Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

  • 1 357 475
  • 3 696

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Hauskasti teki noita samoja juttuja tuolla jo 18-vuotiaana. Silloin ei vielä voimatasot olleet tuolla dominoivalla tasolla. Mutta kyllä sen näki kaikki.
Uskoisin myös, että keventynyt/parantunut liike auttaa myös näihin nykyisiin tuloksiin. Onhan tuo "liitänyt" ihan eri malliin kuin aiemmin urallaan.

Jos NHLssä jaettaisiin myös 3. syöttö olisi Barkov pistepörssin käressä. Niin usein tekee ne maaliin johtavat pelitykset. Ja tuotankin koostetta katsoessa. Voisi nuita syöttöjä esim olla muutama enemmänkin, jos omat saisi limppua sisään. Eikö Rodrigueskin ole tehnyt tyyliin 1. maalin 15. Peliin. Ja vielä itsekkäämpi/hanakampi niin tulisi maalejakin lisää.

Ei ihan siellä pistepörssin kuumimmassa käressä. Mutta kaikissa muissa tilastoissa salettiin kärkikahinoissa. Dominoivin pelaaja koko liigassa tällä hetkellä. Paitsi toki Kucherov nauttii parempien pelaajien kanssa pisteidenteosta.
 

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Barkovia arvostellaan jonkin verran hyökkäystehojen puutteesta. Eikö voisi olla kokonaisvaltainen ja kuitenkin hyökätä vähän enemmän?

Verrokkeina käytetään Bergeronia (0,80) Kopitaria (0,88) ja Datsyukia, joista kaksi ensimmäistä jää selvästi Barkovin ppg:lle uran ajalta, Datsyukin (0,96) uran ollessa lähes identtiset Barkovin (0,95) kanssa.

Tällä kaudella Barkovin aloitus tehojen osalta on ollut aikaisempia kausia parempi, vaikkei mitään tykki-iltoja ole vielä ollutkaan (ne tulevat tammikuusta alkaen). Olettaa sopii, että kauden loppusaldo tulee olemaan hyvin lähellä uran parasta. Kokonaisuudessaan kausi on ollut jo nyt parasta mitä on nähty. Toki laukoa voisi enemmän, mutta pidetään veskarit nöyrinä nyt alkukaudesta.

Barkov saa lopullisen arvostuksensa luultavasti vasta kun ura on ohi ja huomataan että mitähän meillä olikaan silmiemme edessä.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Sassa naputteli 1+1 viime yönä ku Pantterit voitti Starssin.

Sunnuntaina pääseekin sit Subilta / katsomosta katteleen ku Sassa pelaa Patua vastaan. Klo 19.30 alkaa peli
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Barkov on koko liigan hyökkääjien ykkönen +/- -tilastossa. Barkovilla +15, jaetulla kakkossijalla ketjukaveri Reinhart sekä Amadio, Kempe, Rust ja Crosby lukemalla +12.

Ja Barkovia tuskin voi syyttää vain suojattujen minuuttien pelaamisesta...

Nyt on muuten Barkov koko liigan ykkönen +/- -tilastossa, ei pelkästään hyökkääjien ykkönen. Sashalla +21, Quinn Hughes yhden täpän perässä. Seuraavina listalla pantterit Reinhart ja Forsling, Sashan siivellä tietenkin.

 

Maukka187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Florida Panthers, Koovee, FC Haka, NHL
Joku voisi kääntää tuon toisinkin päin, mutta eipä nyt pilata hyvää tarinaa sil taval.
Ei tarvi käännellä mitenkään päin, eikä myöskään takertua mihkään pariin peliin, missä Lundell oli ykkösen keskellä. Kaikki kolme pelaa ihan helvetin hyvää kautta. Forsling nyt voisi ehkä tehdä hiukan enemmän tehoja, mutta ukko paikkaa kyllä tuota lievää tehottomuutta tekemällä sen pari-kolme isoa pelastusta puolustuspäässä per peli.
 

Largo

Jäsen
Joku voisi kääntää tuon toisinkin päin, mutta eipä nyt pilata hyvää tarinaa sil taval.
Sitä on vaikea kääntää, jos on tilastoihin uskomista. Even strenght GD on Sashalla aivan huikea ja on ylivoimainen ykkönen siinä tilastossa. On jopa ollut useammin jäällä Panttereiden maalatessa kuin Sam Reinhart ja enemmän penkillä kuin Sam Reinhart kun vastustaja maalaa. Sashan vaikutus kentällä ei aina näy pisteissä mutta pelejä katsomalla sen huomaa. Onko jossain oikeasti kolmossyöttöjä tilastoiva sivusto? Sashan on pakko olla aika korkealla sielläkin.
 

Gust

Jäsen
En pideä hirveästi sanonnasta, että joku tekee muista pelaajista parempia, mutta Barkovista puhuttaessa voinee tätä kliseetä käyttää. Tai ehkä paremmin sanottuna Barkov tekee muiden hyökkääjien pelaamisen helpoksi ja mahdollistaa keskittymisen tehoiluun omilla vahvuuksilla.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Barkov jos vetäisee tasaisen vauhdin taulukolla jonkun +70-75 kauden päätteeksi niin mukava nähdä missä vaiheessa tai minkä +/- lukemarajan jälkeen media ottaisi isommin Sashan Selke-suosikiksi.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Barkov kun kerran voittaisi sen Stanley Cupin urallaan, niin aletaan puhumaan ihan oikeasti HHOF-urasta.

Tulee terveenä pysyessään kuitenkin pelaamaan ainakin jotain 1200 peliä ja pisteitä tulee varmasti myös yli 1000 plakkariin. Jos/kun vielä hallitsee tuota Selke-osastoa nyt usean vuoden ajan, niin se kuitenkin on todella arvostettu palkinto NHL:ssä.

Sieltä playoffeista vielä se suurin hauiksen näyttö puuttuu. Yksikin sormus kun tulee, niin aletaan jo puhumaan Bergeron-tason urasta, joka on ihan itsestäänselvästi pääsemässä HHOF:ään.
 

M10

Jäsen
Jos Barkovin tahti ei hiivu merkittävästi, niin Selken pitäisi olla aika varma. Jopa pieneen taantumaankin on varaa, koska onhan tuo tahti ollut ihan ällistyttävä, mitä tulee edistyneisiin tilastoihin.

Barkov on nyt urallaan tehotilastossa +109 plussan puolella, eikä tuo joukkue nyt ihan kamalan häävi ole ollut näinä kymmenenä vuotena.
 
Jos Barkovin tahti ei hiivu merkittävästi, niin Selken pitäisi olla aika varma. Jopa pieneen taantumaankin on varaa, koska onhan tuo tahti ollut ihan ällistyttävä, mitä tulee edistyneisiin tilastoihin.

Juuri näin. Ja vielä kun Bergeron on edestä lopettanut, niin tämä on Barkovin palkinto seuraavat vuodet. Ja ihan ansaitusti.
 

ipaz

Jäsen
Barkov kun kerran voittaisi sen Stanley Cupin urallaan, niin aletaan puhumaan ihan oikeasti HHOF-urasta.
Jos sama tahti jatkuu vielä toiset kymmenen vuotta, niin ei tarvitse edes voittaa Cupia päästäkseen HHOF:een. Toki sillon se valinta kestää yleensä hetken kauemmin, mutta onhan nuo Barkovin tilastot aika huikeaa luettavaa.
Tässä @Fat Cat in linkkaamassa twiitissä (tai äxxässä) tilastot ovat kolmen viime kauden keskiarvo. Hurjaa.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Panthersin ykkösketjun vahva kausi on jatkunut. Viime peleissä vastassa on ollut Vegas, Tampa ja Rangers. Näissä Barkov on kerännyt tehot 0+8, +5. Rangers -ottelu oli Barkoville toinen kolmen syöttöpisteen ilta putkeen. Näiden myötä Barkov nosti uransa saldon lukemaan 415 ja nousi jakamaan Huberdeaun nimissä ollutta Panthersin seuraennätystä syöttöpisteiden määrässä.




Pelatut pelit, tehdyt maalit ja seuraavan syöttöpisteen jälkeen yksikseen myös kerätyt syöttöpisteet... Panthersin seuraennätysten lista on olennaisin osin Barkovia nyt. Aikaa kaunistella tilastoja on riittämiin, onhan Barkov edelleen pelimies parhaassa iässä.
 

Big But

Jäsen
Suosikkijoukkue
nhl
Toivottavasti ei ottanut pahemmin hittiä Lafrenieren päähän kohdistuneesta taklauksesta. Tuli kyllä takaisin peliin tsekkauksen jälkeen mutta ei näistä tiedä. Oli kyllä taas hyvä peli Sashalta
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jos nyt oikein kuulin niin tuo Barkovin 3 syöttö oli 6. peräkkäinen 1. syöttö ja Floridan 6. peräkkäinen maali. Eli Barkov ollut 6 viimesimmässä joukkueen tekemässä maalissa 1. syöttäjä. Toki tuossa 4-3 voittomaalissa ei ollut osallisena. Mutta sitä ennen

Ja tosiaan pelanneet tyyliin 3 vaikeinta peliä kun vastassa olleet Vegas, Tampa ja Rangers.

On se sonni! Vielä kun oppisi maaleja tekemään :)
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ei se kehtaa. Jos tekee maalin niin silloin pitää nostaa kädet ilmaan. Todella vaivaannuttavaa.

Kiusallinen olohan siitä helposti tulee, kun joutuu huomion keskipisteeksi ja ihmiset tulevat taputtelemaan innoissaan. Ei tehrä mitää numeroo...
 

HaPo

Jäsen
Barkoville uran 415 syöttö piste. On nyt Panthersin seurahistorian syöttötilastossa jaetulla kärki sijalla yhdessä Huberdeaun kanssa. Seuraavassa pelissä sitten ohi.
 

Kopss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Oli muuten mahdollisesti Barkovin todella vakuuttavan kauden paras peli. Riisti kiekkoja, taisteli, taklasi, laukoi ja teki yleisesti kentällä ihan mitä halusi, eikä kukaan saanut häntä kiekosta pois ennen kuin itse luopui siitä. Jos Sasha ei vie Selkeä kotiin niin mä poltan torilla puisen Bettman patsaan kauden päätteeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös