Aleksi Valavuori – urheilupersoona

Tuamas

Jäsen
Tästä täytyy esittää pienimuotoinen epäily. Jokainen esimerkiksi Kelan kanssa asioinut tietää, että vastaukset voivat hyvinkin paljon erota riippuen keneltä kysyy.

On vaikea nähdä, että verottajalla olisi jotenkin niin hienot tiimit, että sieltä aina saisi oikean vastauksen. Sitten on vaikka ystävämme Telia mitkä ovat vastailleet mitä sattuu esimerkiksi tämän palstan ketjussa.

Veroasiantuntija on vain titteli samalla lailla kuin asiakaspalvelija. Varmasti tietävätkin alastaan jotain, mutta olettamus "tasan tarkkaan" ei mitenkään voi pitää paikkaansa, vaikka en verottajan kanssa olekaan joutunut asioimaan kuin aivan perusjutuissa palkansaannin muodossa.
Kikkelis kokkelis, sieltäpä tuli varsinainen asiaviesti.

Oli tosi oleellista todeta, että saattaa löytyä virkailijoita jotka eivät osaa jotain asiaa.

Minun pointtini oli, että Valavuoren affitulojen veronalaisuus ei ole pienimmissäkään määrin vaikea, saati tulkinnanvarainen asia. Tämän tietäminen ei vaadi edes keskinkertaista verovirkailijaa.
Ts. Siinä ei ole mitään harmaata aluetta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Minun pointtini oli, että Valavuoren affitulojen veronalaisuus ei ole pienimmissäkään määrin vaikea, saati tulkinnanvarainen asia.
Se on juuri näin. Affituloista on olemassa lähes jokaisella yhtiöllä sopimus, jossa veronmaksu siirtyy 100 % affituloja saavan henkilön tai tahon vastuulle. Tässäkään mielessä kukaan ei voi sanoa, että ei olisi tiennyt tai ymmärtänyt asiaa.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Henkilö markkinoi pelifirmaa, mikä maksaa palkkiot suoraan pelitilille, mistä ne voi joko nostaa suoraan tai kierrättää pelikohteiden kautta itselleen. Veikkaanpa, että doer ei ole maksanut veroja saamistaan palkkioista, vaan naamioi kaiken verovapaiksi pelivoitoiksi. Pienimääräisesti varmasti menee läpi sukkana, mutta jos tuolla elää, niin varmasti verottajaa kiinnostaa ja kuten @Tuamas totesi, ei tuossa ole mitään epäselvää.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Määrittelykysymys. Ei minulla vaikkapa ole puhelinnumeroa minne soittaa ja kutsua itse itsensä mestaruusjuhliin. Joillain on.
Ei ole Valavuorellakaan. Ihan paikanpäällä tuppautui mukaan. Jokainen voi sitten mielessään arvottaa onko se jokin menestyksen mittari, että saa muilutettua itsensä persekärpäseksi juhlivan joukkueen sekaan. Normi-ihminen tajuaa antaa joukkueen juhlia keskenään eikä ole hännystelemässä seassa. yleisölle on sitten omat juhlansa.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Ei ole Valavuorellakaan. Ihan paikanpäällä tuppautui mukaan. Jokainen voi sitten mielessään arvottaa onko se jokin menestyksen mittari, että saa muilutettua itsensä persekärpäseksi juhlivan joukkueen sekaan. Normi-ihminen tajuaa antaa joukkueen juhlia keskenään eikä ole hännystelemässä seassa. yleisölle on sitten omat juhlansa.
Tähän äärimmäisen vahva sama. Kaltaiselleni kaakattavalle hanhinaamalle kun ei vaan avaudu, että mitä hienoa minulle täydellisen ulkopuolisena henkilönä olisi olla kymmenpäisen ihmisjoukon yhteisössä juhlimassa heidän yhteistä agendaansa, johon en ole millään tavalla sidoksissa - olkoon se sitten vaikka polttarit, pikkujoulut tai jääkiekon maailmanmestaruus. Olisinpa paikan päällä esim. porukan yksittäisen jäsenen tai pahimmassa tapauksessa itse itseni kutsumana, niin en pysty ymmärtämään asian hienoutta. Puhumattakaan, että olisin paikalla AV:n statuksella eli suurin osa juhlaporukasta ajattelisi, että "mitä vittua tuokin täällä tekee?". Jos tämä kaikki hännystely liittyy jollain muotoa SoMessa kerättäviin tykkäyksiin, tökkäyksiin ja seuraajamääriin, niin fine: siitä puolesta ymmärrän saman verran kuin sika hopeasta.

Samoin tämä, että mennään urheilutapahtumaan ja aletaan selostamaan ottelua koko komeus tietysti puhelimella omakätisesti videotaltioituna. Siis anteeksi mitä? Tosin tämä taitaa olla enemmän ajan ilmiö eikä sinällään pelkästään AV:n harjoittamaa idiotismia, mutta kuten täälläkin joku kertoi, kuinka kateellisina tuijotamme pienistä putkitelkkareistamme kotisohvalla kisoja samaan aikaan kun AV on paikan päällä mölisemässä ottelun tapahtumia omalle puhelimelleen, niin totaaa.... Itse ainakin pystyn helposti valitsemaan noista kahdesta sen mieluisamman vaihtoehdon ja se ei ole tuo puhelimelle mölyäminen. Vai onko tämä ihan normaali käytöstä nykyään, itse olen käynyt jääkiekko-ottelussa paikan päällä edellisen kerran varmaan kolme-neljä vuotta sitten?

Muutoin nämä AV:n touhut eivät minua juurikaan harmita tai ainakaan raivostuta siinä määrin kuin joitakin palstalaisia. Suhtaudun touhuihinsa samalla lupsakkuudella kuin wincapitoihin ja nigerialaiskirjeisiin eli lähinnä olen surullinen niiden hölmöjen/hyväuskoisten/epätoivoisten puolesta, jotka näihin kaiken maailman koijauksiin omaisuuttaan menettävät.
 

Ruutu8

Jäsen
En muista nyt vuosilukua, mutta joskus Valavuori vaikutti tämmöisen urheilufriikin mielestä todella coolilta kaverilta. Oli kaunis mimmi, talonrakennusprojektia, kaikenmaailman reissuja eri urheilukohteisiin, jota hieman jopa ihaillen seurasin.

Nyt sitten kun Aurajoessa on virrannut vettä suht monta kuutiota, ei voi kuin säälillä enää katsoa miehen touhuja. Viimeinen niitti itselleen oli se venezuelalaisen hiihtäjän siivellä esille pyrkiminen. Sen jälkeen kaikki on ollut enemmän tai vähemmän hallitsematonta kaaosta.

On Teemu -villasukkia, kaikki muu Selänne sekoilu, Adriano Solano -pipoja, Espoo United "homocase", Jarkko Niemisen twitter -tilin hallinnoniti, maksamattomia lentoja lentopallon/koripallon arvokisoihin sekä mitä hienompia kilpailuja, joiden voittajia ei liiemmilti ole ilmeisesti kerrottu....

Valeksi on oikeastaan aika surullinen hahmo. Täysi narsisti, joka tarvitsisi apua. Mainehan miehellä on mennyt urheilupiireissä lopullisesti, mutta muuten toivoisin että kaverin saisi vielä jotenkin pelastettua normielämään kiinni.
 

-RTK-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ainoat sinikeltaiset
Tähän äärimmäisen vahva sama. Kaltaiselleni kaakattavalle hanhinaamalle kun ei vaan avaudu, että mitä hienoa minulle täydellisen ulkopuolisena henkilönä olisi olla kymmenpäisen ihmisjoukon yhteisössä juhlimassa heidän yhteistä agendaansa, johon en ole millään tavalla sidoksissa - olkoon se sitten vaikka polttarit, pikkujoulut tai jääkiekon maailmanmestaruus.
Aleksihan oli omien sanojensa mukaan "sivuosan esittäjä".
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tällä kertaa episodina Twitter -tilin jäädyttäminen. Lieneekö Veikkaus laittanut kovan kovaa vastaan taistelussa monopolia vastaan?
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Huikea koomikko. Ei mulla muuta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös Pohja