Ässien valmennus kaudella 2007–2008

  • 160 611
  • 764

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Liittyykö tämä jotenkin siihen, että Peltonen ei pelaa tiistaina (loukkaantumisen takia)? Hyllyttääkö Härkälä kapteenin vai onko kyseessä todellinen loukkaantuminen?

#6 tapauksessa tosin suurella varmuudella on todellakin loukkaantuminen, sen verran kaikenlaista vaivaa miehellä on viime vuosina ollut (silti hammasta purren yleensä pelannut).

Loukkaantuminen varmaan kyseessä, muttei Peltosen loukkaantuminen.

Pelellähän on ainoat nopeat solut leuoissa...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kappas kappas! Tälläistähän olikin jo hieman ilmoilla...

SK:sta (pikauutisista) leikattua:

Valmennusjohto hyllytti Pasi Peltosen
(15.10 19:25) Ässien sisällä sattuu ja tapahtuu. Joukkue valmistautuu sekavissa tunnelmissa tiistain Blues-otteluun. Uusin käänne on valmennusjohdon päätös hyllyttää kapteeni Pasi Peltonen kokoonpanon ulkopuolelle. Peltonen ei osallistu seuraavan viikon aikana mihinkään joukkueen toimintaan, ei edes harjoituksiin. Lue lisää myöhemmin illalla Kiekko-Kansasta tai huomenna Satakunnan Kansasta!


Taitaa ollakin aikamoisessa myllerryksessä PataPakka. Mitä seuraavaksi, pelaajien lakko?!
 
Taitaa ollakin aikamoisessa myllerryksessä PataPakka. Mitä seuraavaksi, pelaajien lakko?!

Todellakin näin. Hulluinta asiassa lienee syy, miksi Pele hyllytettiin (syytä en sano, koska en siitä 100% varma ole.) ja tietenkään asiaa ei varmasti auta se, että Jari Härkälä ilmeisesti tänään valehteli pokkana lehdistölle, että kyseessä on loukkaantuminen.

Kuohuu niin paljon nyt, ettei Hirsille ja kumppaneille taida jäädä vaihtoehtoja valmentajakuviossa, halusivatpa he tai eivät. Katsellaan nyt.
 
Viimeksi muokattu:

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Noniin, Härkälä taisi juuri allekirjoittaa eroanomuksensa. Siihen en osaa ottaa kantaa kuka on tehnyt väärin ja mitä tai kuka on oikeassa, mutta jotenkin voisi veikata, että pelaajat ovat kapteeninsa takana. Odotettavaa huomiselle: mahalasku Blues-pelissä ja ilmoitus Härkälän syrjään siirtämisestä.

Harmi, että tämäkin kausi pitää tällaisilla älyttömyyksillä ryssiä, mutta minkäs teet. Jospa valmentajaksi ensi kerralla löydettäisiin joku, jolla on riittävästi meriittien mukana tuomaa auktoriteettia pelaajien silmissä?
 

Metalheart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Chris Pronger, HC '05 Banská Bystrica
Valmennusjohto hyllytti Pasi Peltosen

"(15.10 19:25) Ässien sisällä sattuu ja tapahtuu. Joukkue valmistautuu sekavissa tunnelmissa tiistain Blues-otteluun. Uusin käänne on valmennusjohdon päätös hyllyttää kapteeni Pasi Peltonen kokoonpanon ulkopuolelle. Peltonen ei osallistu seuraavan viikon aikana mihinkään joukkueen toimintaan, ei edes harjoituksiin. Lue lisää myöhemmin illalla Kiekko-Kansasta tai huomenna Satakunnan Kansasta!"

Aika omalaatuinen ratkaisu, joka vaatii paljon rohkeutta. Omalla kohdallani tämä haiskahtaa Peltosen ja Härkälän riidalta, mikä saa nyt jo aikasemmin kuulleeni huhut vaikuttamaan aika todenperäisiltä. Mutta jos kyse ei olisi siitä niin tämä haiskahtaa Härkälän "Jotain tarttis tehrä"-ratkaisulta, tässä vaiheessahan hänellä ei ole enää mitään menetettävää.

Plussaa on nyt ainakin se, että nyt Peltosta ei nähdä ainakaan YV:llä, mutta mikä on henkinen vaikutus itse Peltoseen kuin myös koko joukkueeseen? Tämä saattoi, jopa olla ainoa mahdollinen ratkaisu(yritys).
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Peltosen hyllytys

Voisiko liittyä siihen että kapteeni on toiminut jotenkin agitaattorina Härkälää/ valmennusjohtoa vastaan ja nyt on valmennuksen kurinpalautuksen aika. Peltosen kommentit joskus pari viikkoa sitten olivat sellaisia, että ehdottelin jo silloin kapteenin vaihtamista kun puheli ettei tässä mitään huippuja olla, kaikkihan sen tietää. Todella typerää puhetta joukkueen kapteenilta. Toinen eripuraa aiheuttava on todennäköisesti Kivenmäki ja onko siinä seuraava hyllytyksen uhri jos ei peli ala maittamaan. Maven paluun jälkeenhän peli on seonnut lopullisesti.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tästä voisi päätellä ainakin sen, että valmentajan ajama pelitapa ei saa kaikkien pelaajien luottamusta ja tämä näkyy niin kentällä kuin tuloksissa. Ja nyt se näkyy tässä.

Laivalla voi olla tasan yksi kippari kerrallaan.

Pahaa pelkään, että sitä kipparia ei nykyisestä joukkueesta löydy. Auktoriteetti ei riitä kenelläkään.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tietämättä asiasta mitään, veikkaan että kysymys on seurajohdon päätöksestä eli pelaajat laitetaan ruotuun, valmentajaa ei vaihdeta.

Mielenkiintoinen kuvio, sillä Pelellä on varmasti omat kannattajat, mutta varmasti myös omat vastutajat.
 

Aces #4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,sympatiat Ilves,
SYY? peltsi on nopeilla leuoillaan laukonut mielipiteensä/näkemyksensä valmennuksesta ja peluuttamisesta.
SEURAUS! Viikoksi takavasemmalle!

Jos noin on käynyt ja joukkueesta varmaan löytyy muitakin joilla on samat aatokset kuin peltsillä,hyllytetäänkö seuraavaksi yks hyökkäys vitja?

Mahtaakohan joukkueesta löytyy yhtään pelaajaa joka ois härtys takana tämän tempauksen jälkeen??

Härkälä löi viimeisen naulan omaan arkkuunsa!
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
.. ja tietenkään asiaa ei varmasti auta se, että Jari Härkälä ilmeisesti tänään valehteli pokkana lehdistölle, että kyseessä on loukkaantuminen. Veikkaisin, että vaikkapa Mave ja kumppanit eivät ihan tyyneydellä tätä ota vastaan ja huomenna voidaan pahimmassa tapauksessa yrittää pelata valmentajaa ulos. ...

Itse ajattelin tässä Hiseyn tapauksessa olevan saman tyyppinen "toimisto" loukkaantuminen kyseessä kuin nyt tässä. Puhutaan mystisestä vaivasta joka vaivaa ja tarkoituksena olisi saada pelaaja treenaamaan itsensä rauhassa pelikuntoon hyllyttämällä tai sitten antaa muuten rangaistus jostain toimista. Voihan silti olla toisinkin päin. Näitä ei Ässissä ole kyllä nimimiesten osalta vuosiin nähty, muiden osalta on sitten toimittu tylymminkin kulisseissa.

Nyt ilmeisesti niitetään samaa kauraa josta nousi iso kohu viime syksynä, kun SK ilmoitti Pajuojan kertoneen ettei löydä käyttöä Peltoselle. Todellisuudessa tuolloinkin jutun oli ilmeiseti päästänyt ulos Härkälä. Härtsy on kyllä tunnettu paikoin aika kovistakin metodeista valmentajana, joten sinällään ei kyllä yllätä.

Tästä voi sitten jatkaa pätkän SK-Ketjussa, onko tuollaisen jutun päästäminen ulos nyt fiksua, varsinkin nykyisessä tilanteessa. Toki lehdistönvapaus on tabu ja totuus pitää aina tuoda julki heidän mielestään, mutta nyt kyllä tarkoitusperät tuntuvat menevän enemmän ja enemmän sylttytehtaan puolelle ja Härkälä maksaa tämän sitten nahoissaan hetken päästä. Kauhea haloohan tästä nousee ja Pele voittaa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
SK:n motiivit on kyllä tutkimattomat. Mutta kuten Majasaari totesi, niin kannattajat kannattavat. SK vain uutisoi neutraalisti, hieman sensaatiompaan suuntaan kallellaan.

Huominen peli antaa osviittaa: jos ryhdistäytymistä on tapahtunut, valmennusjohto kiillottaa kilpeään ja nostaa profiiliaan. Jos peli on täysi floppi. alkaa Härtsyn päivät olla luetut.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Ilta-Lehdessä mielenkiintoinen kirjoitus asiaa sivuten:
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200710156721465_jk.shtml

Mielenkiintoista asiassa on se, että juuri sama asia kääntyi Kuopiossa aikoinaan Härkälää vastaan. Yöllä pidetyt rangaistusharjoitukset vei auktoriteetin lopullisesti ja joukkue kääntyi valmentajaansa vastaan, vaikka Härkälän tarkoitus oli palauttaa kuri.

Näinköhän Porissa vedetään Kuopiosta tuttuja säveliä?
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Ilta-Lehdessä mielenkiintoinen kirjoitus asiaa sivuten:
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200710156721465_jk.shtml

Mielenkiintoista asiassa on se, että juuri sama asia kääntyi Kuopiossa aikoinaan Härkälää vastaan. Yöllä pidetyt rangaistusharjoitukset vei auktoriteetin lopullisesti ja joukkue kääntyi valmentajaansa vastaan, vaikka Härkälän tarkoitus oli palauttaa kuri.

Näinköhän Porissa vedetään Kuopiosta tuttuja säveliä?



Eipä tuossa tilanteessa tainnut paljon olla muita vaihtoehtoja kuin hyllyttää kapteeni joka on kuitenkin pelaajien edustaja.
Ilmeisesti pelaajien on tällä hetkellä kuitenkin turha porata, jos valmentajat ovat saaneet tällä erää seurajohdon siunauksen toimilleen.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kyllähän Pele osaa vaikeakin olla, mutta ei hän näissä tilanteissa omaa etuaan aja. Jos Peltonen on jonkun "kapinan" agitaattorina häärimässä, niin kyseessä on varmasti silloin koko joukkueen etu ja ajatukset. Ei hän turhaan ole joukkueen kapteeni yli 700 ottelun kokemuksella.

Härkälä kulkee täysin päin persettä menneen viime kauden jalanjälkiä ja mikään mitä hän tekee ei tunnu olevan oikea ratkaisu. Itse en jaksa uskoa, että pataikonin ja kapteenin hyllyttäminen Härkälän auktoriteettia parantaa millään tavoin joukkueen sisällä. Seurajohto saattaa seisoa Härkälän takana, mutta katsomossa seisova väki kertonee mielipiteensä tähän sirkukseen jo seuraavassa pelissä. Seuraavaksi hyllytetään varmaan sitten Mave? Onko Hisey oikeasti edes loukkaantunut?

Kyllä Härkälän kortit on nähty - perseelleen vedetyt kesätreenit, onnettomat esitykset kentällä ja nyt sotaan lähteminen pataikonia vastaan. Ihan sama mitä saunakavereita johtokunnassa istuu niin ei tuossa ole kuin yksi ratkaisu. Kaikki uhkakuvat valmennuksen osilta ovat käyneet toteen, joita osattiin ennen kauden alkua pelätä, mutta sinisilmäisesti toivottiin vältettävän. Käsissä on suora playoffs joukkue ja sijoitus on.. niin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Suunta ei voi olla kuin ylöspäin joten vaikka tunteen palossa hpk pelin jälkeen olin vaatimassa Härkälän vaihtoa niin nyt kun on hetken aikaa rauhoittunut niin kyllä mie olisin valmis antamaan vielä vähän lisäaikaa heille näyttää kyntensä.

Totta puhut. Suunta ei voi oikeastaan olla kuin ylöspäin, sillä perseily-maksimi on luultavasti saavutettu ellei joukkue sitten ihan aktiivisesti ala latomaan niitä kiekkoja omaan maaliin.
Sen sijaan mitä valmentajan vaihtoon tulee, niin alkais olla jo korkea aika. Joulutauolla tehty valmentajan vaihto ei auta enää yhtään mitään. Siinä vaiheessa kausi on jo pitkälle taputeltu muotoonsa ja huima nousu sarjataulukossa edellyttäisi jonkun edellä olevan pelin täydellistä romahdusta.
 

ässäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ilta-Lehdessä mielenkiintoinen kirjoitus asiaa sivuten:
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200710156721465_jk.shtml

Mielenkiintoista asiassa on se, että juuri sama asia kääntyi Kuopiossa aikoinaan Härkälää vastaan. Yöllä pidetyt rangaistusharjoitukset vei auktoriteetin lopullisesti ja joukkue kääntyi valmentajaansa vastaan, vaikka Härkälän tarkoitus oli palauttaa kuri.

Näinköhän Porissa vedetään Kuopiosta tuttuja säveliä?

Jos tuo juttu pitää paikkansa mitä on kuopiossa tapahtunut, niin tuosta saa sellaisen kuvan että armeijassa on joskus ennen vanhaan ollut tuollaista eli haudattu villakoiria jopa yöllä. Ei pentele. Yöharkat yöllä jo on aikoihin eletty. Onkohan Härkälältä mennyt suhteellisuuden taju vai järki lopullisesti. Voi hyvät hyssykät.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos tuo juttu pitää paikkansa mitä on kuopiossa tapahtunut, niin tuosta saa sellaisen kuvan että armeijassa on joskus ennen vanhaan ollut tuollaista eli haudattu villakoiria jopa yöllä. Ei pentele. Yöharkat yöllä jo on aikoihin eletty. Onkohan Härkälältä mennyt suhteellisuuden taju vai järki lopullisesti. Voi hyvät hyssykät.

Yöharkat tai rangaistusharjoitukset eivät ole mitenkään harvinaisia nykyisessäkään liigassa, onko niistä hyötyä, se on jo eri kysymys.
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Jos huomenna pelisysteemit eivät miellytä ja tulee taas takkiin, niin lupaan olla ensimmäisenä huutamassa Härkälää ulos. Olen totaalisen kyllästynyt tähän touhuun ja usko Härtsyyn loppunut jo aikapäiviä sitten.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kauden alussa oli uskoa ja epäuskoa Härkälään, Pieniniemeen ja Hakkaraisen menetelmiin. Tuskin kukaan kuitenkaan näin täydellistä mahalaskua odotti. Nyt ilmeisesti kaikki tahot vain odottavat, että uusi gubbe saadaan puikkoihin
 

Tipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Äskettäin kuului täällä Oulussa paikallisradiosta mielenkiintoisia uutisia. Illan JYP-ottelun jälkeen kuulemma Ässien johtokunta käsittelee Jari Härkälän tilannetta ja asemaa joukkueessa. Onkohan tuossa uutisessa mitään totuuspohjaa? Toivottavasti. Nyt onkin sitten erittäin mielenkiintoista nähdä, miten ja kelle joukkue pelaa tänään.
 

Patamusta

Jäsen
Äskettäin kuului täällä Oulussa paikallisradiosta mielenkiintoisia uutisia. Illan JYP-ottelun jälkeen kuulemma Ässien johtokunta käsittelee Jari Härkälän tilannetta ja asemaa joukkueessa. Onkohan tuossa uutisessa mitään totuuspohjaa? Toivottavasti. Nyt onkin sitten erittäin mielenkiintoista nähdä, miten ja kelle joukkue pelaa tänään.

Mistä helevetistä se tieto ensimmäisenä olisi Ouluun valunut? No toivotaan kuitenkin, että tieto pitäisi paikkansa ja saisimme illalla lukea tämän illan pelin jääneen Härkälän viimeiseksi Ässien puikoissa. -Toisaalta voidaanhan siellä asiaa käsitellä ja tulos olla taas samaa paskaa, tyyliin: Valmennuksella on johtokunnan tuki...
 

Tipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mistä helevetistä se tieto ensimmäisenä olisi Ouluun valunut?

Sitähän minäkin suuresti ihmettelen. Siksipä ajattelinkin tiedustella, että olisikohan siellä etelässä joillain asioista paremmin perillä olevilla jotain faktaa tuon uutisoinnin pohjaksi. Raportoin vain äskettäin kuulemaani ja toivon totta totisesti, että pitäisi paikkansa. Mikäli asia tosiaan on pöydällä, toivotaan myös ettei se jäisi siihen pelkkään käsittelyyn, kuten itsekin totesit..
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Äskettäin kuului täällä Oulussa paikallisradiosta mielenkiintoisia uutisia. Illan JYP-ottelun jälkeen kuulemma Ässien johtokunta käsittelee Jari Härkälän tilannetta ja asemaa joukkueessa. Onkohan tuossa uutisessa mitään totuuspohjaa? Toivottavasti. Nyt onkin sitten erittäin mielenkiintoista nähdä, miten ja kelle joukkue pelaa tänään.


Ottelun jälkeen ? Eli kello olisi jo yli 21:00. Kylläpäs kokous on myöhään. No tämä peli alkoi hyvin, 0-1 jo...
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Äskettäin kuului täällä Oulussa paikallisradiosta mielenkiintoisia uutisia. Illan JYP-ottelun jälkeen kuulemma Ässien johtokunta käsittelee Jari Härkälän tilannetta ja asemaa joukkueessa. Onkohan tuossa uutisessa mitään totuuspohjaa? Toivottavasti. Nyt onkin sitten erittäin mielenkiintoista nähdä, miten ja kelle joukkue pelaa tänään.

Toivottavasti pitää paikkansa! Ja päätös saisi olla selvä; Härkälä ja kätyrit hiuksista vittuun, ei väliä kuinka tänään Jypia vastaan käy. Tosin hyvin näyttää Jyp tällä hetkellä Ässien johdon päätöstä avittavan. Jos ei herrat pian tajua niin peliäkään en enää paikanpäälle tule katsomaan. Tänään olisin kyllä mennyt mutta kotipuolessa ei aikataulut kohtaa.

Eli valmennusjohto ulos!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös