Ässien fan club ja muu siihen liittyvä toiminta

  • 103 137
  • 558

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kiitosia täältäkin isännille. Joko muuten tami on lopullisesti reijitetty? Pääsipä kerrankin auttamaan todella tärkeässä tehtävässä :). No, ehkä tästä vielä selvitään.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiitoksia vielä kerran järjestäjille. Hauskaa oli. Seuraavat kesäjuhlat pidetäänkin Olkun navetassa vai miten me sovittiin ?
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kiitoksia isännille minunkin puolestani. Mukavat kekkerit ja hienoja ihimisiä.

Kunhan nyt joukkueemme vahvistuu Aniksella, Vellulla ja luonnollisesti myös Mike Modanolla, niin pystynemme ensi kesänä herkistämään mielentilamme hieman tuoreemmilla videopätkillä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Jees, kiitoksia isännille hienosta tapaamisesta. Iso osa porukasta oli tuttuja jo ennalta, mutta mukaan mahtui uusiakin tuttavuuksia. Ensi vuonna otetaan varmasti uudelleen ja koetetaan nyt päästä vierasmatseihinkin hiukan enemmän kuin menneellä kaudella.

Lisäksi vielä kiitokset Irkulle joka heitti minut kotiin eikä vaimon tarvinnut tulla hakemaan...
 

ruoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Real Madrid,Skellefteå AIK
Kiitokset täältäkin! Mukavaa oli ja nyt vaan tarvis päästä tästä krapulasta eroon...
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Kiitokset järjestävälle taholle loistavasta tapahtumasta. Porukka oli mukavaa ja juttua riitti.

Valokuvia odotellessa... Kapa varmaan tykkää hyvää.. ;)
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kyl NI!

Heti alkuun sellainen asia, että ei, minulla ei kestänyt paria päivää toipua lauantain kesäjuhlista, vaan kotikoneen netti on edelleen jumissa. Vaikka oma menoni olikin sen verran kovaa, niin kyllä mää siitä krapulasta jotenkin selvisin, heh. Itseasiassa krapula jäi suhteellisen pieneksi.

Suurkiitos jälleen Annulille + hänen miehelleen, jotka viitsivät ottaa tälläisen mölyävän humalaisen lauman vastaan ja antaa meille mahdollisuuden nähdä muita Ässähenkisiä kirjoittajia. Kiitos kiitos kiitos! Ai niin, olihan joukkoon mahtunut vielä pari Lukko-faniakin. Mukavaa, että tänäkin vuonna saatiin myös muusta leiristä väkeä mukaan. Ja olihan näillä Lukko-vieraillamme, Olkulla ja L4E:llä oikeat eväätkin mukana. Karhua se olla pitää, jos kaljasta on kyse. Korjataan, Karhu on olutta, muut merkit ovat kaljaa.

paze jätti tänä vuonna sitten asfaltin tarkastukset pois. Ei tosin ketään muu ottanut kyseistä virkaa tällä kertaa. Harmi sinänsä, itseänihän vaivasi se sora siinä viime vuoden kaatumispaikassa. Eikö se olisi pitänyt komealla kaatumisella putsata pois siitä? Pata ja pekoni edustivat herrasmäisyyttä hillityllä alkoholin juomisella, oikein. Itsehän taisin näyttää sitä toista ääripäätä?

Korkit avattiin, pullot kumottiin tiuhaan tahtiin. Nuoremmasta kaartista Spake, Lyrinna sekä zaux juhlivat korrektisti ja rauhallisesti, hörkön ollessa hieman enemmän vauhti päällä.

Kapalle voitaisiin hankkia vaikka kolehdilla tarpeeksi piuhaa ja vempeleitä, jotta Kapa pääsisi nyt kesälläkin nettailemaan. aaa:n kanssa oli tiukat musa-dj:ilyt, jotka päättyivät koko ajan siihen, että toinen vaihtoi levyä sitä mukaan, kun toinen kerkesi laittamaan konemusiikkia tai iskelmää. Laadukasta joka tapauksessa. Vai mitä, jarska?

JPM:lle kiitokset levystä, kovaa valuuttaa. ruodon kanssa mentiin vielä jatkoille Antonin kautta Huntersiin, ennen kuin lähdin kotiin lepäämään. Siinä tohinassa kun kävin vakiogrillillä, niin unohdin reppuni sinne. Ei auttanut muu kuin palata takaisin kävellen hakemaan sitä, onneksi en kerinnyt menemään vielä liian pitkälle apostolin kyydilläni.

Hemmetin hieno päivä oli! Kiitos vielä kaikille ja anteeksi, olinhan liian humalassa taas, heh.. Muuten oli täydellinen päivä, mutta vielä kun olisi Atte ollut paikalla, niin päivä olisi saanut kruununsa. Vai mitä, irkku?
 

spake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Juu, kiitoksia vielä kerran juhlan järjestajille hyvistä juhlista ( ja yöpymisestä ).

Mukavaa porukkaa oli paikalla ja hauskaa oli.

Kiitti myös jarskalle kyydistä kotiin.

Nähdään peleissä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, Matt Nickerson
Suuri kiitos minunkin puolesta järjetävälle pariskunnalle.
Ja kiitos tietysti kaikille, jotka paikalla olivat. Eihän juhlat olisi olleet niin hienot ellei olisi ollut tarpeeksi tuota porukkaa.

Ai niin, yksi juttu vielä.. Toivottavasti saamme nauttia ensi vuonnakin samanhenkisistä juhlista!
 

Lyrinna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Myös minun puolestani suurkiitos järjestäjille sekä muille vierailijoille.
Pileet olivat varsin onnistuneet, itsekin selvyydestäni huolimatta ajoittain lähes viihdyin enemmän tai vähemmän humaltuneen lauman keskuudessa. :)
Hienoa oli tavata näitäkin ihmisiä in real life, ensi vuonna uudestaan toivottavasti yhtä hyvällä kokoonpanolla.
KIITOS!
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Nostetaanpas tätä ketjua hieman ylöspäin, tärkeä aihe kun on kyseessä. Onko jo tietoa tämän vuoden fanclubin eduista ja jäsenmaksuista, vai ovatko kenties pysyneet samoina kuin ennen? Ja mikäs se jäähallin uusi fanikauppa on? Itse en ole nähnyt, mutta onko se oikein sellainen, missä pystyy itse katselemaan myynnissä olevia tuotteita, vai onko samanlainen kuin ennen, että pitää pyytää myyjän näyttämään tuotetta? Siis onko kyseessä oikein kunnon faniliike?
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Fan Clubiin liittyvistä asioista tulee Jäähallille oma infopiste. Sieltä selviää esim. vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Eduista sen verran, että niitä on jonkin verran tullut lisää ja uusiakin on vireillä. Näistäkin tiedoitetaan sitten infopisteessä, kun asiat etenevät.

Fan Clubia ollaan nyt muutenkin vahvasti viemässä eteenpäin. Tai oikeastaan varsinaista toimintaa ollaan käynnistämässä. Fanimatkoja pyritään lisäämään ja kaikennäköistä muutakin kivaa on tulossa heti kauden alkajaisiksi. Kannattaa todellakin liittyä.

Kaikki mukaan Fan Clubin toimintaan !

-paze-
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Haluan omasta puolestani kiittää uudistettua fanitoimintaa, joka selvästi on mennyt eteenpäin. Eilen ollut fanitapahtuma oli erittäin onnistunut tapahtuma. Raporttia luvassa myöhemmässä vaiheessa fanilehteen illasta.

Pitäkää Ouluun lähtijät kova meno päällä ja huutakaa Ässät voittoon!
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Fanitapahtuma oli tosiaan erittäin onnistunut, vaikka itsekin lähdin matkaan hieman epäilevänä. Mukana oli koko joukkue valmennusjohtoa myöten. Kaikki olivat mukana hyvällä asenteella, eikä kukaan tuntunut ainakaan olevan pakotettu paikalle, vaikka näin todellisuudessa varmaan olikin.

Oli hienoa huomata, kuinka hienoja ja mukavia pelaajia meillä oikeastaan on.

Kiitoksia kaikille mukana olleille ja ohjelman suunnittelijalle.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ässät Fan Club ottaa tänä vuonna osaa liigajoukkueiden Fan Clubien sählyturnaukseen, joka järjestetään Hämeenlinnassa 13. marraskuuta. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty turnaus oli Espoossa, jonka voittajaksi ylsi HPK. Raporttia turnauksesta ja Ässien peleistä ilmaantuu tähän ketjuun kisan jälkeen.

Ai niin.. Näin ensikertailisina Ässien edustama porukka pelaa hurmoksessa ilman paineita ja tuo kisat ensi vuodeksi Poriin. Heh..

Täällä lisäkeskustelua aiheesta.
 

Corbucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Voi Harmin kana. Pitäisi liittyä Fan Clubiin, että pääsisi ottamaan osaa tälläiseen.
 

PadanPoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Calgary
Mikä on asia, jonka saisi laitettua lakanalle,
joka sitten hallin seinään länsiautoareenalla?
Mistä asiasta Bluesilaiset todella polttaisivat hihansa,
kun laittaisi sen näkyville lakanan kanssa? :D
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Pientä raportointia ja ketjun ylösnosto

Viestin lähetti Arnold
Raporttia turnauksesta ja Ässien peleistä ilmaantuu tähän ketjuun kisan jälkeen.


Hieman myöhässä, mutta copypastean osittain tuosta toisesta ketjusta:

Jep jep, eli melkein tavoitteeseen päästiin eli oltiin yhdeksänsiä. Veikkailin, että saavutus kahdeksan parhaan joukossa olisi hyvä juttu, mutta tätä pidän vielä kovempana. Ottaa huomioon, että joukkueemme tutustui kokonaisuudessa toisiinsa vartti ennen ensimmäistä peliä pelihallin ulkopuolisella parkkipaikalla.

Yksi tavoite toteutui, eli meikäläinen nappasi kymppiminuuttisen. Siitä lisää tuonempana raportissani. Tunnelma oli sopivan sähköinen tiettyjä joukkueita vastaan ja tuli nähtyä monia tuttuja ja uusia tuttuja muiden joukkueiden faneja.

Haluan tässä esittää vilpittömät kiitokseni Pohjanmaan ja Turengin avuillemme. Hienoa peliä ja maalivahti pelasi hyvin, häntä ei voida syyttää maaleista.

Olin joukkueemme epävirallinen tilastoniilo, joten tässä vähän faktaa parin sanasen kera.

Lukko - Ässät 3-1 (L 2min & Ä 3x2min)
Lukkoa vastaan ihan hyvää peliä ottaen huomioon tosiaan varttia ennen lopullinen tutustuminen. Kolmas maali menee puhtaasti omaan piikkiini, koska en ottanut omaa miestä. Kahdesti saimme jäähyn väärästä vaihdosta, joka selkeytyi muihin peleihin. Alkukankeutta siis. Lukko hemmetin hyvää puolustuspeliä.

Ässät - TPS 3-3 (Ä 2x2 min & T 2x2 min)
TPS kävi yllättävän kuumana koko pelin ajan. Rotta-Arnold provosi TPS:n maalivahdille, joka lähti perääni, mutta rottamaisesti menin luonnollisesti vaihtoon. Tässä tasoitus syntyi meidän osalta ilman maalivahtia pelatessamme.

HIFK - Ässät 7-0 (H 5x2 min ja Cairns 10 min & Ä 2x2 min ja Arnold 10 min)
Meidän osalta turnauksen kuumin ottelu. HIFK:ltä lämpesi herkästi muutama pelaaja, kun osittainen lämmittelytaktiikkamme puri. Sain 2+10 minuutin rangaistuksen, kun huusi vaihtoaitioista IFK-pelaajalle. Cairns sai oman 2+10 yrittäessään niistää Ässäpelaajamme nenää. Oldtime-sählyä.

Ässät - Jokerit 0-7 (Ä 2 min & J 2 min ja 5 min)
Tässä pelissä tuntui olevan asenne hukassa. Liian köykäistä peliä, mutta Jokerit ei todellisuudessa ollut noin suvereeni verrattuna meihin. Vitonen tuli korkeasta mailasta, en tiedä olitko joku nimimerkki, heh..

Blues - Ässät 3-2 (B 2x2 min & Ä 0 min)
Ehdottomasti turnauksen paras peli meiltä, vaikkakin tuli takkiin. Lopussa 6 vs 5 tilanteessa painettiin päälle, mutta ei onnistuttu. Bluesin nuoret kaverit olivat todella pirteitä pelaajia. Tuomari oli tässä pelissä eri kuin muissa, ja onnistui paremmin kuin se toinen.

sijoitusottelu 9-10: Pelicans - Ässät 1-5 (P 2x2 min & Ä 2x2 min)
Pelicansia vastaan lopulta onnistuttiin urakalla maalinteossa. Pahoittelen selkäänajoani, josta selvisin pelkällä "tää ei oo mitää lätkää" tuomarin kommentilta. Taisin olla pelin ainoa Ässäpelaaja joka jäi miinukselle (!).

Lisäinfoa luvassa fanclubilaisille joulukuussa ilmestyvässä fanilehdessä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Toivotan tässä ja nyt yhdessä viestissä Jatkoajan koko Ässäperheelle hyvää ja rauhaisaa Joulua 2004! Muistakaa syödä paljon kinkkua ja muuta hyvää, mutta ei kosketa kettuun. Sillä se olkoot pahasta iänikuisesti aamen.

Meikäläinen poistuu pariksi päivää Joulun viettoon, enkä koskekaan Jatkoaikaan. Joten sunnuntaina teen paluun, joten siihen saakka näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.

HYVÄÄ JOULUA!!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Olkku toivottaa myöskin kaikille Ässäfaneille Rauhallista Joulua. Palataan ensiviikolla kiekkoaiheeseen.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joulua minulta myös!!!


Kinkkua täällä muistetaan varmasti syödä, muista hyvistä puhumattakaan... Vesi kielellä ollaan vielä, mutta huomenna niitä sitten taas saa <3

Tuota kettujuttua en kyl ees tajunnu?? Meillä päin jouluna, kuten mihin vuodenaikaan tahansa, kettuja korkeintaan ammutaan tai niiden yli ajetaan autolla.. Mutta yritän nyt kuitenkin pitää näppini erossa näistä hassunnäköisistä otuksista.. :)


Meikäläinen painuu nukkumaan että huomenna jaksaa ruokailla ja huokailla...

HYVÄÄ JOULUA!!
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Hyvää joulua Ässäfaneille ja ennenkaikkea kaikille Ässien pelaajille sekä valmentajille ja muulle taustaryhmälle!
 

lenno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvää joulua vaan Lennonkin puolesta.
Toivottavasti Ässät saa edes jotakin noista toivotuista joululahjoista.
Ja lisäksi Korkille hyvää syntymäpäivää
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Rauhaisia joulun seutuvia vain täältäkin Poriin ja muuallekin päin Suomea Ässä-ihmisille! Noteerasin myöskin korkin syntymäpäivän, paljon onnea.

Kyllä se on tämän ehtoon jälkeen aikaisintaan sunnuntai, kun taas palaillaan keskustelun syövereihin. Tulee sellainen joulutauko. Mutta katsellaan ja kuulostellaan taas muutama kilo tuhdimpana.

Tiistaina se onkin sitten "kotiottelu" tuolla viereisellä jäähallilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös