Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2017, Slovakia

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Pardus, 29.03.2017 klo 21.55.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Huh, Hrehorcakille ei ilmeisesti mitään vammaa tullut ja pelaa huomenna Sveitsiä vastaan. Loistava juttu.
   
 2. Mikael Pelzfuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Aleksi Heponiemen joukkue putosi viime yönä WHL:n playoffeista. Itseäni kyllä ihmetyttää, miksi pelipassit leimattiin niin nopeasti. Nyt tarjolla olisi Jokiharju ja Heponiemi, jotka vahvistaisivat joukkuetta huomattavasti. Eiköhän Suomi olisi selvinnyt alkumatkasta vähän ohuemmallakin rosterilla.

  Nyt tietysti tarjoutuu näille kavereille tilaisuus näyttää taitonsa. Tänään Kanada on hyvä mittari. Toinen lohko on sen verran kovempi, että torstaina vastaan asettuu väkisinkin ns. iso kiekkomaa, joten helppoja pelejä ei taida enää tulla, vaikka Suomi voittaisikin oman lohkonsa.
   
 3. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nämä on näitä. Heponiemi ja Jokiharju olisivat kyllä vahvistaneet joukkuetta, mutta yhteenhitsautumisen näkövinkkelistä on suurempi etu mitä aiemmin joukkue on kasassa ja roolit selvillä. Eri juttu tietenkin mikäli siellä olisi ollut tyrkyllä Puljujärven tasoista kaveria, joka kykenee yksin U18-tasolla ratkaisemaan otteluita, mutta Heponiemi ja Jokiharju eivät tähän kategoriaan kuulu.
   
 4. adolf Jäsen

  Vesalainen ihan päällikkö tuolla kentällä pelistä toiseen. 4 pelissä nyt 6+5.
   
 5. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tänään kun katseli Vesalaisen, Heiskasen ja Vaakanaisen suoritustasoa, niin kyllähän se näkyi, että "pojat" ovat pelanneet kuluneella kaudella suurimmaksi osaksi ammattilaispelejä miesten kanssa, siinä missä koko Kanadan nippu koostuu jostain QMJHL-, WHL- ja OHL -jannuista.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 19.17
 6. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Hah, on kyl, sehän tekee mitä se tahtoo.

  Hieno joukkue muutenkin, kyllä Leijonien tulevaisuus on hyvällä mallilla. Muutaman vuoden päästä pakistossakin on kilpailua kisapasseista...
   
 7. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Sen mitä kerkesin näkemään niin olipas Kanada kesy.

  Kentältä erottuu todella hyvin ne jotka on miesten pelejä pelaillut.
   
 8. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Onko niin, että näihin kisoihin voi osallistua 1999 syntyneet ja sitä nuoremmat, mutta ei loppuvuonna 1998 syntyneet? Eli osa pelaajista on täyttänyt joka tapauksessa jo 18v, mutta kuitenkin 1999 syntyneitä? Suomen joukkueen vanhin näyttää olevan Vaakanainen, joka on syntynyt 1.1.1999.

  Sori, jos tähän on vastattu jo, en ole lukenut ketjua aiemmin...
   
 9. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juuri näin. Nämä menevät syntymävuoden mukaan, toisin kuin draft. Muuten esim. Välimäki olisi vielä edustuskelpoinen.
   
 10. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jenkkien paras pistemies neljän ottelun jälkeen on vain 160-senttinen Sean Dhooghe. Missähän sarjassa tuon kokoisella amerikkalaisella on tulevaisuus?
   
 11. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  No eipä tuosta tarvitse venyä kuin muutamia senttejä (jotka varmasti vielä kasvaakin) niin on Nathan Gerben mitassa, joka kuitenkin veti show'ssa sen päälle 400 peliä ja Sveitsissäkin veteli kuluneella kaudella varsin kovalla pistetahdilla.
   
 12. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Jos Tshekki onnistuu voittamaan Venäjän varsinaisella peliajalla (peli ensimmäisen erän jälkeen 1-1), niin Suomi pelaa puolivälierässä Ruotsia vastaan. Jos Tshekki ei onnistu saamaan kolmea pinnaa, pelaa Suomi Tshekkiä vastaan.
   
 13. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Suomi on nyt niin kovassa iskussa että ei mitään väliä kumpa tulee vastaan. USA on kuitenkin se kovin porukka tuosta lohkosta.
   
 14. Mikael Pelzfuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eniten kritisoisin Eemeli Räsäsen valintaa joukkueeseen kisojen alkamisen jälkeen. Hän ei ole ollut mitenkään ihmeellinen pelaamissaan otteluissa. Varsinkin jos Ikonen loukkaantui pahemmin, Heponiemi olisi ollut kullan arvoinen. Silloin olisi ollut 13 hyökkääjääkin. Nyt joudutaan ehkä heittämään joku pakki laituriksi.
   
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Varsinainen 4-4, jatkot käynnissä.
   
 16. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Puolivälieräparit:

  Suomi - Tshekki
  Venäjä - Slovakia
  USA - Sveitsi
  Kanada - Ruotsi

  Suomi - Tshekki -ottelun voittaja kohtaa voittajan parista Venäjä - Slovakia.
   
 17. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joo, olisin kieltämättä itsekin odottanut, että Jokiharju olisi kiilannut Räsäsen edelle pelaajavalinnoissa tai sitten oltaisiin valittu 7 pakkia ja 13 hyökkääjää. Kai valmennusjohto sitten näki tärkeämmäksi lukita joukkue hyvissä ajoin ja toisaalta en viitsi alkaa liikaa kritisoimaan kun peli tuntuu sujuvan.

  Onko mistään kuulunut tarkempaa tietoa Ikosesta? Tilanne ei ainakaan hirveän pahalta näyttänyt ja luisteli kuitenkin suht. normaalisti vaihtoon, eli saattaahan tässä olla kyse varotoimenpiteestä jos jokin pienehkö kolhu tuli.
   
 18. Karnapuntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juniorikiekko, Suomi, Tanska, JYP
  Slaavimaita saadaan kaataa finaaliin asti. Tsekki ensin, välierissä Slovakia tai Venäjä.
   
 19. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Siinä vaiheessa kun Nyman ja Räsänen otettiin mukaan, johti Heponiemin Broncos ottelusarjaa 3-1 ja oli selkeästi menossa jatkoon. Ihan ymmärrettävää, ettei haluttu siinä kohtaa jäädä odottelemaan ihmettä. Ja varsinkin kun Heponiemi olisi näin jälkikäteen ajatellen kuitenkin ehtinyt aikaisintaan puolivälieriin mukaan.

  Sen sijaan Räsäsen valintaa ennen Jokiharjua voi kritisoida. Itse olisin katsonut Jokiharjun Portlandin tilanteen loppuun saakka ennen Räsäsen kutsumista. Toisaalta taas inhimillinen puoleni ymmärtää ratkaisun ottaa Räsänen mukaan kun joukkuekaveri Nyman kuitenkin otettiin. Vähän sellaista nuorisuomi-henkeä, mutta nuoria on pojatkin.
   
 20. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä Räsäsen valinta johtui myös siitä, että haluttiin tuoda joukkueeseen fyysisyyttä ja puolustavampaa pakkia. Jokiharjun tyylisiä hyökkääviä puolustajia joukkueesta löytyy kuitenkin kohtuullisesti Heiskasen johdolla.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Kyllä varmasti näinkin. Siltikään en usko, että Räsästä olisi valittu mikäli Jokiharju oli sillä hetkellä ollut vapaana.

  Mutta turha näitä on miettiä. Joukkue on nyt kasassa ja näillä mennään. Tähän asti näyttänyt oikein hyvältä.
   
 22. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Ikosen turnaus ohi. Peukalo murtunut. Iso menetys ykköskenttään.
   
 23. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Voihan perhana, todella iso kolaus joukkueelle. Näillä on mentävä ja todennäköisesti joku pakki siirtyy nelosen laidalle.

  E: Jos alkuperäinen lähteesi oli tämä keskustelu, niin ainakin viimeisimpien viestien mukaan tilanne edelleen auki: U18: Team Finland 2017 U18 WJC Roster Talk. - Page 4 - HFBoards
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 01.27
 24. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Ja maajoukkue kommentoi selkeästi MTV 3, ettei asiaa kommentoida. Tämän voinee tulkita joko a) halutaan pitää vastustaja epätietoisuudessa, vaikka Ikonen ei pelaa tai b) halutaan pitää vastustaja epätietoisuudessa vamman laadusta, koska Ikonen pelaa. Arvelisin, että b) on lähempänä: koitetaan tehdä kaikki voitava, jotta saadaan Ikonen kentälle Tshekkiä vastaan.
  Joukkue on taas pelannut erittäin hyvin, Suomella on ikäluokassa `99 todella paljon lahjakkuuksia. Pelin taso ei U18-kisoissa päätä huimaa, mutta toisaalta lahjakkuudet erottuvat selkeästi tällaisessa kohelluskiekossa. Luukkoselta odotan vielä terävämpää otetta pudotuspeleissä.
   
 25. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Monelta Suomen huominen peli nyt oikein on? Livetulokset.com sanoo 14:30, mutta Telkku.com että TV2 lähettää pelin alkaen 18:30 aina kello 21:15 asti.