27.9.2002 Jukurit-KooKoo

  • 1 772
  • 14

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hieno kaudenavaus KooKoolta. Vaasan vierailu oli vaikeudessaan samaa tasoa tämän kanssa, joten odotetaan nyt täältäkin jotain.

Etenkin, kun KooKoolla on riveissään ehkäpä mestiksen paras pelaaja, maalivahti Carl Grahn.

Tulosveikkaus: 2-2
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Samaa mieltä. KooKoon riveistä löytyy tosiaan mestiksen tämän hetken paras pelaaja eli maalivahti Carl Grahn. Ja mikä hienointa "Kalle" on KooKoon oman kovan juniorikoulun kasvatti vaikkakin käväisi välillä KalPassa pelaamassa.

Carl Grahnin torjuntaprosentti 96,74 % kertoo omaa kieltään missä iskussa "Kalle" tällä hetkellä on. Toisena maalivahtipörssissä on Jukurivahti Tommi Nikkilä 91,89 %:n tilastomerkinnällä ja perjantaina nähtäneenkin näiden torjuntapörssin ykkösmiesten kohtaaminen jollei sitten Jukurit luisteluta maalin suulle Ville Vähäsaloa. KooKoon joukkueessa kelpo vahti hänkin Sami Heikkinen joutunee vielä odottamaan vuoroaan.

Perjantaina tosiaan luvassa viime vuoden finalistien ja kahden tappiottoman joukkueen eli sarjakärki KooKoon ja nelosen Jukureiden kohtaaminen. Omaa väriään tuohon Mikkelin kamppailuun tuo varmasti KooKoon fanibusseilla saapuva innokas KooKoon faniryhmä.

Veikkaan KooKoolle vierasvoittoa, mitä se ei ole vielä mestiksessä onnistunut Mikkelistä hakemaan.

Jukurit-KooKoo 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)

KooKoon maalit:
Tinke "heavy" Nurmberg
Tomi Lindfors
Ossi Louhivaara

Jukurien maalit:
ex-KooKoo Ville "Velli" Kiiskinen
 

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit - KooKoo

Old Tom kirjoitti:
Veikkaan KooKoolle vierasvoittoa, mitä se ei ole vielä mestiksessä onnistunut Mikkelistä hakemaan.

Vaikka Jukuri-fani olenkin niin täytyy tunnustaa että nyt siihen todella on KooKoolla ihan hyvät mahdollisuudet. Jukurien kesäjääreenit jäivät halliremontin takia n. 25:een kun esimerkiksi edellisenä kesänä niitä oli yli 60.
Kun vielä yli puolet joukkueesta vaihtui niin siinä onkin sellainen yhtälö että oikein hirvittää. Eikä pelkästään hirvitä, sillä ensimmäinen kotipeli Forssaa vastaan (joka sekin on aloittanut sarjan kyllä ihan hyvin) oli kyllä melkoista hakemista. Kaikki maalit survottiin maalisedustaruuhkista ja hienouksilla ei kyllä kotiyleisöä hemmoteltu muutenkaan. Varsinkin uusilla pelaajilla oli vaikeuksia noudattaa Dufvan duracell-taktiikkaa, isot kaverit olivat joka vaihdon jälkeen ihan hapoilla.

Pelissä oli kyllä paljon hyvää, mutta joukkueen keskeneräisyys näkyi mielestäni muiden vuosien avausmatseihin verrattuna vielä selvemmin. KooKoon pienen vaihtuvuuden ja hyvän alkukauden tietäen vierasvoitto on mahdollinen, mutta toivottavasti ei todennäköinen :)

Kannattajabussin väki toivottavasti saa edes vähän vastusta kotiyleisöstä. FPS pelissä oltiin vielä kuin kirkossa. Kaikki taisivat olla vähän hämillään tilanteesta kun edes yhtään harjoitusmatsia ei Mikkelissä oltu nähty ennen ekaa sarjapeliä. Oli vähän sellainen fiilis että mikä peli?, mikä joukkue? (paidan väri oli vaihtunut - ja melkein koko joukkue ;) ), oli vähän ulkopuolinen olo.

Kaikesta huolimatta uskon että Jukurit parantaa huomattavasti kauden edetessä. Alkukaudella on muutama konttaus aika todennäköistä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Joo, kyllähän KooKoolla nyt parhaat mahdollisuudet on Mikkelistä tulla pisteitä hakemaan, mitä heillä on ollut koko Mestiksen aikana. Historian tilastoihin ei liene syytä tuijotella liiaksi, mutta on silti pakko mainita, että viime kaudellahan Jukurit ei hävinnyt kotonaan Kalevankankaalla kuin yhden pelin 27:stä, kun otetaan huomioon runkosarja ja pleijarit. Tuo ainokainen kerta/vahinko muuten sattui Ahmoja vastaan syyskierroksella.

Edellisestä kotitappiosta on siis aikaa, mutta nyt se on pelottavan lähellä. Pelottavan siksi, että tietäen paitsi KooKoon kovuuden, niin myös kotijoukkueen peli on ollut hieman hakemista kauden alussa. Tämä tietysti on täysin ymmärrettävää, kun tiedetään mistä asetelmista kauteen on lähdetty. Jukureilla on kova porukka, mutta kestää varmasti aikansa ennen kuin koneesta saadaan täydet tehot irti.

Itse odotankin Jukureilta eniten talven pimeinä kuukausina, kun muilla joukkueilla alkaa jo pitkä sarja painamaan jaloissa. Tietysti Playoffeissa uskon ja toivon joukkueen olevan tuttuun tyyliinsä parhaimmillaan, mikäli siis Playoffeihin joukkue yleensä pääsee.

Kun tässä nyt on alettu julkisesti tuloksia veikkaamaan, niin heitetään nyt jotain..
Kyseessähän on siis kahden kovan puolustuksen omaavan joukkueen kohtaaminen, joten maaleilla tuskin mässäillään. Tasaisen matsin tulos vois olla vaikka 3-2 kotijoukkueelle.

Harmi, etten itse pääse ottelua seuraamaan, koska olen jo valmistautumassa seuraavaan koitokseen, eli vierasotteluun Vantaalla, mutta toivottavasti hallissa riittää ääntä ja vierasjoukkueen fanit sytyttävät kotiyleisönkin hurjaan kannustukseen!
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Niin tuosta Jukurit-KooKoo pelistä vielä sen verran. Vaikka vedänkin tuttuun tapaani kotiinpäin ja veikkaan KooKoolle vierasvoittoa tunnustan silti tosiasiat ja myönnän että ottelun ehdoton ennakkosuosikki tietysti on eri medioissakin Mestiksen ainoaksi voittajaehdokkaaksi nimetty Jukurit. Niin sanotut asiantuntijat eikä myöskään muu kiekkokansa ole KooKoota ihan kärkisijoille mestiksessä veikannut. Löytyypä jopa jatkoajan veikkauksissa useita, jotka eivät usko edes KooKoon pääsevän 8 parhaan joukkoon ja playoffseihin.

Laskenkin itse nyt KooKoon mahdollisuuden Jukureiden vähäiseen jääaikaan ennen sarjan alkua, vaikka tuskinpa tuolla seikalla kuitenkaan ratkaisevaa merkitystä ottelussa on. Jukurit on jo nyt aloittanut tuttuun tyyliinsä eli vaikka takana vasta yksi koti ja kaksi vierasottelua näyttää tappiosarake edelleen puhdasta nollaa, vaikka joukkueen alkukauden ohjelma sekään ei ole ollut helpoimmasta päästä, kaksi pahaa vierasottelua ja KalPan kaatanut FPS kotonaan.

KooKoon peli takkusi pahasti KalPaa vastaan ensimmäisen erän jälkeen ja ainoastaan maalivahti Grahnin huippupeli takasi pisteiden jäännin Kouvolaan.

Summarum: Jukurit on sarjassa materiaaliltaan omaa luokkaa ja siinä suhteessa ainut suosikki otteluun kuin otteluun lähdettäessä. Lisäksi kuten Jape kirjoitti, Jukureilla ei ole ollut tapanaan juuri kotiotteluita hävitä (viime vuonna yksi tappio).

Eli jos pitää prosentein lähteä arvioimaan Jukureiden ja KooKoon tulosta niin aika lähellä voisi olla sarja:
60 - 20 - 20 eli Jukurit voittaa 60 %:n ja niin edelleen.

Sen verran pitää kuitenkin olla uhkapeluri ja veikata KooKoolle 2-3 vierasvoittoa, sillä koskaan en ole vielä veikannut KooKoota hävinneeksi etukäteen missään vedonlyönnissä.
 

jupenet

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jukurit
KooKoo antaa kovan vastuksen

Tiukka peli tulee olemaan. KooKoo on väläytellyt alkukaudesta että tänä kautena mennään ja pitkälle. KooKoo kuuluukin Sportin, K-Vantaan ja Jukureiden ohella vahvimpiin ennakkosuosikkeihin, kun veikataan Mestiksen mestaria vm. 2003!
Itse veikkaan Jukureille 3-1.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ossi Louhivaaran putki on todellisuudessa jo neljän ottelun mittainen, jos lasketaan KJT-harjoitusottelu mukaan. Lisäksi kaikki maalit ovat olleet KooKoon avausmaaleja. Sport-pelissä taisi kotijoukkue osua ennen Ossia.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Jaahas, eka erä pelattu ja homma näyttää ainakin melkein ratkenneelta. Jukurien ylivoimaisuus on asia, joka ei Mestiksessä taida ihan pian muuksi muuttua.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän Jukurit niin kova ryhmä on, ettei tuollaisia yksittäisiä väkivaltaisuus-jäähyjä montaa kestä.

25 min pelattu, ja kolme kertaa väkivaltaisuus pelkälle KooKoo-pelaajalle. Kahdesti Suorsalle..argh
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän Jukurit niin kova ryhmä on, ettei tuollaisia yksittäisiä väkivaltaisuus-jäähyjä montaa kestä.

25 min pelattu, ja kolme kertaa väkivaltaisuus pelkälle KooKoo-pelaajalle. Kahdesti Suorsalle..argh
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
No, loppunumerot ovat KooKoon kannalta katsottuna suht siedettävät, mutta kyllähän sen tiesi, että jos Jukureita vastaan ollaan ekan erän jälkeen kolmen maalin tappiolla, ei siitä enää nousta edes tasoihin. Jos Suorsa ei saa aikaan muuta kuin jäähyjä ja vastustajan vahingoittamisia, voisi miehelle kyllä näyttää aika pian ovea. No, ehkä näin pian ei vielä kannata miestä tuomita, mutta hölmöilyt on Suorsan saatava pois.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Juttu eilisestä pelistä löytyy täältä. .

Ottelu oli ihan laadukasta Mestiskiekkoilua, mutta Suorsan sikailut olisivat saaneet jäädä tekemättä.Omasta mielestäni Kookoolla näytti olevan valmiimpi paketti kasassa, johtuen varmaankin pienemmästä pelaajavaihdosta kuin jukureilla.

Ilmeisesti KooKoo on päässyt treenamaan myöskin jäällä pitempään koska putki näytti kulkevan aika hyvin.

Mielestäni ottelu ratkesi ensimmäisen erän 3-0 johtoon ja KooKoon jäähyilyyn.Tasakentällisillä toisessa erässä mentiin aika pitkälti Kookoon hallinnassa.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
No se kuulostaa hyvältä, jos KooKookin on ajoittain hallinnut peliä, eikä ole koko ajan ollut alakynnessä. Mutta kyllähän se taas kerran kertoo jotain Jukureista, että joukkueen peli ei ole vielä läheskään valmista, mutta silti se ei ole vielä hävinnyt kenellekään.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Koeajalla olleva Jari Suorsa on toistaiseksi tilastoinut 12 min typeriä jäähyjä. Reijo Mansikka tietää varmasti mitä kaverin kanssa pitää tehdä, mutta mutta...

Jukuri-pelissä iski siis vastustajalta hampaat kurkkuun. Kaikki ovat nähneet viime aikoina, miten sm-liigassa sataa pelikieltoja ja vielä varsin kovia. Mäkiahon taklaus ja kolme ottelua on esimerkki tästä.

Kysyisinkin teiltä tilanteen nähneiltä, oliko se tahallinen ja jos oli, kai siitä luonnollisesti on pelikieltoa tulossa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös