Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Alle 18-vuotiaiden MM-kilpailut 18.–28.4.2019 Ruotsissa

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana adolf, 08.08.2018 klo 20.12.

 1. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Pardus tykkää tästä.
 2. PetriVaris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eli millä porukalla siellä nyt pelit avataan torstaina? Vissiin leijonat.fi:ltä ihan ylitsepääsemätöntä tiedottaa virallista nimilistaa valituista pelaajista, vai olenko kenties missannut sen?
   
 3. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lambert paljasti äsken Radio Voimassa valitsevansa maajoukkueen sen perusteella että kuka kutsuu hänet ekana U-18 maajoukkueeseen. Lähettäkää nyt hänelle äkkiä kutsu ennen kuin Kanada kuulee tästä.
   
  Pewros, Pardus, Tinke-80 ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Liiton miehet nyt tehtävien tasalla. Ei muuta kuin samantien elokuun Hlinkaan Lambert mukaan. Hänellä on joka tapauksessa täysin realistiset mahdollisuudet päästä ensi kevään U18-kisoihin.
   
  Pardus tykkää tästä.
 5. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Muuttuikos tässä Hlinka turnauksen osalta edustuskelpoisuus, kun turnauksen nimi vaihtui jne? Aikaisemminhan tuolla pelaaminen ei vielä määrittänyt maajoukkuetta, esimerkiksi Adam Musil kiekkoili Hlinkassa Kanadan paidassa, mutta myöhemmällä iällä valitsi Tshekin paidan U20 kisoihin (tosin todennäköisesti siitä syystä, ettei taso riittänyt eikä tule riittämään Kanadan majuun).
   
 6. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Mikä tossa on pointtina että joukkue aloittaa kisat ylihuomenna ja jengissä on edelleen 3 ylimääräistä pelaajaa. Missä vaiheessa se ns. lopullinen jengi valitaan? Vai meinataanko kisoihin lähteä vajaalla rosterilla ja katsellaan jos tulee loukkaantumisia ja sen johdosta leimaillaan lisää pakkeja tai hyökkääjiä messiin?
   
 7. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  En minä tiedä, mutta jos Lambert itse on sanonut että valitsee sen joka kutsuu hänet ensimmäisenä, niin asia on minusta hyvin yksiselitteinen. Eli Lambert kutsutaan välittömästi ensimmäiseen mahdolliseen tapahtumaan mukaan. Mielellään leivotte sille samalla kakun ja ostatte kukkia.
   
  Pardus ja Boogy tykkäävät tästä.
 8. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole muuttunut mihinkään. Ensimmäinen mahdollinen edustuskelpoisuuteen vaikuttava maajoukkuetapahtuma on edelleen alle 18-vuotiaiden MM-kisat.
   
 9. Pewros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Kesällä lienee joku U18 tapahtuma, niin Lambert sinne jo mukaan. Kesäkuussa on kesälukio, eiköhän siellä ole jo mukana.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019 klo 18.04
  Pardus tykkää tästä.
 10. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Eiköhän siellä Lambert nähdä, jos kehitys jatkuu samaan tahtiin ja valitsee Suomen. Viime vuonna mukana oli -01 lopulla syntynyt Lundell, tänä vuonna -02 lopulla syntynyt Räty ja ensi vuonna sitten -03 lopulla syntynyt Lambert. Joko näköpiirissä on vuoden 2022 kisoihin -04 lopulla syntynyt huippulupaus? :)
   
 11. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tässä tapauksessa olisi todella lyhytnäköistä olla kutsumatta Lambertia kisoihin vaikka hänen oikea hetkensä olisi normaalisti tullut luultavasti vasta ensi vuonna. Nyt on vain napattava se hieman raaka omena puusta ennen kuin kanadalaiset metsurit tulevat ja kaatavat koko puun.
   
 12. Pewros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Ei tuu nyt alkaviin kisoihin pääsemään millään, mutta kuten sanoin niin ensi vuoden U18 joukkueen eka tapahtuma on joukkueen kokoontuminen kesäkuussa.

  Ja pitää nyt sen verran luottaa liittoon, että kun Bradin on nähty pelaavan ja nähty millä tasolla kaveri on, niin hänestä halutaan pitää kiinni. Me ei voida kuitenkaan kuin vain seurata tilannetta.
   
  Boogy tykkää tästä.
 13. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Siellä on nyt sitten Suomella kesien 2020 ja 2021 hyvin potentiaaliset TOP5-varaukset mukana. Kakko jos olisi ollut mukana niin olisi ollut 2019 kesältäkin. Ja tuossa edellä puhuttiin Lambertista josta voidaan ainakin spekuloida 2022 kesältä myös TOP5-varauksena, vaikka liian aikaista onkin mennä yhtään sen pidemmälle.

  Tätä on toistettu paljon, mutta huima on kyllä käänne joka Suomen juniorituotannossa on tapahtunut.
   
 14. EinoKeisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mitenkäs tämä edustusoikeus nyt menee? Olen ymmärtänyt, että pitää olla pelannut edustamansa maan sarjassa vähintään kaksi kautta? Ja pitääkö noiden olla jopa perättäisiä kausia?
   
 15. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Eikä perkele ole sanonut noin? Voi helvetti. Aika ikävää, jos päätyy valitsemaan Kanadan maajoukkueen. Jopa ehkä vähän outoa, kun on kuitenkin periaatteessa suomalainen. Kuinkakohan usein Kanada kutsuu noin nuoria omaan U18 joukkueeseensa?

  Nyt pitää olla valitsijoiden hereillä, tätä ette kuse.
   
 16. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lukitseeko tämä hänet Suomen joukkueeseen? Mikäli ei niin vielähän Kanada kerkeäisi kutsua hänet viralliseen kisajoukkueeseen mikäli Suomi hidastelee.

  Lainaus:
  Tuo on tuossa perhetilanteessa varmaan kivuttomin tapa valita maajoukkue. Kun sukulainen kysyy että miksi valitsit maajoukkueen x niin voi vain kertoa heidän olleen ensimmäisenä hereillä.
   
 17. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tietty se, että Lambert on U16 ja U17 joukkueissa jo pelannut tällä kaudella, tarkoittaa sitä että liitossa ollaan kyllä varmasti tietoisia tästä talentista, eikä ole syytä epäillä että jäisivät munimaan. Onko Kanada yleensäkkään ollut näiden kaksoiskansalaisuuden omaavien kimpussa ajoissa, jos eivät jo järjestään asu / pelaa siellä? On niillä lupauksia omastakin takaa, tuskin tarvitsee alkaa Atlantin yli hätiköimään.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019 klo 19.25
  Pewros tykkää tästä.
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Pohjois-Amerikka on täynnä lupauksia, joilla on Kanadan ja USA:n passit ja näistä sitten kilpaillaan välillä melko härskistikin. Luvataan ties mitä, jotta lukitaan pelaajan edustusoikeus. En epäile yhtään etteikö Kanada osaisi pelata tätä peliä myös Lambertin kohdalla.
   
 19. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Okei, no... Toivotaan parasta. On Lambert kuitenkin jo periaatteessa systeemissä "sisällä". Suomen kiekkoilulle olisi aika nihkeä menetys, vaikka pelaajatuotanto onkin hyvällä mallilla.
   
 20. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Harjoitusotteluiden pistepörssi:

  1. Aatu Räty 3. 3+1
  2. Kasper Simontaival 3. 1+3
  3. Ville Heinola 3. 0+3
  4. Mikko Petman 3. 2+0
  5. Veeti Miettinen 3. 1+1
  6. Tuukka Tieksola 3. 1+1
  7. Mikko Kokkonen 3. 0+2
  8. Patrik Puistola 3. 0+2
  9. Roni Hirvonen 2. 1+0
  10. Aarne Intonen 2. 0+1

  Harjoitusotteluiden perusteella Räty nousee siis kiikareille jääneen Nikkasen ohi sentterihierarkiassa kakkossentteriksi ja pyörittämään toista ylivoimaa. Lundell puolestaan vapauttaa myöskin kiikaritehoille jääneen Saarelan laitaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019 klo 21.00
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mahtavaa nähdä Alex Turcotte kisoissa mukana. Yhdysvalloilla on taas kova nippu kasassa.

  Kanadalla on heikohko joukkue vs. Suomi, Yhdysvallat sekä Ruotsi.
   
 22. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Nyt kun Nikkanen tippui kisoista muotoilisin hyökkäysketjut näin:

  Aaltonen - Lundell - Saarela
  Puistola - Räty - Simontaival
  Miettinen - Hirvonen -Tieksola
  Petman - Pärssinen - Intonen
   
  Franck ja adolf tykkäävät tästä.
 23. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  En usko, että harjoitusotteluiden ketjuja älyttömästi lähdetään muuttamaan. Lundell tullee siihen suoraan Nikkasen paikalle Aaltosen ja Tieksolan väliin, jolloin ainoa kyseenalaiseksi jäävä asia on se, pelaako kolmosen laidassa Aku Räty vai Roni Hirvonen. He kun vuorottelivat siinä noissa valmistavissa otteluissa.
   
 24. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kyllä on äärimmäisen jännä joukkue. Ei montaa ole, jota ei NHL:ään tuosta varattaisi. Varsinkin kakkosketju tuossa muodossa olisi todella mielenkiintoinen.
   
  Pardus tykkää tästä.
 25. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Näköjään Aku Räty, sillä Hirvosen kisapassia ei leimattu. Tämä tarkoittanee myös sitä, että Saarela jatkaa keskushyökkääjänä.

  Minä sanon, että järjetön ratkaisu. Noh, Saarela todistakoot kisoissa keskushyökkääjän taitonsa.

  Jatkoajan ennakossa luki, että Suomen joukkueelta puuttuu terävin kärki. Aivan, Kakko todellakin puuttuu, mutta kun on varaa sivuuttaa A-nuorten SM-liigasta yli 50 pisteen pelaaja (Hirvonen) niin silloin voisi todeta, että tänä vuonna koko joukkue on yhtä terävää kärkeä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2019 klo 00.55