Ässien otteet kaukalossa 2024–2025

  • 52 375
  • 477

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eipä ole hetkeen ollut tilannetta, että voiton jälkeen lähinnä korpeaa.. ei perhana tuota yhtäkään pistettä olisi saanut menettää. Ässät kuitenkin ihan hallitsi kenttätapahtumia yli puolet ajasta. Ihan absurdeja mokia, ja kaverille työnnettiin povariin aivan väkisin yksi piste, vaikka eivät sitä edes halunneet. Ei nyt todellakaan ollut esimerkiksi Viljasen peli tänään, ja tietysti Puutio täysin turvallisessa paikassa oikein työntämällä työntää kiekon vihulaisen lapaan. Noh, näillä mennään, sellaista se tietysti on. Mutta kertoo osin sitä, että oma pää on määrällisesti vuotanut enemmän mihin viime vuosina on totuttu, ja syypää on ollut juuri tällaiset yksittäiset megaluokan töppäykset..

Mutta toisaalta pelastettiin kuitenkin mitä pelastettavissa oli, eli tietyntyyppinen venyminen kuitenkin onnistui. Harvinaista herkkua kuitenkin ollut alkukaudella jatkoaika voitot, joten sen puoleen tästä on hyvä jatkaa..
Ässät vei kiekohallinnan 51-49, niin voi kai sanoa hallinneen. En silti sanoisi, ettei vastustaja halunnut voittoa. Mielestäni K-Espoo pelasi hyvän vieraspelin ja ansaitsi pisteen.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
No siis. Posin kautta edelleen. Ässät pelaa ihan hyvää kendoa noin 80% ottelusta ja se on jo jotain!

- Järvinen tänään aivan maagisella pelipäällä. Syötöt napsuivat kohdalleen ja muutenkin aika vähän niitä lepsuja ratkaisuja. Jatkoilla meinasi kolista omissa, mutta Lenni nosti hyvin kiekon pois alueelta.
- Hämeenaho muutenkin tänään ihan hyvällä pelipäällä. Tai, oikeastaan jos kaveri tekee 2 maalia, niin pitää sanoa, että erinomaisella pelipäällä. Myös Erholtz pelasi todella hyvin.
- Noiva hiihtänyt vähän yössä viime ottelut. Ihan jees hmv-kiekkoa, mutta ei paljon muuta. Terävyys ja jatkuvasti valmiina olo vaativat vielä töitä. Juholalta tänään aika paljon puolityhmiä ratkaisuja.
- Tulikin kehuttua Puutiota tänään omissa aikaisemmin ja märjens mikä häsäys sitten kolmannessa maalissa. Muuten oli kyllä terävä ja laukoi taas vaatimattomat seitsemän kertaa. Tolppaan laukoi ylivoimalla, perhana.
- Ortiolta hyviä torjuntoja. Tämä Ässien pelaaminen on kyllä veskarille hankalaa jos verrataan vaikka viime vuoden pelitapaan, jossa kaikki ajettiin nurkkiin pyörimään.
- Fabre on nyt näköjään noussut itsellä tikun nokkaan oikein kunnolla. Pelaa laput silmillä ja varsinkin varastaa puolustuspäästä ihan luvattoman paljon. Tehojen puuttuminen ei sinänsä haittaa, vaan tuo yksilölätkä. Fabre on yhden miehen ketju pelatessaan. Harvoin jakaa hyvään paikkaan, eikä edes vahingossa tuplaa joukkuekaveria puolustuspäähän. Edelleen - jos pakki nousee, hyökkääjä varmistaa. Myös sinä, Dylan. 19.38 peliaikaa ja kahden takaiskun aikana kentällä.
- Meillä on neljä hyvää kakkosparin puolustajaa (Määttä - Kucherik - Puutio ja Viljanen) ja kolme mukiinmenevää kolmosparin pakkia (Anttalainen - Salmela - Riekkinen). Edelleen huutaisi sitä yhtä minuutinsyöjää. Kiekkojensyöjiä joukkueessa on jo tarpeeksi.
- Vanhatalo aloitti tosi pirteästi, mutta kangistui aika pahasti loppua kohden. Kuten joku tuolla otteluseurannassa totesi, niin Vanhatalo ja Ojantakanen eivät varmaan ehkä ideaaleimmat ketjukaverit Talajalle noin jääkiekon pelaamisen kannalta.
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Palola, tänään jos olis ollut pelissä niin tulos olisi voinut olla toinen ja kolme pistettä taskussa.
 

JaanaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sori, että mun vastaus alkaa tosi sarkastisesti, mutta sillai yleensä se jääkiekossa menee. Aika harvoin on mitään kommunistista uusjakoa, jossa jokainen tienaa saman verran pisteitä.

Okei. Tarpeetonta. Sori. Mutta mun mielestä viime kausiin verrattuna tilanne on ollut hyökkäyskaluston suhteen positiivinen. Tämä on kuitenkin Porin Ässät, johon on vaikea fantasiamanageroida järkyttävän hyviä pelaajia joka ketjuun tehtaan takuulla.

Ykkösketju toimii yhtä hyvin kuin viime kaudellakin. Kakkosketjussa Tiivola ja Palola ovat oikeasti pelanneet tosi hyvin ja kolmosen Jonne-ketju luo myös hirmu paljon tilanteita ja varsinkin hyökkäyspäässä myös puolustaa tehokkaasti.
Lisäksi Talaja on pistesaldostaan huolimatta pelannut tosi pirteästi ja Ojantakanen on ollut myös joka pelissä enemmän hyödyksi, vaikkei varmaan saisi maalia edes päästessään itsekseen Väri-Poriin vierailemaan.

Toisaalta taas. Ässissä on kahdeksan pelaajaa, jotka ovat saaneet vähintään pisteen joka toisessa ottelussa. Se on oikeastaan aika hyvin, jos verrataan aikaisempiin vuosiin.
Siellä on sekä koko ykkösketju (kahteentoista peliin yhteensä 10+22=32) ja kakkosen Tiivola-Palola (11+5=16) aika hyvässä vauhdissa.
Ja edelleen - kolmosketju on pelannut tosi hyvin, vaikka pisteitä ei ropise vielä ihan jatkuvalla syötöllä. Siellä on kuitenkin tulokkaan statuksella pelaava Noiva ja käytännössä tulokkaana pelaava Juhola, jotka molemmat pelaavat ihan aikuisten tasolla ottelusta toiseen.

Toinen tarpeeton kuitti, mutta meillä on jo Ässä-osiossa yksi jäbä, joka seuraa pelejä pelkästään Teksti-TV:n kautta. Älä sääki viitti aloittaa <3
Ja sitten loppuu päänaukominen netissä. Sori taas.

Talaja on aloittanut mielestäni tämän kauden hyvin. On taklannut, vääntänyt ja ollut myös huomattavasti vähemmän keila omalla alueellaan kuin viime kaudella, jolloin surkeat otteet välillä pistivät silmään ihan toden teolla. Lisäksi se Talajan maskipelaaminen on ollut taas ylivoimalla hyvää suorittamista (mutta viime pelissä Erholtz JA Talaja maskissa samassa ylivoimassa oli kyllä tarpeetonta overkilliä). "Talaja stunttaamassa kakkosketjussa" ei vaikuta ihan niin mielipuoliselta ajatukselta kuin vielä viime kaudella, jolloin "Talaja kokoonpanossa" oli jo vähän kyseenalainen lähtökohta.
Ojantakanen on myös pelannut hyvin nelosen sentteriksi. Tappanut alivoimia, eikä ole tasaviisikoin ottanut ketjunsa kanssa huolestuttavan lujaa turpaan.

Heittäisin jopa tosi epäporilaisittain ja radikaalisti, että tähän asti yksikään pelaaja ei ole flopannut täysin odotuksiin nähden. Ja siellä on tosiaan se Lipiäinen tulossa takaisin, joka mahdollistaisi Fabren pudottamisen neloseen pelaamaan keskenään sitä fabrelätkäänsä.

Okei - positiivisuus on perseestä, mutta kenen otteissa (hyökkäyksessä) on oikeasti tuolla roimasti parantamisen varaa?
Olen edelleen tosi, tosi tyytyväinen varsinkin Ässien sentterinelikkoon tällä hetkellä. Jokainen on pelannut oikeasti hyvin.

Jos verrataan aikaisempiin kausiin, niin kolme hyvin toimivaa ketjua ja ihan semipätevä nelonen on jotain aika uutta verrattuna esmes siihen aikaan kun Ruuttu tuhnutteli ketjusta toiseen, tai kun Otto Kivenmäen oli tarkoitus pelastaa meidän hyökkäyspeli.
Nyt meillä sentään on hyökkäyspeliä. Joukkueena.

Viitala, Knihti ja Vanhatalo ovat vuorotelleet nelosen laidan ynnämuuta-pelaajina. Nuo kaksi ensimmäistä ovat olleet ainoat lievät pettymykset (Viitalalla tällä hetkellä mahdoton tehtävä syrjäyttää Palolaa, joten katoaa nelosen jämäminuuteille pörräämään ja Knihtillä samoin aika tekemätön paikka tuoda keskelle enemmän pöytään kuin Juhola ja Ojantakanen, joten pörrää ja surraa myös siellä ynnämuualla), mutta siis hyökkäyksessä on jopa ihan potentiaalista reserviä.

Tällä hetkellä Knihtillä vaikuttaisi olevan se perinteinen Ässä-kasvatin uraputki, jossa on ensin paljon odotuksia ja sitten lopulta saadaan kolmos-nelosketjujen energiapelaaja, joka ei ole ihan tarkalleen hyvä missään. Varsinkin hyökkäyspäässä muuten sijoittuu välillä laiturin tontilla tosi huonosti ja ajautuu enemmän sinne missä kiekko kulloinkin on.
Olipa mukava lukea asiallista pohdintaa! Tätä lisää.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Kysymys asian vierestä: löytyykö tuosta muuten tilastoitua dataa? Maalineduspeli jne? Itte oon ollut vähän laiska opettelemaan näitä.

Mietin vaan, että mikä osuus on sillä miten pakit häviää tilanteen -tänään kyllä saa noita paria maalia pikkasen tarkastella siitäkin näkökulmasta- ja koska laituriosasto tyyliin Ylitalo-Fabre ei toimita tehtäväänsä, luukulle tulee vastustajan ylimiehitys ja sitten kaikki on helisemässä.
Kiinnostaisi tuo data myös.

Mutuna voisi heittää , että Ässien parantunut hyökkäyspelaaminen on (ajoittain) pois puolustamisesta. Osa hyökkääjistä "varastaa", varsinkin silloin kun maalinteko menee pakottamiseksi. Kuten tänään 3. erässä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Vituttaa kyllä kun pisteet oli tarjolla kultalautasella ja mennään ihan omilla virheillä päästämään vastustaja rinnalle ja tuon tasoituksen jälkeen tuntui siltä että myös ohi. Hirveitä mokia omassa päässä, varsinkin niiltä jotka ovat pelanneet aiemmin hyvin (Viljanen ja Puutio). Hyökkäyksessä pelataan ihan laput silmillä yhtä ketjua lukuunottamatta.

Fabrella on niin hurja heikko jakso menossa että nyt pitää jo laittaa poika poppareille. Pyytää vaikka jotain ranskan osaajaa perustelemaan se pojalle niin hyvin että itsekin tajuaa miksi. Pelaa niin huonosti tällä hetkellä että voisi jopa harkita sopimuksen purkua jos se ei tuosta lähde.

Noiva on toinen jolla ei kulje nyt. Jotenkin tuntuu että yritystä ei ole. Huili tekisi hänellekin hyvää.

Ja kritisoidaan nyt myös Vanhataloa. Ei tunnu olevan kuin yhden tempun poni. Ei ole mitään hyötyä muualla kuin metrin sisällä laidasta. Keskellä kenttää on ihan turhake.

Ei tässä oikein puolustusta voi kierrättää, kun pelaajia ei ole kuin Boelius (tietty tälle paikalle sopisi), mutta ei ne Puution tämän päivän otteetkaan mitenkään mieltä ylentäneet. Aika väliinpitämätöntä peliä ja kruununa tuo turha kiekon menetys vastustajalle. Anttalainenkin oli huono, mutta Salmela ja Riekkinen pelasivat nyt ihan hyvän pelin. Molemmat myös häärivät hyökkäyspäässä useampaan kertaan.
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihmettelin livenä hallilla sitä millaisella kuviolla Ässät tänään pelasi alivoimaa, mutta Piken haastattelu vahvisti havainnot ja Ässät oli adaptoitunut Kiekko-Espoon poikkeavaan yv:hen.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vähän harmittaa, ettei sitä yv:n viivapakin paikkaa ole kukaan valmis ottamaan. Aihioita olis Puution, Viljasen ja jopa Anttalaisen muodossa, mutta ei vaan maistu. Boelius olisi ehkä paras vaihtoehto, mutta peliaikaa ei tule, eikä siten myöskään mahdollisuuksia. Joku vatipää Texasista vois tuoda vähän kilpailua tuohon ruutuun?
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Viljaseen olen kyllä tähän mennessä ollut hyvin pettynyt. Ei ole kiekollisesti esittänyt juuri mitään ja on aika hasardi muutenkin. Toivottavasti parantaa huomattavasti kauden edetessä muuten käy samalla tavalla kuin monelle muulle omalle kasvatille, jotka on palannut Poriin ja tulee oman kaupungin sylkykuppi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Fabrella on niin hurja heikko jakso menossa että nyt pitää jo laittaa poika poppareille. Pyytää vaikka jotain ranskan osaajaa perustelemaan se pojalle niin hyvin että itsekin tajuaa miksi. Pelaa niin huonosti tällä hetkellä että voisi jopa harkita sopimuksen purkua jos se ei tuosta lähde.

Melko kovaa tekstiä. Muistetaan nyt, että kaudesta ei ole vielä pelattu edes 1/4. Kyllä se Fabre sieltä tulee, pääsee joka pelissä 2-3 kertaa paikoille ja kunhan alkaa vähän enemmän keskittymään viimeistelyyn eikä sählää niin tulee tekemään tälläkin kaudella sen +10 maalia. Ja alivoimilla on nopeudellaan alituinen uhka vastustajille

Fabre on kuitenkin vasta 23v ja kiekkoilijan parhaat vuodet ovat mitä todennäköisemmin vasta edessäpäin
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Melko kovaa tekstiä. Muistetaan nyt, että kaudesta ei ole vielä pelattu edes 1/4. Kyllä se Fabre sieltä tulee, pääsee joka pelissä 2-3 kertaa paikoille ja kunhan alkaa vähän enemmän keskittymään viimeistelyyn eikä sählää niin tulee tekemään tälläkin kaudella sen +10 maalia. Ja alivoimilla on nopeudellaan alituinen uhka vastustajille
Niin, mutta varsinkin eilen oli jo näkyvissä lannistumista ja väliinpitämättömyyttä. Ku ei osu mistään niin yrityksetkin alkoivat olla aika ponnettomia. Ja sitten tuo alaspäin luistelemisesta varastaminen on jatkuvaa. Siksi tuo pääsee niin helposti ja usein läpiajoon kun koko ajan on ylin Ässäpelaaja. Ja mitä nopeuteen tulee niin Espoon 75 (muistaakseni) luisteli kyllä yllättävänkin helpon näköisesti Fabren kiinni eilen kun meinasi lähteä karkuun.

Pieni huili tekisi eniten hyvää pääkopalle.

Mutta se mitä mietin sopimuksen purun kanssa oli se että johtuuko nuo mainitut jutut siitä että olisi jo soppari muualle? Mielestäni turha pitää vankilassa jos noin olisi.
 

Co.

Jäsen
Fabre on ehkä vähän epäedullisessa asemassa Porissa. Vaikuttaa sellaiselta taiteilijaluonteelta, että vaatisi vähän erilaisen roolin kuin mitä nyt on mahdollista tarjota ja mihin hän on jumittunut. Potentiaalia on todella paljon, mutta se pitäisi vain saada jotenkin kunnolla käyntiin. Uskoisin, että tämä voisi hyvinkin löytyä toisessa seurassa erilaisten pelaajien ympärillä, enkä yllättyisi, jos hänestä kuoriutuisi vielä huomattavasti tehokkaampi liigapelaaja. Toki jos malttia on, niin voi tämä vielä lähteä Porissakin käyntiin. Mietin vain, että alkaako kaverilla itsellään olla jo isompaakin turhautumista ja stressiä pääkopassa, mikä sitten syö pelaamisesta turhan paljon.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Tämä oli loistava veto. Espoon ylivoima omiin silmiin oli todella vaaratonta ja hankalaa verrattuna aikaisempiin otteluihin.
Tosin ne pari paikkaa Espoon joukkueen ylivoimalla sitten olivatkin vaarallisia. Ortio torjui ja jonkin vedon taisi blokata myös Kiekko-Espoon oma maskimies.

