Ässien fanituotteet

  • 254 735
  • 896

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saattaisi pari-kolme vuotta Caldwellin lähdön jälkeen mennä monilla sekaisin tuon Callanderin kanssa, että sikäli. Ja ne jotka muistaisivat sen oikean Callanderin, pitäisivät paidan kantajaa huumoriveikkona...
 

Tuamas

Jäsen
Uusista tuotteista kiekossa, vauvapaidassa ja vauvabodyssa rupeaa logot olemaan sillä tasolla, millä pitäisi.

Sukat edelleen aika heikko suoritus.

Nuo vauvanvaatteet ovat ihan jees, mutta kuka vitun keijo on keksinyt "i´m future"-vauvabodyn? Noita on ainakin Casa Ratsulassa myytävänä ja ilmeisesti muissakin Ässien fanituotteiden myyntipisteissä.

Vähän samantyylinen oli taannoin "those crazy redcoats". Ei helvetti.

Jos tehdään englanniksi tavaraa, niin voisi ne tekstit edes luetuttaa jollakin kielitaitoisella...

Puuhastelua, johon kannattaisi hiukan enemmän panostaa ja palkata vaikka otona osaava ammattilainen hoitamaan malliston jonkinmoiseen kuosiin.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Koskas tämä uusi hieno musta pipomalli mahtaa tulla nettimyyntiin? Sinällään huvittavaa, että kun ollaan vihdoin saatu uunista kelvollisen näköinen tuote, niin sitä ei tahdota saada kirveelläkään framille myyntiin. Niin perinteistä.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt tämä uusi pipomallikin pompsahti vihdoin nettimyyntiinkin. Pitkästä aikaa ensimmäinen tuote, jolle voi antaa puhtaat paperit.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Nyt tämä uusi pipomallikin pompsahti vihdoin nettimyyntiinkin. Pitkästä aikaa ensimmäinen tuote, jolle voi antaa puhtaat paperit.

ihan tyylikäs mutta mua hämää todella paljon lohkeileva printti... Onneksi en ole kohdeyleisöä :)

jos se on ulkonäöstä huolimatta laadukas ja printin kuuluukin olla tuollainen, niin sitten ok. Mutta näyttää epäilyttävästi siltä, että tuon ei kuuluisi olla "rikki" ja siinä tapauksessa täältä peukku markkinoiorganisaatiolle kun tilaavat huonoa laatua ja ennen kaikkea näyttävät sen heti promokuvissa :) (joo Lukollakin olisi parannettavaa myös tällä osa-alueella, mutta ihmettelen jos tämän vertaa keskustelun avausta kestä ilman "mun isä - sun isä"-korttia)
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Siltähän se näyttää, että se olis rikki, mutta niin sen kuuluukin olla. Ihan tyylikäs siihen nähden, että on Ässien pipo. Yäk.*

Tosin Lukolta ei ole vuosiin tullut ainoatakaan fanituotetta, jota kehtaisi päällensä laittaa. Se perkeleen kapinen kettu on vaan niin vitun ruma.

Ässiltä on tullut *ns. hienoja tuotteita kyllä ja se johtuu juuri tuosta logon yksinkertaisuudesta.

Kyllä se niin on, että yksinkertaisuus on kaunista.

Lukoltakin on joku saman tyylinen pipo olemassa mutta kun siinäkin on se kettu eikä oikeaa logoa, niin ei sellaista voi ostaa kuin pikkutytöt. Jos nekään. Niille taitaa olla valkoinen malli vaaleanpunaisella ketulla. Minkä joukkueen fanituote se nyt muka on?


* Hienoja, jos pitää Ässistä

Jos olisin Ässien fani, niin kyllä tuo pipo menisi tilaukseen.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tarkoituksella tosiaan hieman "rosoinen" tuo Ässien logo tuossa pipossa, jolla haetaan varmaan jonkinlaista trendikkyyttä, niin kuin tuolla mallilla muutenkin.

Sinällään uskomaton muutos siihen nähden, jos Raumankin veljet viitsivät yhtään selailla noita muita tuotteita mitä meillä on tarjolla. Suurin osa kun mielestäni melko luokattomia. Tämä pipo sen sijaan rupeaa olemaan jo sillä tasolla, että taitaa mennä investointikohteisiin. Toivottavasti myös jatkossa uudet tuotteet rupeavat olemaan tuolla tasolla, että niitä voisi ihan tosissaan kokea ostavansa.
 
Viimeksi muokattu:

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Tosin Lukolta ei ole vuosiin tullut ainoatakaan fanituotetta, jota kehtaisi päällensä laittaa. Se perkeleen kapinen kettu on vaan niin vitun ruma.

Kaksi fanituotetta on - retro talvipipo ja retro t-paita.

Ihan jees tuo Ässien pipo. Suomessa fanituotteiden laatu vs. rapakon takaisiin on aika huima. Footballfanatics.com ja sieltä selailemaan, hieman eri maailmasta nuo fanituotteet.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ihan komia paita. Olisihan se nyt ollut lievästi sanottuna huvittavaa jos esim. AUK olisi toiminut henkarina.

Pelimies olisi laittanut mannekiiniksi Tuomas Santavuoren. Eikös tämä aikanaan tullut juuri tunnetuksi jostain paidan väristä? :)
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vielä kun meille hipstereille löytyisi jotain fanituotteita. Edelleen maksaisin mansikoita niistä 70-luvun Adidaksen Ässät-treenitakeista tai jostain tarpeeksi yksinkertaisista vanhojen pelipaitojen kopioista. Nykyiset on vähän ysäriä.

Itse asiassa nyt kun Ässät on aika kovassa nosteessa, olisi aika ässää, jos toimisto saisi isompien joukkueiden tapaan Ässille paitasponsorin, Niken, Reebokin, tms. En tiedä, onko esimerkiksi Adidas ylipäätään lätkäpiireissä mukana, mutta Ässistähän se olisi helppo aloittaa, kun voi samalla sainata vaikka sen Armian oman brändin talliin. :-)
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Kohta saan varmaan täystyrmäyksen koko viestin aiheesta, mutta perkules, kun ollaan Suomen omassa terveyshyvinvointivaltiossa, niin eipä varmaan koskaan tule fanimyyntiin näitä oman joukkueen logolla. Olis meinaan kyllä heti tilauksessa, jos vaan Ässätkin alkais näitä tehdä, mutta haaveita vain...

Snusdoselock


Linkki menee Djurgårdenin fanishoppiin.
 

AsFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muuta jos junnuilta kielletään energiajuomat niin kyllä toi nyt on aivan turhaa haihattelua.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pleijareihin omaa uutta huivia tarjolle. Toivottavasti hartioilleen ostavat muistavat myös käyttääkin sitä ahkerasti (levitellä ja huiskutella).

Nyt on vihdoin saatu valikoimaan tämä kauan odotettu tuote. Erittäin paljon krediittia tyylikkäästä toteutuksesta, mutta mitä mieltä rinnuksissa olevista naruista? Jakanee mielipiteitä puoleen ja toiseen, mutta olisi ehkä voinut olla ilman niitäkin. Sen näköinen tuote kuitenkin, että voisi vihdoin vakavissaan suunnitella ostamista.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös