Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Arttu Luttinen palaa petopaitaan

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Baarimikko, 03.10.2007 klo 12.56.

 1. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jämäkkää ulosantia Luttiselta taas. Yksi suurimmista suosikeistani IFK:ssa. Edustaa täydellisesti sitä mitä fani voi oman joukkueen pelaajalta vaatia. Lisäksi Luttinen on erittäin nöyrä ja urheilullinen, muissa joukkueissa se on normaalia. Mutta IFK:ssa se on monesti ollut poikkeuksellista.

  Oma kasvatti, joka tekee nöyrästi duunia. Luttinen on myös se, joka jaksaa antaa kaikkensa ja raastaa silloin kun muu joukkue nukkuu ja fleguilee. Ehdottomasti kapteeniainesta jo lähitulevaisuudessa.
   
 2. Kyynikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
  Luttinen

  Kyllä oma taikuri Luttisemme on sen arvoinen että tämä ketju kaivetaan esiin. Mielestäni hieno asia että Arttu palaa petopaitaan! Juuri sen tyyppinen rouhija mitä menneellä kaudella kaivattiin.
   
 3. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Vahva kannatus veli Kyynikolle!

  Arttu Luttinen, kausi 11/12:
  -runkosarjassa 18+17=35, PIM 106min
  -playoffeissa 8+2=10, PIM 6 min

  Yhteensä 26 maalia ja niistä 8 pleijareissa. Rangaistusminuuteista voidaan lukea, että taka-askelia ei oteta ja sota-alueelle mennään. Siellä sattuu ja tapahtuu. Ja playoffeissa jäähymäärä putoaa selvästi. Fiksu, tehokas ja riittävän ilkeä & röyhkeä pelaaja. Welcome back!
   
 4. PJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK (Lukko)
  Lainaus:
  Erittäin samaa mieltä, tämä on hyvin tervetullut uutinen. Hän pystyy parantamaan melkein ketjun kuin ketjun peliä ollessaan kentällä. Luttinen on juuri sellainen pelaaja, joita menestyvä joukkue tarvitsee. Vahva, kova kaksinkamppailuissa ja pystyy myös tekemään maaleja. Sitä paitsi Luttinen on fiksu, ainakin lätkän pelaajaksi :)

  Olisin ottanut myös Wärnin mielelläni takaisin, Lennusta nyt tietysti puhumattakaan.

  Hyvä jokatapauksessa, että saatiin yksi korkoa kasvanut pelaaja takaisin maailmalta. Petu tuntee myös miehen ja hänen kyvyt hyvin.
   
 5. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Baxterin kaudella yksi harvoista valopilkuista oli sen ajan rikollislauma Petrell- Porthen - Luttinen, joka kerta toisensa jälkeen painoi pelin vastustajan päätyyn ja siinä matkalla pari vastustajaa laidasta läpi. Maalit jäi yleensä puuttumaan, mutta yrityksestä homma ei jäänyt kiinni. Lennu toteuttaa nyt unelmaansa NHL:ssä, Jebeä ei ole ollut suuri ikävä, mutta Taikuri on taas tullut kotiin ja se lämmittää mieltä kovasti, kun kaksi muuta mainittua sankaria ovat poissa. Ja Arttu on tosiaan ollut kahdella kaudella peräkkäin finaaleissa, joten eiköhän kannata unohtaa ne puheet, että tässä olisi yksi menestymättömyyden ruumiillistumista. Ensi keväänä kolmas kerta finaaleissa ja kannu himaan, eiks jeh?
   
 6. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hieno peli ja näin tahtomaalien ystävänä on mahtava nähdä jälleen hifk:ssa paras metristä -pelaaja. Se hylätty byyri olisi pitänyt ilman muuta hyväksyä. Parasta luttista (ja kortelaista).
   
 7. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Olipahan upeaa nähdä Taikuri taas punapaidassa. Hienointa antia oli kulmaväännöt, joista Luttinen tuli 99% voittajana ulos. Luonnollisesti naapuri antoi väännöissä vähän tasoitusta, kun Rasisti ja Niemi olivat poissa.
   
 8. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
 9. ilu Jäsen

 10. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Eronen ei Kilpeläisen päälle kaatunut itsestään, vaan tämän aiheutti Markus Granlund, joten hylkääminen oli selvä juttu. Makkea tuossa kuvassa ei näy, koska on pelaajien takana. Mutta mitäs väliä sillä, kun HIFK kuittasi tilanteen hetken päästä hyväksytyllä maalilla.
   
 11. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Ja hyökkääjä on aika selvästi maalivahdin alueella.
  Mites se sääntö muuten menee sanatarkasti?
  Itse olen siinä käsityksessä että maalivahdin alueella ei saa olla maalin syntyessä ja sillä ei ole merkitystä miten olet sinne joutunut?
   
 12. ilu Jäsen

  Lainaus:
  Maali hyväksytään:
  "jos puolustavan joukkueen pelaajan koskettamalla tapahtuneen estämisen takia hyökkäävän joukkueen pelaaja pysyy maalialueella ja kiekko menee maaliin, kun hyökkäävän joukkueen pelaaja vielä on maalialueella, ellei erotuomarin mielestä tällä ollut riittävästi aikaa poistua maalialueelta."


  Maali hylätään:
  "jos hyökkäävän joukkueen pelaaja seisoo maalialueella tai pitää mailaansa maalialueella, kun kiekko menee maaliin, ellei puolustavan joukkueen pelaaja ole toiminnallaan fyysisesti estänyt kyseistä hyökkäävän joukkueen pelaajaa poistumasta maalialueelta, kun kiekko menee maaliin ellei hänellä erotuomarin mielestä ollut riittävästi aikaa poistua maalialueelta tai ellei sovelleta sääntöä 470."
   
 13. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikös siellä saa olla, kunhan vaan menee kiekon jälkeen.
   
 14. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kylläpä on selkeää :D

  Tuon perusteella en kyllä tiedä olisiko tuo maali pitänyt hyväksyä vai ei.
  Mutta jos MaG työnsi Erosen Kilpeläisen päälle niin luulen sen olleen syynä hylkäämiseen.
   
 15. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Tässäkin mun mielestä katsotaan hyöty näkökohtaa vähän niin kuin jalkapalloassakin. Eli pitäisi olla merkitystä miten olet sinne joutunut ja myös tilanne itsessään on tulkinnan kohteena. Jos esimerkiksi pääset yksin läpi ja ajaudut lähelle, harhautat ja olet maalin syntyhetkellä maalivahdin alueella. Tässä tilanteessa maali hyväksytään.
  Taas jos seisot maalivahdin alueella kun esimerkiksi laukaus lähtee niin sinun katsotaan häirinneen maalivahtia ja maali lähtökohtaisesti hylätään.

  Näistä on joskus myös annettu estämis jäähyjä jos on työntäminen tapahtunut.
   
 16. ilu Jäsen

  Lainaus:
  No selkeäähän tuo on: Jos puolustava pelaaja (Heino) koskettamalla estää maalialueella olevaa hyökkäävää pelaajaa (Luttinen), on maali hyväksyttävä. Olettaen toki että tilanteessa ei ole muita syitä maalin hylkäämiseen.
   
 17. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Jösses mikä trio. Arttu, apan och gorillan. Näkee kilometrin päähän, ettei ole alkuunkaan tyytyväinen omiin esityksiin.
  Artun maalitili pitäisi saada auki heti torstaina, vaikka tyhjään maaliin. Tosin en mene takuuseen, että tolla itseluottamuksella osutaan edes siihen tyhjään.
  Säälittää katsoa kaveria, jonka tietää olevan hyvä maalintekijä, mutta ei vain onnistu millään.
   
 18. henkke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins
  Lainaus:
  Tän voi ottaaa sitten talteen: mies tulee iskemään vähintään 18 maalia tällä kaudella. Hakekaa IFK-valmennus nyt Jumalauta miehelle oikea sentteri ja rooli ensin!
   
 19. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Simo palaa ilmeisesti torstain matsiin ja jos Bergenheim on jo silloin mukana niin Makkeakin voidaan kokeilla keskellä, joten Arttukin saa kunnollisen sentterin kun Piiparinen voidaan heittää tuolta helvettiin sotkemasta muiden peliä.
   
 20. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Lainaus:
  Totta kai saa ottaa talteen. Itsekin uskon, että kun hanat aukeavat, alkaa häkkejä tulla.
  Eiköhän tuolta löydy O`Sullivanin tulon myötä löydy Artullekin parempi sentteri kuin Piiparinen.
   
 21. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Siirretty Redenbach-ketjusta

  Lainaus:
  No kiva juttu, jos tuollaisella statuksella liikkuvalta pelaajalta ei vaadita enempää. Itse vaadin ja Luttisen pitäisi olla yksi ratkaisija pelaajista. Nuo muut ominaisuudet pitäisi olla vain täydennystä paketissa, mutta nyt ne ovatkin kaikki, mitä tämä pelaaja pystyy antamaan joukkueelleen. Sori, mutta mulle ei riitä. Ja ei mulla mitään ristiretkiä ole, kunhan nostan vaan kissan pöydälle, kun täällä kaiken kunnian saa vain tietyt pelaajat. Omat pojat ovat niin hyshys ja paipai.

  Ehkä ketju herättäminen henkiin nostaa keskustelua myös tämän pelaajan tekemisestä.
   
 22. King Jeremy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
  Luttinenhan on hyvä esimerkki pelaajasta, joka vaatii onnistuakseen hyvän tai vähintään selkeän pelikirjan/pelitavan. Jos tässä on puutteita, ei Luttinen tule onnistumaan, sillä hän ei ole mikään luova tai edes taitava pelaaja.

  Tämä kommentti ei tarkoita sitä, että väittäisin Luttisen onnistuneen tällä kaudella, mutta muistutan vain siitä, että Luttisen epäonnistuminen johtuu pitkälti hänestä riippumattomista syistä. Samoin on toki lähes koko joukkueen ongelma, eli ei meidän pelaajat yhtäkkiä paskoiksi ole tulleet. Heiltä vain nyt sattuu puuttumaan tuo toimiva tapa pelata, jolloin kaikki näyttävät paskoilta ja ennen kaikkea hitailta.
   
 23. kypärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pelaajan onnitumiseen tai epäonnistumiseen on usein paljon erilaisia tekijöitä, joita on vaikea lähteä analysoimaan, jos ei tiedä taustoja. Jos joukkueessa ei kukaan hyökkääjä ole lähelläkään parasta tasoaan, niin mistäköhän se voisi kertoa? Luulen, että perusharjoittelusta tai yksilöosaamisesta asia ei ole kiinni, vaan nimenomaan joukkuepelaamisen ongelmista ja sen myötä kasvaneista koko joukkueen henkisen tason vajaavuuksista. Puu tarvitsee vettä tehdäkseen hyviä hedelmiä! HIFK elää kuivaa kautta.
   
 24. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Onko sulla vaikeuksia luetun ymmärryksessä vai miksi jätit huomioimatta tuon kommenttini siitä, että Luttisen kausi on ollut tähän mennessä pettymys? Tottakai Luttiselta vaaditaan enemmän kuin on tähän mennessä tuonut pöytään, MUTTA pointtini oli se, että Luttinen pystyy tuomaan illasta toiseen pöytään näitä muitakin juttuja vaikkei pisteitä tulisikaan. Koko jengiä ei voida vaihtaa, mutta ne pahimmat ameebat voi heittää mäkeen. Luttisen kohdalla asennetta tuskin tarvitsee kyseenalaistaa, toisin kuin esim. Redarin kohdalla.
   
 25. Baroun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Per sempre Tito †
  Lainaus:
  Nojooo, mielestäni Luttisesta ei ole mitään hyötyä tällä hetkellä. Niin kuin aikaisemmin mainitsin Arttu ei tee pisteitä, on hidas eikä osaa taklata. Pelkkä kulmissa pyörimen ja maalinedessä seisominen ei auta. Kuinka moni on muuten huomioinut miten Arttu menee taklaus tilanteeseen? Eka ottaa "vauhtia" ja juurikun pitäisi pistää kroppaa taklaukseen niin tämä kaveri kääntyy sivuttain ja menee perse edellä tilanteeseen? Siis wtf oikeasti? IFK:ssa opetellaan junnuissa jo hyvissä ajoin taklaamista en tiedä kuka sillä on aikanaan koutsina ollut, mutta eihän tuolla tavalla voi mennä taklaamaan!