Mutta kieltämättä kokonaisuudessaan alivoima toimi. Ja hupsista seikkailiut pakeiltakaan eivät romahduttaneet peliä, vaikka päättyivät maaliin.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Fabre on ehkä vähän epäedullisessa asemassa Porissa. Vaikuttaa sellaiselta taiteilijaluonteelta, että vaatisi vähän erilaisen roolin kuin mitä nyt on mahdollista tarjota ja mihin hän on jumittunut. Potentiaalia on todella paljon, mutta se pitäisi vain saada jotenkin kunnolla käyntiin. Uskoisin, että tämä voisi hyvinkin löytyä toisessa seurassa erilaisten pelaajien ympärillä, enkä yllättyisi, jos hänestä kuoriutuisi vielä huomattavasti tehokkaampi liigapelaaja. Toki jos malttia on, niin voi tämä vielä lähteä Porissakin käyntiin. Mietin vain, että alkaako kaverilla itsellään olla jo isompaakin turhautumista ja stressiä pääkopassa, mikä sitten syö pelaamisesta turhan paljon.
Pienellä onnellakin, jos muutama kiekkoa olisi mennyt paikoista sisään, niin harva puhuisi että Fabressa on ongelma, tai on huono. Tehopisteet eivät kokonaan määrittele, onko pelaaja sysipaska, tai huippuhyvä.
Tärkeä pala alivoimaa, ja on jatkuvasti nopeudellaan ja näppäryydellään uhkana vastustajalle. Paikkoja tulee koko ajan, ja niitä ei tässä Liigassa luo yksikään huono pelaaja. Kunpa se yksikin maalia sieltä tulisi, niin se voisi aukaista tämän tilanteen.
Kelpaa varmasti monelle joukkueelle tämä pelaaja, enkä ihmettelisi yhtään jos pelaa ensi kaudella Jykän kanssa taas samassa jengissä, jos Ässillä ei ole halua jatkaa sopimusta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Co.

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pitää muistaa, että nyt ollaan lokakuun puolessavälissä ja olisi itseasiassa aika huolestuttavaa, jos kaikki toimisi nyt kuin junan vessa. Vielä pitääkin olla vähän klabbia siellä sun täällä, jos ei olisi, yritettäisiin toteuttaa liian helppoa pelikirjaa, jonka rajat tulisivat vastaan viimeistään kevätkaudella, tyyliin viimeiset kaudet Porissa.

KEspoon toisesta maalista tuli kyllä vahva vanhan kunnon Atukiekon muisto. Ei puolusteta puna- eikä siniviivaa ja kaveri hiihtelee aivan ilmaiseksi maalintekopaikkaan, no ei haittaa tässä vaiheessa kunhan muistetaan miten pitkässä juoksussa tulee käymään, jos näin toimitaan tulevaisuudessa.

Kaikkiaan Ässien palikat ovat olosuhteet huomioon ottaen ihan hyvässä järjestyksessä. Ylivoima kaipaisi sen viivapakin ja ainakin itse nöyrtyisin kysymään olisiko Iisalmen suunnalla kiinnostusta tulla uudelleen Poriin. Tuskinpa Ässät tähän rooliin löytää potentiaalisempaa vaihtoehtoa mistään jos ja kun jenkit/kanukit ovat maahantulosääntöjen takia käytännössä pois pelistä.
 

UJ42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos Ässät voittaa huomenna niin on mahkut viime kauden toistoon. Ennen ekaa Lukko B2B viikonloppua viime kaudella Ässät oli hyvässä asemissa sarjataulukossa ja juuri oli kaadettu vakuuttavasti Tappara vieraissa. Sitten kaksi peliä turpaan Lukolta ja tappioputki päälle. Siitä se pelillinen alamäki alkoi sitten muodostua...

Katsotaan onko kaudet veljiä keskenään
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Ässät voittaa huomenna niin on mahkut viime kauden toistoon. Ennen ekaa Lukko B2B viikonloppua viime kaudella Ässät oli hyvässä asemissa sarjataulukossa ja juuri oli kaadettu vakuuttavasti Tappara vieraissa. Sitten kaksi peliä turpaan Lukolta ja tappioputki päälle. Siitä se pelillinen alamäki alkoi sitten muodostua...

Katsotaan onko kaudet veljiä keskenään
En mä oikein jaksa ikinä näitä. Joukkue on eri, valmentaja on eri, moni vastustajista on eri koutseilla, ja eri pelaajilla...
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
En mä oikein jaksa ikinä näitä. Joukkue on eri, valmentaja on eri, moni vastustajista on eri koutseilla, ja eri pelaajilla...

Voisi kai yhtä hyvin kommentoida, että ei jaksa tuotakaan enää. :)
Aina sitä on uuden edessä varovaisen positiivinen ja Porin Ässien kannattajana, uuden edessä ollaan oltu suhteellisen usein.

Pelaajat vaihtuu, valmentajat vaihtuu, UJ:t vaihtuu, toimarit vaihtuu, mutta tehdään mitä vaan, niin historiaan peilaten, melko isolla todennäköisyydellä pieni valonpilkahdus tunnelin päässä osottautuu tunnelipaloksi, jonka seurauksena ainut vaihtoehto on taas palata takaisin pimeyteen.
Ja tämä polku on kuljettava siksi, että silloin ne hyvät hetket todella saavat Patafanit liekkeihin ja se porilainen hulluus pääsee esille.

En millään haluaisi jinxata mitään, mutta on ihan totta, että tällä hetkellä on fiilis, että kaikki on toisin, on kokenut Ässien näköinen valmentaja, potentiaalinen joukkue ja ehkä vielä vähän reservissäkin.
Jotenkin kuitenkin muistelisin, että viime vuonna kuitenkin oli melko samanlaiset fiilikset tässä kohtaa, pelitapa oli raikas ja materiaalissa tuntui olevan vielä paljon ulosmitattavaa.

Eli voi olla, että tämä on hyvä vuosi tai sitten ei, vitustako sitä tietää, koska Ässistä kyse.
Täytyy vaan nauttia, kun voittoja tulee enemmän kuin tappiota tai ainakin vielä kun näin on.
:)
 

UJ42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En mä oikein jaksa ikinä näitä. Joukkue on eri, valmentaja on eri, moni vastustajista on eri koutseilla, ja eri pelaajilla...
Niin, hain tuolla nyt enemmä sitä että viime kaudella samoihin aikoihin oli positiiviset fiilikset Ässien suhteen ja pelikin näytti melko hyvältä. Sama kuin nyt, ehkä ne syyt on hieman eri kuin viime kaudella, mutta positiiviset fiilikset on myös tämän kauden Ässistä.

Tuli vain mieleen kun derby viikonloppu odottelee ensi viikolla, että viime kaudella se muodostui jonkin näköiseksi vedenjakajaksi ja väkisinkin ajatuksena siitä miten tämän kauden joukkueen kanssa selvitään ekasta b2b Lukko otteluista. Varsinkin jos sattuu tulemaan kaksi tappiota niin uskoisin tämän joukkueen käsittelevän se paremmin, mutta se nähdään mimmosta tarinaa tällä kaudella kirjoitellaan.

Voitetaan nyt Vaasan huligaanit ensin.
 

Suomen Polak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Seattle Seahawks.
Se oli sellainen peli. Erittäin hyvää jääkiekkoa 40min ja sitten 20min nukuttiin johon menetettiin piste. Jatkoajalla Ässät on näköjään hyvä, mutta tuota johtopelaamista täytyy parantaa. Pikekin puhuu tuosta johtopelaamisesta jokaisessa pressissä, mikähän mättää?

Jonne ketju oli pelin paras, ja Miksalta jäätävä suoritus.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tämä oli kaikin mahdollisin tavoin keskiviikon toisinto: TAAS kaverille oikein väkisin työntämällä työnnettiin yksi piste mukaan. Tietysti kolikon kääntöpuoli sitten on, että ainahan tällaisessä vaikeuksien kautta voittoon hommassa on myös positiiviset puolensa. Joukkue kuitenkin kasvaa henkisesti, joten valmistaapahan ainakin ensi viikonlopun derbyihin sopivalla tavalla.. ja tietysti ihan liika kritisointi on hyvin vaikeaa niin kauan kuin pisteitä yhtä kaikki tulee tällä tahdilla

Hämmentävä on kyllä tämä ottelusta toiseen toistuva tämän kauden kuva. Eli ottelujen alussa Ässät on aina enemmän tai vähemmän dominoiva, mutta sitten pelin edetessä menee vaikeaksi. Tosin on asia ainakin tunnistettu, koska siitä johtoasemassa pelaamisesta on jo pariinkin otteeseen esimerkiksi Piken suulla puhuttu..
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Aika kevyesti Pike sanoi että ”vähä passivoiduttiin 3 erässä” vittu vähän! Sehän oli kuin kopio espoon pelistä ja aivan karmeeta pelaamista. En tajua miksi koko erä pitää vain roiskia ja träpätä jos ei ole koko pelissä ollut mitään hätää. Ja sitten aletaan vetää sitä Härkälän näköistä että pelataan omiin ja kädettömät pakit alkaa sieltä avaamaan uudelleen. Hirveetä paskaa noi 2 viimeistä 3 erää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös