Jos haluaisin vihreää pestoa siksi, että tykkään siitä, ostaisin kaupasta. Lidlissä on kuulemma hyvää. Melkein aina teen silti itse ja aina siksi, että on basilikaa, mille ei just siinä vaiheessa keksi muuta käyttöä. Punaisen teen mieluummin itse kuin ostan kaupasta, mutta kun sille on niin vähän käyttötarkoituksia, niin jätän tekemättä. Maistuu mulle paremmin kuin vihreä. Ei vaan ole keksinyt, miksi sitä pestoa pitäisi olla ja minkä kanssa sitä syö. Pestopasta alkaa tökkiä annoksen puolessa välissä. Uunikalankin olen kuorruttanut sillä, ei jatkoon.Laiska kun olen, en jaksa pestoa kovin usein itse tehdä.
Jos haluaisin vihreää pestoa siksi, että tykkään siitä, ostaisin kaupasta. Lidlissä on kuulemma hyvää. Melkein aina teen silti itse ja aina siksi, että on basilikaa, mille ei just siinä vaiheessa keksi muuta käyttöä. Punaisen teen mieluummin itse kuin ostan kaupasta, mutta kun sille on niin vähän käyttötarkoituksia, niin jätän tekemättä. Maistuu mulle paremmin kuin vihreä. Ei vaan ole keksinyt, miksi sitä pestoa pitäisi olla ja minkä kanssa sitä syö. Pestopasta alkaa tökkiä annoksen puolessa välissä. Uunikalankin olen kuorruttanut sillä, ei jatkoon.
Kaksi kertaa olen syönyt... pastaa molemmilla kerroilla... en tykännyt. Syy oli valkosipuli. Ensimmäinen ateria oli muistaakseni joku kinkkupasta jossa oli niin paljon valkosipulia että suurin osa ruuasta jäi syömättä. Toisen kerran kokeilin pinaatti-fetapastaa. Nyt pystyin juuri ja juuri syömään vaikka valkosipuli puski läpi ja jäi paha maku suuhun. Ja kynnys kokeilla kolmannen kerran on melko korkea. Ainakin pitäisi kokeilla jotain muuta kuin pastaa kun ne ei ole minulle toiminut.Ei nyt mikään varsinainen löytö, mutta eineksistä Kokkikartanon valmisruoat ovat kyllä erittäin hyviä.
Ei nyt mikään varsinainen löytö, mutta eineksistä Kokkikartanon valmisruoat ovat kyllä erittäin hyviä. Ihan eri planeetalta kun nuo suuremmat kilpailijansa. Tuli maistettua äsken uutus pekonipastaa ja olipa 300 gramman pikkuannokseksi tuhti paketti. En tiedä viekö jäkäriltä tai Antti Rinteeltä nälän, mutta itselle tuli aika ähky. Maistuikin ihan hyvältä.
Nimenomaan rusinoilla. Ja Saarioisten tekemänä. Muista en tykkää.Noi yllämainitut makaronilodjut voi duunata itse mutta maksalaatikko ei onnistu, ja se on eineksistä ehdottomasti paras, rusinoilla ja voi nokareella. Paras eines jo noin 30-40 vuoden ajan.
No nyt saa maailman parasta vaniljajäätelöä marketeista, eikä edes ole kallista.
Triumfin Gammaldags vanilj. Aivan helevetin hyvää vaniljajäätelöä. Ihana koostumus. Ruotsissa lomaillessa olen harmitellut kun sitä ei ole voinut kotiin kuljettaa.
Tämän viestin innoittamana muistin cittarissa juuri pakastealtaan kohdalla etsiä tätä tuotetta ja löytyihän sitä.
Ja täytti kyllä kaikki odotukset. Vaniljajäätelöä juuri niin kuten sen kuuluukin. Maku oli samettinen ja tuo koostumus erinomainen. Ei sellaista kovaa möhkälettä kuten nuo pakettijäätelöt yleensä, vaan täydellisen pehmeää, mutta kuitenkin sopivan jämäkkää pysyäkseen kasassa. Suositus tälle ja kiitos @Schwein vinkistä!
Ihmettelin pienenä miten isälle maistuu nuo ihmemakkarat jotain näytti silloin joltain klassisilta paukkumakkaroilta, ei ne kyllä niitä ollut. No en ihmettele enää. Jahtimakkaraa tullut vedeltyä ruisleivän päällä ihan huolella, en olisi ikinä uskonut että se on noin hyvää. Samoin Gotler toimii ihan OK. Lauantaimakkaraa en suosittele, ei maistu millekkään tai no ehkä vähän pahalle.
Sama täällä, meillä oli aina kasarilla pötkönä lauantaita sipuliteetä gotletria ja siitä miehekkäitä siivuja leivän päälle, ja myös lämpimän leivän päälle kuorutettuna emmental -kasalla. Leipä oli toki vitivalkoista. Ravintoarvot kohdillaan.Ihmettelin pienenä miten isälle maistuu nuo ihmemakkarat jotain näytti silloin joltain klassisilta paukkumakkaroilta, ei ne kyllä niitä ollut. No en ihmettele enää. Jahtimakkaraa tullut vedeltyä ruisleivän päällä ihan huolella, en olisi ikinä uskonut että se on noin hyvää. Samoin Gotler toimii ihan OK. Lauantaimakkaraa en suosittele, ei maistu millekkään tai no ehkä vähän pahalle.
Pesto sopii hyvin myös eineskarjalanpiirakoiden päälle. Sellaisenaan tai vielä juustosiivu päälle ja mikroon sen verran että juusto sulaa. Monikulttuurisuutta!Vihreä pesto (mieluiten Lidlin tuorepesto) menee oikein hyvin tuoreen ruisleivän päällä kera kotimaisten tomaattien ja siivutetun mozzarellan. Päälle vielä basillicaa ja balsamicoa (sitä siirappimaisempaa). Avot!
Kivikylän lihapullat oli ainoat jotka kelpasivat minulle edes sinnepäin, kunnes löysin Göransin pakasteherkkulihapullat. Lähemmäs omatekoisia lihapullia ei enää päästä. Itse paistan ne 180 asteessa kiertoilmauunissa 21 minuuttia. Päihiittää 100-0 IKEA:n hehkutettuja lihapullia, suosittelen.HK lihapyörykät. 0,79 centtiä. Kerran erehdyin avaamaan työautossa niin meni koko sisustus vaihtoon.
Noup, alkuperäinen gourme-leike oli sipuliteemakkara minkä kuoressa lukenut teksti toimi ko. eineen nimen innoittajana.Alkuperäinen 'porilainen' oli tuhti siivu pariloitua jahtimakkaraa kahden vuokaleipäviipaleen välissä. Ja nämä koottuna vielä nopeasti pariloitiin.
Nykyiset einesversiot ovat kalpea aavistus alkuperäisestä.
Näitä tuli joskus viime syksynä ostettua ja voin myös suositella. Erittäin maukkaita, toki kohtuu hintavia.
Löytyykös tää valmisruokahyllystä vai pakasteesta? Alkaa tökkiä oikeestaan kaikki valmis/puolivalmisteetLidlistä nappasin töihin evääksi jotain valmisruokauutuutta, chilillä maustettua nuudelia vihanneksilla ja kanan rintapaloilla. Hieman olin skeptinen tuosta, mutta jatkoon meni että heilahti.
Löytyykös tää valmisruokahyllystä vai pakasteesta? Alkaa tökkiä oikeestaan kaikki valmis/puolivalmisteet