Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2017 – liveseuranta

  • 100 364
  • 1 088

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Suomi sulaa.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Kaikki menee!

Ei saatana.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
5-1 --> 5-4..

Näytti, että meni helposti..
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Ei suurta hajua Suomen pakiston vaihtoehdoista ja valinnoista, mutta ihmettelen miksi Räsänen on valittu joukkueeseen. Puujalkaisin ja -kätisin pakki, joka oman muistini mukaan on koskaan pelannut 18-vuotiaiden maajoukkueessa. Eikä ollut muita vaihtoehtoja? Selostaja ei myöskään tajua Suomen peliä selostaessa, että Suomella on toisessa erää pitkä vaihtomatka, joka mahdollistaa Tsekkien paremman paineen Suomen päässä. Kolmannessa erässä tilanne muuttuu Suomen eduksi, vaikka toki Tsekit ovat löytäneet jostain itselleen uudet jalat. Taisi Suomen yllättää jo hyvän olon tunne 5-1 johdossa.
Ilmeisesti haluttiin fyysisyyttä ja lisäksi haluttiin lyyä joukkue lukkoon. Ois siellä ollu vielä Jokiharju, joka vapautui päivän pari myöhemmin käyttöön. Jokiharju draftataan mahdollisesti ekan kiekan lopussa tai viimeistään toisella kierroksella.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Eipä tässä nyt mitään erikoista, 5-1 on pahin johto jääkiekossa... Omalaatuisia nämä junioreitten pelit, Suomikin lopetti yrittämisen 22. minuutilla, kuuluisa aktiivinen alivoimakin muuttui odotetaan ja katsotaan -minineliöksi kuin olisi joku napista painanut. Hyvää mutta turhauttavaa viihdettä!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Uskotteko kotona? Peli on viiiisi yyksi!!
Ei uskota, koska se on viis-neljä.

Toivottavasti ei ole lopussa kuitenkaan viisi-kuusi. Muuten leipoo oikeasti päässä kiinni, kun menneisyyden haamut palaavat.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
MITÄ. TÄÄLLÄ. TAPAHTUU? Ikosen rangaistus olisi kiva nähdä uusintana :D
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ei suurta hajua Suomen pakiston vaihtoehdoista ja valinnoista, mutta ihmettelen miksi Räsänen on valittu joukkueeseen. Puujalkaisin ja -kätisin pakki, joka oman muistini mukaan on koskaan pelannut 18-vuotiaiden maajoukkueessa.

No ei kyllä ole. On paljon huonompiakin näkynyt. Ei kaksimetrisella junnulla jalat niin liiku vielä ainakaan, mutta käsiä on kyllä.

Kyllä tää oli nähtävissä. Noi junnut päästää pelistä niin helposti irti. Vitutti tuo selostaja, kun hehkutti kuinka peli on pelattu. Helvetti 35 minuuttia aikaa! Onko herra nähnyt yhtään junnujen pelejä? Onko nähnyt edes Suomi - Slovakia pelin? Jengit tehnyt 6 maalia 25 minuuttin, mutta peli oli ohi yhtäkkiä vaikka 35 minuuttia pelaamatta.
 
Viimeksi muokattu:

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Keskitys selostaja nyt selostamaan äläkä ennustamaan.
 

Nemirovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On kyllä ollu tuskaa tää toinen erä ja ellei vikaan erään löydy uutta virtaa, niin Tshekki menee vielä menojaan. Pahalta näyttää.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Sama tuli mieleen. Eka hyvät U18 kisat, sitten sulaminen seuraavassa turneessa. Luukkonen is new Vehviläinen.

Eikös tuo viimeinen osuma mennyt Heiskasen polvesta? Tai menihän se...
 
No ei kyllä ole. On paljon huonompiakin näkynyt. Ei kaksimetrisella junnulla jalat niin liiku vielä ainakaan, mutta käsiä on kyllä.

Kyllä tää oli nähtävissä. Noi junnut päästää pelistä niin helposti irti. Vitutti tuo selostaja, kun hehkutti kuinka peli on pelattu. Helvetti 35 minuuttia aikaa! Onko herra nähnyt yhtään junnujen pelejä? Onko nähnyt edes Suomi - Slovakia pelin? Jengit tehnyt 6 maalia 25 minuuttin, mutta peli oli ohi yhtäkkiä vaikka 35 minuuttia pelattu.
Kyllä mainitsi, että toki mitä vain voi näin nuorien peleissä tapahtua vaikka hyvältä näyttikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös