Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks (1.) – Calgary Flames (4.), Pacific 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana WannabeParros, 11.04.2017 klo 07.46.

 1. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Saatiin hyvä pari tähän heti alkuun, ainakin runkosarjan ottelut oli kaikki viihdyttävää ja intensitiivistä kiekkoa.
  Runkosarjassahan ottelut meni seuraavasti:

  07.11.2016 ANA-CGY 4-1
  05.12.2016 CGY-ANA 8-3
  30.12.2016 CGY-ANA 1-3
  03.04.2017 CGY-ANA 3-4
  05.04.2017 ANA-CGY 3-1

  Runkosarjan perusteella Anaheim olisi siis hienoisesti niskan päällä, mutta sehän tässä jääkiekossa on mukavaa, että vanhat meriitit ei paina mitään...varsinkaan playoffeissa!
  Odotukset sarjan suhteen ovat siis kovat.

  Pelipäivät tulevat tässä :

  13.04.2017 Anaheim
  15.04.2017 Anaheim
  17.04.2017 Calgary
  19.04.2017 Calgary
  21.04.2017 Anaheim (tarvittaessa)
  23.04.2017 Calgary (tarvittaessa)
  25.04.2017 Anaheim (tarvittaessa)
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tkachukin panosta tässä henkilökohtaisesti odotan. Voi kääntää sarjan kumpaan suuntaan tahansa.

  Lähteekö Ducks terveenä?
   
 3. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Ei lähde, Eaves, Fowler ja Thompson päivästä päivään, Holzer ulkona ja Ritchie pelikiellossa. Aika isoja aukkoja rosterissa siis.
   
 4. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Uskon että Thompson ja Eaves ovat pelikunnossa kun kiekko putoaa jäähän, mutta Fowler ei välttämättä tähän sarjaan ehdi kuntoutua. Toki Fowlerin poissaolo heikentää puolustusosastoa, mutta muuten terveyatilanne näyttää ihan hyvältä.
   
 5. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Joo en tosiaan tiedä noista Eavesista ja Thompsonista mikä niillä edes on, Fowleristahan puhuttiin 2-6viikkoa huilia. Toivottavasti nyt eivät kiirehdi ja romuna laita ukkoa pelaamaan.
   
 6. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Flamesiltä Monahan ja Wideman eivät harjoitelleet eilen, vaan viettivät Maintenance päivää. Muuten flames on terveenä tai ainakin kaikki ovat pelikykyisiä.

  Treliving kommentoi Anaheimin itkuvirttä asiaankuuluvasti, toivottavasti tuomarit ovat puolueettomia ja Flames saa reilun mahdollisuuden. Kaksi viimeistä Anaheimin kotipeliä Flamesiä vastaan ovat olleet sellaista Wideman effectiä, että jos sillä linjalla jatketaan ei Calgaryllä ole mitään mahdollisuutta.

  Viimeisestä voitosta Anaheimissä on 11 vuotta aikaa, ja nyt olisi hyvä aika katkaista tämä putki.
   
 7. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Lainaus:
  No minä nyt en kyllä tuota menis allekirjottamaan. Tokihan ne on aina ne lasit ja niiden värit, mutta jos joku väittää, että kovastikkin olis ollut tuomarit epäoikeudenmukaisia, ja pelit niihin päätöksiin ratkennut, niin kannattaa miettiä toisenkin kerran.
   
 8. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Fowlerin poissaolo on vaikuttanut runkosarjan yllättävän vähän (ainakaan negatiivisesti). Eaves sen sijaan on osoittanut olevansa todella kovan luokan täsmävahvistus.

  Hurjaan lentoon ankat loppukaudella nousi. Jos tälläkin kertaa pleijareissa tulee käkättimeen (seiskapelissä tai aiemmin) ennen konferenssifinaaleja, niin sitten pitää pelaajien katsoa peiliin, kun BB:kin on Minnesotassa pilaamassa niiden loppukauden.

  Maalivahtitilanne aiempiin kausiin verrattuna erinomainen, ellei sitä NHL-tyyliin pilata puusilmäisellä peluutuksella. Oletuksena kakkosveskari Bernier häkkiin ja jos ei onnistu niin Gibson. Tandemilla fiksu valmentaja noita peluuttaisi.

  Aiempina vuosina Calgary ollut ihan vastaantulija, mutta nyt voi panna vähän vastaan. Mutta kyllähän tämä ankoille pitäisi mennä, 4-1 tai maksimissaan 4-2.
   
 9. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Minä lähtisin kyllä Gibsonilla liikenteeseen, sen verran vakuuttava hän oli kauden lopussa loukkaantumisesta palattuaan. Bernier oli kauden lopussa sellainen OK maalivahti mielestäni, mutta Gibsonin ollessa loukkaantuneena hän oli loistava maalivahti. Joten tämänhetkisen vireen perusteella pitäisi Gibsonin aloittaa.

  Eikö Holzer ole takaisin Anaheimissa? Tällaista ainakin Eric Stephens twitterissään sanoo. Uskon myös, kuten yllä sanottiin, että Eaves ja Thompson ovat kokoonpanossa kun pelit alkavat. Fowlerin paluusta ei kai ole tällä erää tietoa?

  En ole oikein ymmärtänyt tuota taivastelua Tkachukin suhteen. Ihan näkymätön tyyppi on ollut minun mielestäni ainakin näissä kahdessa viimeisessä Ducks - Flames -peleissä. Isänsä ehkä aikoinaan riehui ja laittoi Naganon olympiakylän matalaksi, mutta aika värittömältä tämä poika vaikuttaa. Mutta en ole sen enempää Calgaryn pelejä katsellut, lukenut vaan huhupuheita.

  Mitäs täällä ollaan mieltä tuosta Ducksien puolustuksesta? Ilmeisesti ainakin jompikumpi Theodore/Montour kaksikosta pelaa. Minun puolestani saa olla vaikka Theodore, sen verran komean maalin heitti tuossa viimeisen pelin jatkoajalla (Getzlafin ilmeisen ovelan aloitusvoiton jälkeen, sovittu kuvio, hehkuttivat selostajat). Riittääkö siis Ducksien puolustuksen taso jatkokierroksille asti? Lindholm on varmaan mies paikallaan jos vaiva ei vaivaa, ja Manson on vakuuttanut minut tämän kauden loppupuolella, mutta Bieksa on aina vähän niin ja näin, peruspakki ehkä, Vatanen on hidas tällä kaudella (en mainitse mitään koosta tällä kertaa), Holzer on seiskapakki, ja Theodore/Montour ovat nuoria ja kokemattomia. Stoner ei varmaankaan palaa tällä kaudella, koska nyt ovat niin tärkeät pelit kyseessä?

  Joten maalivahtipeliin luotan ja hyökkäys on loppukaudella varsinkin tehnyt tarvittavat maalit, joten jos jatkopaikka johonkin kaatuu, niin uskon sen syypään löytyvän puolustajista. Mielenkiinnolla odotan, jatkuuko fyysinen linja (niin kuin viimeisimmässä joukkueiden välisessä Ankkalammen pelissä) näissä pleijareissakin. Jos Calgary menee jatkoon, olen iloinen Johnny Hockeyn puolesta.
   
 10. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Tästä sarjasta jatkopaikka Anaheimille pitää tulla. Ennakkosuosikin asemasta lähdetään liikenteeseen. Ylivoima parantui loppukaudesta, Gibsonin todella vakuuttava paluu, kapteenin pelilliset otteet ja jopa Perrykin teki maaleja. Kolme hyvää hyökkäysketjua. Puolustuksessa Fowler tuo aukon mutta ei pitäisi jäädä tässä sarjassa siitäkään kiinni.

  Mutta vaikka nyt odotankin etenemistä kakkoskierrokselle positiivisin ajatuksin niin pitää muistaa että yksikään joukkue playoffeissa ei ole helppo kohdattava. Yksi nimi Calgaryn alemmista ketjuista pitää nostaa tänne eli Troy Brouwer. Pelasi viimekaudella melkoista playoff kiekkoa St Louisissa ja tulee olemaan yksi mies jota syytä varoa.

  Varmasti aika fyysinenkin sarja on luvassa ja hanskojen pudotuksia tapahtunee aika paljon ainakin runkosarjan kohtaamisien perusteella ja anaheimilla oli kaikista joukkueista eniten tappeluja. Calgary samalla listalla jaetulla 4. Sijalla. Mielenkiinnolla siis täytyy seurata miten pää kestää varsinkin nuorella Tkachukin pojalla :)
   
 11. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Lainaus:
  Otantasi on melko pieni. Jos Tkachukista kysyisi samaa kahdelta muulta Kalifornian nipun fanbaselta, niin varmasti tulisi vähän tunteikkaampaa kamaa tiskiin. Eli uskon, että tämän sarjan jälkeen tiedät, miksi kyseisestä pojasta on sellaisia huhupuheita lauottu, mitä olet saanut lukea. Siitä en osaa sanoa vielä, ovatko nämä Tkachukin tulevat temput laatulätkäkamaa, vai sitä kyseenalaisempaa settiä. Joka tapauksessa poika on niin värikäs, että kannattaa kumminkin ottaa seurantaan. Taisi olla runkosarjan rikotuin pelaaja, vaikka toki osaa kyllä itsekin ottaa boksia.

  Ja tosiaan täälläkin odotetaan kuumaa sarjaa. Se ikävä Fowlerin loukkaantuminen viimeisessä keskinäisessä oli lähtölaukaus, ja nyt sitten nähdään, mitä itse playoff-sarja tarjoaa. Kusipäitä löytyy molemmilta, värilasien takaa katsottuna Ducksilla tietenkin enemmän jätekasoja. :) Siitä olisi Flamesin hyvä lähteä liikkeelle, että voittaisivat edes kerran Honda Centerissäkin.
   
 12. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Ei nyt varmaan sinällää meinaan mitään, mutta Brian Elliott on voittanut Anaheimin vain yhden kerran urallaan. Silloin kun pelasi Anaheimia vastaan ensimmäisen kerran kaudella 2009-2010. Tuon jälkeen on aina poistunut kaukalosta tappio niskassaan. Pelattuja pelejä ei tosin ole kertynyt kuin 12kpl uran aikana tähän asti.

  Anaheimin puolelta ratkaisupelaajaksi nostaisin Ryan Keslerin. Sen lisäksi että mies ketjuineen saa tehtäväkseen pimentää Monahan&Gaudreau kaksikkoa, odotetaan Kesleriltä ratkaisuja myös hyökkäyssuuntaan. Runkosarjan aikana Kesler onnistuikin noissa hyökkäyspään ratkaisuissaan Calgarya vastaan ihan mukavasti tehden 5 peliin tehot 4+5.

  Itse odotan Anaheimin selviävän tästä parista helposti jatkoon. Vaikka vielä kauden alussa en uskonut joukkueen edes pelaavan koko pudotuspeleissä. Korkealta en siis tipu jos tappio tästä onkin sitten kohtalona.
   
 13. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Heitän tässä vaiheessa ainoastaan pikaisen kommentin: toivottavasti Thompson on täydessä pelikunnossa mahdollisimman pian. Väitän hänen olevan hemmetin tärkeä palanen, merkittävä pelaaja Ankoille. Fani-pojun arvio tämä toki, mutta hieman aliarvostettu hän mielestäni on.
  Toivottavasti Getzlaf osoittaa hyvää johtajuutta, mielenmaltillaan luo rauhallisen joukkue-fiilingin tähän ottelusarjaan.
  Ai niin, kausiennakossani en uskonut näitä pelejä pelattavan. Anteeksi Randy, hyvä etelä-pohjalais esitys oli runkosarja.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 22.59
 14. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Itse mielenkiinnolla odotan, miten GG peluuttaa joukkuettaan. Anaheimin ykköshyökkääjät Gaylord ja Getzlaf pelasivat 21minuuttia pelissä, kun flamesin eniten peliaikaa saaneet hyökkääjät pelasivat sen 18 minuuttia pelissä. Flames hyökkäys on aika tasainen, ja uskon että peluutus menee aika pitkälle samalla lailla kun runkosarjassa. 3M-ketju ja Stajanin nelonen aloittaa omassa päässä, kaksi muuta ketjua sitten hyökkäyspäässä.
  Flames yritti viimeisessä Anaheim pelissä peluuttaa vastakkain ja se ei oikein toiminut, ja kesken pelin palattiin tähän aloitusten perusteella määräytyvään peluutukseen.

  Flamesin pahin puute on surkea kolmospari ja toivon todella, että Engelland-Bartkowski kaksikolla peliaika huitelee 12 minuutin paikkeilla maksimissaan ja TOP-4 peliaka huitelee 25 minuutin nurkilla. Flamesin mahdollisuudet voittaa sarja on siinä, mitenkä he pystyvät estämään kolmosparin heikkouden.

  Mielenkiinnolla odotan miten Flames luo painetta Anaheim puolustajille, yhdentekevä Ferland on varmasti Bieskalla muistissa. Loukkaantumista kärsineet Vatanen ja Lindholm myös voivat kovan taklaamiseen ansiosta loukkaantua ja tietämättä missä vamma on, voi liike olla hieman huonompaa jo ennestään. Flamesilla kuitenkin on useampi kovaan taklauspeliin kykenevä pelaaja: Ferland, Bennett, Bouma, Brouwer, Chiasson ja Tkachuk. Yltiöpäinen taklaaminen ei kuitenkaan saa olla itsetarkoitus.

  Itse en usko että sarjassa nähdään liiemmälti tappeluita, Ducks ei varmaan Bollia peluuta, ja Gaylord nyt ei uskalla tapella kuin ehkä Gadreaun kanssa. Anaheim on viime vuosina tapellut paljon runkosarjassa, mutta ei juurikaan pleijareissa.
   
 15. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Todistaa taas kuinka heikosti olen Duckseja seurannut. Ryan "Gaylord" Kesler? Enpä ole moiseen lempinimeen hänelle ennen törmännyt. Mistäs se on peräisin? Ainoa asia mikä tuli esille guuglaamalla on se, että Kesler aikoinaan varattiin Gaylord Entertainment Centerissä, mutta niin varattiin silloin Perry ja Getzlafkin, joten siitä se ei varmaan ole peräisin. Sanakirja sitten sanoo "gaylord = Used as a disparaging term for a foolish or inept man or boy." joten kai tuossa tarkoituksessa sitten Kesleriä moisella nimellä kutsutaan. Ei hän nyt mielestäni mikään kaikkein "inept" kaveri ole miesten joukossa. Ja joku sanakirja käänsi gaylordin "homojen kuninkaaksi", mutta käsittääkseni Kesler on naimisissa ihan naisen kanssa useamman lapsen kera, eikä ole osoittanut minun tietääkseni gay-suuntauksia, joten hauskoja nämä nimet.

  Jos tappelijoita haetaan, niin löytyy Ankoilta mm. Josh Manson, jonka isä oli kovempikin poliisi NHL:ssä aikoinaan. Nick Richie voi tarvittaessa varmaan tapella, ja kaksoset (Getzlaf/Perry) ovat tiputtaneet hanskansa useamman kerran. Nate Thompson voi nyrkkeillä myös. Bieksa yrittää silloin tällöin vähän hanskata ja luulen, että Holzer suostuu tanssiin tarvittaessa myös. Joten löytyy sitä painivoimaa Ankoistakin, mutta toivotaan todella, ettei tarvitse noita kahnaamisia pahemmin katsella näissä pleijareissa.
   
 16. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  @Amerikanihme minullekin tuo Gaylord oli uusi ja outo juttu. Pähkäilin sen kuitenkin viittaavan Perryyn. Corey pitää kissoista, riittäisikö se?
  @Pontus Toikka valaissee meitä vanhuksia, minä en ole HFBoardsiakaan vuoteen lukenut.

  Gaylord Perry haku näyttää tarjoavan jotain baseball-suuruutta, syöttäjää tosin.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 20.59
 17. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Menin lähinnä tuon 21 minuutin peliajan perusteella, Getzy ja Kesler ovat ainoat Ducksien hyökkääjät, jotka moisia peliaikoja menneellä kaudella pelasivat.
   
 18. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Kyllä se on gaylord on ryan kesler, empä ole minäkään hf boardsia vuosiin lukenut. Joskus se lempinimi taisi olla keslord, mutta minusta tuo gaylord on parempi ja oikeaan osuva.
   
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tästä Pontus Toikasta kannattaa yrittää välittää mahdollisimman vähän. Tsekatkaa kirjoitushistoriaa, se on trollia täynnä.

  KesBoss tulee olemaan Duckseille kytkin numero 1. Jos hän epäonnistuu tehtävässään kahden suunnan kuninkaana, Ducks ei pääse toista kierrosta pidemmälle. Jos hän onnistuu, se antaa muille ykköspyssyille, kuten kaksosille ja ruotsalaisille mahdollisuuden upottaa mikä tahansa vastustaja matkalla kohti Stanley Cupia.
   
 20. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Tnx Toikka ja @V-G-. Kesleriin ( vai pitäisikö tässä kauden vaiheessa iskeä Maanalainen Armeija-muistelolla, Kessler) olen ollut hyvin tyytyväinen. Diilin kylkiäisenä tuli tietysti Bieksa, mutta mielestäni hän on ollut parempi kuin lokasanko, riippakiveksi määritelty turhake. Kallis toki, mutta hän oli osa Keslerin sopimushoukuttelua.
  Toivottavasti Vatman tekee pleijarimaalin ja Rakell kolme. Gibsoniittia maalilla, se on siinä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 23.09
 21. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ducksin sentterit olivat kaikki hyviä tässä ekassa pelissä, mutta erityismaininnat pitää antaa Thompsonille ja varsinkin Getzlafille. Kapteeni oli tänään niin hyvä, että se tuntuu melkein tyhmältä. Maagisia syöttöjä sinne tänne, maali, maalisyöttö, käsittämätön kahden miehen alivoiman tappo ja niin edelleen. Puolustajat olivat mielestäni hieman kohmeisia kummallakin joukkueella, joskin Giordano oli kiistatta hyvä. Manson ja etenkin Lindholm saavat parantaa runsaasti jotta Ducksilla olisi mahdollisuudet pitkälle. Onneksi aikaa on.

  Mitä Johnny Hockeylle on tapahtunut? Pelaako loukkaantuneena vai miksi antaa noin aneemisen vaikutelman?
   
 22. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Tkachukista on näköjään hyvää vauhtia kehittymässä uuden sukupolven Marchand...eikä mitenkään hyvässä. Nyt Mansonin tullessa taklaamaan, jätkä veti matalaksi. Siniviivalla tuli laukauksen jälkeen pakin polviin kylki edellä. Toivottavasti keskittyy pelaamiseen, minkä osaa myös, eikä moiseen perseilyyn. Olisi harmi jos moisen takia loukkaantuisi joku ihan turhaan.

  Hieman varovainen oli molemmilta peli, ja jossain määrin hermostunutta myös. Seuraavasta kohtaamisesta saadaan varmaan odottaa hieman vauhdikkaampaa ja avoimempaa. Pääasia kuitenkin, että tilanne on 1-0!
   
 23. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Aivan käsittämätön vaihtovirhe, jäähyily, aloitukset ja GG ei käyttänyt tilaisuutta hakea tasoitusta kuudella kolmea vastaan. Muuten ihan hyvä peli Flamesilta. Kuitenkin jo toinen vieraspeli putkeen Ducksia vastaan, joka olisi ollut voitettavissa. Hamilton keskittyi jäähyjen ottamiseen ja pelasi yhden kauden huonoimmista peleistään. Giordano, Elliott, Versteeg ja Ferland olivat Flamesin parhaat pelaajat. Pudotuspelien erikoismies Brouwer oli ihan yhtä huono kuin ennenkin. Bouma voisi tehdä seuraavassa matsissa tilaa Lazarille. On ihan selvää, että Flames on seuraavaksi pakkovoiton edessä.
   
 24. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Lainaus:
  Tkachuk oli vastaavassa tilanteessa runkosarjan lopulla, mutta silloin se oli Tkachuk, joka haki pommia, ja Drew Doughty veti samalla tavalla nurin. Se on tuolla pelityylillä vähän siinä ja siinä, että sattuuko Tkachukia vai vastustajaa. Mutta tuossa tilanteessa Tkachuk veti alas ihan siitä syystä, ettei ainakaan itseä satu. Ja parempi nyt tuo kaatuminen kuin sellainen Marchand-kyykky, jossa taklaajan polvet ovat vaarassa. Eipä Tkachukin pelityyli tule mihinkään muuttamaan, se on selvä.

  Ihan OK ja viihdyttävä peli, mitä nyt virheitä tuli turhan paljon. Flamesilta tosiaan muuten ihan hyvä peli, mutta kun kaksi maalia menee oman pelaajan kautta, ja yksi jäätävästä vaihtovirheestä, niin ihan hyvä ei riittänyt. Edellä nimettiinkin jo Flamesin selvimmät onnistujat. Engellandin voi lisätä epäonnistujien listalle, sillä miehen syytä oli käytännössä kaksi ekaa maalia. Ekan ohjasi itse, ja toisessa oli se kauimpaa vaihtoon suunnannut pelaaja, jonka myötä siellä ei ollut ketään ottamassa hyökkäystä vastaan.
   
 25. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Lainaus:
  Joo näin myös sen, ja siitä olis ehdottomasti pitänyt tulla rankkua Drewlle! Tuommosessa on kuitenkin niin iso mahdollisuus toisen todella pahaan loukkaantumiseen. Ja joo tuon allekirjotan että parempi tuo kaatuminen kun kyykky.