6½

Teppo Numminen
Ei pettänyt muutamaa hassia lukuun ottamatta pelasi hyvät kisat 8+
Ossi Väänänen
Taisi pelata vain kaksi peliä?Mutta pelasi ihan hyvin, ei pettänyt 7

Jyrki Lumme
Yksi Suomen parhaista pakeista näissä kisoissa, nousi hyvin tukemaan hyökkäystä eikä munaillut lähes ollenkaan 9

Hyökkäys:

Niklas Hagman
Ehdottomasti yksi parhaita Suomalaisia kisoissa!Loistavat kisat Niklakselle!9
Olli Jokinen
Pelasi hyvät kisat, ratkaisuja olisi voinut enemmän itse yrittää. 8-

Juha Ylönen
Suuri pettymys!Ei saanut oikeen mitään aikaan 5

Mikko Eloranta
Pelasi välillä yllättävänkin hyvin. 7+

Raimo Helminen
Pelasi niin kuin pitikin ei pettänyt eikä loistanut 8

Sami Kapanen
Ei vaan pystynyt käyttämään nopeuttaan hyväksi eikä mitään muutakaan 6½

Antti Aalto
Pelasi kohtalaisesti. 7

Juha Lind
Ei tehnyt oikeestaan mitään 6

Jarkko Ruutu
Pelasi niinkuin odotettiinkin taklasi melko paljon ja kovaa , otti myös taklauksia hyvin vastaan 8

Jere Lehtinen
Mahkuja olisi ollut paljonkin parempaan 7

Tomi Kallio
Tuhlasi tusinoittain hyviä maalin teko paikkoja silti ihan ok 7-

Ville Nieminen
Olisi voinut antaa Villen enemmänkin pelata oli melko pirtee kokoajan 7+

Teemu Selänne
Oli kyllä tehoton, mutta niinkuin sanottua teki paljon kentällä oli Suomen paras pelaaja näissä Olympialaisissa 9+





Tässä minun mielipiteeni!
 

Huuhaa

Jäsen
Re: Manelle viime hetken paikoista...

Viestin lähetti God of Thunder


Näin siis kertoi Jatkoajan otteluraportti. Mielestäni totesin ko. laukauksen ampujaksi Helmisen jo ennen kuin Mertaranta mitään ehti aiheesta sanoa, joten voisiko olla että ehkä se oletkin sinä, joka on väärässä?

-GoT

Niemisen Villehän sen maalipaikan siinä tuhlasi....
 

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo siis Raipe hoiti hommansa tosi tyylikkäästi! Se mikä Raipella on tosi hyvä niin hän on erittäin monipuolinen kuten Ande sanoikin! Raipe on aina ensimmäisenä puolustamassa, joskus jopa pakkeja ennen! Se mitä tulee Ojaseen niin itse olisin aluksi valinnut hänet Jokiesen tilalle. Nyt tähän porukkaan olis ollu ihan sama oisko siä ollu Antti Aalto vai Janne Ojanen!
Puolestaan jos Janne ois ollu Raipen tai Jokisen tilalla, olis se heikentäny joukkuetta!
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Raimo löi kiekon aina ränniin kun vähänkin hänelle annettiin painetta, että ei tulisi yhtään kiekonmenetyksiä. Samaan rooliin olisi pystynyt monta muutakin suomalaista sentteriä. Alotuksissa Raipe loisti ainoastaan Valko-Venäjää vastaan ja otti aika pahasti päihin muissa peleissä. En ymmärrä mikä siinä Raipen esityksessä oli niin upeaa, että häntä pitää muistaa kehua joka lauseessa. Kyllähän Raipe paikkansa täytti, mutta jotain rajaa sentään noissa hehkutuksissa.
 

Huuhaa

Jäsen
Viestin lähetti Alex
Raimo löi kiekon aina ränniin kun vähänkin hänelle annettiin painetta, että ei tulisi yhtään kiekonmenetyksiä. Samaan rooliin olisi pystynyt monta muutakin suomalaista sentteriä. Alotuksissa Raipe loisti ainoastaan Valko-Venäjää vastaan ja otti aika pahasti päihin muissa peleissä. En ymmärrä mikä siinä Raipen esityksessä oli niin upeaa, että häntä pitää muistaa kehua joka lauseessa. Kyllähän Raipe paikkansa täytti, mutta jotain rajaa sentään noissa hehkutuksissa.

Rajansa toki hehkutuksissa, mutta mikäs se Sinun suosikkiseurasi nyt olikaan, ai niin joo....
 
Suosikkijoukkue
Tappara, tietysti...
Jatkoajan raporttia muutettu...

Niemisen Villehän sen maalipaikan siinä tuhlasi....

Kappas vain, otteluraporttiin on käyty vaihtamassa Helmisen tilalle Nieminen sen jälkeen kun copy-pastesin keskusteluun tuon lyhyen pätkän ottelun viime minuuteista. Väittäisin kuitenkin edelleen, että se oli Helminen joka sen laukauksen ampui, ja nimenomaan oman havaintoni perusteella. Toisaalta, who cares....
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Minäkin olen sitä mieltä, että Helmisen kehuminen on liioiteltua. Eihän häneltä juuri kukaan mitään odottanut, mutta ei Raipe ihmeitä esittänytkään. Nolla päästettyä maalia on hyvä suoritus, mutta tosiasiahan on, että miehet karkailivat puolustuspäässäkin. Hyviä syöttöjä ei juuri ollenkaan. Hyökkäyspäässä aivan liian hidas, enkä tarkoita pelkkiä jalkoja. Liikkuminen kauheaa katsottavaa. Kokeneena hyvä rauhoittamaan peliä ja aloituksiakin voitti yllättävän hyvin. Täytti paikkansa joukkueessa, mutta sen olisi varmaan tehnyt moni muukin. Ei olisi tarvinnut yhtään enemmän peliaikaa.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Alexin ja Jiimon perustelut ovat kuin omasta kynästäni ( ja mikä onkaan suosikkijoukkueeni...?). No joo , Raipe selvitti joka tapauksessa kisat paremmin kuin odotin - mutta odotusarvo olikin niin alhaalla, että kun mies ei lopulta suuria mokia tehnyt ja oli näkymätöntä perusmassaa, niin hän ylitti odotukseni. Muun muassa Pakaslahti, Sihvonen ja Eloranta olisivat pärjänneet Raipen tontilla, kun aina kuitenkin kysellään "kuka tilalle". Jarruketjut pelaavat yleensä vastustajan ykkösketjuja vastaan, näin ei käsittääkseni tässä turnauksessa tapahtunut Suomen osalta.

Lumme sen sijaan paitsi että ylitti ennakko-odotukset, oli ihan kansainvälistä huipputasoa tontillaan.

Odotuksiini nähden pettymyksiä olivat Nieminen, Lind, Ylönen, Kapanen, Timonen, Numminen , Berg ja onnistujia Lumme, Jokinen, Kallio, Hagman, Helminen (!), Eloranta - huom! nämä kaikki siis omiin ennakko-odotuksiini nähden.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pakit

Nyt sitten pakit kun on arviointiin sopivasti aikaa.

Järjestyksessä parhaimmasta huonoimpaan.

1. Janne Niinimaa

Niinimaa pelasi vakuuttavat kisat. Varmaa peliä kaikin puolin ja puolustamisen lisäksi useita todella hienoja ylös nousuja. Mahtuisi kevyesti minkä tahansa joukkueen kokoonpanoon näissä kisoissa.

2. Teppo Numminen

Jälleen ihan hyvät kisat Teppo pelasi kuten odottaa sopikin. Ehkä joku voi ajatella että pelasi vähän liiankin varman päälle mutta minä olen ainakin ihan tyytyväinen jälleen kerran Tepon esitykseen arvokisoissa. Teki sen mitä pitikin ja hoiti oman paikkansa vakuuttavasti.

3. Ossi Väänänen

Onneksi toipui pelikuntoon. Olympialaisissa ensimmäistä kertaa mutta sitä ei paljon huomannut sillä Väänänen esiintyi kaukalossa aina peliaikaa saadessaan kuin vanha tekijä. Otteisiin on tullut lisää rauhallisuutta ja varmuutta ja en enää yhtään ihmettele että Phoenixin suunnaltakin on kehuja tullut. Otti ennen näitä kisoja vähän turhankin paljon jäähyjä mutta nyt ei sitäkään ongelmaa ollut.

4. Jyrki Lumme

Oli hyvä pelissä Venäjää vastaan. Varmasti yksi Lumpeen onnistuneimpia pelejä kautta aikain maajoukkueessa oli kyseinen peli. Kanadaa vastaan kuitenkin esitys jo heikkeni aika reilustikin. Pelityyli on ja pysyy sellaisena että riski niihin hasardeihin on olemassa mikä katsojaa hieman pelottaa mutta tällä kertaa vastustajat eivät onneksi päässeet niin vaarallisiin katkoihin että omissa olisi soinut.

5. Sami Salo

Loukkaantui vähän ennen kisoja ja jotkut pelkäsivät jopa sitä että kisat jää pelaamatta. Toipui kuitenkin pelikuntoon ja ehti pelata muutaman pelin NHL:ssäkin ennen kisojen alkua. Tykki oli nyt ruosteessa ja ehkä muutenkin Salo pelasi vähän varovaisesti läpi kisojen mutta ei nyt kuitenkaan mitenkään hävetä tarvitse Salonkaan kisojen jälkeen.

6. Aki Berg

Pettymys oli ainakin minulle toi noi näissä kisoissa. Huolimattomuuden seurauksena aivan liian paljon karkeita virheitä joita todella hirvitti katsoa. Hetkittäin oli ihan OK mutta varmuus jäi puuttumaan eikä myöskään innostunut taklaamaankaan odotetusti.

7. Kimmo Timonen

Mitä Kimelle on tapahtunut? Enpä olisi ihan heti uskonut että noin pahasti pettää odotukset näissä kisoissa. Taisi olla häneltä kaikkien aikojen huonoin turnaus. Turhaa sähellystä jota oli ikävä katsoa.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
todellakin

Täytyy sanoa, että Raipe oli kova luu näissä kisoissa, voiko kukaan väittää vastaan? Kaiken päälle se loppumyllytys kanukkeja vastaan kolmannessa erässä, huhuh!!!

Pyydän ystävällisesti niitä henkilöitä, jotka haukkuivat Aravirran pataluhaksi nyt osoittamaan sen todeksi, että joukkue oli huono.

Omasta mielestäni voi vaikka hävitä, jos tekee sen taistellen. Sitten tämä kova voittamisenhalu. Onko joku nähnyt Selänteen koskaan taklaavan ketään? Minä en, se jos mikä kertoo siitä asenteesta mikä Teemulla oli näihin kisoihin ja kapteenin ominaisuudessa hän taisteli loppuun saakka ja kaatui saappaat jalassa. Kunnioitan Selännettä tällä hetkellä todella paljon! Kunpa henkilökohtaisella tasolla hänelle kävisi edes tuuri Stanley Cupin kanssa...

Mikäkö on mielestäni hienointa joukkueessa? Jokinen, Hagman, Väänänen, Nieminen, Ruutu ja Niinimaa. Näillä miehillä on helvetinmoinen asenne ja halu onnistua, varsinkin kurpitsapää näytti pitkää persettä kaikille niille perussuomalaisille, jotka yleensäkin nauravat toisten epäonnistumiselle. Pikku hakki nosti Suomen heti takaisin taisteluun mukaan tärkeällä osumallaan, väänsi kulmissa ja taklasi Nolanin keskiaukeamalla ts. pelasi suurella sydämellä!


Ainoat pelaajat, joilta olisi odottanut parempaa, on Kapanen-Ylönen -akseli. Heillä ei koko turnauksen aikana peli oikein osunut uomiinsa, mutta täytyy muistaa kuitenkin, että Kapasella kävi aika paska munkki juuri ennen turnausta, vaikka mies ei siitä mitään haittaa sanonutkaan olevan, niin täytyyhän sen tuntua kun seittemän sentin puupala menee kämmenestä läpi!


Kaiken kaikkiaan on paljon hienompaa olla suomalainen kuin ruotsalainen, he mokasivat koko touhun todella pahasti, ei näin, ei todellakaan näin!!

Kiitos Suomi, kiitos Raipe ja koko muu porukka! Oli hienot kisat ja loppuhuipennus meni aivan pikkiriikkisesti väärin....



täällä jossakin....Masaman
 

hege

Jäsen
Täytyy sen verran Kapasta puolustella, että tyly tosiasia on se ettei meillä oikein riitä ns. kädellisiä keskushyökkääjia tällä tasolla edes kahteen ketjuun. Kapasesta olisi ehkä saatu enemmän irti, jos häntä olisi peluutettu esim. Jokisen ketjussa (jälkiviisaana on helppo "valmentaa", joten olisi voinut kokeilla ketjua Hagman - Jokinen - Kapanen). Nyt Kapanen meni mielestäni hieman hukkaan Ylösen ja Niemisen/Elorannan kanssa. Ykkösketjussa keskushyökkääjän kädettömyys ei ehkä ollut niin iso haitta, koska sekä Selänteellä että Lehtisellä on taitoa pelin tekemiseen. No jos nappuloita on vähän, niin ei niistä oikein montaa erilaista (toimivaa) variaatiota voi tälläisessä turnauksessa hakea.

Itse olisin odottanut enemmän nimenomaan puolustajilta esim. hyvät avaukset, keikon ylöstuonnit ja nopea suunnanmuutospeli tuntui puuttuvan kokonaan ja itse uskoin näiden olevan se meidän vahvuus. Kuvittelin puolustajien pystyvän hyvällä kiekollisella pelillään paikkaamaan hyökkääjien puutteita em. pelissä, mutta valitettavasti näin ei ihan käynyt.

Kaikenkaikkiaan mielestäni pelit menivät hyvin (poislukien USA peli) ja valmusjohto oli peluutuksenkin suhteen normaalia paremmin hereillä. Ja mikä parasta nyt ei mielestäni joukkueessa ollut lainkaan ns. pahoja pettymyksiä, yksinkertaisesti nykyiset paukut eivät vain riittäneet pidemmälle.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: todellakin

Viestin lähetti masaman

Omasta mielestäni voi vaikka hävitä, jos tekee sen taistellen. Sitten tämä kova voittamisenhalu. Onko joku nähnyt Selänteen koskaan taklaavan ketään? Minä en, se jos mikä kertoo siitä asenteesta mikä Teemulla oli näihin kisoihin ja kapteenin ominaisuudessa hän taisteli loppuun saakka ja kaatui saappaat jalassa. Kunnioitan Selännettä tällä hetkellä todella paljon! Kunpa henkilökohtaisella tasolla hänelle kävisi edes tuuri Stanley Cupin kanssa...

täällä jossakin....Masaman

Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Selänne näytti taistelemisen mallia ja yritti loppuun asti. Laittoi kapteenina itsensä peliin täydellisesti. Olen aina pitänyt Teemusta pelaajana mutta arvostus kyllä nousi entistä korkeammalle tämän esityksen jälkeen.

Kyllä koko muukin joukkue taisteli esimerkillisesti. Varmasti kaikki antoivat kaikkensa Suomen puolesta. Raipe oli kyllä yksi positiivisimpia yllättäjiä koko joukkueessa. En Raipelta paljoa odottanut mutta USA peli jo näytti ettei ole turha mies kentällä. Kyllä Ara loppujen lopuksi ihan oikeat miehet joukkueeseen valitsi. Tuskin se menestys olisi muuksi muuttunut vaikka olisi joku toinen valittu. Hagmanin valitsematta jättämistä kyllä ihmettelin jo aluksi ja mies näytti kuuluvansa joukkueeseen Hieno esitys.

Myös Ossi Väänänen oli positiivinen ilmestys kentällä niissä kahdessa pelissä mitä pelasi. Hoitaa varmasti oman osansa ja pelaa varmaa puolustuspeliä ja olihan se hieno syöttö Selänteelle.

Puolustuksen plussat: Niinimaa, Väänänen, Numminen, Lumme

Hyökkäyksen plussat: Selänne, Jokinen, Hagman, Raipe, Ruutu

No varmasti joku unohtuikin mutta kukaan ei mielestäni ollut todella huono (Timonen ehkä haparoi ja jotkut odotuksiin nähden heikompia mutta ei huonoja). Maalivahdit olivat ihan hyvät. Hurmeelle ehkä meni joku helpohko mutta vastaavasti pelasi hienosti ja pelasti monta hyvää maalintekopaikkaa vastustajilta. Nurminen pelasi ihan hyvän pelin. Tosin ei vastustajakaan mikään erikoinen ollut (ai niin... Ruotsihan hävi niille:D ).

Kokonaisuutena olen Suomen esityksiin tyytyväinen! Hieno turnaus ja Kanadakin olisi voitu toisena päivänä voittaa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Viestin lähetti Kossu
Eiköhän todeta kaikki että suomalainen jääkiekkoilu sijoittui juuri sille sijalle, mihin se maailmassa kuuluu. Eli 5. - 8. Joukkueessa oli hyviä suorittajia ja huonoja. Osa heistä pelasi viimeiset kisansa maajoukkuepaidassa - toivottavasti.

Tulevaisuuden kannalta olisi parasta, että MM-kisojen jälkeen Aravirta irtisanoutuisi ja hänen tilalleen palkattaisiin uusi yrittäjä. Voittajavalmentaja Aravirta ei ole. Hyvä koutsi ja mitalimies tietysti, mutta Globenin jälkeen kaivattaisiin taas MM-kisoista kirkkainta. VAIN siihen Suomella on mahdollisuus, jos parhaat NHL-pelaajat ovat kanukeilta, jenkeiltä, tsekeiltä ja venakoilta pois.

Käynnistän keskustelun. Juhani Tamminen päävalmentajaksi.

Tekisi mieleni sanoa kovemmin, mutta sanotaan vain että Juhani "Selittelijä" Tamminen NEVER. Ehkä Ranskan valmentajaksi sopii, mutta ei enää edes esim. Kärppien, josta sai potkut. Suomi voitti kisoissa Venäjän ja hävisi Kanadalle maalilla. Turkkuslaisten Lätkä-Lenitoiden mielestä homma tökki siis valmennuksesta. Yhtä hyvin voin väittää, että se tökki Länki-Hurmeesta. Huom! Kumpikaan väite ei pidä paikkaansa. Valmentaja vaihtuu aikanaan, mutta tammiset ja pietilät voidaan unohtaa. Kas kun ei vaadita Suhosta takaisin päävalmentajaksi. Onhan se sentään valmentanut änhooällässä.
 

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
Ajatelkaa...

... yks ainoo voitto Kandasta ja Suomi olisi ollut lähempänä olympiakultaa kuin koskaan. Kyllä jäi näistä kisoista paskan maku suuhun niin pelaajilla kuin myös Suomen faneillakin. Surettaa. Mun mielestä Raipe olisi ansainnut kuudensista kisoista mitalin. No, ehkä Torinossa... :p Ja naisten pelit oli kyllä niin alaarvoista katseltavaa, että huh huh... :mad:
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Raimo ei pystynyt "rakentamaan peliä ylöspäin" koska..

Juha Lind
Jarkko Ruutu
Ville Nieminen

Mitenkä näille miehille rakennat peliä? Jokainen kiekon saadessaan tuijottaa sokeasti kiekkoa ja vastustajan maalia ja ratkaisut on mitä on.. kiekottomana sijoittuminen on mitä on. Kaikki kunnia pojille, tekivät kyllä hyvin työn mitä osasivat ja mitä käskettiin, eli rikkoivat ja repivät, mutta jos laiturit on tuollaiset, ei sentteriltäkään voida odottaa paljoa.

Sen verran pelinlukutaitoa olisi Arajuurelta kaivannu, että olisi edes Kanada-pelin ainoassa ylivoimassa heittäny jomman kumman viivapakin pois, ja laittanut Kapasen viivalle ja Raimon sentteriks. Olisi tullut aloitusvoittoja ja ylivoimaan olisi saatu enemmän vaihtoehtoja. Tai edes heittää se Ylönen pois sieltä kakkosyv:stä ja laittaa tilalle Raipe tai OJ
 

Huuhaa

Jäsen
Re: Jatkoajan raporttia muutettu...

Viestin lähetti God of Thunder


Kappas vain, otteluraporttiin on käyty vaihtamassa Helmisen tilalle Nieminen sen jälkeen kun copy-pastesin keskusteluun tuon lyhyen pätkän ottelun viime minuuteista. Väittäisin kuitenkin edelleen, että se oli Helminen joka sen laukauksen ampui, ja nimenomaan oman havaintoni perusteella. Toisaalta, who cares....

Jos nyt puhutaan samasta tilanteesta, niin oon nähny sen tilanteen uudelleen, ja Mertaranta sekoilee siinä, kun hän toistaa moneen kertaan suunnilleen näin, että "Ei pappa Helminenkään onnistu". Käy kuitenkin kiistattomasti selväksi, että laukaisija on Nieminen, mm. eihän Raipen luisteluvauhdilla oltaisi yht´äkkiä hetkessä luisteltu maalin edestä keskialueelle.... :)

Who cares tosiaan, mutta kunhan nyt vähän selvitin asiaa....
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jani Hurme - 8. Hurme hoiti hommansa, mutta ei pelastanut Suomea. Hyvä suoritus ja ehdottomasti kelpo kisat.


Pasi Nurminen - 8. Tontti oli kolleegaansa pienempi, mutta sekin hoitui. Kasia parempaa ei tuolla roolituksella ollut edes tarjolla, joten sikäli Nurmisen arvosanaa voi jokainen vähän muokata mielensä mukaan.

Janne Niinimaa - 7. Pelasi kohtalaisesti, mutta valitettavasti ylivoimassa pahasti saamaton. Odotukset olivat itselläni kovemmat eli Niinimaa oli pettymys. Absoluuttinen suoritus minun silmissäni seiska.

Sami Salo - 7. Salo oli pettymys hyökkäyspäässä, mutta odotuksia paljonkin parempi puolustuksessa. Salolla oli kivireki perässään kun ei päässyt ykkösylivoimaan, eikä kyennyt muutenkaan laukomaan. Hyvän oman pään pelaamisen ansiosta Niinimaan tasolla, vaikka Timonen saikin Salon näyttämään numeroissa huonommalta kuin olikaan.

Teppo Numminen - 6. Valitettavasti. Numminen on minun silmissäni Suomen paras pakki, mutta nyt ei tullut onnistumista kummassakaan päässä. Omassa päässä kompurointia ja suoranaista tunarointiakin. Kisojen pahin pettymys minulle, sillä olin täysin valmistatunut ysin arvoiseen suoritukseen. Neljä peliä ei tietysi kerro mitään itse pelaajasta, harmi etteivät juuri nämä menneet tämän paremmin. Numminen oli yksi niistä, joiden olisi pitänyt pelata paremmin.

Kimmo Timonen - 5. Timonen oli joukkueen turhin mies. Kiekollinen peli näkyi lähinnä siinä, että mies otti Sonjan paikan koomaajana ja Kiprusoffin paikan sinä pakkina joka heitetään edestä kuin rukkanen kun vastassa ei ole Kazakstan. Maalin edessä odotusten mukaisesti kyvytön ja kun kiekollinen peli ei ollut tuon kummempaa, niin vitonen voi olla jopa häveliäästi yläkanttiin. Harmi. Timonen oli HIFK:n mestaruusjoukkueessa ja mielelläni olisin nähnyt muuta.

Jyrki Lumme - 9. Lumpeen koomailut, joista aina puhutaan ja tässä ketjussakin vaahdotaan, taisivat jäädä neljässä pelissä yhteensä kolmeen. Se on vähän verrattuna siihen miten paljon muut, koomailun saralla nimettömämmät pakit tuhersivat. Sen lisäksi Lumme oli Suomen kiekkovarmin pakki, varmin omalla maalilla ja varsinkin aivan ylivoimainen ripareissa ja purkukiekoissa. Kymppiä en anna, sillä kolmekin koomaa on liikaa, mutta helvetin hienot kisat. Myönnän olleeni väärässä, vaikken muista tulinko mielipiteeni sanoneeksi. Lydmanin valitsematta jättäminen ei ollut Lumpeen vika, ja kisojen jälkeen tarkastellen Lumme olisi viimeinen, joka hänen tieltään väistyisi.

Aki Berg - 7. Samaa harmaata massaa kuin muutkin. Arvostelen tasanumeroilla, mutta Suomen ainoan puolustajan tekemän maalin ansiosta parempi kuin muut seiskat. Ei kuitenkaan hoitanut tonttiaan moitteetta, kuten veskat, joten kasi olisi liikaa. Täytti odotukseni.

Ossi Väänänen - 7.

Samaa harmaata massaa muun pakiston enemmistön kanssa. Hieman fyysisempi, mutta ei missään nimessä tuonut Suomen peliin mitään mainittavaa. Olosuhteet eivät olleet Väänäsen puolella, mutta niitä en tässä nyt arvioi. Kohtalainen turnaus, mutta kun ei positiivista niin ei. Seiska.

Sami Kapanen - 8.

Ei ollut Suomen ykköslaituri. Kapanen teki pisteitä, mutta ei tarpeeksi ja oikeaan aikaan. Yksi Suomen epäonnistumisen kulmakiviä ja silti kasi. Kertonee enemmän joukkueesta ja sen hurjasta tarpeesta hyökkäyspään kyvyille kuin itse Kapasesta. Parhaansa teki varmasti ja voi kulkea pää pystyssä. Odotukset olivat korkealla, ei yltänyt, tarve vielä korkeammalla.

Teemu Selänne - 9.

Oli jokseenkin sitä mitä Kapasenkin olisi pitänyt kyetä olemaan. Vaarallinen koko ajan. Puolustuskin onnistui kohtuullisesti ja sen lisäksi Selänne oli yksi niistä pelaajista, jotka nousivat Kanada-pelissä, silloin kun sen aika olikin, tasonsa yläpuolelle. Kisat eivät Selänteeseen kaatuneet. Ensimmäisen kerran itse lämään Selänteelle oman "Suuri Pelaaja"-mitalini. Kiitos.

Jere Lehtinen - 7.

Tehotonta tuherrusta Selänteen ketjussa. Puolustuspäässäkin yllättäen kohellusta. Seiskakin voi olla kokonaisuuteen nähden liikaa, mutta todella tärkeä maali (ei niin tärkeässä pelissä) on pakko noteerata. Yksi niistä, joiden alisuorittamiseen Suomi kaatui. Ykkösketjun oli pakko onnistua ja nyt Selänne oli yksin. Parane pian Saku.

Antti Aalto - 5.

Puolusti kohtuudella, muttei hyvin. Ykkösketjun sentterinä 0+0 on perseestä jos sen suomeksi sanoo. SM-Liigan ykkösketjun keskushyökkääjistä varovasti arvioiden kaikki, mukaanlukien Pakaslahti, olisi hoitanut tontin yhtä hyvin ellei paremmin. Aalto itse kärsii roolituksesta, sillä olisi varmasti täyttänyt paremmin paikkansa jossain muussa ketjussa, eli Aallon epäonnistuminen menee Aravirran case-Kapanen piikkiin. Henkilökohtaisesti Aalto voi pitää itseään täydellä syyllä pelaajana johon joukkue ei kaatunut, mutta roolissaan olisi (kuka siinä sitten olikin) pitänyt tulla tehoja.

Juha Ylönen - 6.

Odotusten mukaan. MM-kisoissa suvereeni esitys ei muuta Ylösen tasoa. Tutkapari Kapanenkin pelasi toisessa yv-kentässä ja Ylönen oli väärässä roolissa. Kärsi hänkin case-Kapasesta ja Koivustakin, koska paineet ja odotukset olivat liian kovat todellisuuteen nähden.

Mikko Eloranta - 8.

Selkeästi itselleni positiivinen yllätys. Pari maalia ja kohtalaista tsemppaamista. Hoiti oman tonttinsa ja vähän enemmänkin. Eloranta olisi mennyt näissä kisoissa pidemmälle, mutta muut pettivät.

Niklas Hagman - 8.

Samat sanat kuin Elorannasta. Hyvää peliä ja tsemppiä. Ysiä ei voi antaa, koska puolustuspäässä oli suuria ongelmia silloin kun sinne edes ehti. Suomi kuitenkin tarvitsi Hagmania pahasti, koska tämä teki paljon asioita, joita muut eivät tehneet. Kuten maalin Kanadaa vastaan ja vieläpä läheltä maalia. Hienot kisat kaikkiaan ja kunhan iän myötä puolustamiseen tulee ryhtiä niin ai ai.

Olli Jokinen - 8.

Odotusten mukaan Suomen paras sentteri. Valitettavasti roolitus vei mahdollisuuden kovempaan numeroon, sillä ylivoimaa ei paljoa näkynyt. Jokinen oli ajoittain vaikeuksissa vastustajien kesialueen suunnanmuutoksen kanssa, mutta pelasi kaikkiaan toiseksi parhaat arvokisansa. Kärsi raskaimman jälkeen case-Kapasesta, sillä senttereiden roolituksen osalta Aravirralta menivät nätisti sanoen paskat housuun kun Kapanen oli pakko siirtää takaisin laitaan.

Tomi Kallio - 7.

Kallio oli ookoo, mutta tuhersi pahan kerran maalipaikoissa. Tsemppasi ja luisteli hyvin, mutta ne maalit. Kalliolla oli myös Hagmanin tapaan ajoittain ongelmia omassa päässä. Korkea seiskä, mutta ei kuitenkaan kasi.

Raimo Helminen - 8.

Helminen hoiti tonttinsa pyydetyllä tavalla. Isompaa roolia ei ollut edes tarjolla. Se onko Helminen hidas on jokseenkin samantekevää, koska ainakin ehti puolustamaan joka kerta. Muualle ei ollut kiirekään. Hoiti Ruudulle palautussyötöllä paikan pistää Kanada-matsi tasoihin maalin edestä. Ei Jokisen tasoa, mutta seiskakin olisi väärin, koska oma homma hoitui. Ainoa sentteri jonka roolitus ei mennyt Aravirralta käteen ja homma hoituikin sitten mallikkaasti.

Juha Lind - 6.

Pisteet tulevat alivoimasta, jota pelasi aika paljon. Valitettavasti jäällä Lind ei paikkaansa täyttänyt, eikä saanut oikein mitään aikaan. Karvaaminen oli ponnetonta ja ennenkaikkea tehotonta.


Jarkko Ruutu - 7.

Hoiti oman tonttinsa kuten Helminenkin virheittä. Kasista tipahtaa kuitenkin koska ei pistänyt kumpaakaan paikkaa maaliin Kanada matsissa. Neloskentältä ei odoteta maalipaikkojen luomista, mutta tiukassa paikassa nämä miehet usein ratkaisevat kun paikan saavat. Ruudun kädet eivät riittäneet.

Lisäksi käänsi selkänsä Jovanovskille. Ei näin. Filmaamisista en jaksa tässä yhteydessä vähentää, koska olosuhteet ovat mitkä ovat ja takaisinkaan ei voi lyödä. Hoiti siis oman hommansa jopa korkeallakin kasilla, mutta Kanada matsissa - jossa oli odotusten mukaan Suomen parhaimmistoa - epäonnistui Suomen jatkoon saattelemisessa.

Joku voi olla sitä mieltä, että se olisi ollut Selänteen tai Kapasen homma, mutta minun mielestäni ei. Kanada tukki oletetusti maalinedustansa ja Hagmanin lisäksi sinne ei ollut kellään muulla mitään asiaa seisaallaan - rähmälläänhän siellä kävi muutama muukin. Ruutu oli siinä kahdesti, ja kiekko tuli kahdesti kohti, maalivahti ulkona. Ei maalia. Seiska.

Ville Nieminen - 6.

Pelasi Lindin roolin kertaluokkaa paremmin, muttei yltänyt seiskan miesten tasolle. Toisaalta pitäisi alkaa tiputella Timosta neloseen, joten huono kutonen.

Aravirta - 5. Case-Kapanen oli Aravirralta huikea tuherrus. Arvostellut valinnat pitivät kohtuullisesti - Lumme oli jopa mahtava veto ja Raipe täytti paikkansa. Vastaavasti Kapasen suunnitteleminen sentteriksi oli helppo ennustaa hirveäksi mokaksi ja sen lisäksi Aravirta munasi raskaan jälkeen jättämällä toisen hyökkäävän sentterin valitsematta. Ja tämä on se valtava munaus. Kapanen oli kokeilu, varasuunnitelmaa ei ollut. Kokeilun onnistumisen todennäköisyys oli etukäteen arvioiden korkeintaan pieni. Nyt Jokinen oli yhtäkkiä ainoa hyökkäävä sentteri ja tästä kärsivät oikeastaan kaikki sentterit Raipea lukuunottamatta. Kaiken muun lisäksi Jokinen jämähti kolmoseen.

Jokinen oli Suomen ykkössentteri, mutta Kapasella aloitettu ja jatkettu ylivoima vei Jokisen paikan ykkös-yyveessä. Saman tien Kapasen laitaan siirtymisen jälkeen tutkapari Ylönen ja Kapanen oli viisastakin koota uudelleen, mutta samalla Aalto joutui aivan väärään hommaan Jokisen kolmosen pelatessa hyvin. Kolmonen olisi pitänyt uhrata jarrukentäksi materiaalin kavennuttua Hannu Aravirran ykkössentterin (Kapanen) verran keskeltä ja olisi pitänyt pelata tosiaan kahdella hyökkäävällä ketjulla. Sehän oli Aravirran suunnitelma. Mikä näistä ketjuista oli puolustava: A) Aallon, B) Ylösen vai C) Jokisen?

Arvostelluista valinnoista myös Lind petti kentällä. Turha mies. Pukukopista en sano mitään, mutta heitän kyllä ilmaan kysymyksen: Eikö tuossa joukkueessa ollut tarpeeksi liidersippiä muutenkin? Phoenixin kapteeni, useita entisiä liigakippareita...

Tulosten valossa Aravirta saavutti odotusten mukaisen sijoituksen - tavoite oli toki korkealla. Neljän matsin turnauksessa, jossa on käytännössä Suomen kannalta kahdeksan maata ei kauhean paljon huonommin olisi voinut mennäkään. Sijoitus on siis vain numero siellä jossain ja se arvottiin puolivälierästä tippuneille. Mitä joukkue saavutti? Voitto Valko-Venäjästä ja voitto surffanneesta Venäjästä. Riittääkö? Kukin ratkaiskoon sen itse tykönään. Minulle ei riitä. Kaikkineen - vitonen.

Aravirralle kenkää.

TV: Kiekko-Lenita
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikeastaan minua naurattaa tämä Raipen kehuminen. Ja minusta Raipe on tosi hyvä jätkä, ihailen äijän seurauskollisuutta. Mutta herrajumala kisat olivat täynnä NHL pelaajia jotka ovat nopeampia ja ainakin jotkut taitavampia kun euroopassa pelaavat. helminen on aivan liian hidas tälläiseen turnaukseen, se että hän ei ollu kentällä kun tuli maali jne. ei poista sitä tosiasiaa että nopea luistelu on kaiken a ja o. Jukka Seppo on kolme kertaa parempi peliälyltään kun antti aalto mutta eipä äijää kisoissa näkynyt. (enpä kyllä tiedä mitä aalto siellä teki, kyseessä lienee terolehteräsopimustehtyharrynkanssa palkinto)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
AA oli väärässä roolissa. Ei se ole huono pelaaja. Tämän kiekko-Lenitan ketjut olisivat olleet kanada-matsissa:

1. Ruutu-Aalto-Nieminen; puolustava ketju Sakicin ketjua vastaan
2. Lehtinen-Jokinen-Selänne; 1. hyökkäysketju
3. Hagman-Ylönen-Kapanen; 2. hyökkäävä ketju
4. Eloranta-Helminen-Kallio; laidat luistelee paljon ja Raipe rauhoitaa, 0-0 tavoitteena + Lind stunttailee tarvittaessa.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Aalto

Nuorempi Nelson: Ihmetyttää vähän, kun morkkaat Raipea hitaudesta ja samaan aikaan olet tarjoamassa Jukka Seppoa jengiin, voi olla tietysti, että hän on HIFKn jengissä nopea.

Mitä tulee Aaltoon, en tiedä montako matsia olet nähnyt tänä vuonna, jossa Aalto on pelannut, mutta voin kertoa hänen pelanneen paremmin kuin yksikään suomalainen sentteri liigassa. Tämä ei tosin poista sitä tosiasiaa, että Aalto ei onnistunut kisoissa, mutta ei tätä tehnyt Timonen tai Ylönenkään, joiden poisjättämistä et kuitenkaan ole esittänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös