Kyllähän se Kucherovin kausi on tosiaan ollut aikamoinen.
Kucherovilla menossa taas joku suonenveto.
Kyllähän se Kucherovin kausi on tosiaan ollut aikamoinen.
Eikö tämä olekaan Kucheroville ihan normikausi joita voidaan odottaa jatkossakin lukuisia?Kucherovilla menossa taas joku suonenveto.
Tämähän liittyi hänen aiempaan 128 pisteen kauteen, jota pidettiin suonenvetona. En toisaalta olisi lainkaan yllättynyt mikäli Kuchilta muutama tällainen kausi vielä nähdään.Eikö tämä olekaan Kucheroville ihan normikausi joita voidaan odottaa jatkossakin lukuisia?
Gretzky tais pelata 15 suonenvetokautta…Noita suonenvetokausia sattuu monille pelaajille. Esimerkiksi Wayne Gretzky pelasi suonenvetokauden 1985-86, eikä sen jälkeen pystynyt enää vastaavaan.
Nylanderilla mahdollisuuksia jos Matthews intoutuu maalikarkeloihin, vai pelaavatko eri ketjuissa?
Tulipa vielä todella tyypillisellä tavalla tuo syöttö, ylivoimalla viivalta kiekko Kucheroville joka feikkaa vedon ja syöttää pointille keskustaan.Kucheroville pari pistettä runkosarjan päätösottelusta ja näiden myötä sinettiä vailla valmiina tuo hänen uran toinen Art Ross-voitto. Samalla sai sata syöttöpistettä täyteen historian viidentenä pelaajana.
Juu, Lemieux teki 199 (85+114) pistettä eikä voittanut Hartia (Gretzky 54+114) tai Lester B. Pearsonia (Yzerman 65+90). Kun joukkue vielä venyi pudotuspeleihin tuolla kaudella niin tekosyyt ovat melko vähissä.Oliko muuten Lemieux, joka aikoinaan sanoi kilpailevansa mieluiten mestaruuksista ja pörssivoitoista, koska niiden voittajaa ei päätetä äänestämällä?
1. Nikita Kucherov 81. 44+100=144
2. Nathan MacKinnon 82. 51+89=140
3. Connor McDavid 77. 32+100=132
---
8. Mikko Rantanen 80. 42+62=104
Viime kaudellakin oli enemmän sadan pisteen ylittäjiä. Nyt siis yhdeksän ja viime kaudella 11. Toki yhdeksänkin on ihan mukava määrä.On kyllä hurjaa luettavaa tuo tämän kauden pistepörssi kärjen osalta, mutta myös pelkästään tuo 100 pisteen ylittäjät!
Samaan aikaan MacKinnon kahden pisteen päässä ja Kucherov neljän päässä. Ja McDavid jos joku voi tehdä vaikka 15 pinnaa seuraavaan kolmeen peliin ja yht’äkkiä on siinä tuntumassa taas. Hyvin on Kaprizov ja koko Minnesotan jengi aloittanut kauden. Jotenkin tuntuu ettei se kuitenkaan voi ihan näin hyvin jatkua ja molemmat hyytyy hyvinkin pian. Eiköhän siellä pistepörssin kärkikahinoissa kauden lopussa taas pyöri McDavid, MacKinnon ja Kucherov.Kaprizoville jo kauden kuudes 3 pisteen ottelu. Tällä tahdilla päätyisi pisteisiin 53+105=158.
Kolme ottelua missannut McDavid tulee 17 pisteen päässä.
Todennäköisesti juuri noin, mutta en yllättyisi vaikka Kaprizov tuohon joukon jatkoksi tunkee.Samaan aikaan MacKinnon kahden pisteen päässä ja Kucherov neljän päässä. Ja McDavid jos joku voi tehdä vaikka 15 pinnaa seuraavaan kolmeen peliin ja yht’äkkiä on siinä tuntumassa taas. Hyvin on Kaprizov ja koko Minnesotan jengi aloittanut kauden. Jotenkin tuntuu ettei se kuitenkaan voi ihan näin hyvin jatkua ja molemmat hyytyy hyvinkin pian. Eiköhän siellä pistepörssin kärkikahinoissa kauden lopussa taas pyöri McDavid, MacKinnon ja Kucherov.
Ja eikös McDavid myös huilannut pari-kolme peliä kauden alkupuolella? Kyllähän kyseinen herra tulee jälleen kerran olemaan pistepörssin kolmen kärjessä kauden päätteeksi mikäli loukkaantumisilta vain välttyy.McDavid lähti marraskuuhun 11 pisteen takaa-ajo matkalta pistepörssin kärkipaikkaan nähden (Kaprizov), ero kävi parhaimmillaan 17 pisteessä (8.11. Kaprizov ja 11.11. MacKinnon), mutta nyt se on kaventunut pelkästään sitten 7 pisteeseen. Samalla McDavid noussut pistepörssissäkin ensimmäistä kertaa tällä kaudella top-10:een. Sieltä se McDavid vaan takuuvarmasti jälleen nousee mukaan pistepörssin voittotaisteluun hitaan kauden aloituksen jäljiltä.