Alkava Valioliiga

  • 4 696
  • 83

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Ennen Sm-liigan alkua suurin mielenkiinto on ainakin minulla alkavassa Englannin Valioliigassa. Kauden alusarviot medioissa ovat olleet melko samanlaisia, eli 2-4 seuraa taistelee mestaruudesta ja kymmenkunta putoamista vastaan. ManU on suurin mestarisuosikki, mutta esim. tämän viikon Veikkaaja heitti, että Liverpool voittaa ja ManU on vasta neljäs.

Omia arvioita:

1. ManU
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Leeds
5. Sunderland
6. Leicester
7. Arsenal
.
.
.
18. Southampton
19. Everton
20. Bolton

Ainakin on varmalla pohjalla, kun veikkaa ManU:n mestariksi. Kärki tulee ilmeisesti olemaan erittäin tasainen, joten kärkikolmikolla on kaikilla hyvät mahdollisuudet mestariksi. Chelsean muukalaislegioona voi olla alkukaudesta vaikeuksissa, mutta kevään loppukirin ansiosta kärkikolmikkoon. Kärkeen tunkee myös joka vuosi yllättäjiä, jotka tänä vuonna ovat tasaisesti kohti huippua kohonnut Sunderland ja täysin aliarvostettu Leicester. Suurin pettymys tulee olemaan Arsenal, joka valtavasta rahankäytöstä huolimatta kierii tehottomuudessaan (nimilista voi kertoa muuta).

Häntäpäässä Bolton on täysin oma lukunsa. Ei mitään jakoa Valioliigassa. Evertonin ikuiselle säilymisonnelle tulee lopultakin loppu ja lähtö divariin on edessä. Kolmas putoaja onkin vaikeampi veikata. Kaikki loppuu aikanaan, joten täysin tuntemattoman Stuart Grayn johtaman Southamptonin taivallus päättyy Valioliigassa uusista komeista puitteista huolimatta.

Näistäkin veikkailuista ilmeisesti ainakin puolet menee täysin pieleen. Mutta veikkailuhan on aina mukavaa. Muita "asiantuntioita"? Teksiä kehiin vaan.

Ja divarista muuten nousevat Coventry, Portsmouth ja karsintojen jälkeen Man City....

Kyllähän sinne kärkeen Leeds:n mahtuu.....
 
Viimeksi muokattu:

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
No arvataan sitten

Valioliiga:

1. ManU
2. Liverpool
3. Chelsea
4. Arsenal
5. Leeds
6. Sunderland
.
.
.
.
18. West Ham
19. Leicester
20. Bolton

I divisioona

1. ManC
2. Birmingham

Karsintojen kautta Coventry
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Erno

Evertonin ikuiselle säilymisonnelle tulee lopultakin loppu ja lähtö divariin on edessä.

Miten niin ikuiselle? Onhan niitä hyviäkin aikoja joukkue kohdannut, eikä nyt niiiiin monta vuotta sitten. Kyylä Toffeet säilyvät, ja jos yhtä pahoja loukkaantumissumia ei satu kuin viime vuosina, on sijoitus jossakin kymmenennen kantturoissa.

Ja valitettavasti: taitaapi se ManU taas napata mestaruuden. Homaassahan käy niin että ManU tippuu Euroopan kentiltä jo alkuvaiheessa ja saavat sitten keskittyä Valioliigaan koko joukkueellaan.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No itse olisin pikkusen eri linjoilla:

1. Liverpool
2. ManU
3. Arsenal
4. Leeds
5. Chelsea
6. Sunderland
..
..
..
..

Liverpool on mestari mikäli onnistuu rotaatiosysteemissään ilman suurempia soraääniä (Fowler). Mestaruus edellyttää myös Owenin loukkaantumattomuutta.

ManU kompuroi muutaman ratkaisevan kerran valiossa, suurien panosten kohdistuessa Champions Liigaan. Täten parhaat pelurit ovat lepovuorossa ns. heittopusseja vastaan ja tämä kostautuu ainakin muutaman kerran kaudessa.

Arsenal jatkaa varmasti ManUn vanavedessä, mutta tällä kertaa Pool revittää ohi. Keskikenttä lienee Gunnersin vahvuus. Mikäli maalintekijät ovat oppineet maalaamaan myös vieraissa on mahdollisuudet Manun ohittamiseen olemassa. Mielenkiintoinen on tilanne tolppien välissä: Wright ja Seaman eivät varmasti kumpikaan suostu statistin osaan.

Leedsin nyt jo kokeneet nuorukaiset ovat varmasti oppineet viime syksystä ja eivät sorru enää ottelutaakan alla. Varsinkaan kun Uefa-cup on ainut häiritsevä tekijä. Mutta mm. muuan oikeudenkäynti saattaa olla vielä sotkemassa Leedsin menoa.

Chelsea on varmasti kärkikahionoissa mukana, mutta luvattoman heikot esitykset vieraskentillä eivät ainakaan auta sitä mestaruudentavoittelussa. Mikäli Hasselbaink, Petit, Zenden ja tietysti Forssell saavat putken kulkemaan myös vieraissa on tie auki vaikka mihin.

Sunderland jatkaa siitä mihin aikaisemmat kaudet ovat sen tuoneet. "Viisikon" kenties kovimmaksi haastajaksi. Phillips & Laslandes onnistuessaan paukuttelevat kyllä varsinkin Valonstadionilla vastustajan verkkoja siihen malliin ettei kärki pääse pohjoisen pojilta liian kauas karkaamaan.

Muihin haastajiin lukeutuvat Newcastle, Tottenhan, Aston Villa, Ipswich sekä kenties Fulham. Newcastlen "harakoilla" on takanaan kovien neuvottelujen kesä. Huono puoli tässä Newcastlen kannalta oli että kova nimi toisensa jälkeen ui ohi sen verkkojen: Zenden, Bergkamp, Jeffers jne jne. Toki haaviin tarttui Laurent Robert, jonka odotetaan nousevan yhdeksi pohjoisen avainhahmoista. Maalintekovastuuta kantaa edelleen Alan Shearer, tosin nyt apua on luvassa Carl Cortilta sekä Robertilta.

Tottenham on pistänyt puntia likoon kesän aikana kohtalaisesti. Silti kaikki muistavat Spursin kesän Sol Campbelin menestyksestä Arsenaliin. Sheringham, Ziege, Bunjevcevic ovat kesän aikana ilmestyneet White Hart Lanelle.

Aston Villalla on edessään jälleen kerran keskitason kausi. Schmeichelin oston jälkeen odotukset Birminghamissa ovat korkealla, mutta mistä löytyy maalintekovoimaa. Onko Juan Pablo Angelista ratkaisijaksi?

Ipswichissä odotetaan kautta ristiriitaisissa tunnelmissa. Toisaalta on puserossa pelko vaikeasta toisesta kaudesta, toisaalta toivo vielä paremmasta elää. Viime kausi tuli varmasti kaikille yllätyksenä, nyt ansaittu paikka Uefa-cupissa pistää kapean ringin koetukselle. Tämä näkyy varmasti pienoisena väsymyksenä jossain vaiheessa kautta.

Fulham, tämä Englannin Jokerit. Rahan voimalla, mutta järkevästi rakennettu joukkue on kohoamassa haastamaan Arsenalin ja Chelsean Lontoon herruudesta. Van der Sar maalinsuulla pystyy parhaimmillaan huikeisiin suorituksiin, mutta vaatii tukea puolustukselta. Onko sitä tarjolla tarpeeksi? Onko Saha yhtä pitelemätön kuin ykkösessä? Siinä Fulhamin menestyksen edessä olevat kysymykset.

Tässä siis Mustan87:n mietteitä ennen huomista Kick Offia :rolleyes:
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toivottavasti päättyy näin

1. Liverpool
2. Manchester United
3. Leeds
4. Arsenal
5. Newcastle
6. Chelsea
7. Tottenham
8. Aston Villa
9. Sunderland
10. Blackburn
11. Fulham
12. Charlton
13. Southampton
14. Ipswich
15. Everton
16. West Ham
17. Leicester
18. Middlesbrough
19. Derby
20. Bolton

Liverpool siis vie kannun kahdentoista vuoden tauon jälkeen. ManU jää kakkoseksi, mutta voittaa Cupin ja Champions Leaguen. Newcastle yllättää positiivisesti ollen viides sarjassa. Samoin myönteisiä yllätyksiä ovat nousijat Blackburn ja Fulham, ei siksi että säilyttävät paikkansa vaan siksi, että ovat molemmat noinkin ylhäällä sarjassa. Sunderland sen sijaan on alempana kuin kukaan uskaltaa ennen kauden alkua arvata.

Divisioonaan matkaavat Middlesbrough, Derby ja Bolton. Näistä Bolton ja Derby ovat selvästi sarjan heikoimmat porukat, sen sijaan Middlesbrough ja Leicester käyvät tiukan kamppailun putoamisesta Leicesterin noustessa viimeisellä kierroksella Boron ohi.

1-divisioonan voittaa Coventry 13 pisteen erolla Manchester Cityyn. Nämä kaksi siis nousevat suoraan, ja karsintojen kautta ylös tulee kaikkien yllätykseksi Wimbledonin hullu jengi. Ihokkaita siis revitään ympäri saarivaltakuntaa ensi keväänä.

Wimbledon on sarjassa vasta kuudes, eli viimeinen karsintoihin päässyt joukkue ja kukistaa divisioonan finaalissa Bradfordin, joka myös pelaa odotuksia paremmin selviten karsintoihin. Neil Shipperley tekee voittomaalin kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Tuomarin määräämää lisäaikaa pelataan peräti kuusi minuuttia, mutta Bantamsin tasoitusta ei koskaan tule.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mestariehdokkaat: ManUtd, Liverpool, Arsenal, Chelsea ja Leeds.

Halajat Eurooppaan : Sunderland, Tottenham, Ipswich, Aston Villa ja Newcastle.

Keskisakki: Blackburn, Southampton, Fulham, Middlesbrough ja Charlton

Putoamisvaarassa: Everton, Leicester, West Ham, Derby ja Bolton.
 

Maestro

Jäsen
Käsittämättömin joukkuerankkaus ensi kauden Valioliigasta esiintyy Veikkaajan liitteessä. ManU on sijoitettu neljänneksi! Edelle yltävät järjestyksessä Liverpool, Leeds ja Arsenal. ManUlla on jalkeilla ehkä paras joukkueensa koskaan, ja Veikkaajan "asiantuntijaraati" on sitä mieltä, ettei se sijoitu edes kolmen joukkoon. Syyksi haetaan sitä, että joukkue panostaa vain ja ainoastaan Mestarien Liigaan pelaten Valioliigaa "kakkosmiehistöllään", johon kuuluu mm. sellaisia pelimiehiä kuin Dwigth Yorke, Andy Cole, O-G. Solskjaer jne.

Missään muualla en ole koskaan nähnyt yhtä naurettavan sekopäistä kausiennakointia. ManU tulee varmasti taistelemaan mestaruudesta, ja mitä todennäköisimmin myöskin voittaa sen. Siis Englannin mestaruuden.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Taitaa olla koko kakkosmiehistö jauhanta vain Sir Alexin psykologiaa, luuleeko joku, että Veron istuu yli 20 ottelua penkillä ilman loukkaantumisia? Tuskin istuu. Myöskään Stam, Giggs, Keane, Nistelrooy, G.Neville ja Beckham eivät paljoa penkillä viihdy. Pakko noille on joskus antaa lepoaikaa, mutta eiköhän se mene niin, että vuorotellen jokainen lepää, eikä kaikki kerralla. Sama kuin Pittsburgh lupaisi, että Lemieux´ta säästetään koko kausi playoffeja varten. ManU vie sen mestaruuden, eihän siinä muilla ole tuollaista materiaalia vastaan mitään jakoa.

Liverpoolista veikkaan kauden floppia, ei minulle sille kummempia perusteita ole, kyrsii vain kun kaikkien sympatiat tuntuvat olevan Liverpoolin puolella. Owen loukkaantuu ja Westerveldillä on huono päivä jokaisessa ottelussa. Floppi tarkoittaa mestareiden liigan ulkopuolelle jäämistä.

Leeds ja Arsenal taistelevat kakkossijasta, veikkaan Leedsiä kakkoseksi, koska viime kauden hyvä joukkue ei ole muuttunut ja nyt he saavat mm. Robbie Keanen ja Ferdinandin alusta asti mukaan.

Chelsea, Tottenham, Sunderland, Ipswich ja Fulham taistelevat paikoista Euroopassa, varsinkin Tottenham ja Chelsea tekivät yllättävänkin hyviä siirtoja kesän pelaajamarkkinoilla, rahaa tosin paloi varsinkin Chelsean ostoksiin. Mutta eihän menestystä tule ilman uhrauksia.

Putoajia ja nousijoita en lähde veikkaamaan, tuossa kärkipäässäkin on jo tarpeeksi veikattavaa.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuskin tulee Pool floppaamaan. Alla on vahvoja näyttöjä: harjoitusmatsit, Haka-ottelu (tiedän, ei kovin kummoinen mittari) ja sokerina pohjalla Charity Shield. Kuten jo aiemmin totesin mestaruus /=Manun lyöminen/ edellyttäisi täydellistä kautta myös onnen/loukkaantumisten suhteen. Toki Manu on materiaaliltaan vahva, muttei enää ylivertainen. Sen viime kausien ylivoimainen menestys Englannissa onkin perustunut enemmän vastustajien sitä kohtaan osoittamaan kunnioitukseen ja vahvaan itseluottamukseen, kuin niinkään loistavaan materiaan. Nyt Reds on tuon muurin murtanut viime kaudella valion kummassakin ottelussa sekä vielä nyt Charityssä. Arsenal, Leeds sekä Chelsea taitavat vieläkin siitä hieman kärsiä. Mutta nämä ovat vain omia mielipiteitäni, enkä voi 100% ennustaa mitä tulee tapahtumaan, jotenkin vain uskon ja toivon että Manun hallinta tulee keväällä päättymään. Toivottavasti Liverpoolin toimesta, mutta en pistä pahakseni vaikka esim. Arsenal, Leeds tai Chelsea siinä jollain keinolla onnistuvat.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Manu

Toisaalta Manu sai tällä kaudella lisää voimaa sinne missä joukkue on ollut ennen, siis suhteellisesti, heikoin. Veron tuo pelinrakenteluun ja hyökkäykseen uuden ulottuvuuden verrattuna perinteiseen laitakeskitys/läpiajo taktiikkaan ja toisaalta N..roy taas tuo huippukosketuksen omaavan kärjen joka kykenee muuhunkin kuin pääpeliin, tämä on mielestäni ollut Manun heikoin alue koko mestaruusaikana.Huipputasoisia JALKApallohyökkääjiä ei joukkueessa ole sitten Cantonan nähty ja tarkoitan tällä tosiaan niitä kirkkaimman huipputaitotason omaavia, tietenkään yhtään pääpelin taitajia aliarvioimatta mutta kysehän on silti jalkapallosta... Mutta kokonaisuudessa juuri Ferguson saa uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia taktiikan suunnitteluun, Manun taktiikka ei ollut missään nimessä Eurojoukkueita vastaan voittamaton, CL voittokin tuli monen suurjoukkueen epäonnien kautta(katkeruus on ilmeinen mutta mielestäni myös aiheellinen).
 

Antti.R

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä ManU sen mestaruuden jälleen kaappaa (voih). Liverpool kompuroi yhä heikompiaan vastaan, mutta on kakkonen. Leedsiä veikkaan kolmanneksi, joukkue on nivoutunut hyvin yhteen. Arsenal joutuu tyytymään neljänteen tilaan, Chelsealla on edelleen ongelmia vieraissa. Euroopan kentille mahtuu vielä hyvään vireeseen talven mittaan pääsevä Sunderland.

Tässäpä villi veikkaukseni:

1.ManU
2.Liverpool
3.Leeds
4.Arsenal
5.Chelsea
6.Sunderland
7.Aston Villa
8.Tottenham
9.Fulham
10.Newcastle
11.Ipswich
12.Blackburn
13.Charlton
14.Leicester
15.West Ham
16.Southampton
17.Everton
18.Derby
19.Middlesbrough
20.Bolton

Maalikuninkaaksi leivotaan Michael Owen.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Uskon, että Hasselbank on taas erittäin lähellä maalikuninkuutta. Hänen etunsa on se, että avauskokoonpanopaikka on kirkossa kuulutettu kaikkiin otteluihin siinä missä muut huippujoukkueet kierrättävät laajemman hyökkäyskaluston ja peliruuhkien takia maalintekijöitään.

Manulle povaisin vaikeaa liigakautta. Materiaali ei ole niin ylivertainen kuin miltä viime vuosina on näyttänyt eikä myöskään motivaatio valioliigamestaruutta kohtaan välttämättä ole enää huippuluokkaa. Veikkaan mestariksi Leedsia tai Liverpoolia.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Näin käy:

ManU
Liverpool
Leeds
Arsenal
Chelsea
Newcastle
.
.
.
.
Derby
Everton
Bolton

Maalikuninkuuden jakavat Ruud van Nistelrooy ja Mark Viduka. Hasselbaink ja Fowler jäävät maalilla.

Valioliigaan nousevat Coventry, Manchester City ja Crazy Gang :)
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Premier League

Itse odottelen että josko tänä vuonna ManUtd:lle kävisi huonosti. Joukku on paperilla aivan järkyttävän kova. Varmaankin pahin vastustaja joukkueelle on joukkue itse. Millä pitää tähdet tyytyväisinä? Vaikkakin ManU aikoo peluuttaa nimellisesti kahta miehistöä, eli Euro- ja Liigamiehistöjä, voi olla pukukopissa ahdasta.
Leedsillä olisi paikka iskeä nyt. Ei Euroopan pelejä häiritsemässä ja kun vielä kotipelit saisi luistamaan, niin kaikki on mahdollista.
Kauden "floppiehdokas" on Ipswich. Viime kauden uroteon uusiminen ei onnistu.
Tässä toiveeni:

1. Leeds
2. Manchester United
3. Tottenham (aivan!)
4. Arsenal
5. Liverpool
6. Sunderland
7. Newcastle
8. Chelsea
---
Ykköseen lähtee ainakin Bolton.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täällä on joku veikannut Boltonia varmaksi putoajaksi. Voihan siinä niinkin käydä, mutta 0-5 vierasvoitto vei Boltonin toistaiseksi liigakärkeen!!!
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
1. Arsenal
2. Liverpool
3. ManU
4. Chelsea
5. Leeds
6. Ipswich
.
.
.
.
.
18. West Ham
19. Middlesbrough
20. Bolton


Niin Arsenal voittaa mestaruuden, vahvuutenaan Loistava keskikenttä ja kärki ja puolustus, ei pahemmin heikkoja kohtia löydy! Nyt kun vielä Vieirakin jäi ja keskikenttää ennestään vahvistettiin loistavalla Van Bronckhorstilla on keskikentän laatu todella kova! Kärjestä kun löytyy Henry, Bergkamp, Kanu ja Jeffers niin ei luulisi maalinteko ongelmiin kaatuvan arsenalin meno. Jos Jeffers raivaa itselleen avauskokoonpanopaikan voi Francis mättää vaikka 20 maalia ja olla vahvasti kiinni maalikuninkustittelissä kiinni!

Liverpool menee yhden sijan viimekaudesta eteenpäin ja sijoittuu toiseksi.

ManU vaan jää kolmanneksi koska nämä kaksi ensimmäistä ovat kesän aikana ottaneet manU:n etumatkan kiinni ja menneet samantien ohi!

Putoamispäässä Bolton ei voi estää hissiliikettä. Boro kaatuu maalinteko ongelmiin koska Boksic ei ole nyt niin todellinen maalitykki vaikka kyllä mies maaleja osaa tehdä. Boron säilyminen riippuu hyökkäyksen tehosta, jos Ricard ja Boksic pelaavat nappikauden voi Boro olla paljon ylempänä kuin mitä olen veikannut, mutta en itse usko, että hyökkääjät onnistuvat varsinkaan Ricard.
West Hamilla on monta loistavaa nuorta pelaajaa(Cole, Carrick, DeFoe) ja tietenkin legendaarinen Paolo Di Canio! Rippuu paljon näistä nuorista West Hamin pärjääminen. Niin ja Frederick Kanouten maalimäärästä.


Maalikuningas on joku näistä:
Hasselbaink, Henry, Phillips, Van Nistelrooy, Owen.
Mustat hevoset on Francis Jeffers, Louis Saha, Jonatan Johansson, Dwight Yorke ja Juan Pablo Angel!
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
www.soccernet.com:sta luettua...

Ajattelin pistää tän tänne, kun aihe liittyy valioliigaan. No jos Robbie päättää lähteä Middlesbroughiin niin Boron hyökkäysteho kasvaa aikalailla.

Fowler: I've got to leave Liverpool

Robbie Fowler is ready to quit Liverpool and Middlesbrough are standing by with a £15million bid to rescue the England striker from his Anfield torment.

Fowler, 26, has accepted that his Liverpool career is over after a spectacular bust-up with manager Gerard Houllier and his assistant Phil Thompson saw him left out of the first-team squad for the start of the Premiership.

The latest in a series of rows with the Anfield management now leaves him apparently with no choice but to walk out on the club. And Houllier seemed to accept that Fowler will be leaving Anfield after questioning the striker's commitment to his home-town club.

After a 2-1 win against West Ham, Houllier said: 'He is acting as if he doesn't want Liverpool. If Robbie cares about Liverpool, and cares for the good of the team, he should have been playing today, and he should have played against Manchester United last Sunday. If he wants what is good for the club, he should shake hands and it will be finished.

'He has got to act as if he likes the club - not as if he wants away. He knows my position. Don't expect me to soften on this issue. He knows how I function and he knows what to do.'

Fowler watched the game from the stands and left early without comment, after the crowd chanted his name.

Heading the queue for his signature will be Middlesbrough boss Steve McClaren. He is a huge fan of Fowler, who has has piled up 167 goals in nine years at Liverpool and scored four times in 19 appearances for England.

McClaren's role as an adviser adviser to England coach Sven Goran Eriksson could make a move to the Riverside a sensible one for Fowler's international future. However, Boro could find themselves in a bidding war with Chelsea and Aston Villa likely to renew their interest, while Tottenham and Rangers are waiting in the wings.

Fowler's long-running feud with the club's bosses reached a peak two weeks ago. Accounts of the training ground bust-up vary.

In one, Fowler hit the roof after being told by Thompson that he would be on the bench for last Sunday's Charity Shield against Manchester United. In another version, the two clashed after Fowler mocked Thompson when he was struck by the ball during penalty practice.

Houllier insisted that Fowler should apologise but the star has repeatedly refused.

The French boss immediately axed Fowler from his Charity Shield squad and after a midweek attempt at reconciliation failed, he was left out. To make Fowler's position even more untenable, Houllier is in talks with Czech striker Milan Baros.

Fowler, born in Liverpool, would be devastated to go, while the club's passionate fans could turn against Houllier should their local hero blossom at a rival club. Fowler and Houllier have had a turbulent relationship since the marksman questioned the manager's rotation policy.

Their most infamous spat came in January when Fowler suffered a broken nose in a night club attack. Houllier was incensed that the player had been out in the small hours and axed him.

Fowler was also seething at being a substitute for the FA Cup and UEFA Cup final triumphs in May. Yet, for every clash there has been a public show of appeasement and even during the recent dispute, Houllier has insisted that Fowler would stay put.

Fowler, in turn, has heaped praise on his manager, claiming he has supported him through some dark times.

But another reconciliation seems a remote prospect, with Fowler desperate to ensure he is at the forefront of Eriksson's mind for the World Cup qualifying campaign this autumn.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
1. Arsenaali
2. Mansester Junaittiid
3. Liids Junaittiid
4. Liverpuuli
5. Selssi
.
.
.
15. Everton
16. Blakburn
17. Southamptoni
18. Derbi
19. Bolton
20. West Hami

ManU:n kausi tulee olemaan vaikeampi kuin luulisi. Jo avaus kierroksella Fulham pisti Sahan kanssa hanttiin. Arsenalilla on kova keskikenttä ja hyökkäys, samoin on ManU:llakin, mutta ei ne kaksi hankintaa (vaikka loistavia ovatkin) riitä. Puolustukseen ne rahat olisivat kannattaneet laittaa, ainakin osin. No jos hyökkäys ja keskikenttä toimii, niin sitten ei ole puolustuksellakaan vaikeuksia. Jos Fulham sai kaksi osumaa aikaiseksi, niin kuinka monta tekee Gunners, Leeds ja maksa-allas, sekä Jimmy-Floid?
Arsenal on ottanut ManU:n kiinni materiaalissa, ainakin teoriassa, eikä Liverpoolkaan kaukana ole.
 

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
1. Manchester United
2. Liverpool
3. Leeds
4. Arsenal
5. Newcastle
6. Aston Villa
7. Chelsea
8. Tottenham
9. Fulham
10. Sunderland
11. Ipswich
12. West Ham
13. Leicester
14. Blackburn
15. Middlesbrough
16. Charlton
17. Everton
18. Derby
19. Southampton
20. Bolton

Semmosta... Kärkipää, etenkin nelikko, oli aika helppo valinta, mutta loppua kohden joutu jo vähän miettimään. Jotkut menivätkin lähinnä, että tuon paikka on tuossa hyvä.

Maalikuninkaaksi krrunataan joku seuraavista: Hasselbaink, van Nistelrooy tai Henry.

Joo, ja Veikkaajan kausiennakko oli hauskaa luettavaa. Samaisen lehden kiekkoennakossa varmaan on, että Jokerit ja Hjallis odottavat uutta Euroopan liigaa eivätkä enää jaksa keskittyä SM-liigaan ja sijoittuvat playoffien ulkopuolelle. Saipa on mestari :)
 

Keano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, TPS, ManU
1. Manchester United
2. Leeds
3. Liverpool tai Arsenal
.
.
.
18. West Ham
19. Southampton
20. Bolton

Manu vie taas saarivaltakunnan mestaruuden, mutta Euroopan kentiltä en juurikaan menestystä odota. Manun vahvuus perustuu joukkueen tasaisuuteen ja todella kovaan pelaajarinkiin. Mutta koska puolustuksessa on vain yksi todellinen maailmantason pelaaja (Stam), on Euroopan kentillä tulos sama kuin viime kaudella. Eli puolustus on se sama vanha reikäjuusto, mistä nähtiin jo eilen viitteitä (Fulham-peli). Keskikenttä ja hyökkäys ovatkin sitten aivan Euroopan kärkitasoa.

Leeds on tulevaisuuden joukkue ja jo tällä kaudella uskon joukkueen olevan lähellä mestaruutta. Ferdinand, Viduka ja kumppanit joutuvat kuitenkin uusien haasteiden eteen pelatessaan Valioliigan lisäksi Mestareiden liigaa, joten joukkueen kokemus ei vielä aivan riitä mestaruuteen saakka (ellei joukkue tipu jo ensimmäisessä vaiheessa Mestareiden liigasta, mihin en kyllä usko).

Valioliigan maalikuningas löytyy kolmikosta: van Nistelrooy, Phillips tai Henry
 

PJay

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Keano
Ferdinand, Viduka ja kumppanit joutuvat kuitenkin uusien haasteiden eteen pelatessaan Valioliigan lisäksi Mestareiden liigaa, joten joukkueen kokemus ei vielä aivan riitä mestaruuteen saakka (ellei joukkue tipu jo ensimmäisessä vaiheessa Mestareiden liigasta, mihin en kyllä usko).

Varsinainen asiantuntija
 

Keano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, TPS, ManU
Ilmeisesti :D

Oishan toi nyt pitäny muistaa, että Leeds pelasi jo viime vuonna Mestareiden liigaa (ja vielä hyvin pelasikin)...

Mutta se sijoitus säilyy silti toisena.
 

pest

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Keano
Ilmeisesti :D

Oishan toi nyt pitäny muistaa, että Leeds pelasi jo viime vuonna Mestareiden liigaa (ja vielä hyvin pelasikin)...

Mutta se sijoitus säilyy silti toisena.

Mutta ei pelaa lampaanhässijät Mestareiden Liigaa tänä vuonna, liigaan meni suoraan ManU ja arse, sekä karsintojen kautta (jos haka ei tänään voita 0-6) liverpool.

edit: HN oli sadasosan nopeampi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös