Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2017 – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana red.machine, 13.04.2017 klo 19.13.

 1. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Hieno turnaus, jälleen kerran. Taakse jäivät Kanda, Ruotsi ja Venäjä, tyytyväinen pitää olla tilanteeseen.
   
 2. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Räsänen on varmasti Patrik Laineen kauan kadoksissa ollut pikkuveli.
   
 3. kamik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mää luulin että se olis VesaLaine.
   
 4. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Hyvä turnaus Suomelta jälleen.
   
 5. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Noh mitaleilla nyt kolmannen kerran peräkkäin. Se kai tässä se tärkein asia on. Kulta on sitten se kirsikka siinä kakun päällä. Kiitos taas Leijonat.
   
 6. Hyvä turnaus, mutta eipä tuohon finaaliesitykseen voi olla kukaan joukkueesta tyytyväinen. Olisi nyt kaaduttu edes saappaat jalassa.
   
 7. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lehtinen olisi pelannut nollapelin ja tehnyt hattutempun. Jos valmennus olisi valinnut Lehtisen maaliin, niin Suomi juhlisi nyt maailmanmestaruutta. T: Lukko-fani.

  Itse olisin valinnut Heiskasen parhaaksi pelaajaksi, mutta kyllä Vesalainenkin kelpaa.
   
 8. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Uskoisin, että Suomen pääongelmana oli joukkueen epätasaisuus esimerkiksi USA:han verrattuna. Avainpelaajia jouduttiin kuormittamaan liikaa ja se alkoi näkyä viimeisissä peleissä. Kokonaisuutena koin, että valmennus onnistui hyvin saaden Suomen joukkueen pelaamaan rohkeasti ja kapasiteettinsa ylärajoilla. Paras joukkue voitti, mutta muita parempi Suomikin oli.
   
 9. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Suurin ero oli luistelussa. Näkee kyllä, että Arborissa panostetaan luisteluvalmennukseen. HPK saa Vesalaisesta eritäin valmiin paketin. Jenkkien joukkue oli kyllä tasainen ja näkyi, että vuosi on hinkattu yhdessä. Suuria tähtiä ei kyllä tästä jengistä taida nousta.
   
 10. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  En olisi tästä lainkaan varma. Vesalaisen puolustustyöskentely on melko puolivillaista eikä hän ole Liiga-tasolla hyökkäyssuuntaan niin hyvä että voitaisiin puhua valmiista paketista.
   
 11. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Parasta leijonapeliä nähtiin heti turnauksen alussa. Siitä sitten esityksen laatu alkoi tasaisesti laskea energiatasojen huvettua. Toisaalta näin oli varmaan myös muilla joukkueilla. Suomi olisi tarvinnut paremman maalivahdin ja pari tasokkaampaa pakkia lisää, silloin USA;n kaataminen olisi ollut mahdollista.

  Noh, kaikesta huolimatta minusta tämä turnaus näytti, että Suomella on nippu todella laadukkaita yksilöitä verrattuna muiden maiden vastaaviin pelaajiin ja kovia pelaajia on tulossa tukku lisää tästä ikäpolvesta kv-tasolle.
   
 12. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Vähemmän yllättäen on Luukkonen heitetty bussin alle. Toisessa maalissa toki sekoili tekniikkansa kanssa, mutta eipä muutoin ollut paljon jakoja. Takatolpalta tyhjiin, läpiajo ja takatolpalta tyhjiin. Toki unelmapäivänä olisi sen läpiajon voinut tokan maalin lisäksi napata. Sellaista ei tänään tullut, valitettavasti.

  Mutta kyllä tänään suurin ongelma oli Suomen joukkueen munaton esitys kahdessa ekassa erässä. Jännityksen havaitsi kotisohvalle asti, eivätkä edes Suomen kärkipelaajat oikein päässeet esille. Myös joukkuepelistä oiottiin, mikä näkyi repaleisena viisikkona jatkuvalla syötöllä. Turnauksen heikoin peli finaaliin. Kuulostaa raikkaalta tuulahdukselta menneiltä ajoilta. Toki on syytä huomauttaa USA:n olleen aivan eri kaliiberin vastus aiempiin nähden. Ei niin paljon huippuyksilötaitoa, mutta tasaista laatua läpi koko joukkuueen.
   
 13. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niitä takatolpalta tyhjiin -maaleja tehtiin muistini mukaan tässä turnauksessa Luukkoselle ainakin jotain 5-6 kappaletta. Ei siinä mitään, puolustuksen asiahan on merkata miehensä, mutta kun ne tilanteet olivat sellaisia, jossa Luukkonen ei ole hievahtanutkaan toiselta tolpalta kiekon ollessa jo maalissa. Tuntuu jotenkin siltä, että kun hän valmistautuu torjumaan, niin hän suorastaan liimautuu paikalleen. Tämän seurauksena poikittainen syöttö ja suoraveto on Luukkoselle enemmän kuin myrkkyä.
   
 14. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Jos Luukkonen olis pelannu Latvia-pelissäkin niin Suomi ois voittanut U18-kultaa, U20-kultaa, Liigan mestaruuden sekä Stanley Cupin. No joo tekis mieli kuittailla kunnolla, mutta annetaan nyt olla. Minun puolestani tämä väittely jää nyt tähän.
   
 15. Sean Connery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Mitäs intressejä tässä nyt onkaan kuittailla. Tavallaan luonnollista, että tappion tullen syytetään veskaria, mutta olisiko Lehtinen sitten torjunut kaiken? Ei kai kukaan kuvitellut, että Luukkonen pelaa 6 nollapeliä putkeen. Olihan eilisessä pelissä maali tai kaksi, jotka oli parempana päivänä otettavissa, mutta ei Suomi siihen hävinnyt. Takatolpilta tyhjiin yms. ja pitkien Suomen pyöritysten jälkeen järkyttäviä avopaikkoja jenkeille. Pelata nyt finaaleissa noin luokattoman puolustuksen takana... ei mikään helppo tilanne.

  Eiköhän joukkueenjohto valinnoillaan tehnyt selväksi kumpi veskareista ansaitsee pelata jne... Lehtisen paikka näyttää tasonsa tulee sitten joskus... jos tulee. Jos on niin hyvä kuin osa täällä väittää, niin varmasti ottaa paikkansa pelaavana veskarina jatkossa. Niinhän se aina menee, lopulta parhaat pelaa. Sitä ennen jossittelun voi työntää pyllyseen.
   
 16. Tarasov Jäsen

  Erittäin hyvä suoritus joukkueelta loppuotteluun saakka. Loppuottelun tappion syynä oli tämä jo tutuksi tullut henkinen puoli Pohjoisamerikkalaisia joukkueita kohtaan. Suomalaiset kunnioittaa aivan liikaa näitä joukkueita eikä kyetä taistelemaan täysillä heitä vastaan ,kuten tehdään Ruotsia ja erityisesti Venäjää vastaan (talvisodan hengessä).
  Pelitaidot eivät mihinkään kadonneet edellisten pelien jälkeen, mutta taistelutahtoa ei ollut riittävästi vastustajan kunnioituksesta johtuen.
   
 17. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Minä en peluutusta moittinut missään vaiheessa. Sinä olet ollut täällä itkupillinä, kun messias-Lehtinen ei saanut pelata enempää. En näe, että sinulla on mitään kuittailtavaa. Ei Luukkosen potentiaali ole mihinkään muuttunut, vaikka välillä ei saakaan kaikkea kiinni.
   
 18. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Totta on, että usein ennakoi laukausta tulemalla vastaan ja kun laukaus käännetään syötöksi, on aivan pihalla. Toisaalta niin on iso osa muistakin vahdeista. Ja jos se kiekko painetaan rysään kolmen tai neljän suomalaisen keskeltä, niin suurin roisto ei suinkaan ole Luukkonen. Totta kai Luukkosella on hommassaan paljon kehitettävää, mutta en ole koskaan nähnyt valmista tuon ikäistä maalivahtia. Ei sitä ole myöskään Lukko-miesten messias, Lehtinen.
   
 19. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Kenelle meinasit kuittailla ja mistä syystä? Jos kuittailusi on samaa tasoa kuin tuossa lainatussa pätkässä, niin ehkä parempi lopettaa ajoissa.
   
 20. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Joka viestissä sinun pitää ottaa Lehtinen mukaan, eikai vain oma vakuuttelu ja luotto Luukkosesta Tshekki-pelin jälkeen ole alkanut horjua? Kuten sanoin niin tämä väittely oltaisiin voitu lopettaa, mutta joka kerta sieltä tullaan takaisin kommentoimaan. Eikai siinä sitten. Luukkonen pelasi hyvin Venäjä pelissä sen voin sanoa, mutta eilisessä pelissä meni muutama "helppo". Ihan ok turnaus häneltä kumminkin.
   
 21. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  No kyllä minä sinun provoviesteihisi haluan vastineeni antaa. Ettei kukaan uninen luulisi, että ostan sinun "argumenttisi".

  Mitä tulee omaan uskooni Luukkosta kohtaan, niin katson isoa kuvaa. Vaikka olisi istunut penkillä koko kisat, en muuttaisi mielipidettäni hänen potentiaalistaan. Nämä kisat päinvastoin vahvistivat omaa luottoani Luukkoseen. Hyvältä näyttää tulevaisuus ja myös nykyisyys. Näissäkin kisoissa oli kovissa paikoissa mies paikallaan alkusarjan ekan pelin lopussa sekä Tsekki- ja Venäjä-pelien ratkaisuhetkillä. Finaali olisi voinut mennä paremmin, mutta semmoista se on. Mies oli muun joukkueen tasolla.

  Lehtinen-Luukkonen-vertailun aloitit sinä itkuviesteilläsi. Olen yrittänyt tuoda realismia haihatteluihisi.