Ässien markkinointi ja ottelutapahtuma

  • 356 737
  • 1 982

leeves126

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Bayern. Sympatiat Helsinkiin ja Turkuun.
Itsellä oli vastaavalla sovelluksella aiemmin kanssa ongelmia, mutta sain ässien toimiston kautta ostettua liput kätevästi puhelimeen (whatsapp viestittelyn kautta). Ilmoitin vain pelin, paikat ja lähetin sovelluksella rahat, he kuittasivat ja lähetti liput.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Viitalan haastattelun perusteella tänään siis juhlaottelussa entisistä kapteeneista vieraina "ainakin" Ketola, Levo, Peltonen, Kuparinen ja Uusitalo. Mutta ei siis esimerkiksi Korpisalo? Sitten taas esimerkiksi Japan poissaolon jopa ymmärtäisin, hän nyt toimi kapteenina vain yhden ainoan kauden.. noh, ilta sen kait näyttää lopullisesti onko siellä muita kuin ensin mainitut viisi. Ja ilmoituksen mukaan siis jokainen katsoja saa juhlakauden ex-kapteenien yhteisjulisteen. Pieni asia sinällään, mutta minusta ihan pikantti yksityiskohta, että tällaisia on painatettu.. ai jai sentään, tämä on niitä iltoja joita ei kyllä kehtaisi sitten hävitä, että terveisiä vaan joukkueelle

En muuten tiedä mikä kassakaappisopimus Ässillä ja HIFK:lla on keskenään näiden juhlaotteluiden pelaamisesta aina juuri toisiaan vastaan *hymiö*
 

nikke21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja ilmoituksen mukaan siis jokainen katsoja saa juhlakauden ex-kapteenien yhteisjulisteen. Pieni asia sinällään, mutta minusta ihan pikantti yksityiskohta, että tällaisia on painatettu.. ai jai sentään, tämä on niitä iltoja joita ei kyllä kehtaisi sitten hävitä, että terveisiä vaan joukkueelle
Olisiko kenelläkään kuvaa tästä julisteesta? Ja vielä jos joku haluaisi omansa myydä.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Ei mitään hajua. Jos oli joku muu kuin toimiston tulostimella tehty niin kiinnostaa.
Tommonen a4 lapuska se oli. Mukaan tarttui, mutta joutui valitettavasti taittelee taskuun, kun oli kakara mukana ja roinaa paljon. Toi 55 logo oli kyllä hieno.
 

nikke21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viitalan haastattelun perusteella tänään siis juhlaottelussa entisistä kapteeneista vieraina "ainakin" Ketola, Levo, Peltonen, Kuparinen ja Uusitalo. Mutta ei siis esimerkiksi Korpisalo? Sitten taas esimerkiksi Japan poissaolon jopa ymmärtäisin, hän nyt toimi kapteenina vain yhden ainoan kauden.. noh, ilta sen kait näyttää lopullisesti onko siellä muita kuin ensin mainitut viisi.
Korppia saattaa ymmärrettävästi kiinnostaa tänään yksi Tampereella pelattava änärimatsi Isomäen iltaa enemmän.
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt on omaan makuun rostereissa hyvä sekoitus retro-henkeä.

Onhan nää aina enemmän tai vähemmän hassuttelua kun samassa joukkueessa pyörii 33-vuotiasta Jyrkkiötä ja 74-vuotiasta Ketolaa. Vastapuolella Saravo ja Mäntylä varmaan vieläkin liigakunnossa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kiilholmakin mukana. Ei jäänyt vissiin mitään isompaa hampaankoloon vaikka viimeisenä vuotena ei Ässissä oikein kulkenut.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt on omaan makuun rostereissa hyvä sekoitus retro-henkeä.

Niko Mikkola on kyllä hyvä haku. Ehkä suosituin Ässä-pelaaja ne vuodet, kun seurassa pelasi. Toivottavasti saa hyvän vastaanoton, vaikka jonnet ei varmaan muistakaan.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ihan mielenkiintoiset kokoonpanot. Vellun lisäks ei näytä muita ikämiehiä olevan luistimilla... Noinkohan Rosenberg saa enää mitään kiinni? On kuitenkin old school seisova veskari.
 

SeppoKaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa, Suomen maajoukkueet
Osaako joku sanoa, että oliko ne viime kauden Ässien "tukikeräykseen" osallistuneiden nimet jossain esillä Isomäen käytävillä? Tuo keräys siis jossa lopulta arvottiin hallin ja jonkin kioskin uusi nimi vuodeksi. Käväisin ensimmäistä kertaa pandemia-aikana hallilla kauden ekassa kotipelissä JYPiä vastaan, eikä ainakaan silloin osunut tälläistä nimitaulua silmiini. Ei nyt mikään hirveän tärkeä asia, mutta tietääpä seuraavalla kerralla suunnata suoraan seisomakatsomoon tai virvoitusjuomalle eikä tuijotella turhaan seiniä mikäli sellaista ei ole edes olemassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös