Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  • 3 589 812
  • 13 567

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Pakko myöntää että katsoin ekana tuon Aleksin tämänkertaisen "avauksen" olleen jonkun hanhinaaman viesti hänelle :D

Ironian määrä on aika huikea kyllä. Aikamoinen tapaus taas kaiken kaikkiaan. Eiköhän edessä ole "somemyrsky" jossa ei ole kuin häviäjiä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun aikoinaan näin leffateatterissa Interstellarin, niin mietin, miten älytön sattumien summa, että Hans Zimmer ja Christopher Nolan elävät samaan aikaan ja ovat päätyneet tekemään yhteistyötä, jonka kautta loivat kyseisen audiovisuaalisen mestariteoksen.

Nyt tuli sama ajatus Aleksi Valavuoren ja Iida Vainion osalta. Ihmisiä ollut tällä planeetalla satoja tuhansia vuosia ja nämä kaksi neroa sattuneet tänne juuri elämään samanaikaisesti löytäen toisensa. What a Time to Be Alive.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Nyt on kyllä kovaa settiä! Iida heittää "faktat" tiskiin ja Valavuori fanipoikineen (jos niitä vielä on) tulee painamaan vastaan maximum attackilla.

Silleen kyllä nautin, että Iida uskaltaa tuollaisen twiitin julkaista Aleksista, vaikka tietää paskaa tulevan niskaan ja paljon.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Ihan vakavissaanko se kirjoittaa seuraavaa?

Jonkun pitää vihdoin lopettaa tämä sairas leikki ihmisten kohtaloilla ja se loppu nyt.

Kuinkahan monta ihmistä ja organisaatiota han on ajanut vaikeuksiin sekoiluillaan ja kusetuksillaan? En puolustele tuota Iidaa, kun en hänestä enempää tiedä, mutta Valavuori on niitä aivan viimeisiä henkilöitä neuvomaan, käskemään tai mitään muutakaan kaikkien omien tekemistensä jälkeen. Valavuori on itse täysi kävelevä katastrofi kaikille, jotka hänen kanssaan ovat tekemisissä. Onneksi suurin osa on tämän jo varmaan oppinut, mutta valitettavasti jostain niitä uusia höynäytettäviä tuntuu aina vaan löytyvän.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vainion "uhrina" (oletan, että tällä tarkoitetaan tyyliin neitokaisen kanssa peuhannutta aviollista urheilijaa) olisin todella luottavaisilla fiiliksillä, jos/kun Valavuorikin tietää asiasta. Valeksi on siinä määrin luotettavalta vaikuttava kaveri, ettei varmasti tule missään tapauksessa yrittämään käyttämään tietoa hyväkseen. Siinä saa kohta olla oikeudessa avioeron ja huoltajuuskiistan sekä Vainion tekemän rikosilmoituksen takia ja samalla olla viemässä Valavuorta vastaan jotain kiristyskeissiä.
 
Viimeksi muokattu:

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Herranjumala, pitänee lopettaa työnteko, kun pääsee varsan kyytiin vasta jälkijunassa. Valavuori on nyt ylittänyt kaikki tekopyhyysennätyksensä. Vainio on mitä on, mutta häntä sentään voi edes vähän ymmärtää, koska on nuori ja ilmeisen naiivi. A. Valavuorelle taas on tarjottu valtava määrä tilaisuuksia, mutta aina on luonteensa kaatanut suunnitelmat.

Kiitos some.
 

Vilko93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jukurit




Itselläni on viime aikoina jonkin verran kiinnostus ollut hakusessa Hanen seuraamiseen ja Hanesta hassuttelevaan sävyyn kirjoittamiseen, kun Doerin toikkaroinnit pitkälti toistavat samaa kaavaa. Olen ajatellut, että kiinnostus herää taas sitten kun Velaksi saa syytteen ja häkki heilahtaa.

MUTTA, nyt on kovat piipussa. Nimittäin näemme kaksintaistelun VELAKSI VALEVUORI vs JÄTTISILARI-IIDA, ja varmemmaksi vakuudeksi Jättisilarille antaa tulitukea hänen intellektuelliksi osoittautunut äitinsä, joka Iidan mukaan ei ole hänen äitinsä. Siis tämä on aivan unelma match-up, kovempi kuin Ali vs Tyson tai Teräsmies vs Hämähäkkimies.

Velaksi on teroittanut lyijykynänsä, ja ensi yönä raapustellessaan Han näyttää kuinka kynä on miekkaa mahtavampi. Mutta Iida ei tule antamaan tuumaakaan periksi puolustautuessaan omien sanojensa mukaan ”hornetein”, ja onhan siellä se äiti, joka ei ole hänen äitinsä, heittämässä lisää löylyä kiukaalle. Ei muuta kuin mukava asento nojatuolissa ja popcornit kippoon, nyt tulee kontenttia! Saakohan tässä edes unta huomista odotellessa..Velaksi ja Iida, bring it on! CAMA!!!!
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaiken huvittelun keskellä on sanottava, että olen vähän huolissani Vainiosta. Näiden koko kansan kohublondien kohtalo ei ole aina ollut se ruusuisin. Tämä Vainion äitikään(?) varsinaisesti vaikuta siltä laakson valkoisimmalta muumilta...

Valavuori sentään on selvinnyt elossa jo 40+ -vuotiaaksi, joten hänestä ei siltä osin tarvitse olla huolissaan.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Kaiken huvittelun keskellä on sanottava, että olen vähän huolissani Vainiosta. Näiden koko kansan kohublondien kohtalo ei ole aina ollut se ruusuisin. Valavuori sentään on selvinnyt elossa jo 40+ -vuotiaaksi, joten hänestä ei siltä osin tarvitse olla huolissaan.
Joo vaikka nyt isosti on omaakin syytä tämä hässäkkä, niin ei tässä välttämättä kovin hyvin loppupeleissä käy. Ei kenellekkään kuitenkaan toivo mitään Tukiais-tyyppistä kohtaloa. Harmi kun äitikin tuntuu olevan niin pihalla kaikesta.
 

Rektor

Jäsen
Nyt täytyy sanoa, että ressukka-Aleksilla on pahan kerran mennyt yli, kun alkaa "pikkutyttöä" kiusaamaan. Joo, syytä on varmaan molemmissa, mutta ripaus miestä lienee Aleksissa korkeintaan jalkojen välissä. Senkin ripauksen mittavuutta on toki taannoin arvuuteltu parvekeiltamien jälkilöylyissä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
No nyt täytyy sanoa, että kerrankin Valavuori on se fiksumpi osapuoli. Se ei toki ole kovinkaan suuri saavutus.
Kyseenalaistan hivenen tätä. Fiksumpi tässä olisi heittämällä olisi se, kumpi tämän osaisi jättää sikseen ja lopettaa. Ei taida kumpikaan pystyä. Valavuoren pitäisi sentään olla aikuinen, mutta ei ihan sellaista kuvaa itsestään anna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös