Anaheim Ducks 2011-2012

  • 472 453
  • 891

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikka Selänne onkin yksi suurimmista ankkapelaajista läpi joukkueen historian ja numero kahdeksan tulee aikanaan nousemaan Honda Centerin kattoon, olen Nugetin kanssa siinä samaa mieltä että Teemu voisi jopa toivoa tuollaista siirtoa mikäli pelit jatkuu yhtä huonosti kuin viime aikoina. En jotenkaan jaksa uskoa siihen että hän haluaisi lopettaa tällaiseen kauteen (joka on siis mennyt päin mäntyä), vaan haluaisi aidosti taistella vielä siitä pytystä jossain muualla? Ellei sitten saataisi vielä ensi kesän lopulla lukea uutisia, Teemu - one more year 2012-2013 ;)

Vai tulisiko tässä samankaltaisia deja-vu -ilmiöitä kuten case-Jagrissa, jossa Pens-fanit ottivat Jaromirin heti sylkykupiksi, kun hän ei palannutkaan "kotiin" uran lopuksi?

Mutta ei pidä mennä asioiden edelle. Pikaista kurssinkäännöstä odotellessa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Näh empä usko, että Teemua kovasti kiinnostaisi alkaa asumaan hotelleissa. Vaikka Ducksit jäisivät pois pudotuspeleistä niin kotikisat on varmasti jo osaltaan "lämmittämässä" mieltä. Ja olisihan se surkean kauden huipennus nähdä Teemu vielä jonkun muun joukkueen paidassa.

Sakun tilanne on tosin aivan toinen. Mies on kelpo kolmosentteri ja aina keväällä parhaimillaan. Lisäksi mieheltä puuttuu se suuri voitto ja ura väjäämättä loppumassa. Varmasti olisi kysyntää siirtorajalla kunhan hinta olisi kohtuullinen.

Mutta toivottavasti se kurssi kääntyisi jo tänään ja otettaisiin voitto vahvasta Chicagosta.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Ei Selänteen kannata lähteä mihinkään toiseen seuraan lätkimään, eikä oikein ole varteenotettavia vaihtoehtoja Ducksin rinnalla. Varmasti hieman kaivertaisi eläkepäivät, kun meni vaihtamaan viimeisellä kaudellaan joukkuetta sen takia, kun ei pärjätty runkosarjassa. Se on luottopelaajan/johtajan merkki, että pelataan 100 -lasissa, vaikka tulisikin niitä huonoja hetkiä, koska ne kuuluvat jääkiekkoon.

Tällä hetkellä vain sattuu olemaan monta vahvempaa joukkuetta sarjassa kuin Ducksit, niin näin ollen ei voittoja tule. Kurssin kääntämiseen on monia konsteja, ja tuskin ne taskusta vielä ole loppuneet, eikä tässä nyt kannata vielä hätäillä, kun on vielä imussa.
 

NuggetHoppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, AC Milan, Kärpät,
Itse en kyllä näkisi Teemun siirtoa mitenkään negatiivisenä asiana vaikka olenkin mielestäni kova Ducks fani. Olisi päinvastoin ajattelematonta seurajohdolta olla ottamatta asiaa edes esille Teemun kanssa, sillä en usko hänen itsensä sitä tekevän vaikka se olisikin mielessä. Seurauskollisuudella ei mielestäni ole mitään tekemistä tämän asian kanssa sillä ei hänellä ole ainakaan minun silmissäni mitään todistettavaa. Anaheim pysyisi silti selvästi ykkösenä Selänteen listalla, piste.

Ja mitä tulee siihen että olisi surkean kauden huipennus nähdä Teemu kauden lopussa toisen joukkueen paidassa? Mielestäni olisi paljon surkeampaa nähdä hänet pelaamassa Anaheimissa merkityksettömiä pelejä jonkun Getzlafin surffailun takia, koska herran omasta panoksestaan playoffpaikka ei ainakaan toistaiseksi vaikuttanut olevan kiinni.
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Vai tulisiko tässä samankaltaisia deja-vu -ilmiöitä kuten case-Jagrissa, jossa Pens-fanit ottivat Jaromirin heti sylkykupiksi, kun hän ei palannutkaan "kotiin" uran lopuksi?

Ei Jaromir sylkykupiksi joutunut sen vuoksi, ettei "palannut kotiin" vaan siksi, että hoiti paluunsa suunnilleen yhtä huonosti, kuin lähtönsäkin. No, onneksi on klesana. Karma is a bitch.

Teukalle tai ennen kaikkea Sakulle toivoisin jonkin sortin treidiä siirtotakarajalla jos tuo Anaheimin touhu ei muutu. On ihan ymmärrettävää, että 42-vuotiaalla pistekärjellä käämit palaa, kun superpalkkaiset supermiehet surffailevat miten sattuu. On Teukka aiemminkin avautunut huonosti sujuneista peleistä.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Getzlaf pitäisi laittaa loppukaudeksi farmiin. Taas niin huikeaa surffailua 4-4 ja 4-5 maaleissa ettei mitään rajaa.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Getzi oli kyl karmee taa vaihteeks.

Nyt Tarkki farmista ja Getzi tilalle pariks otteluks ja sitä kautta rakentamaan uutta nousua ankoille.

Selänne pelaa edelleen aika mukavasti, ja komea oli yv-häkki. mut omassa päässä ankkojen peli ihan hässäkkää. Sbisa on ollut kyl aika hyvä, jos tuolta nyt väkisin jotain hyvää pitää kaivaa. huoh.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Nyt Tarkki farmista ja Getzi tilalle pariks otteluks ja sitä kautta rakentamaan uutta nousua ankoille.

Miten Tarkin nostaminen farmista auttaa Getzlaf tilannetta? Ja en usko, että vaikka Raian Getslaf on fleguillut, hänet kannattaisi suoranaisesti antaa pois waivereiden kautta jollekkin Dallasille.
 

NuggetHoppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, AC Milan, Kärpät,
Ei tässä tiedä enää pitäisikö itkeä vai nauraa....Alkaa tuntua ettei tuo peli tuosta aukene itsestään ilman isoja muutoksia, mutta GM tuntuu olevan jäissä eikä mitään tapahdu. Eipä siinä, ei Murraylla paljoa olisikaan tälläkaudella enää tehtävissä muuta kuin erottaa Carlyle. Getzlaf, Perry ja Ryan ovat kaikesta huolimatta mielestäni koskemattomissa heidän palkkansa vuoksi jota voidaan pitää "halpana", verrattuna muiden joukkueiden ykköspyssyihin. Toisaalta eivät he ansaitsisi tuota 5 miljoonaakaan tuolla nykyisellä pelillä että enpäs tiedä sitten...

Nyt vain odotellaan sitten toiveikkaina Teemun treidiä!!!!
 

Anaconda

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huh tuota oman pään virheitten määrää. Vastustajat rankaisee virheistä hyvällä prosentilla, niin kuin tällä tasolla pitääkin.

Olishan tuo mukava jos Teemu saisi vielä mahdollisuuden tosissaan metsästää Stanley Cupia.
 

M10

Jäsen
Carlylelle pitäisi antaa fudut ja äkkiä. Mies on ollut nyt liian pitkään Ducksin valmentaja - aika aikaa kutakin. Tilalle päävalmentaja, joka saisi puhtia löysäperse Getzlafiin ja muihin alisuorittajiin.
 
Viimeksi muokattu:

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ehdottamasti Ryan Getzlaf loppukaudeksi farmiin jotta oppii nöyryyttä ja C-kirjain rinnasta pois. On nimittäen surkein ja laiskin kapteeni ikinä! Randy Carlylelle sitten potkut. Joitain uusi kavereita farmista ylös ja suomalaiset ykkösketjuun! Ei taida nämä liikkeet pelkästään riittää, voi vain yrittää.
 

Laser Pacific

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Kyllähän tässä tilanne on se, että jotakin on tehtävä ja nopeasti. Iltalehden lääke ei kyllä tule kysymykseenkään, eli Selänne ei ole kaupan. Tuntuu, että Teemun lähdettyä jäljelle jäisi pelkkä kivireki. Eli tässä vaiheessa Teemu ei lähde mihinkään. Tilanne on eri siirtotakarajalla. Teemulla olisi oikeus siirtyä johonkin kupista taistelevaan joukkueeseen, jos herra itse niin haluaa. Olettaen siis, että Ducks jatkaa konttaamistaan. Mielestäni myös Saku voisi siirtyä kauden lopulla jahtaamaan unelmaa johonkin tiimiin, millä on oikeasti saumat voittaa, mutta tarvitsee sitä luotettavaa kolmossentteriä.

Jotenkin tuntuu, että joukkue ei herää ennen kuin yksi alisuorittava supertähti lähtee. Getzlaf nyt tulee mieleen ensimmäisenä. Jos ei häntä saisi ulostaa, niin Carlylenä repisin kyllä C-kirjaimen miehen rinnasta.

Teemu sanoi nieleskelyn keskeltä, että valmentajan vaihto ei auta. Vaikka pelillisesti mikään ei muuttuisi, niin kyllä tällainen ravistelu ainakin herättelisi. Montrealilla on mennyt aika kovaa kakkoskoutsin saatua kenkää. Ihmeellinen logiikka, mutta jokin niilläkin muuttui ja homma alkoi toimia.

Teemu Sel - Ilta-Sanomat

Linkissä siis video Iltasanomien sivuilta, missä otteita Teemun, Sakun ja Carlylen haastatteluista.

Kyllä ottaa koville katsoa, kuinka koville tämä Teemulle ottaa. Mies jatkaa uskomatonta uraansa vain nähdäkseen, että näin muut kiittävät.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Canes ja Caps antanut potkut tänään valmentajilleen. Olisiko Ducks seuraavaksi vuorossa?
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on jo jonkin aikaa mennyt todella surkeasti. Mitä jotain kaksi voittoa viim. 18 pelistä? Ei herra Jumala sentään. Vituttaa Teemun puolesta kun kaveri päätti vielä pelata yhden kauden niin tälläinen sukellus alkukaudesta. Huh huh. Jotain tartteis tehdä. Teemu sanoi, ettei valmentajan vaihdos mitään auttaisi, syy heikkoon esitykseen on jossain muualla, mutta kyllä mun mielestä Carlyle on jo nähty ja näkemiin.

Ja sitten tuo Getz... Jätkä on jengin kapteeni ja silti ei kiinnosta edes vähää alusta. Hohoijakaa. Getzlafin voisi kyllä treidata jonnekin, kaveri tosin on niin yössä, ettei sitä varmaan kukaan edes huolisi. Mutta jos treidattaisiin niin kyllä se joukkuetta herättäisi, mä luulen.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Canes ja Caps antanut potkut tänään valmentajilleen. Olisiko Ducks seuraavaksi vuorossa?

Jatkettaisiin vain C linjalla, eli joku muu mieluummin kapteeniksi. Jos asiat ovat niinkuin Selänne sanoo, että valmentajaa kunnioitetaan ja että ei kannata tässä vaiheessa tehdä hätäisiä johtopäätöksiä, niin en myöskään niitä tekisi. Aina voi spekuloida, mutta toisaalta me emme niitä pelaajia siellä ole emmekä tiedä totuutta kaikista asioista mitä medioihin yms on kerrottu.

Itse kyllä toivoisin Carlylen potkuja, ja silläkin tavalla C linja jatkuisi. Canes, Caps & Carlyle, kuullostaa hienolta ja enteilevältä.

E: Eiku perskules, sehän onki hurricanes! Carlylen potkut? nevö gona häpen.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Surullista on ollut katsoa Ducksin rämpimistä. Vaikka ankat nyt ei varsinaisesti suosikkeihin kuulu, niin ihan Teemun takia toivoisi parempaa päätöstä uralle. Ulkopuolisena toivoisi, että Teemu saisi vielä mahdollisuuden taistella Cupista jossain todellisessa contenderissa, mm. Pensissä. Pelottavaa ajatellakkin millaista jälkeä Teemu saisi aikaan Crosbyn kanssa.. Mutta yhtä lailla ymmärrän ettei mies varmaan itse halua edes lähteä, sormus on kuitenkin jo hommattu.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Kun miettii tilannetta että teme lähtisi muille maille niin eniten mietityttää se että mitenkä Teemulle saadaan uudesta joukkueesta yhtä hyvä pelirooli kuin duckseissa.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun miettii tilannetta että teme lähtisi muille maille niin eniten mietityttää se että mitenkä Teemulle saadaan uudesta joukkueesta yhtä hyvä pelirooli kuin duckseissa.

Sepä se, mutta kyllä Teukka menee heittämällä ykkös-kakkosketjuun suurimpaan osaan NHL-joukkueista, joten jos oikea joukkue löytyisi, niin ehkä Selänteen kannattaisi lähteä pari kuukautta - puoleksi vuodeksi johonkin muuhun joukkueeseen, esim. yllä mainittuun Pensiin.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Ehdottamasti Ryan Getzlaf loppukaudeksi farmiin jotta oppii nöyryyttä ja C-kirjain rinnasta pois. On nimittäen surkein ja laiskin kapteeni ikinä! Randy Carlylelle sitten potkut. Joitain uusi kavereita farmista ylös ja suomalaiset ykkösketjuun! Ei taida nämä liikkeet pelkästään riittää, voi vain yrittää.

HUOH! Että pitäisi sitten antaa Getzlaf ilmaiseksi pois joukkueesta, vain sen takia että mies on nyt jotenkin erityisen laiska kun ei tee PPG tahdilla pisteitä. Täysin sama mies siellä vetää kuin edellisilläkin kausilla, nyt ei vain onnistu mikään.
Ja mitä tulee tuohon ilmaiseksi pois antamiseen. Niin Getzlafia EI VOI laittaa farmiin ilman että mies joutuu waiver listalle. Ja voin taata sen, että 29 muuta joukkuetta NHL:ssä ottaisi tämän laiskan paskan milloinka vain joukkueeseensa, jos ilmaiseksi olisi saatavilla.

Ja mitä tulee tuohon joukkueen nykytilaan, niin siitä ei voi syyttää vain RPG-ketjua. Vaan koko helvetin joukkue ihan yhtä aneeminen. Siinä ei voi Selänteellekkään antaa täyttä synninpäästöä, vaikka pistetilasto näyttää kivalta, kun minkäänlaista paloa pelaamiseen ei näy kentällä.
Koko joukkue siis alisuorittaa, ja pelaa aneemisesti. Pistäisivät edes helvetti ranttaliksi kun muutenkin menee päin vittua. Mutta kun ei sitäkään enää viitsitä tehdä, kun pelit voi vain luistella läpi ilman sen kummempaa yrittämistä. Ja tämä koskee siis ihan koko joukkuetta. Ei vain RPG-ketjua, tai yksittäistä kapteeni Getzlafia.

Ja kerta tiedän kommenttieni - etenkin Selänteestä - herättävän ihmetystä. Niin tässä, tässä ja tässä pätkät joissa Selänne reagoi oikeasti vittuuntuneesti johonkin. Tällä kaudella on tullut vain itkemisestä rangaistuksia, ja itkemistä medialle joukkueen esityksistä. Johtaminen jäällä on jäänyt vähemälle, jos joukkueen sisäisen pistepörssin johtamista ei oteta huomioon.

Linkit vie youtube pätkiin, joissa Selänne pelaa epätyylliseen tapaansa suhteellisen fyysisesti, ja jopa tappeleekin.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Teemu sanoi nieleskelyn keskeltä, että valmentajan vaihto ei auta.

Mielestäni tälläisellä pelaajan kommentilla ei sinänsä ole mitään merkitystä. Ensinnäkin vaikka pelaaja olisikin sitä mieltä että valmentaja peluuttaa väärin joukkuetta niin ei vällttämättä lähtisi sitä julkisesti sanomaan mutta vielä tärkeämpi asia on se että kuinka hyvin pelaaja pystyy kokonaisuutta arvioimaan ja sitä millaisella pelatavalla olisi parasta peluuttaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös