Aatu Räty – kirkas tulevaisuus kansainvälisissä ympyröissä

  • 248 434
  • 1 164

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Ja sieltä Räty vie Jukurit johtoon tarkalla laukauksella. Näin kiitetään vastuusta.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Toivotaan Aatun jatkopeleihinkin yhtä pirteitä otteita kuin tässä pelissä. Hyvin on kossi vastannut huutoon.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno juttu Aatun kannalta, että homma lähtee kulkemaan.

Itse toivoin miestä ykkösketjuun viikonlopun vierasmatseihin. Ei saanut mahdollisuutta, ja nyt tekee tulosta Mikkelissä. Nyt vielä kun Rindell floppaa rankasti, niin soppa on valmis.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän tässä saattaa käydä niin, että Mikkola alkaa näyttämään tässä Rädyn tapauksessa täydelliseltä idiootilta. Olisiko käynyt niin, että Aatu ei Laurin mielestä ole kiva kaveri, joten pidetään poikaa koirankopissa. Ei yllättäisi yhtään. Eihän se oikein ole, että omalle super lahjakkuudelle näytetään persettä, ja jotain Mustosta suositaan täysin sokeasti.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itseä ei juurikaan hetkauttanut ko. pelaajasiirto. Varmasti olisi Kärppien valmennus voinut tehdä asioita toisin, mutta toisaalta eipä Rätykään omaan silmään mitään kovin erikoista esittänyt. Räty ei pystynyt pelillisesti tuomaan oikeen mitään tämän kauden Kärppiin. Toivottovasti saa luistelua kehitettyä ja luo hyvän uran rapakon takana.

Toki edelleen saa Kärppien seurajohtoa kiittää siitä, että joukkueessa on useampi vapaamatkustaja. Kärppien vain täytyy nyt kauden aikana löytää vahva 1.sentteri.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eka erä oli Aatulta vähän hakemista, mutta sen jälkeen ollut hyvää tekemistä. Komea syöttö Rohdinin maaliin ja lähellä oli myös Palmun maali Aatun syötöstä. No sitten tuo laukaus vielä äsken. Huh, mitä vielä tulee..
 

Petrov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät , Carolina Hurricanes
Olisin jossain vaiheessa ennen loukkaantumisia halunnut nähdä ketjun Mäenalanen - Aa. Räty - Leskinen.
Sitä ei Late suonut. Näkihän se Sokia Reetakin että Mustosen paikka on esim. nelosketjussa ja alivoimassa. Näitä pelejä on katottu jo vuosia huru mycket ja livenä.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Siinähän on tullut jo Mustosen parin kuukauden tehot.

Olemuksesta näkee kuinka nauttii pelaamisesta
No, eiköhän Muse taas ensi pelissä jatka ykkösen keskellä tehojen metsästystä. Kyllä se siitä vielä aukeaa, kun ollaan kärsivällisiä.

Anteeksi off-topic ja sarkasmi.
 

Micol

Jäsen
toisaalta eipä Rätykään omaan silmään mitään kovin erikoista esittänyt. Räty ei pystynyt pelillisesti tuomaan oikeen mitään tämän kauden Kärppiin. Toivottovasti saa luistelua kehitettyä ja luo hyvän uran rapakon takana.
Ei kai sitä voikaan esittää, jos Manner / Mikkola näkee, ettei pojan kloppi ansaitse todellista näyttöpaikkaa ja isompaa peliaikaa. Ollaanpa hetken rehellisiä; montako peliä hän on saanut kokeilla isommalla vastuulla ja ylivoimilla Oulun Kärpissä? Viime kaudella takoi Ässiä vastaan kaksi maalia ollen koko illan paras pelaaja jäällä ja tästä palkintona Manner heitti pojan vilttiin, ettei nyt vittu vaan ylpistyisi.

Luistelussa ei ole edes todellisuudessa hirveästi kehitettävää, vaikka sitä täällä jatkuvasti jankutetaan ja pidetään muka erittäin suurena heikkoutena. Mitä nyt lähtönopeutta eli räjähtävyyttä saisi tulla hieman lisää. Huippunopeudet täysin riittäviä.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Sinänsä voisi elätellä toiveita, että jos Jukurit hyytyy joukkuetasolla ja jää totuttuun tapaan pleijareista ulos, niin Kärpät poimisi kehityksen hedelmät kevääksi. Sama juttu mitä Tappara teki toissakaudella Kristian Tanuksen kanssa. Räty on edelleen Kärppien sopimuspelaaja, vaikkakin hän on lainanlaina Islandersista.

Taitaapi olla kuitenkin olla, että Räty vetää Jukureiden menestyksestä riippumatta joukkueessa kauden loppuun ja jatkaa keväällä vain Pohjois-Amerikkaan jos jonnekin. Toki myös toivon, että Jukurit pääsee kympin sakkiin. Joukkueen tekemiseen on tullut napsun verran uskottavuutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös