26.11.2011 Lauantai-illan tanssit Pelicans-HIFK

  • 154 890
  • 534

Puta Madre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYJ
Näin myös ilmeisesti eilen, sillä IS:n uutisen mukaan kähinät alkoivat siitä, kun Peltonen ajoi päin Pelsujen maalivahtia?!

Katso sitä peliä tai edes lue tätä ketjua. Tilanne alkoi Liivik:n ryntäyksestä. Joidenkin katsantojen mukaan homma alkoi kyllä lämpenemään jo Helsingin pelissä, mutta kipinä tuli Liivik:n tilanteesta. Peltosen tilanne ei ollut veskan ajelu, muuten se homma olisi taputeltu (lue tapeltu) siinä ja silloin.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos toi eilinen kahina nostaa Nyholmin ja Liivikin suurimmiks pelleiks niin en tiedä sit mitä pitäs sanoa.

Katsopa asiaa pienen käänteishypoteesin läpi:

Pelicans johtaa Helsingissä vakuuttavasti ja ansaitusti 6-3 minuuttia ennen loppua. Ville Peltonen syöttää rauhassa oman maalin takaa kiekon pakilleen. Parin sekunnin päästä selkään ajelee Marko Pöyhönen ja letti hulmuten ajelee Ville päin laitaa. Miltä tuntuisi?

Tämän jälkeisessä joukkotappelussa Pelicansin Max Wärn valitsee tappelukumppanikseen Mikael Granlundin, joka ei kuitenkaan osoita intoa tappeluun. Wärnin iskettyä Migen jäihin, Wärn ei lopeta takomistaan vaan jatkaa moukarointia.

Olen kaikkea muuta kuin katkera. Liivik ja Nyholm nyt vain näyttivät todelliset värinsä.

Tappio oli Pelicansille molemmista matseista ihan ansaittu. Liiviikin taklausta ja Nyholmin myllyä en kuitenkaan hyväksy enkä ymmärrä.
 

Dängleri

Jäsen
Joko Jani Toivola on järkyttynyt !

Kuulemma on ja nuhtelut joukkueille ovat luvassa piakoin.

Eihän tuossa eilisessä hulinassa muuta ihmeellistä ollut kuin osanottajien runsas lukumäärä. Harmi etteivät Mikke ja Makke päässeet karkeloihin mukaan.

Episodi on ilmeisesti aiheuttanut harmaita hiuksia myös apulaiskaupunginjohtaja Paula Kokkoselle, joka lienee tällä menolla valmis kieltämään alkoholitarjonnan lisäksi lätkäpeleissä myös itse pelin.
 
Viimeksi muokattu:

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Allekirjoitan Matikaisen kommentit näistä tansseista "Parit myllyt, mitä sitten".

Tässä nyt konkretisoitui se mitä näillä tuplapeleillä on liiga hakenut. Taistelupareja syntyi ja saatiin sitä kaivattua lisäväriä lauantai-illan huumaan. Ehkä ihan tällaisia tappeluita ei oltu haettu, mutta vaara tähän oli. Playoffeissa näitä ei olisi tullut, mutta juurikin tällainen marraskuun tuplapeli on oikeinkin otollinen joukkorähinälle. Onkin naurettavaa jos näistä nyt lätkitään sakkoja tai ylimääräisiä pelikieltoja. Pojat päästi tuplapelin höyryt pihalle ja tuskin tästä kenellekkään jäi hapaankoloon suuremmin mitään. Seuraava kohtaaminen on Joulun jälkeen heti ja eiköhän se ole taas perinteisen tylsä kinkun sulattelu -höntsä.

Pelicans ja HIFK tuskin tulee kohtaamaan tuplapeleissä lähivuosina.

Ei kai tässä muuta kuin etteenpäin.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt on pistetty jo kirjaimellisesikin kaikkia päihin. Meitä on moneen junaan ja näissähän se konkretisoituu. Huvittavia episodeja nämä on aina, kun näkee. Ei näitä oikeasti tosissaan viiti ottaa. Kumpi lyö kovempaa? Tää on niinku oleellinen pointti ja silleen..
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pelicans ja HIFK tuskin tulee kohtaamaan tuplapeleissä lähivuosina.

Tästä jo kirjoittelin eilen, voi olla, että SM-liigan sarjaohjelmassa ei ole ensi kaudella yhtään tällaista viikonlopun otteluparia. Vaikka tällaiset otteluparit ovat kyllä hyvää viihdettä, siinä nousee ottelun intensiteetti ihan uudelle asteelle, kun vuorokauden sisään pelataan kaksi kertaa vastakkain.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Taisit nyt astua omaan miinaan nimittäin IFK ei todellakaan ole ollut Pelsuille mikään pisteautomaatti. Kannattaa tarkistella hieman tilastoja ennen kun alkaa mopo liikaa keulimaan.

Tsekkaapas huviksesi kirjoittajan suosikkijoukkue, ei tainnut olla Pelsuista kyse.

Itse näkisin tuon rähinän tärkeimpänä asiana sen, että toivottavasti Pelsut heräävät nyt tuon kähinän seurauksena horroksestaan ja alkavat pelata samaan malliin kuin ennen maajoukkuetaukoa. Uskon ja toivon, että kyseisellä episodilla on molempien joukkueiden peleihin jatkossa positiivinen vaikutus. Pelsuille herättelyä pelilllisestä koomasta ja HIFK saa lisää buustia pelilliseen nousuunsa. Joukkuehengen kannalta voi olla kaikin puolin positiivinen asia molemmille jengeille.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaahas, ja testosteroni haisee ja virtuaalipippelit venyvät. On se (kaukalo)väkivalta vaan iloinen asia.

Oikeasti olisi ollut pirun hienoa, jos keskustelupalstan taannoinen kaatuminen olisi osunut eiliseen iltaan ja tälle päivälle.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Minua eivät spontaanit liigatappelut haittaa. Mutta se, että, homma olisi muka millään lailla olennainen osa suomalaista kiekkoa, ei ole totta. Ja se, että se siirtyisi pikkuhiljaa junnusarjoihin, on suorastaan huolestuttava ajatus hyväksyä.

Voin kertoa että tämän tapaiset showt ovat ihan yhtälailla "arkipäivää" junnusarjoissa kuin liigassakin.

Muutama vuosi sitten ennen omaa pelivuoroa oli B-junnujen divarin ottelu eräässä maaseutuhallissa. Kotijoukkue oli (tuomareiden hyvällä avustuksella, kuten sielläpäin oli tapana) voittamassa ottelun. III erän päätössummerin jälkeen yksi vierasjoukkueen jannuista päättää kolata kotijoukkueen veskarin ja kaataa vielä maalikehikon tämän niskaan. Siitä oli seurauksena välitön bench clearing brawl, jossa sitten lyötiin kuin vierasta sikaa. Osa pukareista huomaavaisesti jätti kypärän ja häkin suosista sinne penkille, osa koitti tapella häkki päässä.
Sitä saa mitä tilaa, mutta erityiseksi episodin tekee se, että tappeluhaluja oli myös joukkueen valmenuns-/huoltojoukoilla sekä hallin käytävällä olleilla ilmeisesti pelaajien isipapoilla. Meidän joukkueen pari pelaajaa ja hallin järkkärit joutuivat painimaan näiden yli-innokkaiden keski-ikäisten miesten kanssa oikein tosissaan ennenkuin heidät saatiin rauhoittumaan.
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaahas, ja testosteroni haisee ja virtuaalipippelit venyvät. On se (kaukalo)väkivalta vaan iloinen asia.

Oikeasti olisi ollut pirun hienoa, jos keskustelupalstan taannoinen kaatuminen olisi osunut eiliseen iltaan ja tälle päivälle.

Silti mukana lueskelemassa? Oikein!

Eihän tota kaatumista ole hirveän vaikea simuloida. Et vaan tule jatkoaikaan ja kuvittelet, että kukaan muukaan ei pääse.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jengi on muutamaan kertaan sanonut kauden aikana ettei Pelsusta löydy yhtään äijää lähtemään tappeluun... No nyt tuli sekin todistettua vääräksi väittämäksi. Pakkohan toi joukkue on jollain tavalla herättää. Turhautumisen pitääkin näkyä, jos peli on romahtanut paskalle tasolle. Lahdessa ei todellakaan pelata tänä vuonna HMV-kiekkoa. Hienoa!
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Tälläiset joukkomähinät on tuhat kertaa turvallisempia pelaajille, kuin se että höyryt purkautuisivat esim. idioottimaisina taklauksina tai muina vahingoittamisyrityksinä.

Tälläistä voi nyt vaan joskus muutaman vuoden välein sattua, kun kattilassa on liikaa painetta.

Jos ei oltaisi tapeltu, olisi jollakin saattanut mennä yli ja nyt olisi pari pidempää saikkua päällä joukkueilla. Malli esimerkki siitä, kun tunne menee yli väärällä tavalla on 2000-luvun alun Jokerit-Ifk, jossa muistaakseni Soosi ajeli Ruudun Tuomon kylmäksi idioottimaisella taklauksellaan ja olihan siellä meiltä muitakin hölmöyksiä samassa matsissa, jos oikein muistan.

Yllä mainitut ylilyönnit voi parhaiten estää tälläisillä joukkorähinöillä, jossa kaverin kanssa lyödään rehdisti otsaan, eikä spedeillä mailan tai polvien venyttelyn kanssa.
 

Skutsari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki jotka ovat näkevinään et Melart alkaa murjoo jäässä makaavaa Hodgmania niin voi katsoa sitä ekan tappelun videota ajassa 7sekuntia siinä se Hodgman seisoo. Samantien ku kaveri joutuu maksamaan kädetylhäällä tehtyä ryntäystä niin kaveri (vitun vellipöksy) painuu kilpikonnaks.

Edellisenä päivänä paikanpäällä nähty kaverin uhoilu ja siinä taaksepäinluistelu jossa Simo ois selvittäny mistä kaverilla kiikastaa. Dumareitten väliintulon jälkeinen poraaminen päätuomareille oli alaarvoinen esitys. Perjantain esityksen jälkeen toi lauantain esitys antoi ja vahvisti kuvan et kyseinen peluri on pelkästää suurisuinen peluri (räkänokka), joka välttelee välttämättömyyksiä joita oma tekeminen aiheuttaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Malli esimerkki siitä, kun tunne menee yli väärällä tavalla on 2000-luvun alun Jokerit-Ifk, jossa muistaakseni Soosi ajeli Ruudun Tuomon kylmäksi idioottimaisella taklauksellaan ja olihan siellä meiltä muitakin hölmöyksiä samassa matsissa, jos oikein muistan.

OT: Se oli kuuma peli, mutta ei siinä kyllä tarkoituksella telottu ketään. Sihvosen taklaus Tuomoonkin oli lähinnä huonoa onnea kun Sihvonen koitti ajaa avojäällä Tuomon mutta Tuomo kerkesi hieman väistämään niin että jalat jäi vielä törmäyskurssille. Paska säkä ja huolimaton taklaaminen nopeassa tilanteessa aiheutti pitkän sairasloman. Ylireagointi taas pitkän pelikiellon.

Liigalta taas nöyristelevä kommentti, ketähän tuollakin yritetään kosia? Lätkää katsomosta seuraavia tuo mylläkkä tuskin säikäytti. Enkä usko että tulee näkymään mitään yleisökatoa HIFK:n ja Pelicansin peleissä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikki jotka ovat näkevinään et Melart alkaa murjoo jäässä makaavaa Hodgmania niin voi katsoa sitä ekan tappelun videota ajassa 7sekuntia siinä se Hodgman seisoo. Samantien ku kaveri joutuu maksamaan kädetylhäällä tehtyä ryntäystä niin kaveri (vitun vellipöksy) painuu kilpikonnaks.

On kai tuokin jokin tulkinta. Hodgman lentää taklauksen jälkeen jäihin ja häntä siinä jonkin verran myllytetään. Ilmeisesti Hodgman pääsee nousemaan jaloilleen jotenkin, jonka seurauksena Melart välittömästi repii hänet takaisin jäihin. Ei todellakaan seiso siinä valmiina aloittamaan tappelua, hyvästä asennosta puhumattakaan. Kilpparit, ei todellakaan.

Melart tässä se vellipöksy on, kun ei anna kaverin tapella rehdisti.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Episodi on ilmeisesti aiheuttanut harmaita hiuksia myös apulaiskaupunginjohtaja Paula Kokkoselle, joka lienee tällä menolla valmis kieltämään alkoholitarjonnan lisäksi lätkäpeleissä myös itse pelin.

Puhumattakaan Alpo Suhosesta, joka jo vaatii Suikkaselle ja Mutikaiselle elinikäistä toimitsijakieltoa tappeluihin käskyttämisestä....
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Voi tietenkin olla makuasia mitä kukin pitää pahana loukkaantumisena, mutta kyllä NHLssä ne todelliset goonit aika usein loukkaantuvat tappeluissa, useimmiten murtuu luita tai tulee vakavampi aivotärähdys :-(

"Tappeluissa ei kukaan loukkaannu" on mantra, joka ei faktuaalisesti pidä paikkaansa. Monet NHL:ssä tappelijan roolissa ovat kertoneet, että ennen otteluita voi oikeasti pelottaa. Ja onhan se selvä, että kun tuon kokoiset kaverit vetävät nyrkillä naamaan, niin luistimet jalassakin siinä saattaa paikkoja hajota. Toki tappelijoilla eniten rikki ovat usein kädet ja varsinkin rystyset.

Joku kyseli esimerkkejä, esim Nick Kypreos loukkaantui jokusen kerran.

Jalka murtuu...

http://www.youtube.com/watch?v=TtfkRIWAof0&feature=fvwrel

Ura loppuu, kun tulee tyrmätyksi ja pää osuu jäähän...

http://www.youtube.com/watch?v=DDmpKOLFS64

Tuomo Ruutu joutuu kuukaudeksi sivuun olkapäävamman takia, kun tappelee Tuckerin kanssa. Myöhemmin meni koko kausi pipariksi...

http://www.youtube.com/watch?v=1v2O_acvrvc

Fedorukilla murtuu joku luu silmän ympäriltä...

http://www.youtube.com/watch?v=akrQUyfmqaI

Fedorukin poskiluut menevät tuhannen päreiksi, kun Boogeyman iskee...

http://www.youtube.com/watch?v=-p0PfKSTR2g

Eli esimerkkejä riittää kyllä, kun vähän kaivelee. Toki itse ottelussa kaveri saattaa vaan poistua koppiin ja loukkaantumiset jäävät katsojalta havaitsematta.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Melart tässä se vellipöksy on, kun ei anna kaverin tapella rehdisti.

No nyt kyllä. Melarthan yrittää repiä Hodgmania takaisin pystyyn hänen ollessa kilppariasennossa tuomareiden suojissa. Oliko se perjantain matsissakin kun Rajamäki ehti jo tiputtaa hanskat, mutta ei paljon tätä teidän "kovanaamaa" kiinnostanut rehellinen tappelu. Sitten on kyllä hyvä huudella ja riehua kun tuomarit ovat turvallisesti välissä.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Melart tässä se vellipöksy on, kun ei anna kaverin tapella rehdisti.

Lasch sentään tajusi tuon. Silloin kun on kähinä päällä, niin antaa palaa täysillä. En kyllä ymmärrä pelaajia, jotka tuossa tilanteessa vetää kilppareita. Aika löysiä nuo teidän ulkkarit. Paljon puhetta, vähän villoja.

Alpot sun muut paskahousut voivat itkeä jälkikäteen maailman pahuutta.
 
Puhumattakaan Alpo Suhosesta, joka jo vaatii Suikkaselle ja Mutikaiselle elinikäistä toimitsijakieltoa tappeluihin käskyttämisestä....

Mikä olisikin melko huvittavaa kun eikös Alpo ollut käsittääkseni ensimmäinen tällä saralla Suomessa..

Mutta Suhosellehan ei ole tärkeää mitä mieltä ollaan kunhan ollaan eri mieltä kuin muut.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No nyt kyllä. Melarthan yrittää repiä Hodgmania takaisin pystyyn hänen ollessa kilppariasennossa tuomareiden suojissa. Oliko se perjantain matsissakin kun Rajamäki ehti jo tiputtaa hanskat, mutta ei paljon tätä teidän "kovanaamaa" kiinnostanut rehellinen tappelu. Sitten on kyllä hyvä huudella ja riehua kun tuomarit ovat turvallisesti välissä.

Eikö se nyt hyvänen aika mene jo IFK-fanienkin jakeluun, ettei Hodgmanilla ollut perjantaina mitään järkeä lähteä myllyttämään Rajamäkeä vastaan ensimmäisessä erässä pelin ollessa 0-0. Hodgman on joukkueen tärkein sentteri. Kukaan ei ole väittänyt, että Hodgman on kovanaama. Ihan oikein teki, kun ei lähtenyt Rajamäen kanssa hanskaamaan. Kolmannen erän tapahtumat ovat sitten asia erikseen.

Yrittää repiä pystyyn? No nyt kyllä. Kaikkea sitä voi tuosta pätkästä ilmeisesti tulkita.

En kyllä ymmärrä pelaajia, jotka tuossa tilanteessa vetää kilppareita. Aika löysiä nuo teidän ulkkarit. Paljon puhetta, vähän villoja.

Missäs Lasch on puhunut paljon? Perinteinen pienikokoinen (luistimet jalassa 173cm) taitopelaaja, jonka tehtävänä ei ole tapella. Eipä näkynyt Mikkeäkään mukana kahinoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös