Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Eipä ollut miehelle vielä omaa ketjua. Nyt kun on loukkeja niin varmasti saa lisää peliaikaa. Pitäisi saada muutenkin. Todella ennakkoluulotonta peliä. Hyviä taklauksia ja hyvällä liikkeellä pystyy tässä sarjassa tekemään oikeita asioita. Jatka samaan malliin!
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Aivan sama miten hyvin ja yritteliäästi pelaat, Pihlut ja Mosesit kun palaa niin asiaa pelaamaan ei ole jos sopimuksessa lukee 2-suuntainen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aivan sama miten hyvin ja yritteliäästi pelaat, Pihlut ja Mosesit kun palaa niin asiaa pelaamaan ei ole jos sopimuksessa lukee 2-suuntainen.
Ja tämä on juuri se Jokerien virhe, yksi hyökkäyskenttä jos olisi näitä omia yritteliäitä junnuja niin muihin kenttiin saataisiin sitten enemmän vielä laatua.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
On ihan hienoa että Allu on löytänyt paikkansa. Sen verran hurjaa touhua oli nuorempana että vähän jo mietitytti tuleeko tästä pojasta ihan jotain muuta kuin jääkiekkoilija. Taitoa ja pelikäsitystä on löytynyt aina, siitä ei mikään olisi jäänyt kiinni.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Halme on varoittava esimerkki siitä, mitä saattaa tapahtua kun Vantaan pojille annetaan vastuuta; oppii pelaamaan systeemin mukaan ja tuo lisäarvoa kentälle. Ei uskoisi Eelin ikäiseksi kaveriksi, koska sen verran ryminällä menee tilanteesta toiseen. Sellainen mestismäinen höntyilykin loistaa poissaolollaan.

Hyvä Aleksi!
 
Pöö

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Energisesti pelaa. Osansa varmaan silläkin, että ne kokeneemmat kaverit vetelee tällä hetkellä jossain todella kaukana tasostaan ja on aika helppo nousta framille ihan vaan vaikka luistelemalla ja taklaamalla. Mutta kiva että joukkueessa on sentään yksi kaveri joka tykkää selvästi meiningeistä.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Saisi tulla joulukalenterin ensimmäisissä laukuissa tieto tämän kaverin jatkosopparista, mutta tämä nyt on Ihan puhdasta toiveajattelua.
Jos nyt alotettaisiin tässä sirkuksessa siitä, että palkinnoksi hienosti maalista saisi pelata edes pelin loppuun.

Grantkin erehtyi tekemään ylivoimalla voittomaalin suoraviivaisella ratkaisulla, eli ei taida olla asiaa ylivoimaan Mosesin paluun jälkeen.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos nyt alotettaisiin tässä sirkuksessa siitä, että palkinnoksi hienosti maalista saisi pelata edes pelin loppuun
Totta tuokin. Kyllähän tuollainen peluutus varmastikin nuorta pelaajaa motivoi... En itse nähnyt peliä, kun jouduin töissä olemaan, mutta paljon tuosta Halmeen penkityksestä oli ihmettelyä.
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Siis miksi nuori pelaaja, joka teki maalin ja huokuu itseluottamusta, pannaan penkille? En voi ymmärtää.
 
Kukkosen kasvot. Ville Kuorilehdon laukaus. Patrik Koivisto. Täydellinen tupakkakielto. Oskar Osalan lämäri.
Löikö Mörkö sisään!?

Eram

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EVU
Ajattelin tämän Halmeen penkityksen johtuvan siitä, että Mäenalanen taisi saada jonkun iskun ja oli sivussa loppupelin. Siinä tilanteessa, kun muutenkin tiivistäminen olisi loppua kohden ehkä hyvä vaihtoehto, siirryttiin kolmeen kenttään ja Halme putosi peluutuksesta pois ihan vaan kokemattomuuttaan. Tietenkin rohkea ja energiaa lisäävä temppu olisi ollut antaa peliaikaa penkin päässä istuneelle Hirvoselle, mutta se olisikin sitten jo täysin ennenkuulumatonta. Tämän hetken pelikirjalla ei energiaa lisätä ja hyökkäyksiinkin lähdetään vain kahdella kulmien kautta, jos johdetaan peliä.

Lähinnä voisi toivoa että Halmeen otteet poikisivat lisää paikkoja aloituskokoonpanossa. Mutta Hirvosenkin pitäisi päästä loukin jälkeen pelaamaan ja että molemmat junnut olisivat kokoonpanossa, lienee turha toive. Silloin voisi olla energiaa kentällä liikaa ja vanhemmat konkarit jäisivät jalkoihin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin eiköhän tässä ilman sarvia ja hampaita kyse ole voittamisesta. Kyllä mä tässä pystyn näkemään sen mitä Marjamäki ajattelee.
Ei tarkoita toki sitä, että olisin välttämättä samaa mieltä.

1.Nuori ja kokematon pelaaja 2. jonka peli on vuotanut de facto, omassa päässä=miehiä on hukkunut väärissä paikoissa. Samalla tavalla Halme lensi kotipelissä myös penkille(en muista ketä vastaan), kun merkkaus petti. Ei tullut maalia, mutta 1-sektorin tontti ja sen jälkeen ei Halmetta näkynyt.
Tuolta sen arvaan tulevan. Silloin on valmennuksen helpompi laittaa kolmosen laitaan Pihlström ja Ikonen useamman sadan pelin kokemuksella.
 
Tää jengi on tässä!

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aleksi Halme saa tänään KHL-historian ensimmäisenä "farmihyökkääjänä" 20 pelattua peliä täyteen Jokereissa saman kauden aikana. Frank Gymer pelasi muinoin 16 ottelua ja puolustuksessa Rautanen 26 ottelua.

Jotenkin ensimmäistä kertaa itselle tulee fiilis, et tässä kaverissa vois olla jotain. Näytönhalut näkyy kaikkialle asti. Taklaa jatkuvasti ja vie tilanteet loppuun. En olisi lainkaan pahoillani, mikäli Halmelle solmittaisiin parivuotinen jatko, ja alottaisi ensi kauden lainalla Liigassa, ellei vedä Tolvasia harjoituskaudella.

On nyt ilmeisesti hierarkiassa Moseksen ja Niemen edellä. Ei huonosti yhtään.
 

Randalf

Jäsen
On nyt ilmeisesti hierarkiassa Moseksen ja Niemen edellä. Ei huonosti yhtään.
Ei ollenkaan!

Jollain perverssillä tavalla olisi kyllä mielenkiintoista nähdä Halme ja Moses vielä samassa ketjussa, jos Aleksi saisi innokkuudellaan vähän Mosekseenkin potkua ja ryhtiä. Toki sentterin olisi tällaisessa ketjussa oltava vähintään joku köyhän miehen Barkov, eikä sellaista nyt olisi tähän hätään heittää. Mäenalanen toki pelaa tänään sentterinä ja olisi ihan passeli palanen tällaiseen fantasiaperseilykokeiluun.

No mutta haihattelut sikseen, rotaation ja playoffien kannalta erinomainen juttu, että Halme on esiintynyt näinkin pirteästi ja toivottavasti saa näyttää myös playoff-peleissä osaamistaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Aleksi Halme ja ansaittu kahden vuoden jatko. Tuo hyvää syvyyttä ja nuorta jatkuvuutta jengiin. Viisi maalia ja 15 pistettä ensi kaudeksi tilauksessa.
Ja vähintään yksi ulosajo, kun venäläinen pelästyy, että mikä kiituri sieltä tulee taklaamaan ja laittaa pään muniin. Siinä sitten kopsahtaa, mutta minkäs teet. Halmeelle hyvä jatko. 2-suuntainen diili varmaan kuitenkin, muuten voi jäädä pelit aika vähiin.

Jos olisin Halme, niin treenaisin paria asiaa keväällä ja kovaa.

1) Laukaus. Mielestäni ammattilaispelaajat käy ihan liian vähän vetämässä kiekkoja kesällä. Halmeella on jo nyt hyvä veto, mutta siitä on mahdollista tehdä vielä oikeasti pelottava ase.
2) Maksimivoimaa jalkoihin yhdistettynä räjähtävyyden treenaamiseen
3) Keskivartalon lihakset tukemaan kokonaisaltaisesti.

Noh, eiköhän Hero osaa fysiikkaohjelman Halmeelle tehdä. Nuori kaveri voi kesän aikana mennä paljonkin eteenpäin, joten tätä kaveria on todella mielenkiintoista seurata. Potentiaalia dominoida Mestistä ihan miten tahtoo jos vetää ittensä fyysisesti unelmakuntoon. Kaikki on vain itsestä kiinni tässä vaiheessa!

Mä en haluaisi Halmeesta sellaista jokapaikan puurtajaa, vaan olisi hienoa, että kaveri keskittyisi omien vahvuuksiensta hiomiseen. Laukaus on jo nyt hyvä, mutta aina voi olla parempi. Ja vähän lisää jalkoja, niin pääsee sitä vetoa useammin käyttämään. Kiinnostava projekti seurattavaksi; asenne kentällä on jo nyt rautaa!
 
VÄLIKAUSI!

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Loistava homma! Pieni edistys junnujen sisäänajon uskottavuudessa.

Tästä valtavat kehut toimiston suuntaan ja samalla täytyy hattua nostaa myös itse Allulle ison haasteen vastaanottamisesta. Sieltä on huhujen mukaan esim. 50 pisteen Karjalaista tulossa laituroimaan kolmosen ja rotaation väliä (suurimman osan rotaatiokaavailut täällä) ja Halme uskoo löytävänsä myös itsensä kahdesta alemmasta ketjusta seuraavan kahden vuoden aikana. Mörkö on sementoitu nelosen laitaan ja on lisäksi Vellua ja Ikosta tarjolla rouhimaan alakenttien laitoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy