Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks (1.) – Calgary Flames (4.), Pacific 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana WannabeParros, 11.04.2017 klo 07.46.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei olisi. Ja toisekseen jääkiekkoa (tai mitään joukkueurheilua) ei voi ajatella noin.
   
 2. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Tosiaan Ankkojen onnekkaisiin pomppuihin ja Elliottin imurointeihin taisi tämä sarja pitkälti ratketa. Johnny Hockey:lla on huikeasti potentiaalia, mutta ei näköjään mitään maalintekohalukkuutta, selvistä laukaisupaikoistakin vielä syöttelemään. Monahan jäi sitä vastoin tehokkaana maalintekijänä mieleen. Ja missä oli se Tkachuk? En osaa vain poikaa löytää askista vaikka kuinka yritän, ja vaikka minulle toitotettiin ennen playoffsien alkua, että katso vaan, siinä on ärsyttävä pelaaja.

  Nostetaan esiin vielä Shea Theodore, huikea 2+3 pistettä ekalla pleijarikierroksella. Montour sen sijaan saisi mennä takaisin AHL:ään, ei tuolla tyylillä tule mitään valmista. Kaverissa on huikea potentiaali, mutta hänet laitetaan pelaamaan peruspakkia kuten Vataselle on tehty Ankoissa. Vahvuudet jäävät kokonaan käyttämättä, ja kyllä ne laukaukset menevät ihan muualle kuin maaliin silloin, kun hän niitä yrittää.

  Rakell on kyllä kevyttä materiaalia näissä tosipeleissä(kin). Kaveri työnnetään helposti pois ja katolleen. Mielestäni toinen svedu eli Silfverberg on parantanut tässä suhteessa eikä ole ihan helposti enää kiekosta irti työnnettävissä. Rakell samalle kuurille, mars, mars! Coglianon peliä on myös turhauttava edelleen katsella, nopeutta kun on vaikka kuinka, mutta käsiä, laukausta ja peliälyä ei senkään vertaa.

  Kiitokset Calgarylle ja pahoittelut, en olisi uskonut Ducksien näin nopeasti etenevän. Vähän tuli mieleen parin vuoden takainen eka kierros Winnipegiä vastaan, silloin oli vastassa White-Out eli lumimyrsky, nyt vastassa oli Red Sea tai punainen meri. Lopputulos sama. Onko kohtalona taas sitten tippua Chicagolle kolmennella kierroksella? Elleivät Nääsvillen pojat hoitele Windy Cityä sitä ennen.
   
 3. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Paskat putos rattailta yllättävänkin nopeasti tänä keväänä. Ei semmosen perään kannata jäädä haistelemaan. Uusi kausi ja uudet kujeet jne, joten ei kun uutta pökälettä vääntämään.

  Eihän tässä sarjassa ollut hädänpäivää kun voitiin antaa osan jätkistä puhalelella vielä muniinsa filassa. Ens kierroksella joudutaan varmaan jo pelaamaan ihan lätkääkin jos jatkoon mielitään. Toivottavasti öljy ja sharks hakkaavat toisensa riittävän rikki, jotta saadaan siitä vielä satuttamisedut ens kierrokselle, tuli sitten kumpi tahansa vastaan.
   
 4. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Gaudreaun kaudesta jäi kyllä kieltämättä vähän paska maku suuhun. Ensin se sopimuspelleily ja sen jälkeen halusi todistaa olevansa sen sopparin arvoinen ja yritti yksinään ratkaista pelejä. Eihän siitä tietenkään mitään tullut ja koko joukkueen peli kärsi siitä. Oikeastaan tuo loukkaantuminen oli vaan joukkueen kannalta hyvä asia, kun vasta silloin joukkueen peli lähti kulkemaan kunnolla. Läpiajoihin pääsi kauden aikana lukuisia kertoja, mutta onnistui niissä huonolla prosentilla. Tosiaan välillä syötti kiekkoa huonompaan paikkaan, vaikka itse olisi ollut erinomaisessa maalintekopaikassa. Välillä taas yritti itse tehdä väkisin maalia jostain ihan mahdottomasta paikasta. Oli tietysti osan kaudesta aivan maaginen, mutta odotuksiin nähden kausi oli pettymys.

  Tkachukin kausi oli siihen Doughty-episodiin asti erinomainen. Sen jälkeen ei sitten ollutkaan enää mitään nähtävää ja kaveri oli kuin varjo entisestään. En tiedä mistä se johtui, mutta toivottavasti kyseessä oli vain joku annettu käsky, että enempää pelikieltoa ei saa missään nimessä tulla. Tehoja taisi tulla viimeiseen 12 peliin vain 0+2 ja koko ketjun pelaaminen oli sen jälkeen ainakin hyökkäyspelin suhteen aika mitäänsanomatonta.

  Ensi kaudella taas uutta yritystä ja jospa se Hondan kirous vihdoin murtuisi :)