19.1.2003 Lukko-Ässät Äijänsuo

  • 7 553
  • 92

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kerrankin Hockey Night-ottelu jossa äärettömän kovat panokset jo kauden tässä vaiheessa. Ehdoton neljän pisteen peli jossa erityisesti Ässät on jälleen pakkovoiton edessä. Ässät pääsee peliin hyvin harjoitellun viikon jälkeen kun taas Lukolla otteluruuhka painaa päälle, 3 peliä 3 peräkkäisenä päivänä. Ässillä viikonloppuna vain Tampereen vierailu josta ei ehkä taaskaan (Tapparan piristymisen takia) ole odotettavissa pistettäkään eli ainoa vaihtoehto on voittaa väsynyt Lukko. Good bai playoffit jollei tästä pelistä tule 2 pistettä Poriin.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Häh?

Mitäs lauantaiselle Ässät-Pelicans-pelille on tapahtunut? Onko se siirretty? Kuvittelin nimittäin ihan että molemmat joukkueet pelaavat kolme peliä peräkkäisinä päivinä.

Itse sunnuntain pelistä ei vielä tässä vaiheessa tämän enempää.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No niin. Olet oikeassa Roku. Mun virhe. No joka tapauksessa Ässillä pakkovoitto tai minulle saa ostaa rantapallon. Goys75 on tervetullut katsomaan peliä mun teeveestä niin saadaan tunnelmaa katsomoon.
 

goys75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lopeta se Zättäily, ÄÄ. Hoidetaan nyt ensin seuraavat kaksi peliä pois alta ja keskitytään sitten sunnuntain derbyn puimiseen hiukan viisaampina. Onko noi kaikki porilaiset tollasia.

p.s. Haaste otettu vastaan. Tuon Sulle sen rantapallon samalla. Voit sitte mennä telmimään Yyteriin sen kanssa. Olet teinien silmissä varmaan tosi kurko ku Sulla on ihan uus ja hieno rantis. Meri tosin saattaa olla vielä silloin jäässä.

Sori modet, tämäki haiskahti chatilta; ei tule toistumaan.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Perkele kun taytyy TV-matsin olla tallainen kolmas matsi kolmen paivan sisalla, kun tietaa etta kaikki pelaajat ovat ihan hemmetin vasyneita. Kummallekaan ei tule ainakaan etua siina mielessa, mutta pelottaa se pystypaini mita siella tullaan nakemaan.

Pitaisikin tehda herrasmiessopimus niinku naapureina etta naissa paikallispeleissa ei ronkita, roikuta eika esteta vastustajaa vaan pelattaisiin iloista jakista kovalla sykkeella. Sanotaan tuomareillekin, etta nyt voisi antaa miesten taklatakin.. Olisi se jumlaut hieno nahda oikeaa jaakiekkoa ainakin silloin talloin kauden aikana.

Jaa, tottakai lukko voittaa sunnuntaina paremman materiaalinsa voimin 4-1 ja Sisko hattutemputtelee suipot pirjon rastille..
 

jenttu87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Porin Ässät
Jopsis joo, tälläinen peli sitten sunnuntaina tulossa. Mitenhän tuota enää äänikään kestää, kun on kolme peliä kolmen päivän sisällä. Ei silti, ei sillä äänellä niin väliä, kunhan Lukko voittaa....

Tiukkaa on kyllä ollut aina Ässiä vastaan, ja niin kai käy nytkin. Jos tällä kertaa ei sentään mentäisi jatkoajalle, vaan Lukko vaikka voittaisi suoraan kolmessa erässä. Itse peliltä ei varmaan uskalla ihmeitä toivoa. Toivottavasti kaikki TV:n katselijat eivät saa ihan väärää kuvaa joukkueista, kun molemmillla on rankan otteluputken viimeinen ottelu. Väsynyttä on varmaankin, mutta toivottavasti vähän tasokkaampi ottelu, kuin viimeksi Raumalla.

Sitten oma veikkaukseni ottelusta. Lukko hoitaa homman, ja pisteet jäävät Raumalle. (Olenkohan vielä kertaakaan veikannut päinvastaista..?) Tällä kertaa Äijänsuon valotaululle ilmestyvät numerot 5-2. Jos tarvitsisi maalintekijöitä heitellä, niin jos vaikkapa Lukolta: Kaipainen, Siivonen, Cisar, Koivisto, Porkka.
Ässiltä: Iki-ihana Korppi ja Seva

Kiitti hei, pakastesei! =)
 
Aika aikasin on tää ketju avattu... No, en oikeen osaa vielä sanoa miten voisi suhtautua peliin. Ilves ja HIFK- pelien jälkeen voi olla parempi analysoida Lukon ja Ässien tilanteita.

Tässä vaiheessa voi jo kuitenkin todeta, että todella tiukkaa vääntöä tulossa. Toivottavasti Raumlaine(-ja Porilaine) kiekkoväki saapuu paikalle, vaikka se peli niin ihanasti siellä telkassa näkyisikin... Tännehän on myyty lippuja tosi halvalla. Itse tulen 100% varmasti paikalle...

Veikataan nyt vielä, sen enempää perustelematta, että Lukko voittaa 4-1. Kron on huippuvireessä....
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Täällä on alettu heittämään veikkauksia lopputuloksesta niin sanotaan nyt sitten 1-3 Ässille (0-2,0-0,1-1). Seva-Pöllänen-Tuominen pelin ratkaisuketjuna ja Langkow huippuvireisenä maalissa. Pääasia ettei tule mitään tasuria jolloin Ässät ei saa Lukon piste-etumatkaa kurottua kuin korkeintaan pisteellä voittaessaan jatkoajalla. Vain kunnon voitto varsinaisella peliajalla kelpaa tässä tiukassa play-off taistossa. Länsirannikon joukkueet ei tunnetusti alennu eilisen Tappara-Ilves pelin sopumeininkiin?
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Elämän ja kuoleman kamppailu ja sitä se on kummallekkin. Ässillä ennen tuota sunnuntaita perjantaina vastassa tappara ja lauantaina pelicans ja lukolla hifk (pe) ja ilves (la). Voipi olla että toinen tuosta sunnuntaisista joukkueista on jo menettänyt pahasti asemiaan joten hälläväliä peli tulossako? Toivottavasti ei. Tampere ei ole kaukana joten KAIKKI porilaiset sinne. 6 pistettä tarjolla miksi emme ottaisi sitä. Sunnuntainen matsi on näyteikkuna. Loukkaantumiset takana vai onko ? Tulosveikkaus 3-6 playoff here we come. Ässiä "auttaa" saarelan tilanne. Vamma on tiedossa laadultaan mutta jaksaako mies kaikki pelejä. Tai jaksaa mutta kestääkö kyynärpää onkos arvioita ?
 

Jokke

Jäsen
Tässä MTV3:n listaa Ässien loukkaantumisista, aika oudolta näyttää, tuolla lukee jostain Fadun pelikiellostakin. Kellään tietoa näistä? Tiedän, että väärään ketjuun pikkasen tulee...

Jari Korpisalo, aivotärähdys
Richard Rochefort, selkä
Janne Seva, keuhkoputkentulehdus
Jarkko Glad, olkapää
Vjatseslav Fandul, pelikiellossa 17.1.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viestin lähetti Jokke
Tässä MTV3:n listaa Ässien loukkaantumisista, aika oudolta näyttää, tuolla lukee jostain Fadun pelikiellostakin. Kellään tietoa näistä?
Vjatseslav Fandul, pelikiellossa 17.1.
Eikö hän kärsi pelikieltoa 10-tilin täyttymisen vuoksi, jonka hän sai HPK-ottelussa.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
jaahas

Tällä kertaa ollaan taas vaihteeksi Raumalla näissä paikallisderbyissä, toivottavasti silti porukkaa lappaa katsomoon, ettei tartte ihan tyhjiä rivejä kattella:)

Saarelan käsi ei sitten ilmeisesti kestänyt suurta peliaikaa ja kyynärpään suuri rasitus on repinyt vanhan vamman taas osaksi arkipäivää. Omasta mielestäni tämä olisi kuitenkin pitänyt olla sen verran valmennusjohdon tiedossa, etteivät ihan joka toista vaihtoa olisi peluuttanut, mutta myöhäistä enää asiasta itkeä.

Saarelaa tullaan siis jatkossa näkemään harvemmin kentällä, mutta uskon kuitenkin, että ylivoimalla Laitilan poikaa kyllä nähdään. Pari vaihtoa pelin alussa ja sitten vähän harvemmin. Ehkä kannattaisi pistää kaveri 3. tai 4. ketjuun jotta minuutit eivöt kasva aivan järjettömään kokoiseksi tuolle kunnolle. Itse asiassa olisi ihan hyvä homma, jos Saarela huilaisi lauantaina (eikös nyt ole tripla viikonloppu?) ja sitten sunnuntaina lyötäisiin äijä taas kehään.


Muuten Lukon tilanne on kyllä ihan komeasti hallussa ja pisteitä tulisi saada sellaiset kolmesta neljään, jotta ei aivan pudota kyydistä, viivaa ajatellen.

tämmöstä....
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Jokke
Tässä MTV3:n listaa Ässien loukkaantumisista, aika oudolta näyttää, tuolla lukee jostain Fadun pelikiellostakin. Kellään tietoa näistä? Tiedän, että väärään ketjuun pikkasen tulee...

Jari Korpisalo, aivotärähdys
Richard Rochefort, selkä
Janne Seva, keuhkoputkentulehdus
Jarkko Glad, olkapää
Vjatseslav Fandul, pelikiellossa 17.1.

No ei nyt niin vaaraan paikkaan oikeastaan.. Minkalaisia ketjuja teilla on siella sitten kasata sunnuntaiksi? Fanduls nyt pelaa silloin jo, mut aika kato on kaynyt teillakin..

ykkonen pysyy kasassa, mut 2 pahasti rikki, 3 ja 4 myos muuttuu..

No lukolle kaksi pistetta kiitoooos!!!
 

Hayha

Jäsen
Jaahast. Kyllä tämä nyt pitää taas ylös nostaa, kun matsi on jo huomenna!

Paljonko on yleisöä?
Millainen tunnelma?
Mitä tekee Kron tai Pahi?
Entä korppi?

No, tonhan voi tietenkin katsoa Anun ja Putten seurassa kolmoselta!
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Saas nähdä, etenkin Lukolle on nyt kyse todella tärkeistä pisteistä..kestääkö väsyneet pelaajat paineen alla, vai purkaantuuko kaikki hirveään jäähyilyyn ja painimiseen?

Korpisalo siis on nyt Raumalle tulossa?

Pahilta ei paljoa uskalla odottaa mutta Kronin haluaisin nähdä jo maalaamassa! huippupeliä tähän asti ja ehdoton apu joukkueelle..

LÄTKÄ ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ!! pistäkää vaikka nauhalle jos Anun ja Putten jutut todella kiinnostaa kun liputkin saa Keulalta halvalla.. uskoisin hallissa olevan yli 3500 katsojaa??
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Jees, TV päälle, äänet pois ja Radio Pori auki, ei tarvii kuunnella lipevää saukkosta. Veikkaus peliin:

0-1 Tähtinen av.
1-1 Kron (Cisar) yv
2-1 Viinanen (Vehanen)
2-2 Harjula (Pöllänen, Wesslin) yv.
3-2 Hancock tv.
3-3 Tuominen (Fandul) sr.
3-4 Tuominen (Fandul, Pöllänen) ja.

Torjunnat: Vehanen 9+5+10, Langkow 10+12+7
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jason Ulmer on kahdessa peräkkäisessä pelissä ollut kaukalon kingi. Toivottavasti tahti jatkuu samana Ulmerilla ja koko ulkomaalaisketjulla. Vehasen Petri pelasi Ilvestä vastaan maalissa, mutta onko nyt telkkaripelissä Mikael Vuorion vuoro? Voi olla, että Ikan luottamus Miksuun meni viime lauantaina SaiPa-pelissä, jossa hänet otettiin pois kesken pelin.

Tuo Hancockin tilanne askarruttaa. Ilvestä vastaan tuli kymppi, mutta en ole selvillä siitä että joko se oli miehen kolmas? Hancockia tarvittaisiin kyllä Saarelan ja Torkin keskellä kipeästi. Samoin Schneideria puolustuksessa, mutta toki on mukava nähdä Piekkolakin kotikaukalossa, ties vaikka Ville pääsisi pelaamaankin muutaman vaihdon.

Kaksi peliä kolmesta on nyt kunnialla selvitetty. Voitto on ainoa, mikä tästäkin pelistä Lukolle kelpaa. Sillä ei ole väliä, tuleeko se varsinaisella peliajalla vai jatkoajalla, kunhan voitto tulee. Lukon ei kumminkaan kannata takki auki tähänkään peliin lähteä, Ilveskin pisti Lukon paljon ahtaammalle kuin numerot antavat olettaa.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
 

Aina Pata

Jäsen
Avauskiekko

Olen antanut itselleni kertoa, että rouva Helimo pudottaisi avauskiekon? Mutta oliko se jo perjantaina vai onko se sunnuntaina? Vai tuleeko ne synttärit myöhemmin?

Asiaan, pudotti sen kiekon kuka vaan niin tästä täytyisi saada pisteet (ai jaa olipa yllättävää). Eipä tästä oikein osaa sen enempää sanoa kuin, että jännittää niin pali niin pali.

Pystyykö Ässien ulkomaanavut kaatamaan Lukon vastaavat ? Kron-Sorokins, Ulmer-Langkow jne... entäs ne Lukon nämäp poikki o vast projektin miehet. Vai mikä ...vetti sen nimi oli. Enpä olisi yllättynyt jos Ässiä vastaan onnistuisi. Koivistokin jo heräili Tampereella ainakin 1yv maali.

Tulos

kotijoukkue 0-5
Ässät 0-3

ei ole omiin mennyt viittä enempää kuin kerran, että siittä positiivisuus.

Kauhulla odottaen huomista
 

#91#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Onhan niitä
Viestin lähetti Roku

Tuo Hancockin tilanne askarruttaa. Ilvestä vastaan tuli kymppi, mutta en ole selvillä siitä että joko se oli miehen kolmas?
Sm-liigan tilastojen mukaan kymppi oli Hancockin emsimmäinen (jos ei sivuja päivitetty vielä niin toinen).
Sen puolesta Quinn pelaisi siis huomenna.

Jos itse pelistä pitää jotain sanoa niin toivottavasti 4500 hengen yleisö saa edes pikkasen älämölöä päälle, jotta pisteet jäävät himaan.
Itse veikkaan tulokseksi 6-3.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Kariyafani
Jees, TV päälle, äänet pois ja Radio Pori auki

Hitto, täällä loimaalla ei oikein kuulu radio-pori, enkä sitä ole löytänyt netistäkään, joten ehkä on tyytyminen Saukkoseen...

Parempi vaihtoehto olisi tietenkin kuunnella vaikka Yö:n jotain lättyä, niin voisi päästä fiilikseen... vaikka kait siihen pääsee muutenkin.


edit: ettei nyt mee ihan Off-topiciksi niin

Ässät voittaa 4-2

Saarela ja Kron tekee Lukon maalit.

Ässien maalit tekee: Korpisalo, Tähtinen, Fandul ja Pöllänen(TM, AV)

ja siellä toivottavasti pelaa Jokela, joka pelaakin hyvin...
 
Viestin lähetti Lakaisija
No, en oikeen osaa vielä sanoa miten voisi suhtautua peliin. Ilves ja HIFK- pelien jälkeen voi olla parempi analysoida Lukon ja Ässien tilanteita.

Ja nyt se aika on koittanut! Lukolla 2 peliä, 2 voittoa. Ässillä 1 voitto, 1 häviö. Lukko on kotonaan hienoinen ennakkosuosikki, mutta Ässät saattaa jopa voittaa Saarelan ja Schneiderin vammojen takia(Saarela on mukana, mutta tehottomuus vaivaa)

Toivotaan nyt, että Äijänsuolla ei surffaile 2 väsynyttä joukkuetta, jotka nysväävät samanlaisen 1-1 tasurin, kuin joulun jälkeen...

Jokela saisi olla Ässien maalissa ja Vuorio Lukon, tosi Langkow pelasi nollan ja Miksu on armeijan takia väsynyt, joten maaleissa nähtäneen tutut Vehanen ja Langkow.

Kyllä Lukko tän pelin voittaa. Mennään sitte jo HIFK:n ohi, Saukkonen keksii jotain haukuttavaa hallista, mutta itse olen sitä mieltä, että "lätkä on parasta paikan päällä", joten en jää Anun löpinöitä kuuntelemaan!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hancockin kymppi

Hancock taklasi JYP-pelissä Jouni Kulosen maata kiertävälle radalle ja lensi suihkuun. Eli tuo pelirangaistus tietääkseni lasketaan tässä "kymppitilastossa" yhdeksi sellaiseksi, joten tuo Ipa-pelin kymppi oli miehen toinen. Eli pelaa siis Ässiä vastaan.

Ja lisäyksenä sen verran, että en ollenkaan huomioinut tuota että Miksu Vuorio on armeijassa tällä hetkellä. Sen takia hän ei Tampereellakaan pelannut, eikä varmaan pelaa Ässiäkään vastaan.

Tässä iässä sitä enää tajua että nuoret miehet joutuu inttiinkin jossain vaiheessa...
 

Jokke

Jäsen
Ässät sai taas vaihteeksi maalihanat auki ja jatkaa siitä tänään Raumalla puolityhjän hallin iloksi, yleisöä 2976 tv-pelin kunniaksi.

Ässien tehokkaimmat, Korppi 2+1, Pöllänen 2+0 ja Rochefort 2+0.

Eli lopputulos Ässille 6-4, maalissa Jokela.
 
Viestin lähetti Jokke
...Raumalla puolityhjän hallin iloksi, yleisöä 2976 tv-pelin kunniaksi...

Luulenpa oikeasti, että on enemmän. Keula on myynyt 3 eurolla seisoma-ja 7 eurolla istuma lippuja. Onkohan Porista KETÄÄN tulossa?

Eli Hancock pelaa huomenna, hyvä. Mitenkäs on tämän Scneiderin laita? Miehellä on kuulema joku vamma, mutta siitä ei ole uutisoitu missään mitään. Onko pitkään pois? Entä millon Teemu Kesä ja Petri Lätti palaavat?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Lakaisija
Luulenpa oikeasti, että on enemmän. Keula on myynyt 3 eurolla seisoma-ja 7 eurolla istuma lippuja.

Olisihan se hienoa, että Keula olisi saanut myydyksi noita halpoja lippuja. Nyt kun sitä halpaa istumapaikkaa ei tarvitse ostaa edes jostain tietystä katsomosta, vaan ihan pääkatsomokin käy, niin luulisi että yleisöä tulee, vaikka sen tiedän ihan varmasti, että muutama kausikorttilainen jää pois televisioinnin takia, ja Poristakaan tuskin kovin suurta joukkoa tulee samasta syystä.

Mua ottaa päähän se, että Hockey Night tulee juuri tätä peliä kuvaamaan Raumalle. Miksei persana jotain muuta vähemmän paikallisia kiinnostavaa peliä? Siellä lienevät Saukkonen ja Päiviö Pyysalo (on siinä miehellä nimi) lyöneet vähemmän viisaat kaalinsa yhteen ja päätelleet viime syksynä että tässä ovat vastakkain sarjan 12. ja 13. joten tiukka taistelu jumbosijasta on esitettävä katsojille.

Olisi myös mukavaa, jos Inga Helimo olisi avauskiekon tiputtamassa. Siinä on Lukkofani isolla alkukirjaimella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös