Alex Grant Jokereihin

  • 70 665
  • 270
Nostetaanpa Grantin ketjua ylös. Äijä ei ole koskaan ollut mikään kiituri, mutta parissa ekassa pelissä ollut jopa huvittavan hidas ja haluton luistelemaan puolustuspäähän. Kiekko omassa päädyssä, pari potkua ja liu'ulle ja hups vastustaja ehtikin ensin. En tiedä minkämoinen on persoonana, mutta näin ulospäin näyttää siltä että kaveria ei kiinnosta tällä hetkellä edes vähää alusta. Tai vaihtoehtoisesti on treenattu niin tukkoon ettei irtoa sitten yhtään. Toivon totisesti jälkimmäistä.

YV-aikaa voisi antaa koska osaa todistetusti toimittaa kiekon maalille. Mutta silloin toisen pakin täytyy olla luisteluvoimainen koska nyky-Grant ei luistelisi kiinni edes GT-Dagenaissia.
Hyvä nosto. Melko hukkaan menee meillä tämä erityisesti hyökkäysalueen spesialisti tällä hetkellä. Näyttäviä jalkakyniä kerran pari pelissä, ja siihen se jääkin ilman yv-aikaa.


Mitä tulee lainaamani kirjoittajaa pointtiin, niin Jos nyt vaikka @Mike kysytään niin eihän Grant koskaan ole osannut luistella. Ja ihan ymmärrän tämän näkemyksen, koska miltä se liikkuminen meidän 28m leveässä askissa on näyttänyt vrt. edeltävät 6-7 kautta 26m leveässä/kapeassa kaukalossa. Luulisi suunnanvaihdosten onnistuvan vaivattomammin. VAI HETKINEN, oisko sittenkin niin, että isomman miehen luistelu näyttää aina kulmikkaammalta kuin pienen?
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Täytyy kyllä ihmetellä valmennuksen aivoituksia, kun Alex ei ole YV-koostumuksissa mukana. Ei sillä, että kaverista erityisesti tykkäisin, mutta onhan tuo älytöntä et ainut kiistatta laadukas ominaisuus eli YV-pelaaminen viedään pois.

Lepistö ja Lehtonen ehdottomasti edellä omissakin papereissa, mutta ei hyökkäyksestä nyt 8:aa kaveria ketkä ehdottomasti ansaitsevat YV-paikan ennen Grantia. Kontiola, Haapala, Jensen, Moses, O’Neill, Joensuu ehdottomasti. Mutta kyllä Grantin pitäisi vahvuuksiaan päästä käyttämään ennemmin kuin Regin, Norman, Anttila jne. ketkä tuovat sitten 5on5 ja AV-peliin kuitenkin panoksensa.

Jos valmennus ei näe käyttöä YV:llä niin tuskin kaveri joulua Jokereissa näkee. Sen verran käyttökelvoton kuitenkin tasakentin ja AV:lla.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä teet pelaajalle, joka tekee edellisellä kaudella pakkien maali- ja piste-ennätyksen ja niistä pisteitä teki valtaosan ylivoimalla? Et päästä tietenkään enää kentälle pelaamaan ylivoimaa, kun siitähän voisi seurata maaleja.

Ylivoimaa saa kyllä pelata kahdellakin puolustajalla, jos joukkueessa vain on hyviä pakkeja siihen. Nyt Lepistö menee ylivoimalla hukkaan Kontiolan kiekonhieromisen takia ja Grant menee hukkaan, kun ei saa ylivoima-aikaa ollenkaan.

Hyvin pelattu Marjamäki!
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ylivoimaa saa kyllä pelata kahdellakin puolustajalla, jos joukkueessa vain on hyviä pakkeja siihen.
Nyt joukkueessa on niin hyviä kiekollisia pakkeja, että yhdellä pakilla pelatessa YV:tä sen ns ylimääräisen hyökkääjän pitää todella tuoda extraa jäälle. Tuoko, se onkin kysymys kiekkotietäjille!
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Niin paljon on tullut Grantia suolattua, että pitää antaa posia kun on aihetta. On ollut tällä kaudella todella paljon parempi jääkiekkoilija kuin viime kaudella. Yv-aikaa ja pisteitä ei ole tullut, mutta yleispelaaminen ja erityisesti toiminta omassa päässä on ottanut giganttisen harppauksen eteenpäin. Nykyään ei enää pelota silloin kun on kentällä, toisin kun vaikka Lepistön ja Lehtosen kohdalla, joilla on ollut selvästi enemmän taipumusta ratkaisuillaan ensinnäkin hankkiutua kuseen, ja toisaalta myös nukahdella tilanteissa joissa ollaan jo kusessa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Grant on pelannut hyvin. Nyt kun Late päästi miehen koirankopista Grant on ylivoimalla joukkueen vaarallisin kaveri loistavan laukauksensa ansiosta. Vaatii verkkaisen luistelunsa takia kuitenkin nopsajalkaisen pakkiparin YV-viivaan. Omassa päässä tarpeeksi iso, vahva ja juonikas että pärjää vaikkei mikään polkukone olekaan. Sopivan yrmeä ilmekin naamalla koko ajan.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Grant on kuin edeltäjänsä Gilroy. Hyvä yv-mues. Osaa laukoa suoraan syötöstä. Omassa päässä voi näyttää äkkiseltään pelaavan öehmeästi mutta hyökkääjä on silti oikeasti pihdeissä ja pelinluku hyvää omassa päässä. Vaikka olikin tuossa välillä yössä.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aina digannut Grantistä. Potentiaalia on, palstan hätähousuthan olisivat varmaan treidanneet ukon jo viiteen kertaan jonnekin Taka-Vladivostokiin. Itse rustailisin jo pitkää jatkosopparia.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Gränä pelaa kyllä hyvin tällä hetkellä. Kauden alkupeleissä kun muistikuvani mukaan mies oli aika pihalla (koko joukkue oli) eikä saanut yv-vastuutakaan, kieltämättä mietin että mahtaako vaihtaa maisemaa omasta toiveestaan. Ilo nähdä, että kulkee taas.

Ilmeisesti kotonakin on arki ruvennut rullaamaan pudotuspeleihin osuneen perheenlisäyksen jäljiltä, tai ainakin otteet ovat aivan eri planeetalta kuin silloiset otteet.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kaiken lisäksi Grant on vielä hieno mies ja varmasti kova panemaan!

Ei vaan, on oikeasti kyseessä todella mukava herrasmies, jolla on asenne kunnossa. Lähti innoissaan "korvaamaan" Lepistöä All Stars tapahtumaan ja hakemaan "uusia kokemuksia". Taisi tuolla reissulla viettää myös 30v synttäreitään.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
Ei vaan, on oikeasti kyseessä todella mukava herrasmies, jolla on asenne kunnossa. Lähti innoissaan "korvaamaan" Lepistöä All Stars tapahtumaan ja hakemaan "uusia kokemuksia". Taisi tuolla reissulla viettää myös 30v synttäreitään.

Grant oli mukana myös Eteläpäädyn kauden päätösbileissä viime keväänä kauden jo päätyttyä. Tulivat Joensuun, Vuorisen, Iiron ja muutaman muun toimiston tyypin kanssa Pasilan East-Westiin vierailulle, haastateltavaksi ja kisailemaan.

Grantistä jäi todella joviaali kuva!

-Roope. Eteläpääty
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On kyllä kehittynyt hullunlailla viime kaudesta nimenomaan puolustuspäässä. Enää ei myöskään olla nähty niitä bambimaisia kaatuiluja. Äkkiä jatkoja pöytään!
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Miksei käytetä enemmän ylivoimissa... Esim tänään tuossa 4-3 yv:ssä jäälle lyödään Regin, Nelli, Haapala ja Lehtonen. Lehtonen on helppo pelata pois kun tietää että hänelle sitä paikkaa pelataan. Ei näin Late ja Toke...
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On kyllä Grantilla kova itseluottamus tällä hetkellä päällä, ja se näkyy hyvin pelissä. Uskaltaa haastaa alimpana kiekollisena miehenä vielä vastustajaa kovinkin rohkeasti. Viihdyttävä pelaaja, ja on tosiaan kova molemmissa päissä.
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Jaahas Grantti lähtee spengleriin edustaa Kanadaa ja jää sit vierasottelut Lokomotiv Jaroslavlia (26.12.) ja HK Sotshia (28.12.) vastaan väliin. Tämän lisäksi Grant jää sivuun myös vuoden viimeisestä kotiottelusta Vitjazia (30.12.) vastaan. Tohon ku joku loukki tulee, ni kiva!
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikäs Grantin loukkaantumishistoria on? Onko pääosumia? Toi Arthyukinin olkapää kupoliin retkautti kyllä kuuppaa siihen malliin että pelottaa sellainen minimissään kuukausi ja maksimissaan loppukausi. Mutta toivotaan nyt parasta.

get well soon Alex!
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
6 viikkoa olisi aikaa saada kaveri parsittua kasaan. Voi hyvin riittää tai sitten ei riitä lähellekään kuten Lundinin ja Mäenalasen tapaukset ovat näyttäneet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös