Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

10 kierrosta = runkosarjan lopullinen järjestys?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Salama15, 07.10.2006 klo 21.27.

 1. haunted shores Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Varjotuuli
  Lainaus:
  Niinhän Blues teki. Mutta mitään sääntöä vahvistavaa poikkeusta Blues ei tehnyt ketjun aiheen suhteen. Ja siis itse ajattelin tällaisen poikkeus vahvistaa säännön viittauksen koskevan nimenomaan aihetta josta puhutaan.

  Jos esim. IFK voittaa runkosarjan, tai Pelsut karsii, niin sitten ollaan asian ytimessä.
   
 2. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Mikä / kuka on Petu? Jos laittaisi oikeilla nimillä niin kaikki muutkin ymmärtäisi.
   
 3. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Petri Matikainen. Jos ei tiedä kuka Petu on, kun kirjoittaja on IFK-fani, on varmaan asunut kiven alla pari viime kautta. Kyllähän tuo nimitys on yleisesti käytössä esim. maajoukkueuutisissa.
   
 4. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Lainaus:
  Kiitos huomautuksesta. Olet tainnut lukea aiempia postauksiani.

  Äkkiä vain tuli mieleen, että kun on sentään kysymys koko kansan maajoukkueenkin valmentajasta, vaikkakin apusellaisesta sekä HIFKin päävalmentajasta, niin olisi lempinimikin jo tullut tutuksi.

  Mutta edellinen kilpailija vastasi siis oikein. Kymmenen pistettä ja papukaijan merkki.
   
 5. Pianisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Näin tässä tulee varmaan käymään. Ässillä tärisee kypärä aina kun kohdataan Lukko. Ässät on kuitenkin voittanut valtaosan peleistään kun taas Lukko on hävinnyt vähän enemmän. Mieluummin näin päin. Tällä vauhdilla Lukko putoaa kympin sakista ja Ässät jatkaa kohti kotietua.

  Kunhan Lukko ei vaan jatkaisi sääleistä Ässiä vastaan.
   
 6. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  Jos harrastaisin vedonlyöntiä, niin nyt olisin valmis lyömään aika suurella panoksella vetoa siitä, että Liigan kolmen eri kerroksen joukkueet ovat nyt selvillä ja siinä muodossa, kuin miltä runkosarja nyt näyttää.

  Eli

  Sijoille 1-6 sijoittuvat kauden loputtua KalPa, Ässät, Pelikaanit, Jokerit, Blues ja HIFK. Järjestys ei välttämättä ole tämä

  Sijoilta 7-10 löytyvät kauden päätyttyä Kärpät, TPS, JYP ja Lukko

  Ja hännänhuippuna koko Häme lisättynä SaiPalla.
   
 7. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Itse olen täysin varma, että JYP löytyy runkosarjan jälkeen kuuden joukosta. Ei mielestäni mestariainesta, mutta pitkässä juoksussa nyt pelin parannuttua liigan kärkikastia. Bluesin ja Pelicansin loppusijoitukset saattavat myös jonkin verran pudota, enkä ihmettelisi vaikka Pelicans loppujen lopuksi löytyisikin siitä kuudennen sijan paikkeilta, ehkä jopa sääleistä. Tavoite on kuitenkin kympin sakkiin edelleen.

  SaiPa ei myöskään tule jäämään viimeiseksi.
   
 8. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:

  Muuten samoilla linjoilla, mutta veikkaisin joko Kärppien tai Jypin lopulta sijoittuvan kuuden sakkiin ja Bluesin valitettavasti putoavan tuohon säälisakkiin.

  Viimeinen virke ei varmasti tule toteutumaan. Lahtikin on Hämettä. Joidenkin mielestä oikeampaa Hämettä kuin Tampere.
   
 9. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Heh, meinasin tarttua aivan samaan asiaan :D mutta kun näin se vain on, nykyisellä Pirkanmaalla ei mitään tekemistä Hämeen kanssa.. kulttuurisesta aspektista jos aletaan saivarrella, niin vain HPK edustaa "oikeaa" Hämettä, Pelicans edustaa sitten toki vielä "ihan riittävän oikeaa" Hämettä.

  Ketjun aiheeseen: Ässillä on nyt vaikea vaihe menossa, mutta koska muutkin kärkipään joukkueet ovat kompuroineet niin se ei varsinaisesti sarjataulukossa paljoakaan näy. En toki usko että Ässät kuuden sakista putoaa, mutta neljän sakista voi hyvinkin olla pihalla maaliskuussa
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Silkkiuikku ei sanonut SaiPan olevan viimeinen, vaan sijoilla 11-14. Mutta siitä olen samaa mieltä että JYP tulee nousemaan suoralle pudotuspelipaikalle.
   
 11. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Petteri Linnavalli ennustaa tänään runkosarjan lopputilanteen tähän muotoon:

  1. KalPa
  2. Jokerit
  3. Pelicans
  4. HIFK
  5. Ässät
  6. JYP
  ------------------
  7. TPS
  8. Kärpät
  9. Blues
  10.Lukko
  ------------------
  11.Ilves
  12.HPK
  13.SaiPa
  14.Tappara

  Lähde: Ilta-Sanomat (paperiversio)
   
 12. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Siitä taas ottelupari sääleihin? Menis kyllä tuonne pitäisikö itkeä vai nauraa -ketjuun.
   
 13. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nyt voisi olla hyvä hetki nostaa tämäkin ylös.

  Koodi:
  1. JYP    10 / 25
  2. Blues   9 / 21
  3. KalPa   10 / 19
  4. HIFK   11 / 18
  5. SaiPa   10 / 16
  6. Ässät   10 / 16
  7. Jokerit  10 / 16
  8. HPK    10 / 16
  9. Tappara  10 / 13
  10.Kärpät   9 / 12
  11.Ilves   10 / 11
  12.Pelicans 10 / 10
  13.Lukko   10 / 8
  14.TPS    9 / 6
  Ei tuosta kovin paljon voi vielä sanoa mitään suuntaan eikä toiseen. Sen verran tasaista on etenkin taulukon keskivaiheilla.

  Jos nyt kuitenkin tuosta jotain koittaa ennustaa, niin veikkaisin, että Jyp tulee tuolla kärjessä porskuttamaan kyllä, ja sen pahimmat uhkaajat ovat KalPa ja Jokerit. Lisäksi Tappara tulee hinaamaan itsensä suoraan puolivälieriin ja Lukko sääleihin.

  Alaspäin taulukossa tulevat tippumaan Blues, SaiPa, HPK ja Ilves.

  Loput ovat suurin piirtein jo paikkansa löytäneet...

  Ensi viikonloppuna on toki varsin mielenkiintoinen tuplakierros, jossa esimerkiksi TPS ja Lukko kohtaavat kaksi kertaa. Jos TPS veisi nuo molemmat kolmen pisteen voittoina, niin ennustetta voisi tarkentaa joiltain osin.
   
 14. Starstruck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  JYP vaivaisen 150 pisteen tahdissa...
   
 15. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Blues saattaa tippua kakkospaikalta, mutta voisin melkein lyödä jo nyt vetoa, että tulee olemaan kuuden joukossa. Olen kolme peliä heiltä tällä kaudella nähnyt ja siellä on peli oikeasti paljon valmiimpaa mitä monella muulla. Ja ennen kaikkea viihdyttävää lätkää ovat pelanneet.

  Veikkaan tässä kohtaa kautta, että kuuden kärjestä löytyy runkosarjan päätteeksi JYP, KalPa, Jokerit, Blues, Ässät ja Tappara. Tämän jälkeen IFK, Kärpät ja Lukko.
   
 16. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ohhoh, en tällaisesta täydestä back-to-back kierroksesta tiennytkään. TPS-Lukko ilman muuta mielenkiintoinen pari, voisi melkein puhua jonkin sortin minipleijareista. No ehkei kuitenkaan, mutta voi olla iso vaikutus loppukauteen. Huono puoli tässä systeemissä on, että Ipan pari on JYP...

  Sarjataulukko on erittäin tasainen, mutta uskallan silti ennustaa ettei muutoksia juuri tapahdu. Jos jakaa taulukon kolmeen osaan (1-5,6-10,11-14), väitän että korkeintaan kolme joukkuetta nousee ylempään koriin.
   
 17. Sphinx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Itse olen nähnyt Bluesilta tosin vain yhden ottelun, heidän TPS:ää vastaan pelaamansa, ja TPS:n kaikki ottelut nähneenä voin kertoa, että Blues on ollut selkeästi paras joukkue jota vastaan TPS on tällä kaudella tähän mennessä pelannut. Ja nimenomaan oikeasti todella hienoa ja viihdyttävää, lähes ihailtavaa lätkää Blues esitti TPS-ottelussa. Ja TPS on tosiaan jo kohdannut KalPaa lukuun ottamatta kaikki joukkueet sijoilta 1-8, mutta ei toisaalta yhtään joukkuetta sijoilta 9-13. Ja ennustan, että Blues tulee olemaan kova myös keväällä, mutta varmaan jonkinlainen suvantovaihe jossain kohtaa talven mittaan tulee, aika paljon on kuitenkin kaksikon Ramstedt-Rinkinen harteilla Bluesin hyökkäspeli ja tuskin pystyvät jatkuvasti tekemään yhtä kovaa jälkeä kuin tähän asti.
   
 18. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Eiköhän tuo aika lähellä totuutta tule olemaan. Jokunen joukkue nousee muutaman sijan ja jokunen tippuu muutaman sijan. Eka ja vika tuskin tulevat vaihtamaan paikkaa keskenään runkosarjan päätteeksi.
   
 19. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Isoimmat potentiaalit enempäänkin nousuun kuin muutamaan pykälään on mielestäni Lukolla, Tapparalla ja Kärpillä. En usko että nykyiset playoff-joukkueet on kovinkaan hyvin kasassa tällä hetkellä, ainakaan kuuden joukko. Muutoksia varmasti tulee.
   
 20. GT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ACO
  Aika huoletta voi sanoa, että kuuden kärjessä ovat varmuudella JYP, Jokerit ja KalPa. Näitä ei saa sieltä ulos mielestäni millään keinolla.

  Sitten tulee tasainen massa, johon kuuluu Blues, IFK, Kärpät, Tappara ja Ässät, miksei ehkä Lukkokin. Kolmen karu kohtalo on jäädä säälipleijareihin.

  Ihan armoton vääntö tulee myös siitä karsijan paikasta, pitkästä aikaa.

  Tilanne on poikkeuksellinen, sillä NHL:n tilanne vaikuttaa tänä vuonna voimasuhteisiin. Jos työsulku loppuu esim. joulukuussa, on pakettinsa kasassa pitäneiden Bluesin, Tapparan ja Ässien osakkeet tuolloin kirkkaassa nousussa.
   
 21. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Poikkeuksellisen tilanteesta tekee myös se että osaa joukkueista ei ole kohdattu lainkaan ja osa on kohdattu jo 2 kertaa. Esimerkiksi Tappara kohtaa Kalpan kolmannen kerran 1.11.12. Täten näkisin että 20 kierrosta antaa tänä vuonna huomattavasti enemmän suuntaa tulevaan kuin 10 pelattua kierrosta.

  Joka tapauksessa Tapparan pitää parantaa paljon mikäli se meinaa olla yksi noista jotka tavoittelevat kuuden joukkoon sijoittumista. Tällä pelillä ollaan 9-10 sijoitusten tuntumassa.
   
 22. Jinsui Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Itse näkisin että 30, 40, 50 tai jopa 60 kierrosta antaa tänä vuonna huomattavasti enemmän suuntaa lopullisista sijoituksista kuin 10 pelattua kierrosta.

  Huvittavaa havaita kuinka joukkueiden sijoituksien povataan edelleen muuttuvan kaudenalusarvioita vastaaviksi vaikka kuudesosa runkosarjasta on jo pelattu. Kyllähän tuohon muutoksia vielä tulee, mutta tuskimpa sekä Saipa että HPK molemmat säälien ulkopuolelle putoaa tai Lukko kipuaa taistelemaan suorasta pleijaripaikasta.
   
 23. Radiopää Jäsen

  Ollaanko täällä nyt yleisesti sitä mieltä, että Kai Suikkasen tähti on sammunut ja Pelicans tulee sijoittumaan häntäpäähän?

  Uskon että sarjatilanne tulee muuttumaan todella rajusti ennen kuin 60 peliä on täynnä. Ylhäältä pudotaan ja alhaalta noustaan, mukaan lukien Pelicans.
   
 24. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Totta, ei tuo taulukko tuosta enää mitään häränpyllyä heitä. Ja ei se nyt edes ole mikään iso muutos, jos sanon Bluesin tulevan hitusen alaspäin, JYPin samoin, sekä esim. Jokerien nousevan.

  JYPin pelejä olen muuten nähnyt useammankin tällä kaudella. Pelasivat sitten tylsää kiekkoa tahi ei, ihaile suuresti Jypinkylään muodostunutta, aitoa voittamisen kulttuuria. Huonollakin pelillä on pisteitä raavittu.

  That said: ihan tuolla pistetahdilla ei JYP tule millään jatkamaan. Pelin taso ei ole JYPillä ehkä ollut ihan sitä, mitä pistemäärä antaisi olettaa, mutta kuten sanottua, voittamisen kulttuuri.

  Omasta jengistä sen verran, että Ässillä on kyllä rahkeita nostaa sijoitustaan vielä hitusen ylöspäin. Ässillä kaava on ollut mielestäni päinvastainen kuin JYPin, hyvälläkin pelillä on välillä jäänyt vain nolla pistettä käteen. Tällä kaudella on Pata pelannut vain yhden ottelun, jossa voittoon ei olisi ollut selkeitä avaimia (Kärppä-matsi). Mitä olen narri-faneja kuunnellut, niin Jokereilla ollut vähän samaa juttua...
   
 25. Valajas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Bolts
  Jokerit, Tappara ja Kärpät tuolta vielä varmasti nousevat. Lukkoakin pidän vielä aika katsomattomana korttina Vehasen ja Dufvan potentiaalin takia. SaiPa tullee ennen pitkää taistelemaan pääsystä kympin sakkiin. JYPille on monessa matsissa riittänyt voittoon jopa yksittäinen hyvä erä ja kyllä tuolla pelillä pisteitä napsitaan jatkossakin, jos vain avainmiehet Perrin ja Hubacek pysyvät terveinä.