Aatu ”Kid” Jämsen – seuraava läpimurto Lahdesta?

  • 49 425
  • 232

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo-o. Kaksijakoiset fiilikset jäi Aatusta.

Toivottavasti kuitenkin olisi Suomessa pelatessaan Pelicansin mies, eikä heti jotkut Stadin kirkkaat valot vie kultakutria sinne, jos maitojuna syystä tai toisesta on ajankohtainen..
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Eihän se Lambertillakaan täällä koskaan oikein kulkenut, mutta nyt on ihan siinä NHL kynnyksellä.
Kun Lambert pelasi viisi kautta sitten ensimmäiset pelinsä Liigassa se oli 15v ja nyt on pelannut kaksi kautta uudella mantereella on ja 20v. Olisihan se ihme ollut mun mielestä jos olisi dominoinut 15-18v iässä miesten sarjaa.

Aatu Jämsen oli 19v debytoidessaan Liigassa ja 20v eli sen ikäinen kun Lamebert on nyt kun alkoi pärjäämään Liigassa.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Los Angeles ja Kalifornia on oikein hyvä paikka Apelle, jättää ne uima-altaalla lillumiset ja Venice Beachilla hengailut sikseen ja käy Skid Rowlta hakemassa inspiraatiota omaan elämään ja ajattelumalliin kun näkee miten päin vittua asiat siellä Los Angelesissa todellisuudessa on kaiken sen Hollywood/Beverly Hills glamour pintaliidon alla. Comptoniin ja muille lähialueillekaan ei kannata välttämättä mennä niissä designer-kuteissa pyörimään, siellä kun voi käydä hassusti. Varmasti myös Ontariossa, 50 kilometrin päässä Los Angelesin humusta pyöriminen on Apelle kasvattava kokemus.

Eipä siinä, onnea ja menestystä Amerikan valloitukseen Kidille, aina hienoa kun omat pojat Lahesta pärjää maailmalla! Laukkanen pääsee nyt sitten metsästämään korvaajaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös