Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ässiin liittyviä kysymyksiä & vastauksia

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana angnus, 13.12.2002 klo 10.51.

 1. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Mistä saa Matti Majasaaren kirjoittama "pitkä laukaus" kirja?
  Kiinnostaisi kovasti lukea se opus.
   
 2. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kirjoita googleen ”kirjasto”.
   
  67-Hgy, korkki & luukasla tykkäävät tästä.
 3. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Millaista elämää Mark Jooris ja John Olsson aikoinaan Porissa viettivät? Mietin vaan että kun Ässien kausi päättyi vuonna 1988, niin valmentaja Tapio Flinck kommentoi heidän mahdollista jatkoaan Ässissä näin:

  Miehet ovat jäällä pelimiehiä, mutta kentän ulkopuolella esiintymisessä on sanomisen sijaa. Tällaiset pelaajat ovat esikuvia nuorille, ja tästä syystä miesten olisi kiinnitettävä huomiota myös kentän ulkopuolisiin tapahtumiin.

  Lopulta eivät kumpikaan Ässissä jatkaneet, eli jäikö parannus tekemättä?
   
  Punamusta tykkää tästä.
 4. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Baari-iltoja, biletystä ja humalassa ajelua? Se oli tuohon aikaan tapana Amerikassa, ainakin änärissä. Tai kenties miehet olivat löytäneet paikallisten toisen suosikkilajin
  ? (lue: nakkikioskilla tappelu)
   
 5. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Onko Ässillä mitään lehtileikekoostetta? Ässien sivuilla muistan joskusolleen linkin, "Historiaa lehtileikkeillä", joka ei johtanut mihinkään.

  Edes jotain epävirallista kokoelmaa? Kiinnostaisi vain kovasti.
   
 6. Guillermo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sieltä "historiaa lehtileikkein" - linkistä pääsi Satakunnan Kansan sivuille, jossa oli kattavasti lehtileikkeitä vuosien varrelta. Minulle tuntemattomasta syystä sivu ei ole hetkeen toiminut. Harmi homma.
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 7. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo minäkin luin noita läpi säännöllisesti. Siellä oli mm kaikista Ässien play off otteluista jutut ja paljon muutakin asiaa. Se sivusto häipyi jossain Satakunnan Kansan nettisivujen päivityksen yhteydessä. Muistaakseni kyselinkin sieltä että mistä osoitteesta nuo lehtileikkeet nykyään löytyy mutta ei sieltä tietenkään mitään vastattu. Sitä osasi jotenkin etukäteen odottaakin, ettei ne jutut siellä ikuisesti ole, niin mulla oli tarkoitus tallentaa ne saman tien koneelle. Sivusto oli kuitenkin niin hyvin suojattu ettei sieltä saanut talteen kuin zoomaamalla sivusta palan kerrallaan kuvakaappauksina ja luovuin aika nopeasti hommasta.

  Iso urakkahan ne jutut on ollut sinne scannaillakin, niin en oikein käsitä miksei ne enää voi olla saatavilla.
   
  Guillermo ja Porilaine miäs tykkäävät tästä.
 8. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Mahtaako seurassa olla muuten urheilu(toimen)johtajaa seuraavalla kaudella? Kerttula on nimikkeeltään kehitysjohtaja, ainakin muistaakseni, ja Lehtinen taas toimitusjohtaja, kaiketi. Mutta aiotaanko palkata uutta urheilujohtajaa, vai meinataanko Kerttulan hoitaa se virka nyt uudella nimikkeellä? Mietin ihan uteliaisuudesta.
   
 9. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kerttulalla on Ässien kanssa sopimus vuoden 2021 loppuun asti ja taitaa olla juuri tuolla kehitysjohtajan tittelillä. Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi liigajoukkueen pelaajiston ja valmennuksen kokoaminen. Eli siis tätä normaalia urheilujohtajan hommaa. Apua hänelle on antanut esimerkiksi Kari Takko ja lisäksi muutenkin olemme saaneet huomata, että Kerttulan kontaktiverkosto on aika laaja. Tästä osoituksena esimerkiksi Nhl-sopimuksen jo tehneen Tarasovin hankinta Ässiin.

  Lisäksi Kerttulan toimenkuvaan kuuluu myös Ässien toimintakulttuurin kehittäminen aina junioreihin asti. Tähän mennessä tällaisia asioita ovat olleet ainakin lisääntynyt satsaus fyysiseen valmennukseen ja testaukseen sekä ns. talenttiryhmän perustaminen. Lisäksi joukkuetta pyritään rakentamaan pidemmällä tähtäimellä kuin vain aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan.
   
  luukasla, Punamusta & Porilaine miäs tykkäävät tästä.
 10. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Surffailin aikani kuluksi Eliteprospects sivustolla ja silmääni osui mielenkiintoinen juttu. Ässissä muutamia liigapelejä ja A-junnuissa hyviä tehoja tehnyt Valtteri Tammi on lopettanut uransa. Onko kenelläkään tarkempaa tietoa, että miksi?
   
 11. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Lopettamisen syytä en tiedä, mutta muutti aikoinaan Kotkaan. Oiskohan löytänyt oikeita töitä?

  E. Pienellä kaivauksella; opiskelee Kotkassa naprapaatiksi.