1. Bundesliga

  • 112 460
  • 680

scholl

Jäsen
Bayern kirjoitti:
Sebastian Deisler lopettaa 27-vuotiaana jalkapallon:
http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=400159&cc=5739

Vaikka miehellä onkin mittava loukkaantumislista ja psyykkisiäkin ongelmia taustalla niin silti ihmetyttää. Taisivat jalkapallohullun Saksan odotukset olla liikaa ja pettymys kotikisojen väliin jättämisestä se lopullinen niitti.

Jokainen voi ihmetellä tuota. Kaveri maksoi muistaakseni heti alkuun 20 miljoonaa. Puolet siirtokorvauksina ja puolet hänelle ja nyt viisi vuotta on odotettu, eikä mitään ole saatu. Yksi kautta aikojen floppeja. Henkisesti toki liian heikko kaveri. Mennyt muutaman kerran sekaisin ja ollut toki pahoja loukkaantumisia. Useat asiantuntijat ovat olleet sitä mieltä, että vauhtia olisi pitänyt hakea välillä pienemmistä seuroista. Kuitenkin Deisler on pystynyt aina nousemaan kuitenkin loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon ja tosiaan ennen mm-kisoja hän pelasikin ihan hyvin. Muutama viikko sitten sanottiin, että hän ei anna periksi, mutta nyt sanoo, ettei luota enää, että polvet kestäisivät.

Sääli sinänsä, koska tuo kreatiivinen osasto käy uskomattoman huonoksi. Kun Mehmet Scholl lopettaa keväällä niin siellä ei ole enää ketään. Hankintoja siis kaivataan.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Sinnehän ne vedot (taas) kusivat. Dortmund nöyryytti Bayern Muncheniä oikein kunnolla. En tiedä millä ihmeen aluepuolustuksella Bayern pelaa, mutta pakkipari Lucio&VanBuyten oli aivan pihalla. Frei sai aivan rauhassa pukkailla pallot sisään Kahnin ihmetellessä viivallaan. Mukavan banaanisateen Kahn oli saanut Dortmundin kannattajilta ottelun alussa. Oliko sitten kuoret jääneet nappiksiin, sillä Kahn oli aivan nollat taulussa kummassakin Frein pukussa. Dortmundin Dede nauroi Sagnolille päin naamaa ja paineli menemään. Sagnolin arvosana 5- (asteikolla 4-10).

Mukava yllätys oli tämä perjantain huippuottelu Bundesliigasta. 80 000 ihmistä katsomossa ja karnevaali oli huikean näköistä katseltavaa. Saisi olla enemmän näitä perjantain tv-otteluja.

Borussia Dortmund 3-2 (HT 1-2) Bayern Munich

Frei 12
Van Buyten 25
Makaay 42

Frei 57
Tinga 59
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Joulutauon jälkeen on alkanut katastrofaalisesti. Tappio Dortmundille ja maaliton tasuri Bochumin kanssa. Nyt Bild-Zeitung väittää, että Magath olisi saanut kenkää ja Ottmar Hitzfeld palaa valmentajaksi loppukaudeksi. Vaikka mestaruus menisikin niin alkukaudesta hyvin alkanut CL on vielä kuitenkin toinen suuri projekti, joten kriisi pitäisi saada ohitse heti.
 

Tifu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, HSV
Sääli Dollin puolesta, mutta kieltämättä jotain ratkaisuja oli HSV:n jo tehtävä. Viime kausi oli kuitenkin niin onnistunut Dollin johdolla, että olisin itse toivonut Dollin vielä jatkavan, mutta ymmärrän kyllä seuran päätöksen. Eilen tuli jo kauden 12. tasapeli, joten pelaajilla alkaa jo kiristää varmasti päätä, jota uusi valmentaja saattaa aukaista ainakin aluksi.

Huhuissahan on nyt ollut Felix Magath, joka on kuulemma jo käynyt Hampurissa neuvottelemassa sopimuksesta. Saas nähdä toteuuko, sillä mielenkiintoinen valinta olisi.
 

Roger44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Offtopiciksi menee mutta menkööt tämän kerran. Osaisiko mahdollisesti scholl tai joku muu jalkapallotietäjä vastata , että saako Saksan maajoukkueen karsintapeleihin mitenkään lippuja? Kiinnostaisi lähteä katsomaan yksi suosikkimaajoukkueen peli Saksaan esim. Tsekkiä vastaan 17.10.2007.. olisikohan teillä mitään tietoa lippujen saatavuudesta?

Kiitos jo etukäteen..
 

scholl

Jäsen
Katastrofikausi alkaa olla paketissa. 4 peliä jäljellä ja näyttää siltä, että käy niin, että tulee huonoin kausi yli 10vuoteen ja mahdollisesti neljäs sija, mikä nykyisillä uefa-pisteillä tarkoittaa Saksasta sitä, ettei CL-paikkaa heruisi. Hitzfeld on sanonut, että tulee suuri remontti eli noin 8 pelaajaa vaihtuu, mutta riskinä on se, että jos CL-paikkaa ei tule niin ei saada pelaajia myöskään hankittua yhtä hyvin kuin jos oltaisiin CL:ssä.

Jo joka tapauksessa siirrot:
- pois: Scholl (ura loppuu -> valmennukseen), Salihamidzic (Juventus), Karimi (Itävalta tai Dubai), Pizarro (ei tietoa vielä minne), Santa Cruz (ehkä Real Betis). Lisäksi van Buyten ei ole oikein sopeutunut kunnolla, vaan hän on vähän huono kaksinkamppailuissa, joten sopimuksesta huolimatta voi olla siirto pois. Samoin Hargreaves ehkä myydään jos saadaan se 27-30me.

-sisään: Hamit Altintop (S04), Jan Schlaudrauff (Aachen), José Sosa (Estudiantes), mahdollisia sisään: Klose (tavannut FCB-johtoa, myös mahdollista, että Barcelonaan), Luca Toni (parhaassa mahd. tilanteessa molemmat kärjet hankitaan, mahdollista, ettei saada kumpaakaan). Keskikentällä Ballackia ei ole onnistuttu korvaamaan, vaan johtaja puuttunut, seuraavat hankintalistalla: Arjen Robben (Chelsea, jos ei päästä CL:ään, ehkä vaikea saada), van der Vaart (HSV, tavattu, mutta ei tietoa tuleeko), Diego (Bremen, sanotaan, että ei ole kaupan ja toisaalta madridilaiset perässä). Puolustukseen halutaan vahvistusta, koska Ismael ollut klesana ja van Buyten - Lucio ei ole toiminut. Eli van Buyten vaihdetaan ehkä pois ja on jopa ollut puhetta että Lucio - Camoronesi vaihto voisi tulle kysymykseen. Tottakai Bayern haluaa melkein varman putoajan Gladbachin maajoukkuepuolustaja Jansenin, mutta hänet haluavat espanjalaisetkin. Fakta on kuitenkin se, että puolustajia tarvitaan lisää

Joo kausi oli todella huono, mutta ehkä se on hyvä, että nyt saadaan se todellinen remontti aikaiseksi. Hitzfeld on luvannut, että hän saa ensi kaudeksi 6-8 uutta pelaajaa käyttöönsä, eivätkä ne todellakaan ole mitään statisteja, vaan isojen nimien perässä juostaan. Kassassa on rahaa vaikka kuinka paljon. Kyse on vain siitä, että osataanko tehdä hyviä hankintoja.

Vähän sääliksi käy Michael Rensingiä. Mies on todella hyvä veskari ja siinä missä Real Madridilla oli pokkaa antaa jo nuorena Casillasille näyttöpaikkoja niin Rensingiä penkitetään aivan turhaan, kun Kahn pelaa vielä ensi kauden. Siis kyllä minä peluuttaisin Rensingiä jo ensi kaudella puolet peleistä.

Se, mikä on viimeaikoina ollut hyvää niin jokaisena kolmena päivänä on voinut nähdä Bundesligaa, jos on ollut kotosalla, kun pe ja su on voinut katsoa Viasatilta ja la UK:lta. Tosin valitettavasti olen välillä ollut kyllä pois kotoakin, mutta kuitenkin hyvä tarjonta.

Toivotaan, että Stuttgartista tulee mestari, kun Bayernista ei siihen ollut.
 

Bo'er

Jäsen
scholl kirjoitti:
Se, mikä on viimeaikoina ollut hyvää niin jokaisena kolmena päivänä on voinut nähdä Bundesligaa, jos on ollut kotosalla, kun pe ja su on voinut katsoa Viasatilta ja la UK:lta. Tosin valitettavasti olen välillä ollut kyllä pois kotoakin, mutta kuitenkin hyvä tarjonta.

Toivotaan, että Stuttgartista tulee mestari, kun Bayernista ei siihen ollut.

No huomenna kannattaa sitten katsoa, kun VfL romuttaa Schalken mestaruushaaveet Ruhrgebietin derbyssä bundesliigan maalikuningas Gekasin johdolla.
 

scholl

Jäsen
No ei minulla varsinaisesti ole mitään Schalkeakaan vastaan, koska en ole Borussia Dortmund fani - kuten esim. Günther Jauch, mutta jotenkin yllättävyydeltään tuo schwaabien voitto olisi aika hyvä juttu, joten mieluusti antaisin mestaruuden mennä sinne Neckar vai pitäisikö sanoa Gottlieb-Daimler-stadionille. Vähiten mestariksi toivon Bremeniä.

Ihme se muuten, että FCB:n ja Bochumin välillä on sellainen jonkinlainen sympaattinen suhde. Itselleni sen sijaan Bochum on aika yhdentekevä. Perinteinen hissijoukkue.
 

Bo'er

Jäsen
Minulle taas Bremen olisi noista voittajakandeista kaikkein mieluisin, Schalke taas ei saisi mistään hinnastamestaruutta voittaa. Bremen siksi, että se pelaa viihdyttävää ja maalirikasta jalkapalloa.

Bochum omistaa kyllä kyseenalaisen ennätyksen Bundesligassa -> eniten nousuja 1. liigaan. Joukkue tuntuu olevan liian hyva kakkoseen, mutta taas 1. Bundesliga tuntuu olevan liian kova pienillä resursseilla pyörivälle joukkueelle. Silti ehdoton suosikkijoukkueeni.

Tämäkin kausi alkoi murheellisesti kolmella tappiolla ja yhdellä tasurilla. Maalinteko tuntui olevan lähes mahdotonta, kunnes Gekas saatiin lainasopparilla(etuosto-oikeudella) Panathinaikosista. Sen jälkeen voittoja on tipahdellut tasaiseen tahtiin. Vuoden vaihteessa Bochum teki vielä erittäin hyvät täsmäostokset, maalivahti Drobny, puolustuksen keskustaan Yahia sekä keskikentälle Epalle. Nyt näyttää huomattavasti paremmalle ja joukkue sijaitsee sijalla 11, tosin silti vain kolme pistettä viivasta. Seitsämäs sija on myös vain kahden pisteen päässä.

Bundesliiga on kyllä putoamiskamppailun osalta kyllä erittäin tasainen, kymmenen joukkuetta viiden pisteen sisällä ja ainoastaan gladbach tuntuu menettäneen pelin.

Huomenna siis kannatta pitää silmällä sinipaitojen pelaajia:
22 Gekas
25 Yahia
20 Epalle
 

scholl

Jäsen
Niin todella harmi, että perinteinen seura Gladbach nyt putoaisi. Olen toivonut, että se pystyisi vakiinnuttamaan paikkansa 10 parhaan joukkoon. Jatkuvaa penailua kuitenkin. Muutenkin yllättävän paljon sellaisia perinteisiä, aika suuriakin seuroja ollut tällä kaudella vaikeuksissa, joiden putoaminen olisi mielestäni vahinko koko Bundesligalle. Sarjan kannalta mielestäni olisi parempi, jos putoajat olisivat joukosta Mainz, Aachen, Cottbus, Bielefeld, Bochum. Olisi erittäin ikävää koko sarjan kannalta, jos Dortmundin ja Hampurin tyylisiä joukkueita putoaisi.

Kakkosesta pitää sanoa, että siellä ei ole nyt oikeastaan juurikaan nousemassa sellaisia joukkueita, joita tarvitaan siellä ykkösessä. Tai Wildmosereiden sekoilujen jälkeen pudonneet leijonat tietysti kaivattaisiin takaisin, jotta saataisiin derbyjä aikaiseksi ja tietysti Betzenbergin jengi Fritz-Walter-stadionilla on todella fanaattisine faneineen yksi sellainen paikka, missä kansa todella arvostaa sitä, jos nousevat. Samoin varmasti Riihilahti, mutta itselleni FCK:n nousu ei olisi niin tärkeä. KSC, Rostock ja Duisburg. Hyi hemmetti. Duisburgia oikeastaan vihaan. Ehkä sellainen mukava tähdenlento olisi, jos Fürth tulisi vaikka kaudeksi pääsarjaan. Brunohan on siellä coachina ja sitten tulisi Frankenin derby Clubia vastaan.

Saas nähdä miten käy. Tosiaan kuten sanoit niin piste-erot ovat pienet.
 

scholl

Jäsen
VfB - Verein für die Begeisterung. Ainakin nyt tänä lauantaina. TV:ssä esitetyt arviot siitä, että tunnelma oli vähintäänkin yhtä suurta kuin mm-kisojen pronssiottelun aikaan. Ottelua seurasi keskustassa isolta screeniltä 50000 ihmistä, jotka eivät olleet stadionille mahtuneet ja illalla siellä Schlossplatzilla oli 80000 ihmistä, muualla kaupungilla juhli yli 150000 fania. Jotkut puhuvat jopa 250000:sta. Aika uskomatonta, että joukkue, jossa ei ole tähtiä, nousee tuolla tavalla mestariksi 15 vuoden tauon jälkeen nuorimmalla Bundesliga-mestarijoukkueella 30 vuoteen niin onhan se mieletön saavutus. Itse jotenkin suon mestaruuden paljon enemmän heille kuin Schalkelle tai Bremeniin. Tietysti gelsenkircheniläisille faneille paha juttu, että johtavat niin monta kierrosta ja sitten 49 vuoden mestaruuden venaus jatkuu.

FC Bayern siis jäi neljänneksi, mikä on huonoin tulos 12 vuoteen ja todellinen pettymys. Ei pelkästään sen vuoksi, että kun muut joukkueet Saksassa ovat saaneet viimeiseen viiteen vuoteen niin vähän UEFA pongoja kasaan niin CL:ään pääsee 2+1, joten FCB joutuu olemaan mukana UEFA-cupissa. Yksi baijerilainen ainakin tuli kuitenkin mestariksi, kun Markus Babbel pelasi tällä kertaa Stuttgartin riveissä. Tänään tosin ei kannata pohtia FCB:n huonoa kautta, vaan ottaa esille erittäin merkittävä asia. 5-2 hieno kotivoitto Allianz-Arenalla oli Mehmet Schollin viimeinen virallinen ottelu (vielä jäljellä jäähyväispeli FC Barcelonaa vastaan) ja hän poistui kentältä 57. minuutilla maalintekijänä. Hieno ura, josta viimeiset 15 vuotta kului Isarin varrella ja vei hänet ihmisten sydämiin. Siinä on yksi viimeisistä saksalaisista kreatiivisista dribblereistä, joita ei todellakaan kasva puissa. Harmi, että joskus ne nappulakengät pitää ripustaa naulaan. Ensi vuonna sama kohtalo lienee Paolo Maldinilla.

Onnea tosiaan Stuttgartiin ja syksyllä alkaa jälleen uusi kausi ja silloin toivotaan menestystä Müncheniin.
 

scholl

Jäsen
Jotenkin huono fiilis siitä, että Brazzo ja Scholli ovat poissa 9 ja 15 vuoden palveluksen jälkeen. Sellainen futis mistä tykkään on kuolemassa. Nykyään on tapana olla kuin karusellissa ja vaihtaa seuroja koko ajan. Ei ole syntymässä sellaisia instituutioita pelaajina. Brazzo ja Scholli ovat molemmat olleet erittäin suuria yleisön suosikkeja ja mukavia tyyppejä mm. haastatteluissa. Brazzoa pystyi peluuttamaan joka paikalla (en ole ihan varma oliko kertaakaan maalivahtina) ja Scholli taas - aivan kuten Süddeutsche Zeitung sanoo - on viimeisiä katufutareita. Aivan kuten Littbarski tai Hässler sellainen keskikentän dribbler, joita nykyfutis kaipaa. Harmi, ettei joka kulman takana ole Messiä tai Diegoa.

Franz Beckenbauer sanoi, ettei hän ole koskaan aiemmin nähnyt Uli Hoenessin itkevän ennen kuin lauantaina, kun Scholli jätti kentät. Hoenesshän oli Schollin tukena myös avioeron aikoihin ja jälkeen ja kun kaveri on istunut peliuransa jälkeen vuodesta 1979 managerina FC Bayernin penkillä joka pelissä lukuunottamatta niitä matseja mitä oli katsomokomennuksella aiemmin tällä kaudella niin kyllä siinä on ehtinyt nähdä, että mitä kukin pelaaja seuralle on merkinnyt. Hän tajuaa myös sen, että Baslerin, Matthäuksen, Effenbergin ja Schollin poistumisen jälkeen keskikentältä puuttuu erittäin paljon luovuutta, karismaa ja voitontahtoa. Lisäksi onhan Schollista tullut lähes urmüncheniläinen. Diggaa Weizenista ja mielellään hengailee Wiesn'illä Lederhoseneissa. Ei siis peruspelaaja, joka asuu tyytyväisenä Grünwaldissa, tulee Audilla duuniin ja sitten kun lomia tai vapaa-aikaa on niin liipaisee jonnekin muualle.

Mielenkiintoinen asia muuten se, että futiksessa ei numeroita jäädytetä. Sportfreunde Stiller -bändin laulaja, joka on Schollin frendejä, kirjoitti tälle oodin ja siitä voisi lainata seuraavat lauseet:
"Du bist und bleibst die Sieben
...
Kein andrer soll beim FCB
je die Sieben tragen.
..."
Itse en pidä siitä, että futiksessa pelinumeroista tulisi suuria, joten ihan hyvä, ettei jäädytetä, mutta kyllähän se pahalta tuntuisi, jos joku toinen joskus numerolla 7 pelaisi.

Servus Brazzo, Servus Scholli.

Tulee muuten olemaan ensi kausi mielenkiintoinen. CL-Siegereitä ei taida olla mukana enää kuin Ollie ja lähtökohdat neljännen sijan jälkeen on heikot, kun pitää riutua UEFA cupissa. Nyt kunnon kesätreenit kun ei ole arvokisoja ja sellaiseen lentoon, että ollaan Herbstmeister vaikkapa 10 pinnan erolla ja voidaan viettää joulua mukavissa tunnelmissa.
 

Bo'er

Jäsen
Darius Wosz

Eräs mainitsemisen arvoinen uransa lopettaja on myös 13 kautta VfL Bochumia edustanut Darius Wosz. Sinä aikana pelejä/maaleja 1. ja 2. Bundesligassa kertyi 484/65. Tilillä on myös yksi maali Saksan maajoukkueen paidassa. Pelejä maajoukkueessa (Itä-Saksa, Saksa) kertyi yhteensä 24. Kuten Scholl, myös Wosz päätti hienon uransa maaliin.
 

scholl

Jäsen
Kausi huipentuu lauantaina DFB-Pokalin eli cupin loppuotteluun. Berliinissä kohtaavat 1.FC Nürnberg ja VfB Stuttgart. Erikoista on se, että Hinrunden ekalla kierroksella Stuttgart-Nürnberg 0-3 ja sitten tammikuussa Rückrundella Nürnberg-Stuttgart 4-1. Aika erikoiset tulokset kun ottaa huomioon, että Stuttgart vei mestaruuden ja kuudenneksi sijoittuneen Nürnbergin perisynti oli pelata liian usein tasan.

Toisaalta Stuttgart oli erinomaisen hyvä loppukauden ja voitti 8 vikaa matsia ja Timo Hildebrandt oli mielettömän hyvä maalissa. Heillä on siis henki päällä. Toisaalta mm. maalintekijä Mintal on Nürnbergiltä melkein 2v tauon jälkeen taas kehissä. Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Toivottavasti hyvä peli ja toivottavasti der Club voittaa tuon Berliinin ottelun ja pokaali matkaa Frankeniin.

Muistakaa, että Viasat Sport näyttää pelin.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Mielestäni herra nimeltä Bastian Schweinsteiger kertoi jossain haastattelussa ottavansa numeron 7 ensi kaudella.

Voi olla hyvinkin mahdollista, jos nyt ylipäätänsä boreaaliksesta toipuu. Liigassa on liikaa esimerkkejä pelaajista, jotka ovat olleet ikuisuuksia, jopa pari vuotta loukkaantuneina. Metzelder, Görlitz, Deisler, Mintal jne. No joka tapauksessa ensi vuonna Schweinsteigerin pitää saada paljon hyvää aikaa - muuten saa kantaa numeroa 7 ihan muualla.
 

Roger44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin vaan muistelin, että jossain haastattelussa hän mainitsi pelaavansa seiskalla. Nopealla etsimisellä en tosin tuota haastattelua löytänyt joten voi olla hyvinkin mahdollista, että "tietoni" on täysin väärää.

On tosiaan Schweinin parannettava otteitaan mikäli kiinnostaa jatkossa Bayernissa pelata. Aika surkea oli tämä kausi häneltä, mutta niin oli myös kahdelta muulta MM-kisa onnistujalta eli Lahmilta ja Podolskilta. Niin ja eihän se Bayern tosiaan muutenkaan niin kovin erikoisesti pelannut..
Oisikohan kuitenkin huono valmistautuminen kauteen osasyynä näiden kolmen herran huonoihin esityksiin ja tietenkin Poldin kohdalla se, että ei oikein Magathin aikana saanut pelata.

EDIT : Marcell Jansenin siirtyminen Bayerniin on lähellä toteutumista. Siirtohinta olisi noin yhdeksän miljoonaa euroa ja sopivus 3-4 vuoden mittainen.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Tässähän on kuin joulu tulossa. Kävi miten kävi niin FCB on kyllä tänä kesänä ollut niin isojen rahojen kanssa pelaamassa, että oksat pois. Sen rinnalla viime kauden yritykset saada Nilkkirooy ja Poldin siirto olivat pientä puuhastelua. Varsinkin kun menetettiin useita pelaajia Ballack etunenässä.

Tämän päivän tilanne on se, että kun Arjen Robbenia ei mitä ilmeisimmin saatu siirtymään pois Chelseasta niin Kalle on ilmeisesti saanut Franck Riberyn nimen papereihin. Huhujen mukaan Marseillelle maksetaan 15me. FCB ei suostu vahvistamaan mitään. Lisäksi Luca Tonin 18me siirto pitäisi olla selvää pässinlihaa, vaikka siitäkään ei puhuta.

Klose on sen sijaan ongelma. FCB haluaa miehen, Klose haluaa siirtyä, mutta Bremen ei päästä. Vääntöä varmasti tulossa. Miehen haluton pelaaminen näkyi jo kevään otteluissa. Lisäksi Zé Roberton pitäisi palata Müncheniin yhden vuoden tauon jälkeen.

Viime päivinä monien muiden nimien lisäksi siirtospekulointeihin ovat tulleet myöskin Liverpoolin Daniel Agger ja Arsenalin van Persie. Van der Vaart sen sijaan ei halua tulla, kun hän ei silloin Ajaxissa pelatessaan Bayernille kelvannut.

Jännä nähdä tosiaan mitä tapahtuu poistuvien pelaajien suhteen. Hargreavesista saatiin mitä ilmeisimmin 25me + menestysbonukset. Sen sijaan monet muut voivat päästä ilmaiseksi. Santa Cruzista kai saadaan joku symbolinen siirtosumma, Real Betis on kiinnostunut. Ali Karimi menee sen sijaan ilmaiseksi varmaan johonkin arabimaahan. Kuitenkin suurin yllätys on Pizarron saama suosio. Saksalaislehdet hehkuttelevat sillä, että mies on liian huono FC Bayerniin, mutta kelpaa Chelsealle. Kiinnostuneita tosin ovat lontoolaisseuran lisäksi pari seuraa Espanjassa, Juventus sekä Rangers.

Perhana vieköön. Nimiä paperiin ja pressikonferensseja kehiin vaikka joka päiväksi. Minulle sopii mainiosti
 

scholl

Jäsen
EDIT : Marcell Jansenin siirtyminen Bayerniin on lähellä toteutumista. Siirtohinta olisi noin yhdeksän miljoonaa euroa ja sopivus 3-4 vuoden mittainen.

Kuten aiemmin eilen asian Eurosiirroissa kerroin niin FC Bayern julkisti siirron Münchenissä eilen iltapäivällä. Sopimus on neljän vuoden mittainen ja sen arvioidaan olevan lähemmäs kymmentä miljoonaa. Siirtosummaa tosin ei ole julkistettu.
 

Roger44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilmeisesti Bayern on myös yrittänyt ostaa portugalilaista Ricardo Quaresmaa.. Ricardo ei kuitenkaan Bayerniin halua mennä vaan totesi haastattelussa että onhan se Bayern suuri seura mutta hän haluaa pelata Espanjassa, Italiassa tai Englannissa
 

Rick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämän päivän tilanne on se, että kun Arjen Robbenia ei mitä ilmeisimmin saatu siirtymään pois Chelseasta niin Kalle on ilmeisesti saanut Franck Riberyn nimen papereihin. Huhujen mukaan Marseillelle maksetaan 15me. FCB ei suostu vahvistamaan mitään. Lisäksi Luca Tonin 18me siirto pitäisi olla selvää pässinlihaa, vaikka siitäkään ei puhuta.

Klose on sen sijaan ongelma. FCB haluaa miehen, Klose haluaa siirtyä, mutta Bremen ei päästä. Vääntöä varmasti tulossa.

Luca Toni siis saatiin Bavarian ylpeyteen ja hintakin reilusti alle minkään huhujen, 11me. Toivottavasti tämä kauppa päätti samalla spekulaatiot Klosen siirtymisestä..Toni, Podolski, Makaay, Schlaudraff on riittävän kova hyökkäyskalusto menestyksen tavoittelemiseen eikä Miroa siinä tarvita.

Mikäs sen Riberyn tilanne on? Ilmeisesti sopimusta ei olla allekirjoitettu vaikka Yle siirrosta ilmoittikin. Ribery olisi hyvä hankinta oikealle laidalle maanmiehensä Sagnolin kanssa. Ja kun Hargreavesin 25me summalla saadaan Toni ja Ribery tasoiset pelimiehet tuskin voi kovin pettynyt olla!

Baijerin 2007-08 miehistöön kaavailtu 7-8 uutta miestä ja nyt siis näistä 5 täytetty. (Jan Schlaudraff, Hamit Altintop, Ernesto Sosa, Marcell Jansen, Luca Toni) Loput Uli Höeness lupasi julkaista parin-kolmen viikon kuluessa.
Toivottavasti joku hankinta olisi selkeä vahvistus keskikentälle, Ballackia on ikävä eikä Van Bommelista ole keskikentän profiilin nostajaksi ja kun Deislerkin lopetti on nuori Schweinsteiger liian kovassa paikassa.
 

snumi

Jäsen
Bayernin hankinnat

Tähän mennessä on hankittu ilmeisesti ainakin italian maajoukkueen hyökkääjä Luca Toni, ranskalaisten ehkä paras pelaaja Ribery ja minusta kuulin autoa ajaessani tänään (Saksan) radiosta, että sopimus on tehty myös Miro Klosen kanssa. Ilmeisesti siirtyy varmasti 2008, mutta myös 2007 olisi mahdollinen.

Kovia hankintoja. Taustalla lienee se, että hyvät rahat on tehty myymällä ensin Ballack ja sitten Hargrawes. Rahaa kassassa ja varaa tehdä täsmähankintoja.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Urheilu+kanavalta 21.30 luvassa Saksan liigacupin välierä Stuttgartin ja FC Bayernin välillä, ajattelin katsoa ja suosittelen muillekin saksalaisen seurafutiksen ystäville samaa.

Lauantaina FCB:n uusista pelaajista esiintyivät Altintop, Ribery, Jansen, Klose sekä uusvanha Zé Roberto, näistä varsinkin Altintop oli hurjana ja Riberykin ihan hyvässä vauhdissa pelin edetessä. Mielenkiintoista nähdä, onko tänään samat äijät vierasjengillä avauksessa ja miten nyt sujuu, edellisessä pelissä FC Bayern vei Bremenin vahvan alun jälkeen ottelua lähes mielin määrin. En tiedä onko Luca Toni loukkaantunut, vai olisiko tänään mahdollista nähdä jopa hänet uudessa työasussaan painamassa duunia.

Mukava yllätys, kun huonekalu- ym. sisustusshoppailun jälkeen tulee himaan, ja huomaa kanavia selaillessa illan päätteeksi tulevan tavallisen ja skippaamisen arvoisen kesäiltaskeidan sijaan jotain katsomisen arvoista, eli laatufutista.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Mukava yllätys, kun huonekalu- ym. sisustusshoppailun jälkeen tulee himaan, ja huomaa kanavia selaillessa illan päätteeksi tulevan tavallisen ja skippaamisen arvoisen kesäiltaskeidan sijaan jotain katsomisen arvoista, eli laatufutista.

Hieno avaus urheilukanavaplussan puolelta. Aika puskista tuli itselleni nämä Cupin pelit. Eivät ole tainneet paljoa mainostaa? Schalke-Nurnberg oli aikamoista herkuttelua. 4-2 Schalkelle ja peli oli todella viihdyttävä. Kuranyi oli aivan mahtavassa vedossa ja järjesti Schalkelle voiton. Hyvältä näytti muutenkin Schalken vauhdikas hyökkäävä pelityyli. Nurnberg...no...Nurnberg oli Nurnberg.

Bayern Munchen antoi myös hyvän varoituksen kunnostaan. Mestari Stuttgart oli täydellinen vastaantulija ilman mahdollisuuksia voittoon. Täydellistä dominointia Bayernilta. Toisaalta Stuttgartin puolustus oli aika vaihtomiehinen, joka voi olla syynä Stuttgartin munattomuuteen. Luca Toni olisi ollut todella kiinnostava nähdä. Ribery sentään onneksi oli kehissä.

Näyttääkö Urheilukanava Bundesliigaa ensi kaudella? Toivottavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös