Anaheim Ducks 2010-2011 – työtapaturman jälkeen takaisin playoffseihin

  • 339 046
  • 586

JmJ

Jäsen
Ducks oli tosiaan hallitsevampi osapuoli aamuyön ottelussa. Hilleriltä ja Lehtoselta hyvä matsi, Starsilla ehkä hienoista epäonneakin ainakin kolmen tolppalaukauksen muodossa, joista kaksi vielä ihan huippupaikoilta.

Kyllä tuossa Ducksin kakkosketjun pelissä vaan yllättävän paljon vauhtia riittää, tänäänkin se tunnuttiin palkittavan kasvaneella peliajalla. Liljalta, Maralta ja Lydmanilta ihan kelpo peliä omassa päässä, ylivoimakin tuntui välillä toimivan ihan mallikkaasti, mutta viimeistely oli hieman hätäisen oloista. Esimerkiksi Fowler tuntui laukovan välillä vähän turhankin hanakasti ja kehnohkoista paikoista.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Hyvä matsi, pappaketju osoitti taas loistavaa virettä. Tosin Selänteen pitäisi laukoa paljon enemmän, liikaa syöttöjä selkeissä ampumapaikoista.

Ducks hallitsi ottelua mielestäni, Starsin toka maalikin oli aika fluke, kenttämestarin erikoinen pleksien saumasta suoraan Richardsille joka kyllä veti jäätävän snepin yläbörsään.

Sbisasta diggaan, taas loistavia niittejä ja ihan ok oman pään peliä. Tosin Starsin eka maali meni lievästi Sbisan piikkiin osaltaan.

Loistava putki päällä mutta nyt kyllä toivoisi jo pientä breikkiä, ensi viikko on vielä kova tahtinen mutta sitten tulee pieni breikki. Onneksi.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Kuusi peräkkäistä voittoa, ei paha ja mikä tärkeintä pisteitä on ropissut surkeallakin pelillä. Tämä Dallas-peli näytti jo hyvälle meiningille, vaikka Stars varmaan olikin väsynyt Kingsien jäljiltä.

Ykkös ja kakkosketju ihan perusformissa, nelosketju oli pariin kertaan pahassa ongelmissa omassa päässä ja kerran soi pömpeli. Kolmosketju edelleen näkymätön. Lisäksi Nealin kaksi tolppakutia tuli kakkosketjun ollessa jäällä, kun vastaiskivät nopeaan Temen ja kumppaneiden hyökkäyksen tyrehdyttyä.

Lydman on kyllä puolustuksen kunkku. Buffalokin varmasti kaipaa Tonia tällä hetkellä.

Mitäs muuta, Andy Sutton palannee tämän kuun lopussa kehiin ja Lupul suurinpiirtein samoihin aikoihin.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Visnovskyllakin näyttää kulkevan ihan mukavasti. En ole pystynyt seuraamaan viime aikoina Ducksin pelejä, mutta tilastoista päätellen Lubo on tärkeänä lenkkinä Anaheimin takalinjoilla. Vahvuudet rajoittuvat aika paljon pelin avaamiseen ja viivamiehen rooliin siniviivalla. Oman pään puolustustyöskentely onkin hieman niin ja näin...

Viime yön Dallas-pelissä Visnovsky sai peliaikaa 25.41, joka on hieman hänen keskiarvoaan enemmän (25.16). Slovakki on NHL:n puolustajien pistepörssissä sijalla 4 tehoin 3+12=15 ja edellä ovat vain Atlantan Byfuglien, Pittsburghin Letang ja Detroitin Lidström. Minulle hieman yllättävänä tietona tulee se, että Lubon tehopisteistä vain 4 on yv-pojoja. Ei siinä mitään.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Kuinkas tyytyväisiä täällä ollaan A. Liljan alkukauden otteisiin? Ihan peruspelihän ukko pelaa mutta onko Detroit ajalta tutut kiekonmenetykset jo tulleet ankoissa tutuksi tällä kaudella?
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Visnovsky alkoi heti pelaamaan niinkuin joukkueen ykköspakin pitääkin, kun Lydman tuli pariksi. Offensiivista peliä ja Toni varmistaa. Hyvin on mennyt tällä parilla. Silti pidän Lydmania joukkueen tärkeimpänä pakkina tähän mennessä.

Liljan signausta ihmettelin aluksi todella paljon, mutta on pelannut hyvin. Etenkin alivoimalla kullanarvoinen. Blokkaa kiekkoja ja ollut mukavan fyysinen. Lisäksi täytyy muistaa millä paperilla Lilja pelaa, 600k.

Kun Sutton palaa kokoonpanoon on Carlylellä miettimistä pakkiparien suhteen. Etenkin jos ja kun Sbisa jatkaa samoja otteitaan.

Kunhan nyt saataisiin tuo joukkue kokonaan terveeksi. Edit. Hiller saanut harjoituksissa kiekon maskiin, silmäkulma ainakin auki.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Lilja on ollut so far loistava hankinta suhteessa palkkaansa, tekee sitä näkymätöntä duunia, ei yritä liikaa jne.

Suttonin tullessa takaisin alkaa jo olla positiivinen ongelma pakkien kanssa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Putki katkesi mutta sentään piste saatiin, ei paha. Tämä viikko pitäisi vielä sinnitellä ennenkuin tulee pidempi breikki.
 

Getzlaf 15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Jokerit
All Stars - äänestys

Tänään sitten julkistettiin pelaajalistat joista äänestetää pelaajia All Stars-otteluun. Ducksin pelaajista listalta löytyvät: Ryan Getzlaf, Correy Perry, Bobby Ryan ja Teemu Selänne.

Toivottavasti Teukka saisi paljon ääniä loistavan alkukauden perusteella ainakin ja tietysti jos otteet jatkuvat samanlaisina niin miksei saisi.

Kaikki Ducksin pelaajat äänestyksessä ovat hyökkääjiä mikä ei sinällään minua ainakaan yllättänyt hirveästi, kyllähän ne tähdet tässä joukkueessa suurimmaksi osaksi sieltä puolelta löytyy. No tietysti Hiller olisi maalivahti listalla voinut olla.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Bodie waiversissa Carolinaan Bodie siis lähti, eipä saatu hänestä siis mitään korvausta, kuten ei myös Mikkelsonistakaan aiemmin kaudella. Voros kyllä aika hyödytön ylhäällä tällä hetkellä, mutta hänellä yhden suunnan sopimus, kun taas Bodiella oli 2-suuntainen. Hyvää jatkoa vaan Bodielle 'canesiin!

Syracusessa muuten Beleskey ja Sexton pelasivat viikonloppuna kaksi matsia, Beleskey sai tehoja 1+1 ja Big Sexy 1+2. Eiköhän ne vielä tämän viikon Cruncheissa pysy, sillä neljä matsia Syracusella ohjelmassa loppuviikon aikana. Ensi yönä Anaheimille klo 04 suomen aikaa vastaan @Dallas. Kova ohjelma jatkuu, sillä ke-to yönä tulee heti perään @Minnesota. Täytyypä katsoa jaksaisiko nousta pariin viimeiseen erään Starsia vastaan, Wild peli jää kyllä väliin. Pistäkäähän kommenttia matseista, jos katsotte.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Jep sellainen löntystelypeli sitten takana, että hiljaiseksi vetää. Ekaa erää en nähnyt, kun en herännytkään herätykseen, mutta onneksi torkkuherätys pelasti ja pari viimeistä erää "pääsi" näkemään.

2-1 -tappio siis tuli ja eipä tuosta pelistä ole juuri mitään kerrottavaa. Unettavaa hidastempoista kurvailua. Lukemat pysyivät siedettävinä, kun Dallas päätti lähteä Ducksin löntystelyyn mukaan. Perry vastasi taas ankkojen ainokaisesta. Oli muuten Perryn toinen maali viime pelissä Hawksia vastaan ihan hieno.

Tällä pelaamisella tulee heti huomenna kova selkäsauna Minnesotassa, jos jalat on yhtä vetelät ja kankeat kuin tänään.
 

Vilijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Vissiin painaa tää tiuha ottelutahti Ducksilla, sen kyllä näkee. Hyvin otti tosin Dallas fyysisesti mm. Selännettä, joka turhautui ja otti sitten kaks aika turhaa jäähyä! Laukoi kyllä myös tolppaan aiemmin.

Fowlerin mokasta tuli Starsin voittomaali. Ihmeellisiä ratkaisuja melkein joka matsissa tolta junnulta. Eikö Scott vois antaa vähän vinkkejä?

Lehtonen hoiti sitten loput kun Ducksille ei ylivoimakaan maistunut (1/6).

Steve Ott oli kyllä hyvä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Herätys ei näköjään toiminut mutta onneksi en missannut mitään ihmeellistä.

Tauko ei tule sekuntiakaan liian aikaisin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ducks kävi Flyersien kanssa kaupoilla:

Danny Syvret ja Rob Bordson --> Flyers
Patrick Maroon ja David Laliberte --> Ducks

Lähde

Ei vielä ihan 100% varmaa tietoa, mutta melko luotettavaa pitäisi kuitenkin olla.

Maroon noista varmaan se lupaavin pelaaja on, mutta jotain asenneongelmia siellä taitaa olla? Ainakin tuossa jokin aika sitten heitettiin Flyersien farmijengistä pihalle vaikka oli joukkueensa paras pistemies silloin.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Onko teillä tietoa Selänteen tilanteesta? Edellisen ottelunhan hän joutui jättämään kesken ja tämän yön ottelussa hän ei ollut mukana ollenkaan. Onko takana jotain vakavampaa, vai vedetäänkö varman päälle?
 
Onko teillä tietoa Selänteen tilanteesta? Edellisen ottelunhan hän joutui jättämään kesken ja tämän yön ottelussa hän ei ollut mukana ollenkaan. Onko takana jotain vakavampaa, vai vedetäänkö varman päälle?

Hesarissa oli tässä pari päivää sitten uutinen, joka antoi ymmärtää Selänteen selviävän kohtuullisen lyhyellä huililla. Ilmeisesti vähän varmistellaan.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Ei näytä taaskaan liian hyvältä tämä meno. Tällä hetkellä purjehditaan viiden ottelun tappioputkessa. Viimeiset kolme peliä eli Minnesota-, Columbus- ja Edmonton peli ovat olleet sikäli viiltäviä tappioita, koska jokaisessa noissa peleissä on paikkoja riittänyt mielinmäärin, mutta voiton on estänyt huono viimeistely. Näin siis raporttien mukaan ja hailaitit nähneenä. Ainakin Ryan on pelannut mitä ilmeisemmin vahvasti. Numero kahdeksikon jäätävää maalintekotaitoa tässä nyt kaivattaisiin ja eiköhän The Flash ole perjantaina taas remmissä mukana. Tämä muutaman päivän tauko tulee todellakin hyvään paikkaan. Seuraava peli on perjantaina Hondalla, kun vastaan luistelee Blackhawks.

---

Lupul on luultavasti vielä viikon tai kaksi Syracusessa saadakseen itsensä hyvään kuntoon.

Palmieri lähetetiin takaisin Syracuseen, samoin Bonino, Sexton ja McMillan, joka pelasi Oilersia vastaan ensimmäisen pelinsä ylhäällä keräten kymmenen minuutin peliajan. Havaintoja kaverin pelaamisesta voi kertoa. jos joku laittoi merkille.

The Big Sexy nostetaan toivottavasti ylös perjantain peliä varten, jolloin inkkarit saapuu Hondalle. Tuolloin Ducks pelaa uusilla kolmansilla pelipaidoilla.

Ryan Carter sai sitten juuri tulleen tiedon mukaan lähteä Carolinaan Bodien seuraksi. Carter treidattiin joihinkin prospekteihin, kuten linkistä selviää: http://ducks.ocregister.com/2010/11/23/carter-traded-to-carolina-for-prospects/49966/

Carterin treidaamista en kyllä ymmärrä. Carter pelasi hyvin tällä kaudella Ducksissa. Carter on nöyrä ja vahva puurtaja, jolta löytyy kyllä tahtoa ja sisua. Bodien lähtö ei juuri harmita, koska aika koheltajahan poika on, toki tuo hyvää energiaa ja niin edelleen, mutta merkkauspelissä hänellä oli aika isoja puutteita.

Myös toinen treidi tehtiin äskeittäin, tällä kertaa Rangersin kanssa. Puolustaja Nigel Williams Anaheimiin ja MSG:lle lähti onnea etsimään Stu Bickel. Tästä treidistä puhutaan vielä paljon – ja pitkään.

Niin ja Maroon ja Laliberte tulivat Flyersista vaihdossa Syvretiin ja Bordsoniin. Aika mitätön vaihtokauppa. Maroonista ei kovin positiivista kuvaa saa, kun sälli on nähtävästi heitetty Phantomseista ulos. Taitoa ja potentiaalia hänellä kuitenkin on, joten tämä jalostamaton potentiaali olisi nyt kaivettava uudessa ilmapiirissä esiin ja parhaitenhan se käy tulemalla rohkeasti Getzlafin pyhään fleguiluoppiin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Noniin, hyvä voittoputki siis katkesi ja aloitti pienen tappioputken. Onneksi nyt on useampi päivä lepoa ennen ns. superperjantaina.

Pari pikkukauppaa takana, pääasiassa AHL-miehiä liikkunut, pl. Ryan Carter joka sai NHL:ssäkin paljon aikaa. Minusta Carter alkoi olla jo ns. katsottu kortti eli todettu jos ei huonoksi niin ainakin Ankkoihin sopimattomaksi. Beleskey ja Lupul tulossa kohta takasin joten tilaa piti raivata.
 

Vilijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Selänne epävarma pelaako Chicagoa vastaan. Lupul lähenee paluuta, mihin ketjuun nakataan? Getzlafin ja Perryn vierellä voisi kokeilla ja pitempään kuin yhden erän! Tasaisissa matseissa kolmannessa erässä ollaan aina pistetty Ryan takas ykköseen.

Kapteeni vois lopettaa surffailun jo. Viimeiset 5 matsia 0+2.

Junnuketju Sexton-Bonino-McMillan pelaavat ekaa kertaa yhdessä tänään (jos Selänne pelaa). Nakkaisivatpa pari häkkiä. The Big Sexy sais alkaa nakuttamaan pisteitä. Viime pelissä ensimmäinen syöttöpiste ja maalitili vielä avaamatta.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Huutelen vieraspöytiin. Selänne ei taida pelata kyllä, ainakin jos ylen urheilujuttuihin on mitään luottamista. Että sen mukaan mennään. Sexton saa tykittää nyt sitten parastaan, jos käy niin ettei Lupul vielä ole kehissä tänä iltana. Onnea Chicagon kaatoon, eiköhän se kapteenikin ala kohta taas siellä tehoilemaan.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Kieltämättä oli mukava yllätys herätä aamulla ja katsoa teksti-tv:stä tulos. Aneemisen Hawks-pelin jälkeen vierasvoitto Coyotesista, vaikka oltiin jo 3-1 -tappiolla. Yllättävä voitto sikälikin, että kaksi pistettä tuli ilman puolustuksen kiekollista kurkoa eli Lubomir Visnovskya, joka on toivottavasti mukana heti seuraavassa ottelussa.

Top Gun -ketjulta ihan kelpo peli, kun värkkäsivät kasaan kymmenen tehopistettä (Ryan 3+0, Getzlaf 0+4, Perry 1+2). Ryan teki siis hattutempun. Eka Ryanin maali oli hyvä napakka veto, toisessa maalissa kojootit sähläsi jotenkin ihmeellisesti kiekon Ryanille ja läpiajosta meni laatta verkkoon. Kolmas maali syntyi, kun Getzlaf blokkasi kiekon keskialueelle ja Ryan kyykytti Jovanovskia(?) viimeistellen illan kolmannensa.

Iso nousu siis 3-1 -tappiotilanteesta voittoon. Seuraava peli onkin sitten Kingsiä vastaan Honda Centerissä. Heidän epävireyttään olisi nyt hyvä jatkaa, kun ei siellä päässä ole niin hyvin viime aikoina kulkenut.

Ryan on ollut hyvässä vireessä jo jonkun aikaa. Getzlaf oli petrannut tähän peliin. Ändi.S, tuo Hawks-pelin MVP, blokkasi muuten viisi kutia, joten kaipa tuokin teräsetana teki tällä kertaa jotain oikein. Ja McMillan teki avausmaalinsa, jee. Lippu salkoon!
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Otteet vaihtelee aika paljon, nimenomaan ykkösketjulla. Yotesia vastaan aivan liekeissä, tänään Kingsejä vastaan suht pimennossa. Vähän tasaisuutta pliis.

Kun Teme on kondiksessa, joukkueessa on kaksi suht hyvää ketjua. Ongelma on sitten kolmosessa joka on aivan käsi.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun Teme on kondiksessa, joukkueessa on kaksi suht hyvää ketjua. Ongelma on sitten kolmosessa joka on aivan käsi.

Muistaakseni joku suomalainen kirjoitti 3-5 peliä sitten HFBoardsille, että Ducksin kolmonen on tehnyt tällä kaudella 1+2 tehot. Nämä siis niin ettei ketjussa ole ollut mukana jonkun muun vitjan pelaaja eli esim. vaihto kesken ja joku Ryan tekee maalin. Joka tapauksessa aika kuvaavaa kolmosen tämän kauden pelille.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Muistaakseni joku suomalainen kirjoitti 3-5 peliä sitten HFBoardsille, että Ducksin kolmonen on tehnyt tällä kaudella 1+2 tehot. Nämä siis niin ettei ketjussa ole ollut mukana jonkun muun vitjan pelaaja eli esim. vaihto kesken ja joku Ryan tekee maalin. Joka tapauksessa aika kuvaavaa kolmosen tämän kauden pelille.

Niinpä. Eihän se Moen-Pahlsson-Rob -ketjukaan maaleilla mässäillyt (paitsi pleijareissa) mutta vastapainona oli jäätävän kova puolustaminen ja fyysinen grindaus jotka veti vastustajan aivan hapoille.

Chipchura on ollut suurin pettymys, Marchant toiseksi suurin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös