Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Alex Grant Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 15.06.2018 klo 10.17.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Isokokoinen hyvin ampuva rightin pakki. Gilroy lähtökohtaisesti paikattu.

  Edit: Joku voisi käydä katsomassa montako kertaa olen tätä herraa nettiscouttaillut meille. Onneksi Kurri ja Vuorinen lukee jatkoaikaa.
   
 2. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Tästä kaverista on kyllä hyvät vibat. Laukaus on kuulemma aikamoinen lallin kumautus.
   
 3. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Speksien mukaan lupaava haku. Ihan vieras kaveri tosin muuten itselleni. Isokokoinen hyvin ampuva pisteitä tekevä right = yksi kausi meillä ja jatkossa Venäjällä tai NHL:ssä. Mutta niinhän se menee pääsääntöisesti Jokereilla kiekkolisten pakkien suhteen ja joka kausi onkin naarattu uusi kova kiekollinen pakki joukkueeseen edellisen lähdettyä.
  Grant ollut tosin parilla kaudella selkeä voittaja oman joukkueensa miinusten keräämisessä. Isompi versio Ville Lajusesta?
   
 4. pyy Jäsen

  Grant oli lyhyt tähdenlento Duckissa, teki kahdessa ensimmäisessä pelissään, kahdella ensimmäisellä laukauksellaan, kaksi maalia. Enempää pelejä ei sillä kaudella sitten tullutkaan. :)
   
 5. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, uhriutuminen ja olkiukot
  Tosiaan, pieni pelko perseessä että saatiin Lajusen kanadalainen serkku. Laukaus on kuulemma kova, toivottavasti paukkuisi välillä muuallekin kuin pitkin pleksejä.

  Ei jää peräpää ainakaan senteistä tai kiloista kiinni.
   
 6. ennustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks
  Lainaus:
  Varmastikin kookkain ja fyysisin puolustus Jokereiden historiassa.
   
 7. Kompetenssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juuri meinasin samaa kirjoittaa. Miehen kokoisia pakkeja löytyy rosterista mukavasti: Lauridsen 197cm/108kg, Räsänen 200cm/95kg, Lööv 191cm/98kg, Grant 191cm/95kg, Kivistö 188cm/91kg, eikä Leppä 185cm/86kg ja Lundin 187cm/83kg myöskään ole ihan mikkihiiri osastoa.
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tänä pienten ja liikkuvien pakkien aikakautena...

  No ei, pääasia että pakit osaavat liikuttaa kiekkoa ja pelata kiekolla.
   
 9. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ainakin Lepistö, Lundin, Kivistö, Jensen, Lööv (luistelu vahvuus) pysyy hyvin vauhdissa. Lauridsen myös kokoisekseen pystyy sijoittumaan hyvin kentällä, että jalka riittää tulevaan tilanteeseen. Grant vaikuttaa ihan hyvältä haulta. Sellaista ylivoimapeloitetta olen toivonut kokoajan joukkueeseen.
   
 10. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  No nyt on kova! Mahtilämärit mahtuu aina joukkueeseen!
   
 11. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kamoon mikä lämäri! Onneks ei pelata enää Liigaa tai joku kukkahattutäti vois keksiä ettei saa enää ”vetää täysillä” :-)

  Nyt on kyllä kokoa puolustuksessa, hieno juttu ja toivottavasti laidat tylsyy kun suomipoika ja muutama ulkkari näyttää miten lännessä pelataan hokia.
   
 12. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tämä Grant vaikuttaa Youtuben perusteella siltä että ei pelkää tiputtaa hanskoja tarvittaessa.

  Jännä kyl toi NHL:n 2 peliä, 2 peräkkäistä vetoa ja maali molemmista. Ekan taisi imuroida Antti Niemi.

  Tosi positiiviset fibat tästä. Puolustus on nyt kova.
   
 13. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Grantin myötä viimestään nyt on kyllä semmonen meille ei vittuilla puolustus.

  Viihdyttäviä hetkiä tiedossa!
   
 14. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Toivottavasti pysyy pakit kasassa ilman loukkeja, niin voidaan nähdä kauden aikana parit hipat, kun viime kaudella tais olla tarkempaa sen suhteen.

  Lana-Löövi ajelee jonkun pystyyn ja isot pojat sitten hoitaa päivätanssit! Jos saadaan kostosta tai kuiteista yv:tä niin Grant tykittää verkon tötterölle!

  Kokeillaanko yv:llä Lepän kanssa viivalla, vai molemmille omat yv:t neljällä hyökkääjällä?!
   
 15. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  En ole ketjua ehtinyt lukea ja uutisen näin vasta, mutta lainattuun viestiin, että KYLLÄ nyt tällä pakistolla pitäisi pärjätä ja aika kova kiinnittys. Eikä kokoakaan puutu. Itse olen pitänyt häntä hyvänä pelaajana ja ihmetellyt, että miksi ei ole saanut tilaisuutta NHLssä tai ainakaan siis kunnon tilaisuutta.

  No hyvä meille!!
   
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Tappeluhommat ei oo kyllä Grantin erikoisalaa, joskin YouTubessa on pari klippiä hänen väännöistään. Hanskaushommiin laittaisin meiltä ennen Granttia aika monta ukkoa. Iso-Ollie, Mörkö, WhatIsLööv jne...
   
 17. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  En usko että möröstä on hirveesti hanskaushommiin, mut Olli ja Löövi voi niistellä neniä jos nuhaa ilmenee ryssän päässä! Granttia tarvitaan ylivoimalla ja jos pelaa +22min ottelussa, niin ei sovi istua 5min jäähyjä!

  Katsotaan muutama ottelua miten lähtee kulkemaan ja sit pohditaan lisää.
   
 18. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Välitön fläsäri kesään 2011 ja legendaariseen Petr Kalusiin. Hän teki uransa neljästä maalista kolme kolmella ensimmmäisellä kudillaan, mutta ei silti ollut kummoinen vahvistus liigatasolle. Puolustajalle kaksikin on kyllä kova suoritus.

  Hyvän oloinen hankinta. Lähtökohtaisesti pitäisi olla aika täydellinen palanen Jokereiden puolustukseen ja se osasto on tänäkin vuonna kunnossa. Mulla on sydämesä herkkä kohta valtaville viivapelotteille. Saa paukutella välillä pleksejä tai tehdä virheen puolustuspäässä jos pitää laukaisu-uhkaa yllä ylivoimalla ja satunnaisesti osuu tolppienkin väliin.
   
 19. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  National Hockey League
  Lainaus:
  Parista klipistä siis teit jo johtopäätöksiä, kun Grantilla on urallaan sellaiset 58 tappelua Pohjois-Amerikassa. Siellä taso tappeluissa nyt muutenkin on kovempaa, kun vertaa sitä tänne puolelle lampea. Välillä voitat, välillä häviät tai vedät tasurin, who cares. Pääasia että uskallat tiputtaa hanskat ja Grant uskaltaa. Siksi varmaan Kurrikin hehkutti, että on joukkuepelaaja ja kyllä Grant paremmin hanskaa kuin Mörkö tai WhatIsLööv.
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kyllä, olen tietoinen Grantin recordista ja ns. fight-cardista ja pitäydyn silti väittämässäni, ettei tappeleminen ole Grantin erikoisalaa. Jos luet viestini uudestaan, niin ymmärrät. Ei ole tappelija, vaikka tappeluista onkin videoita.

  Grant on hankittu meille kiekolliseksi pelaajaksi, ei fyysiseksi pelotteeksi. Toki saa pudottaa hanskat jos sellainen paikka tulee. Jopa oikein mielelläni näen sen, mutta ei, se ei ole Grantin erikoisosaamista.
   
 21. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  National Hockey League
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä siitä, että on hankittu nimenomaan pelaavaksi pakiksi, mutta siinä olen erimieltä, että rankkaat esim mörön paremmaksi tappelijaksi tai löövin. Mörkö on hanskahommissa amatööri, ainoastaan voi massallaan painia vastustajan kumoon ja Löövin otteista ei mitään tietoa, on tapellut urallaan pari kertaa (tosin vastapainona taklaa hanakasti, jopa headhunter tyyliin). Jos pitäisi joukkueesta valita kaksi kaveria ainoastaan myllyttämään niin ottaisin Lauridsenin ja Grantin helposti, ihan jo molemman kokemuksen takia, erityisesti Pohjois-Amerikan jäiltä.

  Pakistossa on ainakin kokoa ja kovuutta. Tätä olisi jo tarvittu yhdessä Torpedo-sarjassa :)
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2018 klo 01.15
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:

  En rankannut kys. pelaajia välttämättä paremmiksi tappelijoiksi. Pointtini oli se, että jos Grantin on määrä pyörittää ylivoimaa, niin ei uhrata häntä tappeluhommiin, jos linjastosta löytyy muita kykeneviä tahi halukkaita.
   
 23. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  190+ pituutta ja paino vähän alta 100, mailana right. AHL:n PPG vaatimattomasti 0,56, fight cardiin piirretty 58 rastia ja tehotilasto olisi siedettävällä tasolla ilman yhtä kautta täysin sysipaskan Sprinfield Falconsin riveissä. Tuota taustaa vasten ihmetyttää se, miten miehellä on vyöllään vain kuusi NHL-ottelua Mäkeä enemmän.

  Lähtökohtaisesti vaikuttaa pelaajalta, joka vetoaa yleisöön. Iso, tekee pisteitä, painava lämäri ja on valmis tiputtamaan hanskat tarpeen vaatiessa, siitä minä pidän. Joku aivosolu mulla jossain yrittää nähdä tässä pelaajassa jotain uhkaa, mutta en oikein pysty sitä uhkaa kohdistamaan mihinkään. Varmaan parempi käydä tappamassa aivosolu tai pari.

  Jos KHL-aikakauden jatkumoa katsoo, niin toivottavasti menisi siihen linjastoon, jossa meillä vietetyn mahtikauden jälkeen isoa sopparia puskee. Parempi yksi huippukausi kuin Lajusen tasolla pelatut kolme.

  Lainaus:
  Mä haluaisin nähdä Jokerit, joka reagoi tilanteisiin tilanteiden vaatimalla tavalla heti. Se vastaa puheluun joka on tilanne huomioiden lähimpänä. Jossain maalinedustilanteissa sitten mennään halukkuuden ja voimasuhteiden mukaan, venäläisillä kun on havaittavissa taipumusta iskeä kahdella yhtä vastaan.

  Tätä taustaa vasten olen ehdottomasti sitä mieltä, että pelaajille ei isketä absoluuttista tappelukieltoa vain siksi, että näillä on rooli ylivoimassa tai vastaavaa. Ja se ei tarkoita sitä, että kuka tahansa koska tahansa käy pugilistin hommissa ketä vastaan tahansa. Joskus on järkevämpi vaikka vetää kilpparit
   
 24. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Olisiko mahdollista uhkakuvan perustuvan siihen, että Jokerit on näissä YV-pakeissa onnistunut jokaiselle kaudelle (Gundersson, Larsen, Genoway ja Gilroy), jolloin hutihankinnan mahdollisuus kasvaa todennäköisyyksien mukaan vuosi vuodelta.

  Lainaus:
  Olen samaa mieltä. Edelleen KHL taipaleen yksi kohokohta runkosarjassa oli, kun Frank Gymer lähti hakemaan TsSkan pelajaa hanskaushommiin, kun ko TsSkan pelaaja oli käynyt hieman kyseenalaisen taklauksen antamassa Jokereiden pelaajaan. Siinä olen hieman eri mieltä, että reagointi on tehtävä tilanteen mukaan. Jos mietitään ensi kevääseen ja mahdolliseen playoffkierroksen game 7:an niin Grant saa olla reagoimatta hanskojen pudottamisen muodossa, jos taklauksen jälkeen olisi ylivoima tulossa viimeisellä minuutilla etenkin jos se heikentää mahdollisuutta voittaa.

  Runkosarjassa saa sirkustemppuja tarjoilla tietenkin, mutta järki pitää olla päässä ettei kuse joukkueen muroihin.

  Hienoinen OT:
  On myös tilanteita jolloin pienillä jekuilla voi playoffeissa menestyä. Viime keväältä tuskin tarvitsee muistuttaa, kun postilaatikko(Hotsi) löysi tiensä TsSkan pelaajien ihon alle. Hän osasi hommansa ja Liigassakin yhden playoff sarjan käänsi 3-0sta 3-4:än, kun kävitekemässä vähän arvelluttavia asioita.
   
 25. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Ei me tästä eri mieltä olla. Tuon takia kirjoitin myös: "Ja se ei tarkoita sitä, että kuka tahansa koska tahansa käy pugilistin hommissa ketä vastaan tahansa. Joskus on järkevämpi vaikka vetää kilpparit". Noissa hommissa pitää ymmärtää teon vaikutus isommassa kuvassa. Jossain runkosarjamatsissa missattu viiden minuutin ylivoima voi olla ylivoimaa tärkeämpi juttu, jos se hitsaa joukkuetta yhteen ja kääntää momentumin. Pleijareissa taas jo pelkästään joku Salomonin tuomio voi olla ratkaiseva, jos väärällä hetkellä meiltä lähtee arvokkaampi jätkä samaan aikaan boxiin kaverin rotan kanssa.

  edit: Tarkennetaan vielä. Mun mielestä jos lähdetään jotain kuittaamaan ilman hanskoja, sen on tultava heti ensimmäisen tilanteen tullessa. Jos sillä hetkellä vastausvuorossa on Moses, niin joko Moses vastaa, joku kentällä välittömässä läheisyydessä oleva vastaa tai kukaan ei vastaa. Naapurin kanssa kun Liigassa nahisteltiin, niin juuri tämä unohtui; aina piti saada oikea pelaaja kentälle oikeaan aikaan, kuitteja jaettiin miten jaettiin ja hommassa ei ollut mitään järkeä. Aika monelta pelikiellolta, ylilyönniltä ja pahalta vereltä olisi vältytty, jos hommat olisi hoidettu puolin ja toisin rehellisemmin alusta lähtien.
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2018 klo 13.42