Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  • 3 598 979
  • 13 596

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Kyllä nyt Vallu odottaa vähintään Purran soittoa ja verovelkojen kuittausta. Hanen ja Temen ansiota.

Tuo tietysti voi olla vähän hankalaa jos siellä heiluukin Marin seuraavassa hallituksessa valtionvarainministerin pallilla.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Odotetusti maximum attack on päällä, ja vähintään yhtä odotetusti ollaan kieli ruskeana useampien ehdokkaiden suuntaan, vaikka kommarisiipeä edustavatkin. Vähän toivon, että joku kovan luokan poliitikko vähän taas vaihteeksi ojentaisi Velaksia, kuten Li Andersson 2016:



 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK




Mikä olikaan Aleksin oma viimeinen työnäyte Suomessa? Taisi olla Valahiidolla taskut täyteen ja äkkiä ulosottoa pakoon Espanjan lämpöön. Hieno mies.

Melkein voisi jopa sanoa, että suoraselkäinen mösjöö.

Olisin halunnut nähdä liven, kun Valeksi hakee eduskuntaan. Sitten kun käy selväksi, että ei mene läpi, niin piuha irti koneesta ja hetken päästä kummastelut twitteriin, että kuinkas se netti nyt lagaa.

Sitten vedetään taas happea vaalilahjoitukset taskussa, joita ei tietenkään ilmoiteta mihinkään, että paljonko ja mistä sitä rahaa on tullut. Vaalikamppis tietysti suoritettiin pelkästään omassa livessä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
On kyllä kumma jätkä. Jostain syystä mielenkiinto on käydä kyttäämässä miehen päivityksiä mutta aina kun näkee ig-päivitykset tai twitter viestit niin tulee olo että ei helvetti miten raskas tyyppi.
Mulla on Valavuori blokattuna kaikissa someissa juuri tästä syystä, mutta sitten nämä muiden vastaukset näkyvät ja välillä pitää katsoa mihin "fiksut" ihmiset ovat menneet vastaamaan.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tuntuu että Palander on menny myös parista kepistä väärältä puolen ohi.
Palander on mennyt myös toisesta kepistä väärältä puolen ohi ensimmäisen kerran 2006 Torinon olympialaisissa, ja siitä on kuultu tuon jälkeen ainakin 437 kertaa.

Viime vuosina kepit ovat väistelleet Kallea jo ihan omasta halustaan.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Ihan sama mitä tuohon vastaa, Aleksi päättää lopulta itse, ja viikon sisään vaihtaa jo päätöstään sen enempää asiasta infoamatta.
 

Vilko93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jukurit
Blokki tuli perkele Doerilta twitterissä. Nyt olen jatkiksen varassa, mutta hyvinhän tämä palsta toimittaa.

ValeLive on nyt pahasti kriisissä, tuumaustaukoa tulee parin jakson välein. Jospa se siitä vielä, kunhan muistaa pitää tärkeän yhteiskunnallisen debatin mukana, olisiko vaikka joku Sinimustien silmäätekevä seuraavana vieraana ”keskustelemassa” maahanmuutosta.”

Onko muuten mitään tietoa Tepsin junnujen reissusta, ja Velaksin keräyksestä? Paljonko päätyi seuralle Doerin kaitta, vai päätyikö mitään? Vai onko tämäkin projekti maalin saamisen jälkeen vaiettu totaalisesti? Valehiihdon jälkeenhän Han jäi hetkeksi ”laskemaan rahojaan”, mutta ei ole tuloksesta sen koomin kuulunut. Selvinnee marraskuussa.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös