Mainos

4 Nations Face-Off

  • 41 862
  • 234

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ennakkotunnelmat:
- heikoimmat moket Kanadalla
- heikoin pakisto Suomella
- paras pakisto jenkeillä
- heikoin hyökkäys Ruotsi vähän ennen Suomea
- jenkeillä vähän tuoreempi ja parempi hyökkäys ku kanukit
- parhaat moket jenkit, sit tasan Suomi/Ruotsi

Jenkit on vahvoilla tämän hetken näkemyksellä.
 

Randalf

Jäsen
Jenkit on vahvoilla tämän hetken näkemyksellä.

Tämä hyvä, meillä on näin ollen paljon vähemmän hävittävää!

Jos USA voittaa, niin eihän se edes kiinnosta siellä juuri ketään. Oikeissa arvokisoissahan ne ei enää pärjää kuitenkaan.

Ja eipähän pääse ruotsalaiset voittamaan meitä finaalissa ja ilkkumaan!

Toki kiva juttu sekin on, jos voitetaan - saadaan hiottua tutkapareja olympialaisia silmälläpitäen ja tuleepahan se best-on-best-kirous murrettua.

Mut sitten taas...

Sitä kiistelyn määrää, kun mietitään, miten tätä nyt sitten arvotetaan ja jos ei olympilaisissa tule kultaa, niin vähänkö noloa kun luultiin olevamme parhaita tämmöisen läpsyttelyturnauksen perusteella. Mitähän ne meistä nyt ajattelee...

Jos ei voiteta, niin onpa hyvä, ettei tuhlattu sitä best-on-best-voittoa tällaiseen muoviturnaukseen!

On pohjantähden alla
Tää koti mulla mainen
Mä elämästä laulan...

ÖRR!



Loppuun vielä perinteiset pahoittelut osoittamastani todella huonosta mausta.

Oikeesti olen todella innoissani tästä turnauksesta. Luottoa leijoniin (myös Pendoon) löytyy!
 

Simpleone

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa, Carolina, Jokerit, Hunters
Kanadan haastajajoukkue



Hyökkäys:



Steven Stamkos, Nashville Predators

Matt Duchene, Dallas Stars

John Tavares, Toronto Maple Leafs

Tyler Seguin, Dallas Stars

Connor Bedard, Chicago Blackhawks

Mark Scheifele, Winnipeg Jets

Sean Monahan, Columbus Blue Jackets

Jonathan Huberdeau, Calgary Flames

Nick Suzuki, Montereal Canadiens

Claude Giroux, Ottawa Senators

Jamie Benn, Dallas Stars

Macklin Celebrini, San Jose Sharks

Ryan O'Reilly, Nashville Predators



Puolustus:



Owen Power, Buffalo Sabres

Dougie Hamilton, New Jersey Devils

Jake Walman, San Jose Sharks

Evan Bouchard, Edmonton Oilers

Aaron Ekblad, Florida Panthers

Colton Parayko, St.Louis Blues

Kris Letang, Pittsburgh Penguins



Maalivahdit:



Marc-Andre Fleury, Minnesota Wild

Stuart Skinner, Edmonton Oilers

Logan Thompson, Washington Capitals

Kuuluisiko teidän mielestä joidenkin näiden pelaajista olla mukana kisoissa kanadan ryhmässä? Kovia nimiä jokainen ja pystyisi omasta mielestäni haastamaan jokaisen joukkueen tällä ryhmällä.
 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Jenkeillä Nelson-Trochek-Kreider kyllä hieman villi kortti-valinnat. Olisin odottanut Thompsonin ja Tuchin olevan mukana, mutta kokemus näköjään vei voiton.

Kanadalla Jarvis kyllä yllätys vaikka hyvän kauden pelannutkin. Odotin Mark "Shif Lii" Scheifelen olevan mukana.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Etukäteen ei ole tullut yhtään mietittyä muiden maiden mahdollisia kokoonpanoja, mutta nyt nimilistat nähtyä tuli sellainen fiilis, että eikö Kanadalla ja USA:lla oikeasti ole tuon kovemmat porukat. Eniten heikkoudellaan yllätti Kanadan maalivahtiosaston nimet.

Hyökkäyksen ja maalivahtien osalta Suomi kestää täysin vertailun noihin, puolustus on se kysymysmerkki. USA kuitenkin mielestäni kokonaisvaltaisin porukka ja saa minulta ennakkosuosikin viitan harteilleen.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Pidän USA:n joukkuetta parhaiten rakennettuna ja ennakkosuosikkina.

Ihmettelen lisäksi, miksi Kanadan joukkueessa ei ole yhtään noista lupaavista nuorista kavereista. Tai no, onhan siellä Jarvis.
 
Suomen alkupeleistä yksi alkaa klo 3 (olisko ollut USA). Muut alkaa klo 20 eli hyvinkin ystävälliseen aikaan meidän kannalta.

Jep eli alkusarjan peleistä Suomi-Ruotsi ja Kanada-Suomi pelataan meidän aikaan klo 20. Muut alkusarjan pelit pelataan klo 03 alkaen. Olettaisin että jatkopelit pelataan myös klo 03 mutta tähän en löytänyt vahvistusta.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Jep eli alkusarjan peleistä Suomi-Ruotsi ja Kanada-Suomi pelataan meidän aikaan klo 20. Muut alkusarjan pelit pelataan klo 03 alkaen. Olettaisin että jatkopelit pelataan myös klo 03 mutta tähän en löytänyt vahvistusta.

4 Nations Face-Off -Suomen ohjelma

Pe 14.02. 03:00 USA – Suomi
La 15.02. 20:00 Suomi – Ruotsi
Ma 17.02. 20:00 Kanada – Suomi

Pe 21.02. 03:00 Loppuottelu
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Hyökkäyksen ja maalivahtien osalta Suomi kestää täysin vertailun noihin, puolustus on se kysymysmerkki. USA kuitenkin mielestäni kokonaisvaltaisin porukka ja saa minulta ennakkosuosikin viitan harteilleen.

Varsinkin tuo USA:n pakisto on kyllä järkyttävän kova. 3-4 nimeä ketkä menisivät Suomenkin pakistossa ykkösmieheksi Heiskasen ohi ja koko porukka heittämällä olisivat Suomen pakistossa 2. miehiä.
 
Näin ollen oma joukkueeni fantasiaketjukoostumuksineen juuri tällä päivämärällä olisi seuraava:

B. Tkachuk Matthews M. Tkachuk
Connor Eichel Robertson
Guentzel Miller Hughes
Kreider Larkin Keller
+ Trocheck

Werenski Fox
Hughes McAvoy
Slavin Carlson
+ Hanifin

Hellebuyck
Oettinger
+ Swayman

Aika lähelle meni. Hyökkäyksessä Keller hieman yllättäen ja Robertson viime aikaisen vireen perusteella vähemmän yllättäen jätettiin pois. Tilanne nousivat Nelson ja Boldy, joista etenkin jälkimmäistä kaavailun vahvasti mukaan jo tuolloin. Nelsonin nimeä en osannut hakea, vaikka laatupelaaja onkin. Puolustuksessa Carlson jätettiin pois ja Faber sisään, ja Faber oli itselläkin tyrkyllä. Varsin odotettu kokoonpano siis ennakoimaani peilaten.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eli ne muutokset rostereissa omiin kaavailuihini nähden olivat:

Suomi
- Teräväinen hyökkäyksessä ennen Kotkaniemeä. Ilmeisesti sentterisyvyyden katsellaan riittävän ja vastaavasti vähän taitoa tarvittiin lisää.
- Hakanpää puolustuksessa ennen Jokiharjua. Tämä tuli yllätyksenä ainakin sen osalta että sieltä putosi Jokiharju ennen Välimäkeä pois Hakanpään sijasta. Maajoukkueen johdossa ollaan joko luottavaisia Hakanpään terveystilaan, tai sitten vaan vaihdetaan ennen kisoja vielä pois jos ei ole täysin pelikuntoisena. Tai sitten yksinkertaisesti Jokiharjua ei vaan pidetty lopulta riittävän hyvänä mukaan turnaukseen.
- Eli kaksi muutosta tuli ja sisään kaksi jotka olivat itselläkin harkinnassa sinne, tosin eivät sitten pudonneiden tilalle.

Ruotsi
- Hyökkäykseen mukaan Arvidsson, Nyquist ja Carlsson ennen Bäcklundia, Rakellia ja Eklundia. Siellä siten kaksi konkaria vaihtui toisiin ja nuoriso-osastosta yksi. Arvidsson tuli yllätyksenä kun ei ollut itsellä yhtään harkinnassa tähän rosteriin. Nyquist ja myös Carlsson saivat pientä harkintaa sentään itseltäni, ja näköjään maajoukkueen johdossa haluttiin nyt tuoda jo tähän turnaukseen heidän tulevaisuuden johtopelaaja Carlsson.
- Puolustuksessa Andersson ja Ekholm pääsivät sisään ennen Larssonia ja Lindholmia. Tässä siis sellaiset vaihdokset jotka itselläkin kaavailuissa, mutta päädyin toisiin valintoihin kuitenkin.
- Viisi muutosta sinne eli melko iso määrä lopulta. Arvidsson suurimpana yllätyksenä.

Kanada
- Hyökkäykseen Bennett, Cirelli ja Jarvis sisään ennen Duchenea, Tavaresta ja Scheifelea. Eli tässä toivat enemmän nuoruutta joukkueeseen, kun itse olisin enemmän mennyt kokemuksen kautta. Voi sanoa myös panostuksen olleen enemmän tuollaisessa kahden suunnan pelaamisessa. Cirelli itselläkin yksi harkinnanarvoinen pelaaja, mutta Bennett ja Jarvis tulivat sisään sieltä ulkopuolelta. Jälkikäteen toki voi nyt sanoa että Bennettille olisi voinut kyllä suoda enemmän harkintaa. Jarvis tuli yllätyksenä, alkukaudesta kuitenkin loukkaantumisia eikä ole oikein säväyttänyt siellä, mutta kai se erinomainen viime kausi vakuutti johdon riittävästi pelaajan tasosta sitten.
- Puolustukseen Parayko ja Sanheim ennen Riellyä ja Bouchardia. Tässä siten huhut Sanheimin mukanaolosta pitivät paikkansa ja se oli sitten Rielly jonka paikan rosterista vei. Pidän tätä aika suurena yllätyksenä. Parayko oli yksi lukuisista kaavailuissa mukana olleista rightin kätisyyden puolustajista, ja päätyivät sitten parempaan kahden suunnan pelaamiseen Bouchardin kiekollisten taitojen ja erityisesti yv-osaamisen sijasta. Hieno homma Paraykolle, pitkään ollut jonkinlainen suosikki itselle, hieno pelaaja.
- Maalinsuulla Montembault otti sitten olettavasti nimenomaan kolmosmaalivahdin roolin ennen Skinneriä. En harkinnut Montyä rosteriin eli tuli täysin omien kaavailujen ulkopuolelta tämäkin valinta.
- Yhteensä kuusi muutosta omiin valintoihin eli melkoisen suuri määrä pelaajia vaihtui, mutta onhan Kanadalla tota pelaajamateriaalia josta tehdä laadukkaita valintoja.

USA
- Hyökkäyksessä Kreider ja Nelson sisällä ennen Sabresin kaksikkoa Thompsonia ja Tuchia. Menivät sitten kokeneemmilla pelaajilla näissä valinnoissa. Tuch ja Kreider täyttävät vähän samaa roolia, mutta näkisin Tuchin ajaneen nyt edelle ja Thompsoniakin pidän Nelsoniin nähden selkeänä parannuksena. Eli ei vakuuta nämä vaihdokset, mutta onhan nuokin hyviä pelaajia, ei siinä mitään.
- Puolustukseen ottivat sitten Hanifinin ennen Carlsonia eli ei maajoukkueveteraanin loistava alkukausi riittänyt mukaan. Tämän myötä siellä ei ole nyt sitten yhtään pelaajaa mukana World Cupin rosterista.
- Yhteensä kolmella muutoksella menivät näissä valinnoissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles
McDavid MacKinnon Marner
Bedard Point Reinhart
Marchand Crosby Stone
Stamkos Scheifele Lafreniere
+ Barzal

Toews Makar
Morrissey Pietrangelo
Theodore Dobson
+ Bouchard

Hill
Skinner
Binnington

Kanadan kohdalla tulikin enemmän vaihtelua ennakoimaani rosteriin peilaten. Hyökkäyksessä Bedard, Stamkos, Scheifele, Lafreniere ja Barzal jäivät ulos. Kaksi ensin mainittua olivat sellaisia, joita en itsekään olisi valinnut, mutta oletin olevan eri syistä mukana. Noiden tilalle valittiin omalta ”pitkältä listalta” Hagel, ja lisäksi Konecny, Cirelli, Bennett ja Jarvis. Kukaan noista ei yksittäisenä valintana ole mitenkään jättiyllätys, mutta se oli yllätys, että noin monta ”yllätystä” mahtui mukaan.

Puolustuksessa sama juttu kun Dobson ja Bouchard jäivät molemmat ulos ja Parayko&Sanheim sisään. Ei taaskaan mitään superyllättävää, mutta pieniä yllätyksiä kuitenkin.

Maalivahtiosaston tiedettiin olevan kysymysmerkki ja monta tasaista nimeä tappelemassa noista paikoista. Sain kuitenkin Hillin ja Binningtonin kiinni, mutta Skinnerin tilalle valittiinkin Montembeault.
 
Forsberg Pettersson Nylander
Kempe Zibanejad Raymond
Nyquist Eriksson Ek Bratt
Carlsson Karlsson Lindholm
+ Rakell

Forsling Hedman
Ekholm Karlsson
Dahlin Andersson
+ Lindholm

Markstörm
Ullmark
Gustavsson

Ruotsin hyökkäyksessä Rakell vaihtuikin Arvidssoniin. Puolustuksessa loukkaantunut Lindholm vaihtui Brodiniin eli ei mitään yllättävää siinä. Molarit täysin odotetut. Sanoisin jopa, että kiitettävä suoritus itseltäni.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Tätä ei olisi joskus 20v sitten uskonut näkevän.

Onko ennätysmäärä Stanley Cup voittajissa Sotshissa ja Vancouverissa olleet kolme Leijonissa?
Nagano 98 oli 10 sormusta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä Kanada on isossa vaarassa tulla kaatumaan tuohon maalivahtipeliin. Toisaalta plussanna on se, että Binnington on voittanut kuitenkin Stanley Cupin ja suorittanut täten paineen alla joskus menneisyydessä.

Kyllä USA minullekin lähtee tähän jonkinlaisena suosikkina.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ennakkotunnelmat:
- heikoimmat moket Kanadalla
- heikoin pakisto Suomella
- paras pakisto jenkeillä
- heikoin hyökkäys Ruotsi vähän ennen Suomea
- jenkeillä vähän tuoreempi ja parempi hyökkäys ku kanukit
- parhaat moket jenkit, sit tasan Suomi/Ruotsi

Jenkit on vahvoilla tämän hetken näkemyksellä.
Vahvasti samaa mieltä. Ainoa, missä paperilla kanukit on jenkkejä edellä, on valmennus:

Jenkit: Mike Sullivan, John Hynes, Fonzie ja David Quinn.
Kanada: Jon Cooper, Rich Tocchet, Bruce Cassidy ja Peter DeBoer
 
Kyllä Kanada on isossa vaarassa tulla kaatumaan tuohon maalivahtipeliin. Toisaalta plussanna on se, että Binnington on voittanut kuitenkin Stanley Cupin ja suorittanut täten paineen alla joskus menneisyydessä.

Myös Adin Hilliltä löytyy varsin tuore mestaruus.

Ja itseasiassa Binnington, Hill sekä nyt loukkaantuneena oleva Darcy Kuemper ovat viimeisimmät kanadalaiset ykkösmolareina pelanneet mestarit.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Stanley Cupien määrä rostereissa:
Kanada: 20
Suomi: 9
Ruotsi: 4
USA: 3

Yllätti kyllä noiden vähyys etenkin USA:n osalta, mutta toisaalta on kyllä hyvin nuori tuo sukupolvi.


Ovat kuitenkin ykkössuosikki voittamaan, kun kaikista tasapainoisin rosteri.

Ja myös otaksun, että tämä turnee pelataan Johnny Hockeylle ja siellä on ylimääräistä spirittiä mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös