Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  • 3 599 007
  • 13 596

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa

Toisaalta ei ole vaaraa joutua Miamiin putkaan koska Inter Miamin kauden päätösmatsi on Charlottessa. Todennäköiset putkavaihtoehdot Madridista lennettäessä ovat Atlanta, New York (JFK) ja Charlotte. Eli noiden lentokenttien lähistöltä kannattaa Allun jo etukäteen katsella sitä gymiä jos päättääkin reissuun lähteä. Tosin kannattaa reissuun lähtiessä varmuuden vuoksi pakata mukaan myös varjonyrkkeilyhanskat (menevät helposti käsimatkatavaroina) jos eivät vaikka gymille päästäkkään. Ei myöskään mene päällekkäin SaiPan matsin kanssa koska sunnuntaisin ei pelata Liigaa.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Valavuori sanoo tuossa Alla huhtikuinen kirjoitukseni, joka ei vanhentunut hyvin.

Miten niin ei vanhentunut hyvin, tämähän oli yksi Valavuoren pisimpiä projekteja vai tuleeko monta muuta mieleen mitkä ovat kestäneet näin pitkään.
Todellisuudessa tuo kesti apaut kaksi päivää, mutta käden nostaminen virheen merkiksi otti tähän päälle muutaman kuukauden. Täysi maximum ätäkkihän siellä on ollut jo pidempään päällä.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Ei myöskään mene päällekkäin SaiPan matsin kanssa koska sunnuntaisin ei pelata Liigaa.
Korjataan sen verran, että viime kausina alkanut joillain joukkueilla yksi sunnuntai pelipäivä olemaan perinne. (Perhepeli) Tulevalla kaudella Ilves ja Ässät pelaavat molemmat kotiluolissaan yhden sunnuntai pelin.

SaiPa ei toki pelaa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK


Ihan vain Aleksille ja muillekin tiedoksi, että Marin ei sattumalta kirjoittele tuollaisia juttuja. Tämä on ihan laskelmoitu juttu. Jos Marin ei oikeasti kaipaisi julkisuutta, hän olisi hiljaa. Koska kaikki tietävät, että kohta on jo seuraava juttu eetterissä ja ihmiset suuntaavat kiinnostuksensa siihen, kunnes tulee taas uusi ihmettelyn aihe.

Tai sitten Sanna Marin on tyhmempi kuin kuvittelen ja luulee, että kommentoimalla jotain ihmiset lopettaisivat kommentoinnin. Vain koska hän pyysi. Siinä tapauksessa kannattaa kysyä neuvolta kaikilta niiltä julkkiksilta, jotka ovat olleet Seiskan kannessa, mutta pidättäytyneet millään tavalla kommentoimasta juttua.
 

Mr. Tasuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palloseura, Avalanche
Eipä tämä sankari ryssäntrollista näytä eroavan kun käy juttuja lukemassa. Saakohan palkan Kremlistä kun piti ulkomaille muuttaa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
”Me pidempään julkisuudessa olleet…”

Entinen pääministeri varmaan kiittää nöyrästi kokeneempaa kullanarvoisista neuvoista.
Eipä Marin tunnu tietävän, kuinka julkisuus toimii.

Minusta tuo ohjeistus on ihan aiheellinen. Sanna on kuitenlin edelleen KANSANedustaja.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuttua öyhötystä tämän jälkeen vähemmän yllättäen, ja tuoreimpana vuodatus ruotsinkielisistä:



”Ai niin, minäkin lauloin kerran rapujuhlissa puoliksi pakotettuna sitä teidän hassua lauluanne. Laulu on edelleen ihan paska, mutta ne suomenkielisten keittämät ravut olivat loistavia.”

Voi Aleksi! Aina sinä laulat sitä laulua, mistä koet sinulle kulloinkin olevan hyötyä.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Ei kai tänne nyt jokaista Velkavuoren twiittiä tarvitse postata?
Erittäin hyvin sanottu.

Yhtäältä ymmärrän oikein hyvin sen, että Valavuoren päivitykset kiinnostavat ja niitä tässä ketjussa puidaan. Toisaalta ristiriitaista on se, että valtaosaa ketjun kirjoittajista päivitykset tuntuvat ärsyttävän, mutta niiden jakaminen ja kommentoiminen sataa kaikki Valavuoren laariin. Ei Valavuorella ole enää jäljellä mitään muuta kuin tuo somenäkyvyytensä eikä se tule vähenemään niin kauan, kun hänen päivityksiä jaetaan ja niistä keskustellaan. Olen vakuuttunut siitä, että Aleksi lukee muiden keskustelupalstojen lisäksi tätäkin omaa ketjuaan säännöllisesti nähdäkseen, että hän on edelleen tunteita herättävä henkilö ja saa siitä kicksit. Terkkuja vain Valalle, toivottavasti löydät elämällesi vielä paremman suunnan. Aikaa on.

Tämä taitaa vuosien saatossa olla 11. viestini tähän ketjuun, joten en siis ole yhtään sen parempi ihminen enkä paheksu tähän ketjuun kirjoittaneita tai jatkossakaan kirjoittavia, mutta ainakaan minä en aio ruokkia ketjun päähenkilön egoa yhtään tästedes. Olkoon tämä siis viimeinen viestini tähän ketjuun, mutta nähtäväksi jää olenko kelvoton ihminen ja pystynkö toteuttamaan lupaustani. Jos kuitenkin petän lupaukseni ja sorrun, nostan käteni pystyyn välittömästi heti marraskuussa.
 
Täällä on nyt 514 sivua Valavuorta, joten olemme kaikki tänne kirjoittaneet fanipoikia. Kansa kuohuu aina kun Vala puhuu!

Lukukertojen mukaan ainostaan Covid, Salatut Elämät sekä naisasiat ovat kiinnostaneet enemmän kuin tämän ketjun päähenkilö. Turha siis ainakaan sanoa, etteikö henkilö olisi kiinnostava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös