7. peli, HIFK - Ilves, Helsingin Jäähallissa to 25.3.04

  • 52 145
  • 443

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hei, hei hei. Jäitä hattuun hyvät herrat, poitsukaiset ja tyttöset.

Nämä ketjut ovat 90 %:sesti ifk-fanien miehittämiä.
Muutama puolipessimistinen Ilves-fani joukossa.

Ei peli vielä ole pelattu. Edellinen TV-peli oli tasollisesti surkea.
Ilves surkeampi, jonka Hifk voitti surkealla pelillä. Ettekö ole tietoisia että surkeassakin pelissä toinen voittaa. Toinen surkea.

Ilveksellä ei ole mitään syytä lähteä pelaamaan tappiota etukäteen vieraskentälle niinkuin te fanit puolin ja toisin annatte ymmärtää.

Mahdollisuudet ovat 50-50. Joten näiden keskusteluketjujen avaajille ja muille valtaväestön edustajille saattaa jäädä vielä luu kurkkuun.
Muistakaa Nordensköld,, Nuurdenskööld,,, vittu. Nortenperkeleenkadulla, Tampereen, vielä tällä hetkellä oleva kakkosseura on voittanut jo kertaalleen.

Ihmettelen Ilves-fanien pessimististä asennetta. Ifk muka suosikki.
Mikä helvetin suosikki: Ilves tässä sarjassa käsittääkseni on esittänyt toistaiseksi ns. parempaa kiekkoa.
Ote on vaan herpaantunut pariin peliin. Varsinkin TV-peli.
Ei Hifk ole Ilveksen taitotasoa ylittänyt. Voittanut lähinnä siksi että Ilves ei sitä riittävästi ole halunnut. Onnikaan ei suosi rohkeaa.

"Mennääs nyt tuosta suon yli niin että heilahtaa." Sanoo Tappara-valmennuskulttuurista pitävä allekirjoittanut.

Ifk-fanit ovat selkeästi ylioptimistisia. Poikasia kun ovat.
Ilves-fanit puolestaan kuin Nitropurkkia apteekista noutamasta.
(ei näistä kuitenkaan mitää hyätyä oo, kualen mää kuitenkin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Viestin lähetti kritiikki
...Tampereen, vielä tällä hetkellä oleva kakkosseura on voittanut jo kertaalleen.

Ilves-fanit puolestaan kuin Nitropurkkia apteekista noutamasta.
(ei näistä kuitenkaan mitää hyätyä oo, kualen mää kuitenkin.

Tsot tsot, ritiikki, vaikka samassa kaupungissa majailevaa joukkuetta kannatatkin, niin eipä anneta tilanteen silti sumentaa arvostelukykyä. Ilves on tällä hetkellä Tampereen ykkösseura, minkä jo pikainen vilkaisu loppusijoituksiin osoittaakin.

(Tähän kohti voi laittaa ihan minkälaisia hymiöitä haluaa, jos niitä tuntee tarvitsevansa.)
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Provot ja maalivahdit

No niin. Arvon HeGe on taas mukana. Sitä mukaan kun vitutus nousee miehellä, karkaa provotkin ilmoille. Hehhee. Snaipperi puuttuu vielä..............:-)

Olen Isakssonin ja Kempeskin samoilla linjoilla. Uskon, että hätäisimmät lukijat ehkä ymmärsivät heidän tekstejään hiukan väärin. Näin minä ajattelen.

1 Torstain IPA-matsi. Janne ehdottomasti maalin heti alussa, mutta jos IPA tekee ekan maalin ja vielä helposti = selvä mv-vika, on tarkoin arvioitava, olisiko syytä otta Janne pois maalista. Mutta asia ei ole näin yksinkertainen. Vaikuttava tekijä on myös peliaika, ja ottelun yleinen tunnelma. esim. Mikäli IPA tekee maalin Jannelle kuten Metro teki eilen Nikelle, niin ei hätää, Janne jatkakoon vielä vähän aikaa. Mutta jos kysymyksessä on helppo lörppö ja pelikello näyttää jo 18.05 ja IPA on pystynyt painaa peliä HIFK päätyyn koko erän, niin tilanne on eri, tottakai riippuen siitä onko Jannella taas 10 loistotorjuntaa alla.....jne. Joukkueen herättämiseksi voi silloin Stathoksen nostaminen sisään olla fiksu liike. Toisaalta voi olla paha tikki vaihtaa mv. yhdestä virheestä, silloinhan valmennus viestii joukkueelle, että luottamusta ei ole olemassa. Eli yksinkertaista sääntöä ei ole olemassa, mutta ymmärrän mitä Isaksson ajaa takaa. Hän on (kuten minäkin) epävarma Jannen taika-ajasta, ja siitä mitä tapahtuu jos se taika murtuu.


2. Mikäli jatkoon mennään ja tavataan Kärpät Raksilassa, aloittaisin Stathoksella. Kaverilla on haluja näyttää kykynsä, ja Kärppien pelityyli sopii Davelle. Janne luukuvahtina. Jos Staths mokaa alussa, no problem Janne kehiin. Janne voi sitten pelata kakkosottelun Helsingissä mikäli Stathos ei onnistunut ekassa pelissä. Stathosta voi testa ekassa Kärppäpelissä, silloin kumpikaan ei pelaa veitsi kurkulla, ja Jannelle Raksila on vaikeampi paikka kun Stathoksella, jolla on pääsääntöisesti myönteisiä muistoja sieltä.
 

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Klassikko ottelu luvassa?

Vastakkain seitsemännessä ja viimeisessä ottelussa kaksi liigan perinteisintä seuraa. Tämäpä vasta onkin suurta urheilujuhlaa ja toivottavasti molemmat joukkueet ymmärtävät sen. Etenkin Ilves on syyllistynyt sarjassa ajoittain liialliseen varovaisuuteen, mikä ei yksinkertaisesti sille sovi. Näin ollen, toivottavasti hyökkäävämpi joukkue menee tästä parista jatkoon. Toivotaan, että se on Ilves, mutta mikäli sen on IFK, kunnia helsinkiläisille.

Ilves on joukkueena pelannut koko kauden mahtavasti, kun verrataan järkyttävään viime kauteen. En usko sen kuitenkaan näkyvän kenenkään pelaajien kylläisyytenä, saattaahan tämä joillekin olla se viimeinen mahdollisuus voittaa jotakin. Huomenna hirmuinen draivi päälle heti alusta asti, ilman turhia paineita. Tulos on sitten se, mikä on!

Timo Peltomaa on pelannut uskomattoman hienosti, varsinkin kaksi ensimmäistä ottelua. Eilinen paluu kentälle pahan tärskyn jälkeen oli jo sinänsä kunnioitettava temppu. Peltomaalle toivon ehkä eniten maalia huomisessa ottelussa. Tinke näytä niille kaikille!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Re: On vaikea tulkita ja ei ole vaikea tulkita.

Viestin lähetti Brewer
Nyt kävi Kempes niin , että meidän yhteinen hyvä Ystävämme tulkitsi minulle yv muodossa mistä kenkäsi puristaa. Kysymys ei niinkään ole siitä , että kuka meidän veskareista pelaa , vaan siitä , ettei Pentti Sinun suosikki maalivahtiasi ( Myllys ) meille ole hankkinut. Olen asian ja kantasi ymmärtänyt. Ei muuta kysyttävää.

Nyt sinä arvon Brewer ja yhteinen ystävämme (?) olette täysin väärässä spekulaatioissanne. Myllys ei ole suosikkimaalivahtini, mutta kuitenkin tasokkaampi maalivahti kuin nykyinen kaksikkomme. Kesällä oli mm. eräs Norrena vapailla markkinoilla ja muitakin hyviä maalivahteja oli ilman sopimusta. Penalla ei vain ollut antennit pystyssä vaan 100 prosenttinen luottamus Stathosiin, mikä nyt jälkeenpäin katsottuna oli virhearvio.

Laitan muistinvirkistämiseksi muutamia nimiä: Kiprusoff, Niittymäki, Norrena ja Lehtonen. He ovat huippuveskareita ja olivat mestarijoukkueiden tärkeimmät pelaajat, kun heidän joukkueensa ovat voittaneet mestaruuden viime vuosina. Jääkiekkojoukkueen tärkein pelaaja on maalivahti, kun se osasto on kunnossa, joukkue menee pitkälle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Game 7

Viestin lähetti kaizu
Hyvä että halliin tuntuu olevan imua. Kaverikin oli saanut soittaa lippupalveluun vartin, ennenkuin pääsi läpi.

Mahto muuten kaveria vituttaa ku pientä oravaa; ensin jonottaa vartin Lippupalveluun, pääsee läpi saadakseen tietää vain, että lippuja IFK:n peleihin myykin Lippupiste...

Sen sortin panomiehiä tässä ollaan, nottei pilkun nubaamisesta saa ikinä tarpeekseen.

Lundell pelaa perusvarmaa peliä, eikä päästä yhtään helppoa, IFK valtaa maalinedustat, pitää hermot kurissa ja laukoo tällä kertaa kohti Ilves-maalia, kas siinä eväät välieräpaikan saamiseen.
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ymmärrä tätä spekulointia maalivahti asiassa, Janne on itsestään selvä valinta näillä otteilla. Torstaina Lundell on maalissa, piste.
Stathoksen tilanne on nyt sama kuin Jannella oli hetki sitten, vain Lundellin epäonnistuminen voi antaa Stathokselle uuden näyttöpaikan. Enkä tarkoita 'epäonnistumisella' yhtä päästettyä maalia.

Mahdollisia jatkopelejä on aivan turha edes vielä ajatella. Torstaina on varmasti sarjan kovin matsi.
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Viestin lähetti Isaksson
Vaikea keskustella ihmisen kanssa, joka ei osaa/halua/ viitsi ymmärtää kirjoitettua tekstiä. Joten antaa olla.

Ihan tosissani kyllä yritin ymmärtää taustaa sille, miksi luotto mieheen yhden päästetyn maalin jälkeen menisi, mutta jos et tuon enempää jaksa perustella, niin tosiaan - antaapa olla.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Re: Re: Re: Re: Game 7

Viestin lähetti Simon
Mahto muuten kaveria vituttaa ku pientä oravaa; ensin jonottaa vartin Lippupalveluun, pääsee läpi saadakseen tietää vain, että lippuja IFK:n peleihin myykin Lippupiste...

Sen sortin panomiehiä tässä ollaan, nottei pilkun nubaamisesta saa ikinä tarpeekseen.

Lundell pelaa perusvarmaa peliä, eikä päästä yhtään helppoa, IFK valtaa maalinedustat, pitää hermot kurissa ja laukoo tällä kertaa kohti Ilves-maalia, kas siinä eväät välieräpaikan saamiseen.

Lippupalvelu, lippupiste...whateva. EI oo vähään aikaan tullu noilla irtolipuilla peleihin mentyä, niin vähän on pihalla siitä, kuka myy ja mitä.

Hyvä, että sait kuitenkin tästä säkit tyhjäks :)

Jep, Janne maaliin. Ehdottomasti. Epäilykset mullakin on, miten Janne saa pidettyä tasonsa, mutta tilastot puhukoon puolestaan: Yli 60 torjuntaa, 0 maalia. Karalahden kommenteista on selvästi nähtävissä, että joukkue luottaa tällä hetkellä Lundelliin paljon enemmän kuin Stathokseen.

Se kannattaa vielä muistaa, että jos playoffit on eri maailmansa, niin sitä on myös seitsemäs/viides (riippuen sarjasta) peli playoff-sarjassa. Kun meininki on molemmilla "voita tai kuole", niin pelit taistellaan loppuun asti, oli tilanne mikä tahansa. Siksipä avausmaali ei ole huomenna niin suuressa merkityksessä, kuin esimerkiksi eilen. Edellisessä ratkaisevassa pelissä Ilvestä vastaan IFK johti 2-0 mutta noutaja tuli (kausi 99-00)....huomenna ei peli ole ohi ennenkuin summeri soittaa.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: Re: On vaikea tulkita ja ei ole vaikea tulkita.

Viestin lähetti Kempes
Nyt sinä arvon Brewer ja yhteinen ystävämme (?) olette täysin väärässä spekulaatioissanne. Myllys ei ole suosikkimaalivahtini, mutta kuitenkin tasokkaampi maalivahti kuin nykyinen kaksikkomme. Kesällä oli mm. eräs Norrena vapailla markkinoilla ja muitakin hyviä maalivahteja oli ilman sopimusta. Penalla ei vain ollut antennit pystyssä vaan 100 prosenttinen luottamus Stathosiin, mikä nyt jälkeenpäin katsottuna oli virhearvio.

Laitan muistinvirkistämiseksi muutamia nimiä: Kiprusoff, Niittymäki, Norrena ja Lehtonen. He ovat huippuveskareita ja olivat mestarijoukkueiden tärkeimmät pelaajat, kun heidän joukkueensa ovat voittaneet mestaruuden viime vuosina. Jääkiekkojoukkueen tärkein pelaaja on maalivahti, kun se osasto on kunnossa, joukkue menee pitkälle.

Vielä kerran .

Norrena ei ollut saatavilla , vaan hän sai Ruotsista rahakkaan sopimuksen. Vaikka Norrena olisi saatavilla ollutkin , olisi IFKssa ollut ' este ' hänen sinne saapumiselleen. Ei Pentti , vaan ... .
Kiprusoff , Niittymäki , Lehtonen eivät tietenkään tullet kysymykseen , koska heidän palkanmaksajansa löytyy toisaalta , mutta sitähän et tarkoittanut. Hyviä veskareita löytyy Suomesta paljon ja lopulta on tsägästäkin kiinni , kuka kulloinkin pelaa loisto pleijarit . Esim. Lundell tähän mennessä.
Maalivahti / maalivahdit on ilman muuta joukkueen tärkein pelaaja playoff's sarjasssa. Ja ei minulle tule kuin 1 esimerkki mieleen , milloin huonolla veskarilla on mestaruus voitettu. Tästä asiasta varmaan 70-luvun lopun Tappara kannattajat voivat kertoa lisää.
Tämä riittää minulle nyt tästä asiasta. Kiitos , tack !
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: On vaikea tulkita ja ei ole vaikea tulkita.

Viestin lähetti Brewer
Ja ei minulle tule kuin 1 esimerkki mieleen , milloin huonolla veskarilla on mestaruus voitettu. Tästä asiasta varmaan 70-luvun lopun Tappara kannattajat voivat kertoa lisää.
Tämä riittää minulle nyt tästä asiasta. Kiitos , tack !

[sätti]
Jouni Rokamalla on Suomen Mestaruus 90-luvulta...
[/sätti]
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Norrena ja muut vaihtoehdot

Vaikka en jaksaisikaan enää laittaa lusikkaani tähän maalivahtisoppaan, niin satuin lukemaan Hannu Aravirrasta kirjoitetun kirjan. Se julkaistiin lokakuussa 2003. Yksi pelaaja, jonka kanssa ihan nimeltä mainiten oli Aravirralla mennyt sukset ristiin maajoukkuevalmentajana kirjan mukaan, oli Fredrik Norrena. Tuskin siis Norrena oli ensimmäisiä vaihtoehtoja HIFK:n maaliin, kun vaihtoehtoja mietittiin.

Myllyksestä ja muista nimistä en jaksa enää vääntää. Stathosin floppaaminen play-offeissa oli minulle yllätys ja pettymys miehen otteisiin on edelleen suuri. Lundellilla mennään torstaina ja jos kaikki tähdet ovat kohdallaan pelissä, pääsemme välieriin.

Sen jälkeen on minustakin vaikea valita kumpi maalivahti pelaa 1. välierässä Oulussa. Yritetään nyt kuitenkin ensin selvitä huomisesta pelistä, helppoa ei tule olemaan siinäkään.
 
Ratkaisu saatiin kuin saatiinkin käännettyä kotiluolaan. Tiukka matsi tulossa, toivottavasti saadaan ne pari maalia siihen alkuun, jolloin Ilveksenkin pitää yrittää pelata eikä vain sinnitellä mukana aivan järjettömällä kiekottoman miehen estämisellä. Myönnetään, että eilen Ilves pelasi sarjan parhaan pelinsä ja Hifki taas syötti Ilvekselle sen omaa lääkettä kilpikonnan muodossa.

Lundell maalille ehdottomasti varsinkin nyt Nordikselle, kun vetoja tulee oletettavasti harvakseltaan. Lundelin peittävä tyyli sopii silloin kuin nyrkki silmään. Mahdollisissa jatkopeleissä Kärpäsiä vastaan sitten taas Stathos, jonka tyyli sopii paljon paremmin joukkuetta vastaan joka yrittää myös pelata ja laukoo paljon ja silloin tarvitaan myös niitä haamuja avopaikoista.

Ykkönenkin alkaa päästä eroon aivan käsittämättömän huonon tuurin mukana tuomista Kuhdan olkapäävaivoista, Pärän vatsataudista ja reisivammoista, Söderholmin aivotärähdyksestä jne. Tähän, kun laitetaan päälle tuomarien sallima aivan uskomaton kiekottoman miehen estäminen niin en minä ainakaan ihmettele ettei tehoja ole tullut enempää, päinvastoin oikeastaan.

Pudotuspelit on oma maailmansa, mutta saman sääntökirjan pitäisi silti olla voimassa. Kuten Koffin sivuilla olleessa haastattelussa joku vanha kiekkomies sanoi, muistaakseni ensimmäisen pelin jälkeen, että käytännössä Hifkin ykköstä ja varsinkin Pärää vastaan, olisi voinut joka vaihdosta puhaltaa jäähyn kiekottoman miehen estämisestä.
 

Fjalar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ou jeah!

Huomenna väännetään koti luolassa tiukka voitto tupsu korvista ja otetaan loppu kiri ja mennään jatko otteluihin!

Meillä on hyvimmät fanit ja me huudetaan kovimmin!

Go HIFK GO!!!
 

Maestro_HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Helsinki
Re: Re: On vaikea tulkita ja ei ole vaikea tulkita.

Viestin lähetti Kempes
Jääkiekkojoukkueen tärkein pelaaja on maalivahti, kun se osasto on kunnossa, joukkue menee pitkälle.
Minusta Pasi Kuivalainen kuului kategoriaan "hyvät maalivahdit" kun KalPa vielä liigassa pelasi, mutta joukkueen menestys ei silti ollut kummoinen...(offtopic)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Onko Lundell pelannu liian hyvin?
Onko vaara että kun yks menee, niin sitten menee toinenkin ja "ei kahta ilman kolmatta" ja tätä rataa?
Näin kävi myös Mr. Housulle kun HIFK vei viidennen ottelun 3-0. Alla oli nollapeli ja kauheaa spekulaatiota...
Jotain tähän suuntaan tais Isakssonkin hakee..?


Ite pelistä...
Luotto omiin on kova ja uskon HIFKin vievän...3-1 tai sinne päin :)
Lundell maaliin kaikesta huolimatta, kun ei päästä yhtään, ei ole mitään vaaraa romahtamiseen.

edit.
Fjalar, onko tekstissäs tarkotuksella noin monta kirjotusvirhettä vai onko kielioppi tosiaan noin ruosteessa?
koti luolassa, tupsu korvista, loppu kiri, jatko otteluihin...uskomatonta... :)
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti Riistoporvari
...Pärää vastaan olisi voinut joka vaihdosta puhaltaa jäähyn kiekottoman miehen estämisestä.

Totta totta, mutta estäminen ja muu vauhdin poisto pysyvät jääkiekossa ja myös meidän liigassamme niin kauan kuin se ylipäätään on olemassa...

Ja kuten Nils Ekman Espoon aikoina sanoi:
"Hitaammat pelaajat tasottavat pelin vauhtia, mutta tuomarit eivät tee sille mitään"

Ainoa konsti tietysti olisi karsia estämiset ja roikkumiset pois, mutta siinä tapauksessa peleissä pelattaisiin 50 min av/ yv/ tv peliä ja loput 10 min tasakentällisin... Ainakin ensimmäiset 3 vuotta.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti kritiikki
Ei peli vielä ole pelattu. Edellinen TV-peli oli tasollisesti surkea.
Ilves surkeampi, jonka Hifk voitti surkealla pelillä. Ettekö ole tietoisia että surkeassakin pelissä toinen voittaa. Toinen surkea.

Näitä hemmoja riittää aina täällä foorumissa. Millä perusteella eilen molemmat olivat surkeita? Ai sen takia että kumpikaan ei saanut maalipaikkoja? Anna mun kaikki kestää. Nyt saat yhden perusopetuksen jääkiekosta: älä koskaan arvioi joukkueen mahdollisuuksia jotain toista joukkuetta vastaan näkemäsi pelin perusteella! It takes two to tango, you know!!!

Kun kentällä pelaa kaksi varovaisella taktiikalla pelaavaa joukkuetta, ei niitä paikkoja paljon tule. Ja se että ei tule paljon paikkoja, on minusta paljon enemmän merkki siitä että kyseessä oli loistavaa playoff kiekkoa, kuin se jos olisi koko ajan ollut paikkoja. Eilinen peli oli paras näkemäni playoff peli tällä kaudella. Aivan mieletöntä taistelua väsyneiltä kundeilta (mieti mikä ottelusarja takana). Tämän ottelusarjan voittaja voi voittaa kenet tahansa ja hävitä kenelle tahansa, mutta näiden pelien perusteella sitä on aivan mahdoton arvioida.

Tää on vähän sama asia, kun moni oman joukkueen kannattaja aina sanoo hävityn pelin jälkeen, että oma jengi oli huono ja sen takia peli hävittiin. Koskaan se ei ole vastustajan hyvyyttä? Kyllä totuus on aina siellä välimaastossa. Hävitty peli johtuu aika usein tässä liigassa sekä vastustajan hyvyydestä että omasta heikosta esityksestä. Jälkikäteen on aivan mahdotonta sanoa kumpi oli suurempi syypää. Kyllä mäkin aluksi halusin ajatella niin että tää sarja ois voitettu jos vaan ois IFK pelannut omalla tasolla. Mutta paskat, Ilves ajatteli muuta ja on laittanut aseen IFK:n ohimolle. Pari ekaa patruunaa meni ohi, mutta meneekö vielä kolmas?
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Riistoporvari
Tähän, kun laitetaan päälle tuomarien sallima aivan uskomaton kiekottoman miehen estäminen niin en minä ainakaan ihmettele ettei tehoja ole tullut enempää, päinvastoin oikeastaan.

Kaikki on niin suhteellista. Ykkösen tehot 6 pelissä ovat 6+9=15.
Mukana Saarisen stunttaus (1+2). En jaksa laskea, minkälaisiin tehoihin muiden joukkueiden ykköset ovat päässeet. Tuskin kovin paljon enempää pisteitä on plakkarissa millään kentällisellä.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Viestin lähetti douppi
Ainoa konsti tietysti olisi karsia estämiset ja roikkumiset pois, mutta siinä tapauksessa peleissä pelattaisiin 50 min av/ yv/ tv peliä ja loput 10 min tasakentällisin... Ainakin ensimmäiset 3 vuotta.

Minä kyllä väitän toisin. Jos tosissaan halutaan päästä tästä kahva "epidemiasta" eroon, niin siihen on helppo ratkaisu. Jokaiselle osalliselle tehdään varsin selväksi, että jokaisesta kahvasta lähtee pelaaja istunnolle. Sen jälkeen toteutetaan se konkreettisesti niin, että annetaan jokaisesta kahvasta jäähy. Eiköhän silloin tyhmempikin valmentaja ymmärrä kertoa pelaajilleen, että se joka kahvaa, ei pelaa. Enpä usko, että kauan menisi kun olisi koko peli siistiytynyt. Ikävä kyllä tätä ei ole haluttu tosissaan toteuttaa tähän päivään mennessä. NHL:ssähän tämä on jo toteutettu varsin hyvällä menestyksellä.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Fjalar

Huomenna väännetään koti luolassa tiukka voitto tupsu korvista ja otetaan loppu kiri ja mennään jatko otteluihin!

Meillä on hyvimmät fanit ja me huudetaan kovimmin!

Ilman muuta.

Jännäksi meni sarja Ipan kanssa. Just tasan siten, että huominen voittaja on paikkansa välierissä ansainnut. Jos se on IFK, niin kaikki kunnia Ilvekselle. Jos Ipa, niin ansaittu on paikkanne ja huima parannus tekemisessänne edelliseen kauteen verrattuna. Ilves is back in business. Se on nastaa. Ilveksellä on aina paikkansa liigassa ja hyvä niin.

Olisin melko vakuuttunut, että Lundell jatkaa huomenna maalissa. (Brewer: alusta loppuun, ei pelkästään aloita). Jos jamppa on tahkonnut kuluvia pleijareita nollalla päästetyllä, en usko mihinkään tsykolookisiin juttuihin, joilla olisi perusteltavissa Stathos aloittamaan (no nyt se tuli, B). Kuten Jere eilisen matsin Jatkis-raportissa totesi, on Lundell otettu jengissä hyvin vastaan ja uskon, että puolustus pitää huolen Lundellille, ettei Ipalaiset pääse ronkkimaan ripareita.

Huominen vedetään Tahdolla. Matseja on tahkottu jo sen verran, että molempien taidot ovat tiedossa. Vaikka kliseiseltä kuulostaakin, huomisen ratkaisee mm hermokontrolli. Yyveet ja aaveet ovat huomisen sanoja. Maalinedustat, maalinedustat ja maalinedustat. Siinä matsin olennaisimmat tekijät ja ratkaisujen avainsanat.

IFK lähtee minusta kotiedun verran suosikkina otteluun. Ei enempää, eikä vähempää. Tosin takuuvarmasti takit kiinni, siitä merkkeinä Ilveksen yllättävän hyvä pelaaminen Hesassa. Ilves lähtee sekoittamaan pakkaa ja peliä kytäten mahdollisuuksiaan vastaiskuihin. Saattaa jopa karvata aktiivisesti ja avata IFKille siten paikkoja. Nyt tarvitaan mailanpuristuksen sijaan itseluottamusta. Uskallusta tehdä hyökkäyspäässä ratkaisuja. Puhuinko jo maalinedustoista? Eilinen ratkesi Pärän duuniin siellä.

Asenne, Tahto ja Antaumus. Kaikki yhdessä ja jokainen erikseen. Niillä jatketaan pelejä huomisen jälkeen. Ei riitä, että ''ykkönen'' pelaa hyvin. Nyt tarvitaan kaikilta kaikkea. Pelataan Lundellille hyvä ilta.
 

Kyle

Jäsen
Re: NAPS ?

Viestin lähetti RoopeS
Tämän ottelun ekaan erään taas 2-0

Taas ja taas, kuten viimmeksi kun kohtamsimme ratkaisevassa ottelussa...


Huomenna on taas se päivä, kun jääkiekko-otteluun menee rantapallo kainalossa, niin tietää ettei sitä ainakaan kotio tarvitse tuoda.
Mielenkiintoiset lähtökohdat, Hifkillä 2 voittoa alla, mutta eikös aina voittoputken jälkeen tule tasapeli tai tappio ja jälkimmäinen play-offseissa? Sitä odotellessa.

Toinen mielenkiintoinen seikka on Lundellin nolla putki joka on jo rapiat 167 minuuttia, (mikähän muuten on play-offsejen pisin putki?) niin tuleehan siinäkin jo yliluonnolliset rajat vastaan ettei se voi enään 60 minuuttia jatkua ;).
Tosiaan itseeni ei vielä ole Lundel täysin vakuuttanut ja uskonkin että siihen Hifk huomenna kaatuu, toki Lundel on torjunut kaikki mitä maalivahti voi torjua, mutta niihin laukauksiin ei mitään sateentekijää olisi tarvittu.

Huomenna Ilves voittaa jatkoajan jälkeen 9-10 ajassa 154.23 Vorel tekee Laurilan ja källarssonin syötöstä.

Sen jälkeen ollaan taas niin maitohapoilla ja taipattua ja päästään pelaan jo reilun vuorokauden päästä pari päivää levännyttä Tps:ää vastaan.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vetoomukseeni kansan saamisesta The Halliin on ilmeisesti suhtauduttu vakavasti, sillä Noordis näyttää olevan kohta jo täynnä. Ainakin Lippupisteen täti sanoi tunkua olevan.

Kaikki sisään haluavat, pitäkää kiirettä. Ulkona on kuitenkin saatanan kylmä ja sisällä helvetin mukavaa. Laulu raikaa, isotissiset cheerleederit pyörittävät perseitään ennennäkemättömällä rytmillä ja mulkut (me punaiset) seisovat katsomossa, veri päähän pakkautuneena.

Hallilla nähdään!

Ugh!

Julli
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Senior
Kuten Jere eilisen matsin Jatkis-raportissa totesi, on Lundell otettu jengissä hyvin vastaan ja uskon, että puolustus pitää huolen Lundellille, ettei Ipalaiset pääse ronkkimaan ripareita.

Peesaan kaikkea muutakin Seniorin sanomaa, mutta tätä erityisellä intohimolla. Jannen ensimmäinen ottelu tammikuussa Bluesin kotona - about viisitoista minuuttia, ja peli oli 3-0 isännille. Ei kivaa, jos tämä nyt jäi jollekin epäselväksi. Kännykkä kihisten lähettelin viestejä: 'kyllä meillä prkl osataan tehdä kakkosmoken elämä vaikeaksi'. Nyt on tilanne onneksi toinen:)
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Re: Re: Tähän ollaan nyt tultu

Viestin lähetti tinkezione
Vähän mänöö off-topiciksi, mutta runkosarjan päätöskamppailu Jokereita vastaan on eräs ikimuistoisimmista otteluistani Hakametsän lehtereillä.

Tämän kauden matseista myös Ilves-HPK (5:3) ja varsinkin Ilves-Kärpät (4:3 ja. , Raimo 59:59)) olivat kyllä aika ikimuistettavia.

Tosiaan, halli alkaa jo olla loppuunmyyty. Nyt viimeiset omalla kyydillä tulevat Ilveksen fanit hankkimaan niitä E1:n ja E2:n lippuja (puolenpäivän maissa oli enää hajapaikkoja) !
Fanibusseja lähtee toki myös.

Eilinen vitutus alkaa hissukseen helpottaa ja tilalle tulee jännittynyt olotila. Kävi tässä nyt sitten miten tahansa, niin helvetin hieno sarja oli kaiken kaikkiaan ja siitä kiitos kummallekin joukkueelle !
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös