Ässien jatko- ja uudet sopimukset 2006–2007

  • 459 855
  • 1 852
Tila
Viestiketju on suljettu.

mynthon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pittsburgh Penguins
Itse laittaisin hyökkäyksen näin:

Kuusela-Häppölä-Kivenmäki
Joensuu-Hirvonen-Dallaspoika
Takala-Wandell-Kemppainen
Rahikainen-Kuparinen-Forsbacka

Nyt tarvittaisiin Robia tuohon kakkoskentän senaksi niin näyttäisi paremmalta. Ykkös- ja neloskenttä näyttää kyllä hyvältä.
Puolustukseen kylläkin tarvitaan rutkasti käsiä ja nyrkkejä.

Ja tuosta Kuuselasta niin kyllä taitaa poika Poriin vielä jäädä.
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyökkäys on tällä hetkellä liigan keskikastia, mutta puolustuksessa on vielä paljon aukkoja. Maalivahdit ovat aika kysymysmerkkejä.. Kumpi kantaa päävastuun Kilpeläinen vai Kaltiainen? Toivon että Kilpeläinen pystyisi nousemaan huippuvahdiksi ensi kaudella. Mestiksessä hän oli kuuleman mukaan todella vakuuttava.

Unelma kentälliset :)

Hyökkäys:

Kivenmäki-Häppölä-Kuusela
Joensuu-Hisey-Mr.X
Forsbacka-Kuparinen-Rahikainen
Takala-Hirvonen-joku junnuista

Puolustus:

Nickerson-Fistric (liigan pelätyin pakkipari :D )
Peltonen-Herra Kädellinen
Rontti-Toivonen
 

Bemo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Jokipojat
Tämä näyttää aika hyvältä, kakkoseen vielä hyvät pelimiehet ja se on siinä.

Kuusela - Häppölä - Kivenmäki

Joensuu - Hisey (Mr. x) - Mr. y

Mr. z - Wandell - Hirvonen

Takala - Kuparinen - Forsbacka

+Tasku, Kemppainen, Peltomaa, Huhtanen, Halava.

Hirvosen odotan ensikaudella breikkaavan. Kaverissa ainakin kaikkia edellytyksiä siihen on. Kaveri voisi ihan hyvin olla myös kakkosen keskellä. Tätä Wandellia en ole ikinä nähnyt pelaavan, mutta uskoisin hänen olevan pätevä kaveri pelaamaan kolmosen keskellä, kuulemieni juttujen perusteella. Erityisesti toivon Joensuun onnistuvan ensikaudella.
 

Tuamas

Jäsen
Ketjuspekulaatiota.

Juuh, eli ensi kauden joukkue alkaa ulkolaisia lukuunottamatta olemaan siinä. Eli toivottavasti vähintään yksi kädellinen pakki sekä yksi kylähullu pakki.

Hyökkäys alkaa olemaan koodinimi Hiseytä lukuunottamatta valmis.
Ykkösenä luonnollisesti Kuusela-Häppölä-Kivenmäki, joka toimii samalla periaatteella kuin viime kauden ykkönen. Eli Kuusela-Kivenmäki akseli iskee maalit ja Häppölä säestää taustalla.

Kakkosenkin rakentaisin puhtaasti hyökkääväksi kentäksi, muodossa:
Joensuu-Hisey-Hirvonen, kentässä toki rouhija puuttuu, mutta käsiä olisi kohtuullisesti ja kyllä Joensuu pleijareissa jo esitti Powerforwardin elkeitä. Olisi kuitenkin selvästi ratkaisuihin kykenevä ketju, jos Hisey sekä Joensuu ottavat sen seuraavan askeleen ja jos tuo seuraava askel olisi kohtuullisen pitkä, olisi meillä tässä jo liigan mittapuulla todella kova ketju.

Kolmonen sitten rakennettaisiin viime kauden nelosen ympärille, eli Rahikainen korvaisi Kiilholman jos halutaan oikeen viimisen päälle rouhintakenttä tai jos haettaisiin enemmän viime kauden sekoitusta niin Takala siihen sitten. Eli ketju olisi muodossa Takala/Rahikainen-Kuparinen-Forsbacka. Omissa ei ainakaan soisi ja jos motivaatio pysyisi koko kauden huipputasolla, niin maalejakin varmasti syntyy.

Neloseen sitten varmoina pelaajina Rahikainen/Takala sekä Wandell. Toisena laiturina sitten käytettäisiin näyttöjen mukaan Peltomaata, Halavaa ja muita.

Hyökkäys on näillä näkymin kunnossa, toki nimilista ei Psykoisin laseilla katsottuna ole kovinkaan nimekäs, mutta sillä ei ole juuri väliä.

Puolustus sitten huutaa selvästi sitä ykkös-yv:n priimusmoottoria. Leveyttä on jo nyt kohtalaisesti, mutta sekä kovuus- että taito-osastoille tarvittaisiin vielä se terävin kärki, vaikkapa muodoissa Fistric/Nickersson ja Forrest/Coffey.

Eli ykköspari voisi olla tällä hetkellä:
Peltonen-Kiekollinen pakki,
jossa Pele hoitaa oman pään ja tämä kiekollinen virtuoosi sitten hyökkäysten käynnistämisen sekä niiden tukemisen.

Kakkoseen olisi sitten parivaljakko
Toivonen-Rontti
jossa Rontti nyt sitten lunastaa lupaukset ja nostaa kiekollisen pelinsä sille tasolle, että häntä voisi pitää liigassa huippupakkina myös kiekollisesti.

Kolmoseen jäisi sitten kaksikko, joka rakentuisi Dallasista mahdollisesti saapuvasta kohnosta, sekä jostakusta nuoremman polven lupauksesta, eli:
Kylähullu- Tieranta/Törnvall/Heikkinen/Hietamäki
Tuossa on kuitenkin neljä jannua joilla on kaikilla potentiaalia pelata hyvin liigatasolla ja muutama joista voi aikanaan tulla liigan huippunimiä.

Seiskapakkina sitten se tuosta nelikosta joka ei pysty lunastamaan kolmosparin paikkaa.
 

passenger

Jäsen
dallasin kavereista

Onkos Porissa näkynyt vielä ketään Dallasin kavereita? Eikö aikaisemmin keväällä ollut puhetta että toukokuussa jo piti tulla pari jotain junnua tännepäin harjoittelemaan. Fistric olisi kyllä tosi kova kaveri mutta taitaa olla tavallaan liian kova prospecti lähetettäväksi näin kauas kehittymään, kaveristahan odotetaan Dallasiin ihan puolustuksen johtopelaajaa. Toivottavasti se Hisey nyt tosiaan saadaan vielä pidettyä täällä niin täähän alkaa näyttää ihan hyvältä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Hirvonen

Hirvonen on tällä hetkellä niin suuri musta hevonen, että en uskalla odottaa juuri mitään kaverista. Positiivista sinänsä, mutta riski on olemassa, että ei ole mitään käyttöä. Silti luottoa löytyy siinä mielessä, että on Pajuojan tuttuja, ja voi saada Hirvosesta vaikka mitä irti.

Kauden, tai ainakin Ässien, suurin musta hevonen ehdottomasti.
 

Chanel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Manchester city
Hisey

Huhuja kuului Tepsin valmennus risteilyltä että Hiseytä yritetään ainakin Hunajata porukkaan mutta sopimusta ei ainakaan vielä ole ONNEKSI

Jos Hiesy ei lähde rapakon taakse niin kiittäisi ässiä vielä yhdellä vuodella kiitos
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko kenelläkään tietoa Rahikaisen ja Sammalkankaan tilanteesta? Saako kumpikaan sopimusta?
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Hisey tarvitsisi kyllä saada takaisin, jos ei saada ja joku muu liigaseura ottaa niin vaara pyörii että veivi suhahtaa taas Kaltiaisen selän taakse ja sitä ei kyllä kestäisi. Ja ihan siksikin että ei hyökkäyksessä käsiä vielä liikaa ole.

Mutta mites tämä Jalkanen? Edelliskaudella kun kävi kylässä vaikutti ihan ok kaverilta, onkohan ollut mitään tunnusteluja siihen suuntaan? Jostain silti muistaisin että opiskelee jossain stadilaisessa opinahjossa, että mahtaisikohan olla edes intressejä lähteä länteen?

Tuo Rahikainen voisi olla kyllä melkoisen mielenkiintoinen tapaus, ainakin sopisi tyyliin.

Kokonaisuutena pari "ok" pakkia ja pari "ok" hyökkääjää lisää, joukkue saattaa olla hieman turhan kokematon jos nykynipulla kauteen lähdetään, ja se Dallas-kuvio sitten vielä, mitä sieltä tulee, sen näkee sitten syssymmällä, sillä on suht turha vaivata päätä. Saataisiin nyt rosteri linjaan ja käytetään niitä Dallas-miehiä sitten tuomaan leveyttä tai ratkaisuja, tilanteen mukaan.
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Katselin tuolla Ässien sivuilla ja huomasin että uusille pelaajille oli annettu numerot. Häppölä ottaa numerokseen seiskan. Hiseyn #26 annettiin Tino Sandhulle. :o Ei tuosta nyt voi vielä mitään johtopäätöksiä vetää, mutta voi olla että Robia ei ensi kaudella Porissa nähdä. Se on huono juttu se..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nickerson#50 kirjoitti:
Katselin tuolla Ässien sivuilla ja huomasin että uusille pelaajille oli annettu numerot. Häppölä ottaa numerokseen seiskan. Hiseyn #26 annettiin Tino Sandhulle. :o Ei tuosta nyt voi vielä mitään johtopäätöksiä vetää, mutta voi olla että Robia ei ensi kaudella Porissa nähdä. Se on huono juttu se..

Kyllähän Tino Robin korvaa (jättimäinen hymiö).

Vähän tuntuu siltä että vaikka takana oli superkausi taloudellisesti, niin kassan nyörit pysyvät entistä tiukemmin kiinni. Toivottavasti kaikki taloudellinen hyöty (spekuloitu + 500 000e) ei valu johtokunnan saunailtoihin ja palkkioiden korotuksiin.

Fanina olisi toivonut hillittyä ~200te korotusta pelaajabudjettiin eli käytännössä 1-2 pelimiehen parannusta edelliskauteen.
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä kalsarit kastuu jos Nickerson jatkaa ja vielä Fistric Poriin tulisi. Ei taitaisi sen jälkeen olla epäselvää mikä joukkue on Sm-liigan fyysisin. Vähän nimilistaa: Fistric, Peltonen, Nickerson, Forsbacka, Toivonen, Rahikainen?, Kuparinen ja Tasku. Aika makoisaa, sanoisin :P Ei kannata vielä innostua joten katsellaan nyt.
 

Nipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, Canadiens
Nickerson#50 kirjoitti:
Kyllä kalsarit kastuu jos Nickerson jatkaa ja vielä Fistric Poriin tulisi. Ei taitaisi sen jälkeen olla epäselvää mikä joukkue on Sm-liigan fyysisin. Vähän nimilistaa: Fistric, Peltonen, Nickerson, Forsbacka, Toivonen, Rahikainen?, Kuparinen ja Tasku. Aika makoisaa, sanoisin :P Ei kannata vielä innostua joten katsellaan nyt.

No ei IFK:aan huono ole:
Schnabel, Karalahti, Petrell, Pikkarainen, Laine, Lostedt, Nielikäinen, (Raitis Ivanans??)
Hemmetin hienoja punaisten kohtaamisia ensi kaudella siis luvassa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Laitetaan nyt tänne kun ketjun aiheeseen liittyy. Sellaista huhua, korostan: HUHUA, olen kuullut että toinen kaksikosta Fistric - Nickerson pelaa Ässissä ensi kaudella ja toinen Iowassa. Joka tapauksessa fyysisyyttä tarjotaan Poriin Dallasin suunnalta.
 

Mansa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, ehdottomasti ja aina
pata13 kirjoitti:
Tämän http://hockeysfuture.com/article.php?sid=8893&mode=threaded&order=0 mukaan Fistric pelaa kauden 2006-2007 joko Iowassa tai Porissa.

Samainen uutinen on myöskin jo eurohockey.net:in sivuistoilla että pelailee joko Porissa tai Dallasin farmijoukkueessa ensikaudella..

Miten olisi jos vaikka koitettaisiin neuvotella samantien dallasin tämän vuoden ykkösdrafti (nro.27) tänne ensikaudeksi myöskin kehittymään.
Ivan Vishnevski, QMHJL viimekauden pelannut kiekolliseenpeliin pystyvä venäläis syntyinen pakki, pystyy pelaamaan hyvin myöskin ylivoimalla ja on luistimilla ketterä.
Elikkä juurikin sellainen pakki mikä meiltä vielä puuttuu, joten vastuuta olisi ainakin luvassa niin paljon kuin vain jaksaisi kantaa.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässillä tiedoitettavaa ennen Heinäkuuta?

Niin, kiihkeänä fanina tässä mietin josko Ässät mahdollisesti olisi vielä tiedoittamassa tässä ennen Heinäkuuta jolloin toimisto lähtee kesälaitumille?

Ainakin kauden taloudellista tulosta voisi kommentoida eikä pari uutta soppariakaan pahaa tekisi, tiedossa kuitenkin on, että jotain säpinää silläkin puolella on.

Monessa paikassa on jo nyt ilmoitettu, että edelliskaudet Vancouver Giantseissa puolustanut järkäle Mark Fistric pelaa ensi kaudella joko Ässissä tai Dallasin farmissa Iowassa ellei saa paikkaa NHL-kokoonpanosta, mitä ainakin minä pidän hyvin epätodennäköisenä. Siis "ilmoiteltu" on mutta mitää virallista vahvistusta asialle ei ole.

Muistanko väärin kun väitän, että Dallas on luvannut täksi kaudeksi Poriin kaksi pelaajaa? Fistric voi hyvinki olla toinen mutta kukas sitten toiseksi? Kieltämättä ajatus Fistricista ja Nickersonista yhtäaikaa Ässä-paidassa kiehtoo mutta pahaa pelkään, että ainakin toinen heistä pelaa Iowassa. No joku powerhyökkääjä kakkosketjun laitaan kelpaa myös. Tom Wandellia ei tietääkseni lasketa siihen joukkoon joka Dallasista saadaan vaan hän on ihan "normaalilla" sopimuksella Porissa kuten Rob Hisey viime kaudella.

Nyt vaan meikäläinen ainakin odottaa jos jotain kuuluis, jos joku on saanut vihiä niin pistä tieto toki jakoon =)
 
Viimeksi muokattu:

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä sais jotain tiedottaa ennen heinäkuuta. Alkaa käymään kiusalliseksi tämä odottaminen. Nickersonista ja Fistricistä se verran että itselleni kelpaisi hyvin jos edes toinen heistä Porissa pelaa. Tietysti molempi parempi :) Hisey ei sitten saanut varausta. Odotin kyllä että hän saisi kun jopa Komarov sai. Ehkä hän pääsee johonkin NHL joukkueeseen vapaana agenttina kuten muuan herra nimeltä Jason Williams. Hirsimäki nyt faksi laulamaan Hiseyn agentille niin kuin olisi jo :<
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kenties torstaina kannattaa olla kuulolla ässäuutisten suhteen. Varmasti kirjaimellisesti positiivisia uutisia, vaikka paljon pelkkää nollaa saattaa sisältääkin. Joku iloinen extrayllätys olisi tietysti kutkuttava lisäpaukku, mutta saapa nähdä.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pata kirjoitti:
Kenties torstaina kannattaa olla kuulolla ässäuutisten suhteen. Varmasti kirjaimellisesti positiivisia uutisia, vaikka paljon pelkkää nollaa saattaa sisältääkin. Joku iloinen extrayllätys olisi tietysti kutkuttava lisäpaukku, mutta saapa nähdä.

Itse olisin todella tyytyväinen jos uutinen sisältäisi useamman nollan, jos taloudesta puhutaan... Mikäs tämä torstain on. Taitaa hyvin ajoittua K.Takon paluuseen rapakon takaa...
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Myrvold kirjoitti:
Muistanko väärin kun väitän, että Dallas on luvannut täksi kaudeksi Poriin kaksi pelaajaa? Fistric voi hyvinki olla toinen mutta kukas sitten toiseksi? Kieltämättä ajatus Fistricista ja Nickersonista yhtäaikaa Ässä-paidassa kiehtoo mutta pahaa pelkään, että ainakin toinen heistä pelaa Iowassa.

Todennäköisempää on Fistrichin peluuttaminen Iowassa kuin Näkkärin. Ihan vaan senkin takia, että Näkkäri ei ole Dallasin prospectien listalla likikään niin korkealla kuin Fistric... Toisaalta pelillisiä avuja on molemmilla sen verran hintsusti, ettei euroopan komennuksesta ainakaan haittaa olisi.
 
Pohdintaa

Nopeasti ajateltuna lienee varsin todennäköistä, että joko Matt Nickerson tai Mark Fistric pelaa ensi kaudella Porissa. Molemmat tuskin Poriin päätyvät.

Rob Hiseyn jatkaminen saattaa myös olla hyvinkin mahdollista. Miestä ei varattu ja ellei herralle tarjota suoraa paikkaa NHL:ssä, mikä on epätodennäköistä, niin Pori lienee edelleen se paras vaihtoehto hänelle itselleen. Luultavasti myös Ässät on miehestä kiinnostunut, kun katsoo yleisesti vapaiden pelaajien tasoa ja tilannetta. Hisey nousee äkkiä varsin kivan kuuloiseksi hankinnaksi myös Ässätoimistolla. Turvallinen hankinta ja floppimahdollisuus on käytännössä pois kuvioista.

Wandell jo joukkueessa on, joten se tarkoittaa, että auki jää vielä yksi ulkomaalaisen paikka, mikäli nuo edellämainitut toteutuvat. Tämä herra on sitten tulossa todennäköisimmin Dallasin suunnalta. Hyökkääjä vai puolustaja, kas siinä kysymys. Kiekollista taitoa puolustus kaipaa kipeästi ja hyökkäyskin sitä kunnon laituria huutaisi. Suomalaisia, laadukkaita pelaajia ei liene vapaana turhankaan paljoa, mutta joko laituri tai kiekollinen pakki tullee väkisinkin vielä kotimaasta.

Itse en usko, että Ässät hankki Wandellia pelaamaan A-junnuihin, vaan ruotsinapu pelannee koko kauden miesten mukana, mikäli terveenä pysyy ja edes jotenkuten paikkansa täyttä.

Mielenkiintoista on nähdä se, koska Ässät liikkeensä tekee. Odotellaanko kauden alle, vaiko peräti hieman kauden alkamista myöhemmäksi, kuten viime kaudella. Saattaa jotain tapahtua piankin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös