Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

10 kierrosta = runkosarjan lopullinen järjestys?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Salama15, 07.10.2006 klo 21.27.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kyllä itse myös lisäisin listalle Ruohomaan ja Santeri Lukan.

  Ruohomaa tykitteli KalPassa hyvät kaudet ja nyt on Kärpissä ehjänä ja ei sekavan valmennuksen alaisena taas hyvässä liidossa. Santeri Lukka taas laittoi joukkueen sisäisiä "pakki-tulokas" ennätyksiä uusiksi. Pakeista nyt on vaikea sanoa niiin huippupelaajaa mutta kyllähän Lukka menisi useammassakin Liiga joukkueessa pakistossa.

  Sen sijaan Tero Konttinen oli surkea ja ei tuo Teemu Suhosellakaan ihan ruusuilla tanssimista ole ollut. Pakeilla ehkä hieman vaikeampaa tuo murtautuminen on nuin muutenkin
   
 2. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Joo 3-0 se meni ja Tammisen Sport ei tehnyt maaliakaan tuossa finaalisarjassa. Vaikka mukana oli NHL-tasoista puollustaja Allenia ja tulevaisuuden NHL supertähti Osalaa. Ainakin Tammisen mukaan. (En nyt vähättele OSalan uraa yhtään. Muistan vain tuolloisen oliko 15 v. Osalan hehkutuksen)

  Kuitenkin mielestäni KalPan muuta joukkuetta aliarvioidaan vain noiden NHL-miesten takia. Tuolla kuitenkin oli mestis-mittarilla katsottuna kovia kavereita vierellä esim. Mustonen, Suhonen, Kaartinen, Kenig. Oman muistikuvani mukaan esim. Timonen tai Kapanen eivät mitään niin ylivoimaisia edes olleet, mutta Hall oli kyllä ylivoimainen pelaaja tuohon sarjaan. Maalineteen kun äijä veti parkkiin niin yksikään mestispakki ei sitä miestä siirtänyt.
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Itse muistelisin Timosesta sen, että oli kuitenkin noin yleiseltä pelitasoltaan ihan ylivertainen pelaaja Mestikseen. Pisteitä mätti reilusti yli piste per peli tahdilla, omissa ei tainnut paljoa kolista ja jos miettii sitä että kyseessä oli jo tuossa vaiheessa n. 400 NHL-pelin mies, joka oli noussut kiekolliseksi huippupakiksi tuossa sarjassa, niin pystyi pelaamaan sillä sarjatasolla niin vaivatonta peliä että oli jo rutiinitasollaan aika ylivoimainen. Ei siis välttämättä suoraan mikään säkenöivä vrt. Erik Karlsson Jokereissa viime työsulun aikaan, vaan sellainen fiksu yleispelaaja joka ei virheitä tee.
   
 4. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Ruohomaa kuuluu listalle ehdottomasti. Viime kausi oli vaikea mutta nyt on uusi kausi ja uudet kujeet. Ruohomaa näyttää löytäneen tasonsa taas Kärpissä.

  Tuossa oli myös Miska Humaloja nostettu onnistujiin ylempänä. Menköön vaikka lukeutuukin itsellä inhokki pelureihin liigassa. Mutta makuasioitahan nämä tietty on.

  Ja ettei ihan OT taas niin kyllä tuo tämän hetkinen sarjataulukko aika hyvin osviittaa antaa miltä 60 matsin jälkeen taulukko näyttää. Pelicans taistelee kotiedusta. Tappara on itsellä ainakin kysymysmerkki vielä mutta eiköhän kuuden joukkoon kiilaa. TPS, JYP, Kärpät ja Pelsut on mielestäni varmoja suoran poffipaikan viejiä.
   
 5. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Ja jos Humaloja ei lukeutuisi inhokkipelureihisi, niin häntä ei välttämättä pystyisi laskemaan tuohon porukkaan. ;-) Vähemmän yllättäen kuuluu monen kärppäkannattajan suosikkipelaajiin.
   
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Teemu Turusella saattaa olla HPK:lle jotain annettavaa.
   
 7. Sphinx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Itsekin katselin sarjataulukkoa juuri sillä silmällä, että tämänhetkiset top6-joukkueet tulevat hyvin todennäköisesti olemaan sekalaisessa järjestyksessä top6-joukkueet myös runkosarjan päättyessä. Sijoille 7-10 uskoisin päätyvän Ässien, HPK:n ja HIFK:n sekä yhden joukkueista KooKoo, SaiPa, Sport, Ilves ja KalPa. Ei toki ole kirkossa kuulutettua etteikö vaikka HPK voisi tuosta pullahtaa vielä uloskin. Jukurit jää häntäpäähän.
   
 8. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Niinkuin kirjoitin aiemmin että listaa voi jatkaa. Turunen kuuluu siihen myös.
   
 9. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Jos nyt veikata pitää niin Jukurit taitaa pitää tuon jumbosijan kauden loppuun asti. KalPalla ei myöskään ole asiaa edes sääleihin. SaiPa, Sport ja Ilves jää myös rannalle. KooKoo on kiikun kaakun HPK:n kanssa.
   
 10. RedWing91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Red Wings
  Lainaus:
  Tuohon kastiin täytyy nostaa myös Juhani Tamminen. Kaikin puolin oikein pätevä pelimies ja itselleni todella positiivinen yllätys. Huippuluokan pelikäsitys ja taitavat kädet mahdollistavat luovien ratkaisujen tekemisen pienessäkin tilassa. Osaa ja haluaa nimenomaan pelata peliä, eikä vain suorittaa fläppitaululle piirrettyjä kuvioita, minkä vuoksi kiekolliset ratkaisut ovat lähes poikkeuksellisesti peliä edistäviä. Käyttää runkoaan (190/88) hyvin kiekon suojaamiseen, haastaa vastustajan puolustajia mielellään ja menestyksekkäästi, minkä lisäksi jalkakin liikkuu mallikkaasti. Olisin valmis tarjoamaan pitkää jatkopahvia vielä kun sen voi saada sopuhintaan.

  edit. lisäyksiä
   
 11. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Pääsääntöisesti 24 kierrosta on tätä kautta takana. Se on paljon enemmän kuin otsikon 10 kierrosta, ja siksi ennustaminenkin on helpompaa. 108 pistettä on toki vielä jaossa melkein joka joukkueelle, joten isojakin muutoksia voi tapahtua.

  Mitä nyt on pelejä nähnyt ja raportteja lukenut, niin muutaman arvion runkosarjasijoituksista voisi tässä kohtaa heittää.

  - Kärpät ja Tappara ovat neljän parhaan joukossa. Peli kulkee molemmilla alkuhäiriöiden jälkeen ja nimilistat kestävät vertailun. Yksittäiset tappiot siellä tai täällä eivät junia heilauta paljon mitään.

  - Toisessa päässä Jukurit, Ilves ja Sport ovat ulkona sääleistäkin. Keskinäisten otteluiden pistemäärillä ei kauas mennä ja muuten tuntuu kaikilla olevan kovin vaikeaa saavuttaa edes kahta voittoa peräkkäin. Nyt kun pitäisi rakennella jo voittoputki, että 10:n sakki olisi saavutettavissa.
   
 12. Ministeri Jäsen

  Kärpät ja Tappara ratkaisevat runkosarjan voiton. Sijoilla 3-5 TPS, Lukko ja JYP
  HIFK ottaa viimeisen suoran play off- paikan.
  Saipa, Ässät, Pelicans, KooKoo, Kalpa ja HPK taistelevat säälipaikoista. Ulos tulevat jäämään Ässät ja KooKoo
   
 13. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Oma valistunut näkemys tämän hetken voimasuhteista:

  1-4
  Kärpät, Tappara, TPS, JYP

  5-8
  HIFK, Lukko, KalPa, Ässät

  9-12
  Pelicans, SaiPa, HPK, KooKoo

  13-15
  Sport, Ilves, Jukurit

  Kärpät lienee vähintään kahden joukossa, jos ei mitään katastrofia tapahdu, Tappara vahvin haastaja runkosarjan voitosta ja TPS ja JYP ottavat kotiedun puolivälieriin.

  HIFK tekee vahvaa nousua repaleisesta puolustuksesta huolimatta ja jos Carlsson + Malinen vielä alkaisivat tekemään tulosta, niin pelottavan vahva haastaja IFK tulee olemaan kenelle tahansa, kunhan pakit ovat keväällä kunnossa. Lukon kausi riippuu paljon siitä saadaanko oikea ykkössentteri joukkueeseen nopeasti ja vältytäänkö kärikiukkojen loukkaanutmisilta ja kohtalaisen vähällä on tähän asti päästy, mitä nyt Tukonen oli pari ensimmäistä kuukautta sivussa ja nyt Ilomäki on poissa peleistä ainakin vuoden 2017 lopulle. KalPa on pelannut jo viimeiset kolme viikkoa tuloksellisesti hyvin ja Ässät on vahvistanut hyökkäystään, joten tullee tappelemaan vielä paikasta kuuden joukkoon. Loput sääli/villikortti/lomarengas paikat menevät Pelicansille, SaiPalle, HPK:lle tai KooKoolle. Sportin, Ilveksen ja Jukurien osalta näyttää ainakin nyt vaikealta, vaikka Sport onnistuikin Tiistaina Pelicansin kaatamaan.

  Sijat 1-4 tuntuu suhteellisen varmalta, mutta sen jälkeen ei oikein osaa sanoa mitään varmaksi, muuta kuin sen että Jukurit ei enää itseään kymmenen sakkiin pelaa.
   
 14. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Kom
  Lainaus:
  Komppaan tätä kyllä lähes täysin. Muuttaisin ainoastaan, että tarjoaisin Pelsua (jos saavat loukkaantumiset kuriin/löytyy vielä se vire mikä alussa) tai HPK:ta (jos saavat ns. shit together..) tuonne KalPan tilalle... Toki TÄMÄN hetken, oikein osuva lista.
   
 15. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Oma ammattimainen näkemys lopullisista sijoituksista tähän asti pelattujen otteluiden perusteella:

  1-6
  Kärpät, Tappara, JYP, HIFK, TPS, Lukko

  7-10
  Pelicans, Kookoo, Ässät, SaiPa

  11-15
  HPK, KalPa, Sport, Jukurit, Ilves

  KalPa voi toki nousta sääleihin, jos pystyy tekemään enemmän maaleja ja Ilves, jos löytää hirmuvireen. SaiPakin voi olla korkeammalla, jos pitää tasaisen vireensä läpi kauden ilman isompia loukkaantumisia ja vastaavasti tulla alas juurikin loukkaantumisten takia. Muuten kuuden kärki on selvä ja sääleihin pääsevät joukkueet. Tosin KalPa viimeaikaisten otteiden perusteella voisi helpostikin sääleihin päästä.
   
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Niin. KalPan 10 viimeisintä peliä ovat tuottaneet 6 suoraa voittoa, yhden VL voiton ja yhden VL tappion sekä kaksi suoraa tappiota.

  Maaleja nuissa on syntynyt 3, 1, 1, 3, 3, 2, 1, 1, 3 ja 2. Maaleja siis keskiarvooltaan 2.1/ottelu. Sanomattakin selvää, että jos nuin vähän maaleja tekee niin vähän saa myös mennä omiin. Ja vähänhän sinne on mennytkin. 2, 5, 2, 2, 2, 3, 1, 0, 2 ja 1 joka tekee siis 1.9 maalia omiin. Erotus vain siis lyhyellä matikalla 0.2 maalia plussalle. Onkin erikoista, että KalPa on nuista peleistä 7 voittanut. Toki tuo yksi IFK tappio muuttaa aikalailla tulosta. Siitä pelistä kun tulee 1/4 koko maaleista 10 pelin otannalla.

  KalPan suurimman nousun syy on mielestäni se, että saatiin pakistosta pois Kinnunen sekä nyt viime peleissä Mäkinen. Ryan Wilsonin tulo on järkevöittänyt puolustuspelaamista. Hyökkäyksessä on myös saatu jopa maaleja aikaan välillä, vaikka tolkuton määrä niitä vieläkin hukataan. 4 viimeisintä peliä, joissa Wilson on ollut mukana on omiin mennyt keskimäärin 1 maalia / peli. Myöskin alivoima on toiminut n. 90% varmuudella.

  Jos KalPa tuohon saisi vielä Sebokin tilalle sentterin, sanoisin että voi jopa kuuden sakkiin menosta taistella. Kautta on kuitenkin vielä 3/4 jälellä. Sikälimikäli KalPa tänään voittaisi Pelicansin ja Ässät sekä KooKoo häviävät omansa olisi KalPa jo sijalla 8. näiden kaikkien kolmen edellä. Mutta jos ja jos. Nousussa ollaan vaikka tappio tulisikin!
   
 17. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Yli 10 kierrosta on pelattu, mutta JYPin puoliväli on käsillä. En perustele sen kummempia, mutta näkemäni ja palloni mukaan kutosen toppi näyttää tältä runkkarin päätyttyä:

  1. Tappara
  2. Kärpät
  3. JYP
  4. HIFK
  5. TPS
  6. Pelicans

  Tappara on terästä.
  Kärpät ärsyttävän kova ja jälleen yhden kentän takia.
  JYP koska panostaa vain ja ainoastaan oikeaan aikaan eli kevääseen.
  HIFK materiaalia riittää ja viimeaikojen kunto osoittaa että nousu ylöspäin + mahdolliset hankinnat(?) rikkaat paskiaiset
  TPS on sitä sun tätä tähteä, vähän niinku JYP. Pelaajat ehtoo puolella, mutta kokemusta löytyy ja jos ei muuten ni väkisin, rutiinilla.
  Pelicans, koska Kangasniemi, koska ehkä vihatuin joukkue, koska pelaa tunteella. Koska Lahti.
   
 18. vilho Jäsen

  Lainaus:
  Sport, KooKoo ja HPK tippuivat pleijareiden ulkopuolelle, tilalle nousi SaiPa, KalPa ja HIFK. Erityisesti IFK paransi kauden alusta reippaasti ja pistekeskiarvo on 59 ottelun jälkeen mukava 1,75.
   
 19. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Tilanne tänään:

  Koodi:
  Kärpät  2,03
  TPS    1,87
  Tappara  1,81
  JYP    1,78
  HIFK   1,75
  KalPa   1,68
  SaiPa   1,56
  Ässät   1,44
  Lukko   1,44
  Pelicans 1,41
  HPK    1,32
  Ilves   1,32
  Jukurit  1,10
  KooKoo  1,05
  Sport   0,93
  
   
 20. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Ei sitä ihan meinaa tajuta miten huonon alun KalPa saikaan. Viimeisiä 10 pelin jälkeen.
   
 21. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Miten tää meni? Eikö HIFK ja Ilves olleet KalPan takana ekan kympin jälkeen? Oli miten oli melkoiset nousut ovat sekä KalPa että HIFK ensimmäisen kympin jälkeen ottaneet.
   
 22. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Ilveksellä 8 pistettä ja IFK:lla 9 pistettä 10 ottelun jälkeen, KalPalla 10 pistettä.