Anaheim Ducks (1.) – Winnipeg Jets (4.), Pacific 1. kierros

  • 17 748
  • 78

Salami8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Huhhelihei kylläpä oli mahtavaa playoff lätkää. 4-0 lukemat Ankoille, saattavat kuulostaa ihan läpihuuto jutulta, jos seuraisi vain tilastoja. Kaikki pelejä seuranneet tietävätkin, että Jetsit oli erittäin kova varsinki kolmessa ensimmäisessä kohtaamisessa. Taklasivat, raastoivat, luistelivat kovalla temmolla. Lisäksi Pavelec piti myös pintansa.

Erittäin positiivista on Ankoilla nyt yksi asia. Kakkosketju toimii, Belesky-Kesler-Silfverberg on pelannut erittäin hyvin, ja tehnyt tulosta. Getzlafin pelaaminen on tällä hetkellä niin vaisun oloista(en tiedä onko vamma taustalla). Perry pelaa kyllä hyvin mutta Getz jotenki puoliunessa. Itselle suurin kysymysmerkki ennen pleijareita oli Andersen. No nyt pitää myöntää että turhaa epäilin, erittäin hyvää kokonaisvaltaista pelaamista. Esim. Game 3:ssa torjui viimisellä minuutilla tyhjän maalin kun peli oli 4-4. Eli kasetti on hyvin kestänyt, eikä sellaisia hörppyjä ole tullut.

Seuraavana sitten joko Flames tai Canuks, jännätäämpä nyt sitä ja annetaan poikien levätä, sekä mustelmien parantua!
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Homma hoitui sitten loppujen lopuksi yllättävän nopeasti. Sivusta seuraajat sekä muutaman vuoden kuluttua tilastoja penkovat saavat 4-0 tuloksesta kyllä väärän kuvan joukkueiden voimasuhteista. Jets ei ollut huono, Ducks vain oli pykälän parempi. Mikään läpihuutojuttu tämä ei todellakaan ollut.

Tässä vaiheessa äijät voisivat pelata muutaman golf-kierroksen, sillä asenteella, että viheriöille ei sitten kovin nopeasti pääse uudelleen.

Sanovat että kevät on kiekkoilijan parasta aikaa. Minä toivotan kaikille muiden playoff-joukkueiden pelaajille mukavia kiekkohetkiä.
Nauttikaa jatkoeristä ja yrittäkää venyttää sarjoja niihin seitsemänsiin peleihin saakka. Ne on niitä hienoimpia matseja.

ps. oli pakko palauttaa Ducksit profiiliin, nyt on seuraavaa sarjaa pakko ehtiä/jaksaa seurata livenä.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Se siitä sarjasta sitten. Winnipeg pyristeli vielä vastaan toisen erän puolivälin paikkeille saakka, mutta kun Ducksit saivat johdon, niin sen jälkeen loppui Winnipegin pojilta puhti, ja ottelun loppupuoli oli jopa pitkästyttävää katsottavaa. Toki yleisö pysyi paikan päällä hereillä aika hyvin melkein loppuun asti, tai no, antoivat ne vielä matsin jälkeenkin suosionosoitukset eikä kukaan näyttänyt lähtevän pois ennen kuin viimeisetkin suosionosoitukset joukkueelle oli kättelyjen jälkeen annettu. On se tosiaan hienoa katsoa tuollaista katsomokulttuuria. Kunpa sellainen joskus saataisiin Anaheimiinkin...taitaa olla turha haaveilla.

Kesler - Silfverberg on Ankkojen uusi Getzlaf - Perry kaksoispari, vaikka onhan Perry pelannut mukavasti näissä pleijareissa. Getzlaf vaan on ihan ulalla. Kai sillä jotain aika vakavaa vammaa sitten täytyy olla muuallakin kuin päässä, mutta on sitä Getzyn pelaamista aika kauhea katsoa. Toinen pelaaja, jonka peliä oli kauhea katsella oli Patrick Maroon. Seurasin oikein ihmeissäni kun 'Peg pyöritti peliä Anaheimin päädyssä kuinka Maroon ei edes yrittänyt mitään puolustuselettä tai kiekonriistoa, kunhan pyöri vähän ja katseli. Ymmärrän kyllä, ettei laitureilla ole yhtä suuria puolustusvelvotteita kuin sentterillä, mutta edes vähän yrittäisi kiekon riistoa, taklausta, jne....tai onko sitten Maroonkin rikki, ja säästeli jatkoa varten. Palmsilta edes pari laukausta maalia kohden, vaikkei tulosta tullutkaan. Mutta jätetään haukkumiset siihen, olihan tämä upea ottelusarjatulos ja nyt voidaan nuoleskella haavoja viikon verran ja sitten Thompsonin kera Calgaryn kaatoon (tai Vancouverin, jos ne tuolta vielä nousevat).

Nähtiin muuten jonkinlainen Samin lämäri maaliin tässä pelissä, vaikka olikin tyhjä maali vastapäädyssä, heh!

Ja lopulta vielä tunnustusta Winnipegille, erityisesti #57, Tyler Myers. Kaukalon ehkä dominoivin pelaaja tässä sarjassa mielestäni, vaikka Kesler ja Silfverberg hyviä olivatkin. Tunnustusta siitäkin, ettei edes Big Bad Buff lähtenyt hakkaamaan ankkalinnalaisia sairasosastolle, kun tappio alkoi olla selvä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Joo no pääsi kyllä kieltämättä unohtumaan sekin, että tuskin Duckskaan on täysissä voimissa, koska tottahan vammat julkistetaan vasta kauden päätyttyä. Vähättelyt luit kyllä jostain rivien välistä, sellaista en missään nimessä tarkoittanut. Ducks pelasi hyvin ainakin ne pari peliä mitkä katsoin, kaikki kunnia heille.

En nyt tarkoittanut sinua pelkästään vaan ihan ilmapiiriä keskimäärin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös