Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

A trip down the memory lane

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 05.11.2005 klo 16.10.

 1. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  @Mr.Fox , olet hieno kiekkomies, fani jota voi arvostaa. Muistan nuo tunteita herättävät pelit, urheilulliset taistelut elävästi. Saku Koivu ärsytti minua jossain vaiheessa, mutta maju ja NHL-ura kummasti saivat takkini kääntymään. Joskus aikoinaan Ducksien kotipalstalla pyrin kehittämään amerikan kiekko-englantiani Sakun puolustamiseen, ja myönnän, ehkä yritin viilentää heikäläisten ja meikäläistenkin Teemun one more year-hehkutusta...

  Otto on varmaan aivan itse vilpittömästi värkännyt tuon videopätkän, myös tribuuttina Tepsille. Perrinin nykyiselle seuralle.

  Olihan se maila kieltämättä varsin korkealla aikoinaan. Mutta jospa kuvakulma vääristää, tuomarit näkivät omalta tasoltaan... mutta joo, kyllä noita aikoja kaipaan.
   
 2. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Ai että! Kiitos Mr.Fox, joskus me vielä kohtaamme. Ennemmin tai myöhemmin.
   
 3. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Yhdyn edellisiin. Nuo ajat olivat (toistaiseksi ainakin) Jokereiden parasta aikaa ja Otto kaikista suurin. Saku Koivun kohdalla itsellänikin kääntyi nopeasti kelkka ja keräsin ison pinon miehen kiekkokortteja. Harmittaa ettei Saku päässyt cup contenderiin NHL:ssä. Jukka Koivu sen sijaan ärsyttää edelleen. Täysin epäloogista, tiedän, mutta kiekkofanina pidätän itselläni oikeuden ärsyyntyä 20 vuoden takaisista subjektiivisesti muistetuista tapahtumista.

  Sen verran tässä vanha herää kun puhutaan tuosta Janeckyn ja-maalista että pitää kommentoida. Ei ollut korkea maila ;). Vuonna 1994 sai pelata kiekkoa omien olkapäiden korkeudella. Sääntö yläriman korkeudesta tuli voimaan myöhemmin.
   
 4. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Osaako kukaan kertoa kuka on Jokereissa vaikuttanut Kari Puolimatka? Ei ole eliteprospectiskään urasta tietoja kuin Kärpistä ja Jokereista kausi, ikä ym. tiedot loistavat poissaolollaan.
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jos jotakuta kiinnostelee, niin tässäpä meikäläisen gradu aiheesta Helsinkiläisten jääkiekkoseurojen seura- ja paikallisidentiteetit 1967-74. Vähän hörhö lupaus aikanaan oli pistää tuo tänne jakoon, mutta menkööt vaikka samalla paljastuukin mies nimimerkin takaa.

  Linkki Helda-tietokantaan, josta PDF:n voi ladata: Kiekkoa Stadissa, lätkää lähiöissä. HIFK:n, HJK:n, Jokereiden ja Karhu-Kissojen seura- ja paikallisidentiteetit helsinkiläisen jääkiekkoilun murroskaudella 1967–1974

  Jos jollain on jotain sisällöllistä kysyttävää, niin vastaan kyllä ihan mielelläni.
   
 6. ilu Jäsen

  Lainaus:
  Hienoa työtä, kiitos jakamisesta!
   
 7. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mielenkiintoinen tutkimus. Kiitos myös täältä tiedon jakamisesta.
   
 8. sporttipappa Jäsen

  Onpa erikoinen metodi löytää vastaukset tutkimusongelmiisi, gradussasi @V-G-. Mutta olen itsekin laadullisen tutkimuksen miehiä, ja ensimmäisen graduni tein samantapaisella tutkimusotteella. Hieno homma että sait yhdistettyä intohimoa opinnoissasi.
   
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Vähän olosuhteiden pakosta jouduin säätämään. Lähinnä alkuperäisen materiaalin vähäinen määrä pakotti käyttämään lehtiaineistoa tuolla tavalla. Tein aika paljon lähdekritiittistä analyysiä prosessikirjoittamisen metodilla, mikä otti paljon aikaa. Aimo Mäkinen säilytti ilmeisesti kaikki pelaajasopimukset, kirjeet sun muut asiakirjat kenkälaatikoissa himassaan, eivätkä ne ole tiettävästi säilyneet näihin päiviin. Sääli sinänsä.
   
 10. sporttipappa Jäsen

  Sellaista se vain on joskus, @V-G-, kun vähäisestä materiaalista täytyy ottaa kaikki irti, pitää tehdä oikopolkuja. Mutta pääasia kaikinpuolin, että sait mielestäsi tehtyä hyvän työn, ja sait siitä kuuluvan tunnustuksen.
   
 11. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tässä tapauksessa mentiin kiertoreittejä, mutta joo, pääasiassa näin.