Antti Törmänen HIFK:n valmentajaksi 2014–2017

  • 564 104
  • 2 088

Toke65

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK ja muita ei oo...
Vaikka harmittaa, niin olisi vaan onnitellut Tapparaa ja kävellyt pois.

Upeaa duunia Stögö on tehnyt ja parannetaan tästä ensi kauteen...niin otetaan mestaruus pois kuleksimasta tänne Stadiin!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Olis edes huulta purrut ja heittanyt jargoniat, mutta ei. Nolla kredittia vastustalle ja sitten paluu paitsiomaalin jossitteluun ja naemma otti paahan, etta vastustajan kapteeni tuli takaisin saikulta.
 

Puta Madre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYJ
Minua ei kiinnosta mitä sanoo haastatteluissa hävittyään, kunhan sitä vituttaa niin paljon että ensi kaudella voitetaan ihan vaan vaikka kiukun kautta.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Kehtasikin vielä itkeä Peltosen paluusta kuudenteen finaaliin. Olisiko koko kausi pitänyt päättyä loukkaantumiseen, että yhden ottelun pelikielto olisi ollut oikeutettua. Olisi vain kiittänyt kohteliaasti ja poistunut takavasemmalle nielemään tappiota. Tyylitöntä!
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Samaan hengenvetoon haukkui 4.kentän, ei ollut tasollaan eikä tuonut riittävää leveyttä. Samalla kärkiketjut tekee yhden maalin viimeiseen kolmeen matsiin, ei oikein täsmää.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Harvinaisen nolo haastattelu. Vaikka miten ottaisi pannuun, niin kyllä kaikki Törmästä fiksummat koutsit antaa vastaavassa tilanteessa ansaittua kredittiä vastustajalle. Mutta tämä sankari vaan mutisee yhdestä pelikiellosta, Peltolan pelaamisesta ja "kaikenlaisesta muusta".

Törkeetä, törkeetä! Nyt pitää hävetä isosti hei!
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä näistä itkuista tuli pieni kolhu fanituksenkohteen imagoon. Pelille ja pelin tulokselle täytyy antaa kunnioitus, tulee se sitten millä tavalla tahansa. Ja vastustajalle myös!!!
 

Stigu

Jäsen
Erinomainen valmentaja Stögö on, mutta kyllä Tapola vei pidemmän korren oppimalla IFKn pelisysteemin ja reagoi siihen. Stögöltä ei mielestäni löytynyt sitä tarvittavaa muutosvaihdetta vikoihin matseihin, jolla Tapparan puolustusta olisi tosissaan uhattu.
Juuri näin. Uskon kuitenkin siihen, että Stögö opettelee ja oppii. Viime kaudella pelattiin vielä puhdasta AirHockeytä ja sijoituttiin kuudenneksi (?). Tällä kaudella peli oli jo erittäin lähellä ns. voittavaa lätkää, mutta jengi pystyi toteuttamaan sitä ainoastaan pari matsia. Toi Stögön lätkä vaatii erittäin paljon joukkueelta, joten ensi kauden osalta katseet kääntyvät Karavaanariin, jonka olisi sainattava varmaankin tuollaiset 5-7 laatupelaajaa jengiin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Huonot tyylipisteet ihan kiistatta pelinjälkeisestä haastattelusta. Stögö ei ole muuten ennen hävinnyt finaalia ja varmastikin tilanne oli erityisen vittumainen. Siltikin on olemassa hetki, jolloin jokainen järkevä kiekkomies onnittelee vastustajaa. No,Stögön ensisijainen homma on hoitaa ensi kaudella Kannu himaan! Mulle tulee valmentajista mieleen oikeastaan vain Jortikka, joka oli aina ihan vitun huono häviäjä. Jos se häviäminen oikeasti kalvaa niin saatanasti, niin silloin kannattaa pyrkiä aina voittamaan, niin ei tarvitse miettiä koko asiaa! Pinnat Himonussija-viiksistä ja koko kauden peliesityksistä, miinusta jurinoista.
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Toi Stögön lätkä vaatii erittäin paljon joukkueelta, joten ensi kauden osalta katseet kääntyvät Karavaanariin, jonka olisi sainattava varmaankin tuollaiset 5-7 laatupelaajaa jengiin..

Juurikin näin. Sanoisin että joukkueessa oli kuitenkin poffit yhteenlaskettuna enemmän alisuorittajia kuin ylisuorittajia. Kokemus puhuu ja jos tälle kaudelle puolustus paikkaamalla noustiin finaaleihin niin ensi kaudelle parantamaan lähdettäessä katsoisin enemmän hyökkäykseen. Ja nimenomaan kokeneiden, playoffeissa tasonsa jo mittauttaneiden pelaajien hankintaan.

Itseäni ei kiinnosta hevon vittuakaan valmentajan kommentit hävityn finaalin jälkeen. Olkoot sitten huono häviäjä finaaleissa kun kerran liigassa on iso kasa huonoja häviäjiä runkosarjassa mitä valmentajien "itkuun" tulee.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Nyt voisi Törmäsen potkia pellolle. Täysi turhake ja ärsyttävä itkijä. Ihan turhaan metsästettiin hampaat irvessä maaliskuussa runkosarjan voittoa. Täysin merkityksetön saavutus.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Mä en jaksa Stögön kommenteista murhetta kantaa. Tyylitöntä tai ei, niin koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Pääasia, että parantaa ensi vuonna vielä tasoaan. Ei noita kommentteja kukaan ensi kaudella muista.

Komppaan JHagia, mitä tulee viiksiin. Ne ovat mahtavat!
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Ehdottomasti isot posit Stögölle tästä kaudesta, ota poika oppi mukaan ja ens kaudella air-hockeyn sijasta pelataan space-hockeyta!

Negaa noista kahdesta viimeisimmästä pelin jälkeisestä haastattelusta => ei noin...
 

Stigu

Jäsen
. Kokemus puhuu ja jos tälle kaudelle puolustus paikkaamalla noustiin finaaleihin niin ensi kaudelle parantamaan lähdettäessä katsoisin enemmän hyökkäykseen. Ja nimenomaan kokeneiden, playoffeissa tasonsa jo mittauttaneiden pelaajien hankintaan.
Amen to this! Jos meiltä jotain tällä kaudella puuttui, niin se oli kokemus ja johtajuus. Ensi kauden pahimmat vastustajat tulevat olemaan Kärpät ja Tappara, joilla tuota kokemusta tulee olemaan yllin kyllin. Jengiin pitäisi nyt sainata nimenomaan kokeneita pelaajia, pari kehittyvää pelaajaa, sekä unohtaa nämä muutamat vuodesta toiseen IFK-junnutaustalla ratsastavat kiintiöturhakkeet.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Huono häviäminen on mielestäni hyvä ominaisuus. Mutta ei tyylitön huono häviäminen a.k.a itkeminen ja jurnutus. Mulle huono häviäminen tarkoittaa tappion vihaamista ja sen saa kyllä näyttää. Mutta kunnioitus peliä, tulosta ja vastustajaa kohtaan - nämä ovat perusasioita. Westerlundissa mua vitutti myös jatkuva tuomareista nillittäminen. Lisäksi en ymmärrä, miksi Stögö mainitsi nimeltä 4-ketjun, ei myöskään kovin kivaa. Joukkueena voitetaan ja joukkueena hävitään ja jos jäi jotain sanottavaa, niin mieluummin pukukopin puolella.
 

Barney

Jäsen
Epäiisin koutsin motivaatiota, jos pettymys ei yhtään purkautuisi hävityn finaalin jälkeen.
Eli ainakaan Elkinsillä ja Puustisella ei ollut motivaatio kunnossa? Kyllä se on minusta aika surullista, jos pelaajat pystyvät pelin jälkeen antamaan huomattavasti kypsempiä haastatteluja kuin joukkueen valmentaja. Varmasti Törmästä vitutti (kuten vitutti Elkinsiä ja Puustistakin), mutta kyllä silti odottaisi vähän ammattimaisempia lausuntoja, etenkin mestaruuden ratkettua. Mestaruus ratkesi siihen, että Tappara oli finaalisarjassa parempi, joten turha käydä selittelemään mitään sarjan jälkeen.

Muuten oli Törmäseltä hieno kausi, sillä IFK pelasi parhaimmillaan erittäin tehokasta ja viihdyttävää kiekkoa. Etenkin jos muut joukkueet ottavat ensi kaudeksi vaikutteita IFK:n pelistä, niin voidaan sanoa Törmäsen tuoneen paljon iloa suomalaiselle kiekolle ja Liigalle. Jos IFK saa korvattua hyvin pahat menetyksensä, niin pidän heitä tässä kohtaa ehkä suurimpana ennakkosuosikkina ensi kaudeksi.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Ei jaksa itseänikään liikauttaa hävinneen osapuolen kommentit 5min päätössummerin jälkeen. Toki jotain tunnustusta voisi vastustajalle antaa, vaikka kuinka omasta mielestä oma jengi oli parempi ja vääryyksiin hävittiin. Mutta noh, ainuttakaan sielua Tapparan organisaatiossa tuskin liikauttaa nämä Stögön puheet, joten who cares? Omien äijien kritisointi koko kansalle tosin ei ehkä ole omiaan nostamaan pisteitä pukukopissa.

Eikös muuten viimeisin messiaamme Nenä haukkunut suunnilleen kaikki IFK:n silloisesta sekä menneestä organisaatiosta sen 2009 tai 2010 hävityn play-off sarjan jälkeen? Vai muistanko väärin ja olenkin itse haukkunut mielessäni sekä Nenän, että organisaation (pl. Pentin, ettei ÄTPPOMK tule koputtelemaan).
 

Stigu

Jäsen
Lisäksi en ymmärrä, miksi Stögö mainitsi nimeltä 4-ketjun, ei myöskään kovin kivaa. Joukkueena voitetaan ja joukkueena hävitään ja jos jäi jotain sanottavaa, niin mieluummin pukukopin puolella.
Oma arvaukseni on, että nelosessa ei ihan kaikki pelaajat olleet Stögön omia pelaajia. Eli tämä on nähtävä ns. sisäiseksi markkinoinniksi ensi kautta varten. Fakta on, että IFK:n nelonen oli tällä kaudella sysipaska. Tai ainakin täysin irrallinen osa muuta jengiä.

Mulle on muuten ihan sama, miten IFK: n valmentaja kommentoi ottelua/finaalisarjaa hävityn finaalisarjan jälkeen. Jos vituttaa, niin sitten vituttaa. Tuollaiset "onnittelut mestarille"-lasunnot on lähinnä jonninjoutavaa liturgiaa.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Mikäs perkele täällä jengiä vaivaa.

Ei ehkä ihan paras haastattelu, mutta puhui ainakin asiaa eikä jaaritellut mitään.

Jos eka manataan, että Peltola on loppukauden veke ja ei olekaan ja silti se vaikuttaa Zabon tuomioon, niin ihan oikeutetusti sanoi. Samalla kun Mäntylälle ei tulekaan mitään hyppytaklauksesta päähän.

Nelosesta taas. Stögö on koko kauden ollut rehellinen ja suora kun on puhuttu pelaajien suorituksesta.

Eteenpäin.

EDIT: Tulee mieleen, että vähän on vielä matkaa Jortikan manauksiin.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Noloa nillitystä Törmäseltä, mutta sitähän se oli jo pelaajauralla. Aikamoinen värisuora hävityn finaalin jälkeen: paluu legendaariseen "väärään vaihtoon", harmittelu ettei Zapo onnistunut päättämään Peltolan kautta ja lopuksi vielä haukkui oman nelosketjunsa. Ai niin ja unohti onnitella voittonsa ansainnutta parempaa jengiä. Ei siin mitään, onnea hopeasta Antille.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minkä haastattelun se on antanut? Katselin Ruutu.fi -sivustolla olevan niin siinä kaiketi Stögö viittaa Zapon pelikieltoon joka varmaan tuli osittain sen perusteella että kuviteltiin kaverin kauden olevan paketissa. Itkemistä? No en nyt tiedä kun muistelee miten Kojo aikoinaan haukkui Westerlundin ämmäksi puolivälieräsarjan jälkeen.

Stögön haastatteluista pitkin kautta ole erkkikään ottanut selvää ja olisiko edes onnitellut lahtelaisia tai jyväskyläläisiä heti ratkaisupelien jälkeen. Jos tämä nyt olisi kääntynyt toisinpäin Tapola olisi G7:n jälkeen valittanut hopeamitalli kaulassaan jostain paitsiomaalista niin olkoon se sitten hänen näkemyksensä. Tuskin siitä kukaan IFK:lainen olisi hernettä nenäänsä vetänyt. Suomalaisilla on vähän taipumus loukkaantua milloin mistäkin jos nyt joku ei aivan etiketin mukaisesti toimisikaan.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Mulle on muuten ihan sama, miten IFK: n valmentaja kommentoi ottelua/finaalisarjaa hävityn finaalisarjan jälkeen. Jos vituttaa, niin sitten vituttaa. Tuollaiset "onnittelut mestarille"-lasunnot on lähinnä jonninjoutavaa liturgiaa.

Ajattelen täsmälleen lainaamani tekstin lailla. En muutenkaan jaksa kuunnella "oltiin pelin päällä, mutta vastustajan monentum oli ehjempi 60 minuuttia" -tyylistä paskaa. Itse asiassa kidutin itseäni katsellen mestaruusjuhlintaa tasan Stögön kommenttien vuoksi.

Jos ei vieläkin vituttaisi hopea, saattaisin vääntää hieman tuosta mielestäni todella väsyneestä "tyylitöntä itkemistä" -läpästä, jota täällä on joutunut lukemaan sieltä ja täältä illan aikana. Voisin vastaisesti ottaa vaikka mestarivalmentajan esimerkiksi, mitä tarkoittaa "tekopyhä paska". En silti ota, vaan tyydyn toteamaan, että yksittäisistä haastatteluista on aika turhaa ja halpaa lähteä tekemään yhtään minkäänlaisia johtopäätöksiä valmentajasta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En ole katsonut mitä Törmänen on siellä pelin jälkeen todennut, mutta eipä hirveästi kiinnostakaan se. Hyvä häviäjä ei koskaan menesty, tappiota tulee vihata ja olihan finaalisarja...no ei siihen enää kausi on paketoitu. Stögön IFK pelasi aivan huikeata lätkää lähes läpi koko kauden ja siinä on kärkkäästi sanottuna jokaisella seuralla ja koko liigalla mietinnän paikka. Joko jatketaan tuon vitun kahvaamisen hyväksyminen tai sitten otetaan tiukempi linja ensi kauden alusta lähtien käyttöön ja annetaan taidon tulla esiin ja vauhdin pysyä pelissä yllä. Toivon, että IFK jatkaa Törmäsellä niin pitkään kuin vaan mies haluaa tässä seurassa valmentaa eikä Stögö saa lähteä matkimaan mitään noita meidänvitunpelejä! Samalla tyylillä vain jatkossakin niin kyllä sieltä hyvä tulee varsinkin jos saadaan säännöt vielä peliin mukaan.

Kiitos Antti Törmänen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös