Ässien fan club ja muu siihen liittyvä toiminta

  • 103 143
  • 558

Fortuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Fortuna Sittard
Viestin lähetti KARHU III
Niin ja ennenkaikkea ILMAN SITÄ HITON RUMPUA!!! (Jyp-faneillahan oli "miehenkokoinen" rumpu mukana Porissa)!

Juu, PYH-fanien touhu muistuttikin enemmän orkesteria kuin kannustusjoukkoa, joten ei siis mitään rumpuja mukaan tai puhkaisen niistä jo bussissa kalvot =).

Koitetaan muutenkin käyttäytyä asiallisesti, sillä edellinen reissu, jolla olin mukana (Mansessa) meni mielestäni ala-arvoisesti.
 

Tuamas

Jäsen
Rumpu mukaan vaan, sitten siinä matkan aikana voi väki päättää jätetäänkö se bussiin, vai otetaanko mukaan halliin...

Kunhan ei kukaan innostu sitä bussissa hakkaamaan...
 

korppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NuJy
Radio Suomen selostajan mukaan jo 200 porilaista on varannut lipun jyppi-matsiin. Huutakaa Ässät pleijareihin!!
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiire

Ei ketään olisi Helsingistä päin lähdössä peliin. Nyt sattui käymään niin että tuli auto täyteen ja joudun matkustamaan koirankopissa ja rikkomaan lakia jos ei toista autoa saada lähtemään. Jokelle jo laitoinkin yv:tä, joten lue. Jos saadaan autollinen niin liput (täytyy huomisen aikana lunastaa) olen jo varannut joten...

Tosin pelkkä kyytikin kelpaa ehdottomasti. Osallistun bensakuluihin. Junalla maksaisi pirun paljon jos menee ja sakotkin on aikalailla jos kiinni jää :). Yv:tä kehiin. Olen koko huomisen päivän tietokoneiden tavoitettavissa joten vastaus tulee nopeasti.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Iso kiitos kaikille mukana olleille! Matka oli erittäin hieno ja kaiken kruunasi patajoukkueen voitto. Harmi vaan että pari mätää omenaa yritti pilata koko satoa. Eivät taida ne kaverit enää lähteäkään reissuun...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kiitokset omastakin puolestani! Hienoa oli, vielä kun muistaisi pelistä jotain..

Ja hyvinhän siellä meikän linkkarissa se levyni sai soittoaikaa, vaikka ajattelin, että ei se saa kannatusta. Kiitos kuulunee Touch And Go:lle ja Patasydämelle, heh..
 

Tuamas

Jäsen
Todella hieno reissu tosiaan.
Jyväskyläläisporilainen Antti oli todella hieno tyyppi, kuten moni muukin nykäskylän fani. Hienoa porukkaa kaiken kaikkiaan!

Idiootit eivät onneksi onnistuneet pilaamaan reissua.
 

Fortuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Fortuna Sittard
Kiitos Ässät!

Olipas upea voitto, jota sitten juhlittiinkin kun maailmanmestaruutta =).

Hienoa oli nähdä, että vanha sanonta "Työ tekijäänsä kiittää" piti paikkansa ja Virkkunen oli se mies joka teki tasoitusmaalit.

Kiitokset kaikille mukana olleille (paitsi rähinöitsijöille) ja täytyy sanoa, että stadilaiset Ässäfanit osaavat kyllä kannustaa. Kovin fani on kyllä silti se 50-vee jamppa, joka oli tullut kattoo peliä muistaakseni Lappeenrannasta tai ainakin jostain tosi kaukaa.

Porin Ässät, Porin Ässät on mahtava........
 

Neville

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori Bears, Ässät.
Kiitos kanssa vaan kaikille kanssamatkustajille (paitsi parille apinalle). Ottelu oli aika tuskaisaa kaks ja puol erää mut oli kyl loistava fightback Ässiltä..

Ja se "50-kymppine jamppa" oli Itä-Suomen kuuluisin Ässäfani :) Viimeks tutustuin kaveriin Ässät-SaiPa pelis syksyl. Jostain Venäjän rajalta se on..
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Kiitos myös täältä loistavasta matkasta, tosin itse ottelun tulos taisi vaikuttaa hieman jälkimakuun;)
Toivottavasti keskiviikkona innokkaimmat ja nuorimmat malttavat säästää desibelit jäähalliin saakka, tosin nyt ei ehdi huutaa bussissa kuin puoltoista tuntia neljän sijaan...

Illan huipennus oli se, kun matkan suurin mies treidattiin meidän bussiin pariin vaihtariin. Kaveri oli varsinainen "peace maker", jamppa sai rauhallisen takapenkinkin suunniltaan. No, ei siinä ketään, hommat sovittiin torin laidalla eikä mitään jäänyt hampaan koloon.

Ei kait se susirajan viiskymppinen ollu se joka ulostettiin hallista tokassa erässä? Meen bussissa oli tosin pari vanhempaa patua messissä, et varma en oo kestä on kyse.
 

Neville

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori Bears, Ässät.
Ei suinkaan poistettu.. Se susirajan poika oli siä seisomakatsomos.. olihan mullaki seisoma lippu mut kolmannes eräs oltii aikas vahvasti kaikki siä istumassa.. :) hyvin jäi mieleen kun joku huusi et: "Hei bodari, hei bodari, älä heittel niit eläkeläisii ulos!"
 

Neville

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori Bears, Ässät.
siis todellaki kannatti lähtee reissuun.. itse en lähde mansesteriin ensi viikolla koska oon töissä ja persaukinen.. mutta menkää te jotka pääsette.. ehkäpä sitten blyysi-otteluun..
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Huikea reissu ja huikeita faneja!

Muodikkaasti myöhässä.

Kuten jo monet aikaisemmat ovat maininneet, oli reissu erittäin onnistunut. Ryypättyä tuli, ehkä liiankin kanssa, sillä kahdesta ekasta erästä ei pahemmin muistiraitaa jäänyt. Tosin eipä siinä pahemmin muistamisen arvoista ilmeisesti ollutkaan. Huomasin, ettei vierasmatseja ole aikaisemmin hirveästi tullut harrastettua. Senpä takia arvioin kisakuntoni liian hyväksi, mitä se todellisuudessa oli, ja jo puolivälissä matsia alkoi väsy hieman painamaan. Äänikin oli kärsinyt jo matkalla pahoin. Loppu kyllä kruunasi reissun, ja olikin upeaa tuuletta maukasta voittoa. Varsinkin hallin edessä tapahtunut voitttoseremonia muistutti jotain mestaruusjuhlia :)

Itselläni oli meno päällä, alusta loppuun. Mutta sitä kadun pahasti, että sorruin juomaan surun maljan baarissa kesälomalle, toisen erän jälkeen. Luottoa ei meinannut löytyä, mutta pojat jaksoivat yllättää, ja se jos jokin tuntui hjyvältä! Uusia nimimerkkejä pongasin kaksi kappaletta. Sallan Jypin leiristä ja todennäköisesti mmuurisen meitin puolelta. Vinkiksi: Ei kannata kertoilla samoja juttuja bussissa, mitä tällä Jatkoajassa ;)

Muita persoonia: Kaksi Ässien 78-vuoden mestaruustakkiin sonnustautunutta kaunista naisihmistä oli todella mukava lisä karpaasien bussissa. Ja mikä parasta, tytöt eivät olleet pelkkiä turisteja, vaan kannustustakin piisasi. Ilo silmälle ja jopa korvalle. Tällaisia saisi olla Isossamäessä enemmänkin.

The Äijä, viiksivallu teki vaikutuksen allekirjoittaneeseen. Joi Powerade-pullosta viinasekoitusta n. metrin päässä järkkäristä. Toisaalta, mitäpä suomalainen ei tekisi saadakseen viina. Lopulta tunnin jatkunut kittaaminen paljastui valppaalle järjestysmiehelle ja miestä kannettiin urakalla ulos. Loppuun asti mies jaksoi silti yrittää ja piti kädellään kiinni kaiteesta, toisessa kädessään tietenkin rakas pullo.

Sitten niihin ei-toivottuihin persooniin: Joku voisi selventää miten nämä muutamat apinat pilasivat omalta osaltaan reissua? Itse en ole tietoinen kuin pienestä nokkapokasta menomatkalla, mutta siitäkin selvittiin kädenpuristuksella. Niin ja se iso "voimakas" kaljupää ei saanut minulta kyllä sympatioita..

Lopuksi haluan kiittää matkan järjestäjää, joka jaksoi säätää ja kääntää yhteisen hyvän eduksi. Lisäksi iso kiitos kaikille mukaan osallistuneille, oli upea fiilis ja minulle tuli jopa sellainen olo, että olemme kuin yhtä suurta perhettä. Jatketaan tästä.

Edit. Ilmeisesti Fortuna oli yksi niistä jotka lauloivat tuota "Ässät on mahtava" - HIFK-apinointia? Yritin kyllä päästä mukaan lauluun, mutta sanat jäivät mysteeriksi. Olisin kiitollinen jos joku laittaisi laulun tänne kokonaisuudessaan. Verraton kannustuslaulu.
 
Viimeksi muokattu:

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuokkavieras

En itse ollut fanibussissa, enkä istunut samassa katsomossa, jossa suurin osa ässäfaneista. Seurasin peliä itselleni oudosta kuvakulmasta, maalin takaa. Tärkeät maalit tuli nähtyä aitiopaikalta, mutta muuten pelin seuraaminen oli vaikeaa, eikä toisen päädyn tilanteista saanut juuri selvää. Punainen ässä-kannattajajoukko loi hienosti tunnelmaa perinteiseen tapaan. Sen sijaan JYP-fanien Poristakin tuttu sambarytmi alkoi ottaa päähän. Ei kai joka pelissä ole tuo sama meno? Kyllä musiikki saisi loppua silloin, kun peli käy. Luulisi paikallisiakin sambanjumputuksen pakkosyöttö jääkiekkopeleissä kyrsivän.

Pelin tärkeys näkyi hallin täyttymisenä. Pelattiin tavallaan playoff-playoff-playoff-peli. Voittaja pääsee playoffien playoffeihin... Niinhän se ainakin ennakkoon ajateltiin. Ässät voitti, mutta JYPin saama yksi piste jätti avaimet vielä Jyväskylään. Yksi seurueemme JYP-kannattaja ilmoitti jo ennen peliä lopputuloksen olevan joko tasapeli tai Ässien voitto. Rahat kun oli lyöty kiinni sellaisiin papereihin. Vielä kolmannen erän puolivälissäkin, kun Ässien peli alkoi kulkea paremmin, tämä herra valoi uskoa ässäkannattajiin ja oli varma vähintään tasapelistä... Reilua porukkaa.

Keskiviikkona Tampereelle...
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Perkeles, jos oon paljastunu...tosin mun nimimerkin taa on aika hankala piiloutua, kaverit kun huutelee samalla nimellä.
Ei kai Hörkkö ole itse Andre´ Wikström tai matkalla mukana ollut pikku G? hymiöitä...

Nyt täytyy aloittaa latautuminen Pappara matsiin, samalla miehityksellä ollaan lähdössä Hakamehtään. Pitäis keskittyä päättötyöhön, mutta kiekko vie kaikki ajatukset...
Toivottavasti saadaan bussi täyteen ja hyvä meininki päälle, tästä on hyvä jatkaa vieraskiertuetta.
 

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihanata!

Nyt vasta pystyn kirjoittamaan...taisi olla paras vierasmatsi jonka olen nähnyt?!Reissu oli varsin onnistunut,siitä kiitos kaikille mukana olleille.Peli on jo niin moneen kertaan kommentoitu,ettei sitä enää jaksa...

Reissun paras juttu tais olla kun pääsime hippoksen pihaan ja paria ylinauttinutta jyp-kannattajaa kannettiin hallista kädet nipusiteillä selän takana.Näky oli erittäin huvittava ja koko hallin edusta remahti nauruun kun joku patafani kysäsi järkkäreiltä et "onks toi Jarkko Immonen"?!?!...ei järkkienkään pokka kyl pitänyt... =)

Kyllä kai se on sit tampesteriin lähdettävä....=)


PS.Mihin katsomoon matkalaisten liput on varattu???
 
Viimeksi muokattu:

Fortuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Fortuna Sittard
Re: Huikea reissu ja huikeita faneja!

Viestin lähetti hörkkö
Edit. Ilmeisesti Fortuna oli yksi niistä jotka lauloivat tuota "Ässät on mahtava" - HIFK-apinointia? Yritin kyllä päästä mukaan lauluun, mutta sanat jäivät mysteeriksi. Olisin kiitollinen jos joku laittaisi laulun tänne kokonaisuudessaan. Verraton kannustuslaulu.

Mielestäni toisten nimimerkkien arvuuttelu näin julkisesti on epäkorrektia. Valaistakoon sen verran, että Fortuna ei tuota laulua hoilannut, eikä kyseistä biisiä (ikävä kyllä) osaa. Ainoastaan tuon "Ässät on mahtava" kohdan verran.

Tuo biisi on stadilaisten Ässäfanien lanseeraus, joten jospa vaikka joku heistä laittaisi sanat tänne niin voidaan kaikki joukolla laulaa sitä tulevaisuudessa.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti mmuurine
Perkeles, jos oon paljastunu...tosin mun nimimerkin taa on aika hankala piiloutua, kaverit kun huutelee samalla nimellä.
Ei kai Hörkkö ole itse Andre´ Wikström tai matkalla mukana ollut pikku G? hymiöitä...


Joo, turha toivo, en ole kumpikaan näistä herroista :)

Keskiviikkona Tappara. Kuinka moni on lähdössä? Meikäläisen pörssi hupeni pahasti lauantaina, eikä asiaa Tampereelle ole. Valitettavasti. Jatkakee te siitä mihin jyskylässä jäätiin...

Edit. Fortuna, en yrittänyt arvuutella henkilöllisyyttäsi. Ajattelin, että olit mukana laulamassa, koska lopetit viestisi siihen viittaavalla tavalla. Siispä, stadin-Ässät laittakoon sanat tänne. Kiitäntö!
 
Viimeksi muokattu:

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyseinen laulu on yhtälailla Higk aplikointia kuin Hörkkö on Lukko fani. Tätä on hoilattu jo niin kauan kuin muistan...

Ässälaulu

Oi Porin Ässät, Oi Porin Ässät, Oi Porin Ässät on mahtavaa, meil on Jari Korpisalo, Oi Porin Ässät on mahtava.

Oi Porin Ässät, Oi Porin Ässät, Oi Porin Ässät on mahtavaa, meil on kaksi mestaruutta, Oi Porin Ässät on mahtava.

Oi Isonmäki, Oi Isonmäki, Oi Isonmäki on mahtava, siel on kalja kiekko ja Ässät, Oi Isonmäki on mahtava.


Ja sävel millä tämä menee venytyksineen on: Ou when the saints go marching in

Edit: Saa laulaa.
 
Viimeksi muokattu:

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Tuon laulun sävelen tunnisti muuten eilen "Se on siinä" ohjelmasta, kansainvälinen kannustusbiisi. Siinä vaan hollantilaiset hoilasi jännittävässä luistelukilpailussa...=)

Tänään palasi mieleen muuten verrattoman hauska Jarkko Immoselle omistettu ralli, jota viimeiset ja virkeimmät virittelivät paluumatkalla jossain Parkanon tienoilla...
Illan kunkku oli kyllä vala-laulu, johon ei meidän bussista osaavia hankkinut löytyä.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti mmuurine
Tänään palasi mieleen muuten verrattoman hauska Jarkko Immoselle omistettu ralli, jota viimeiset ja virkeimmät virittelivät paluumatkalla jossain Parkanon tienoilla...
Illan kunkku oli kyllä vala-laulu, johon ei meidän bussista osaavia hankkinut löytyä.

Ai tämä vai: "Painu vittuuuuun Jarkko Immonen, painu vittuun lättysyöttö Immonen, maajoukkue Immonen, painu vittuun täältä Jarkko Immonen" Sävelen "nimeä" en muista. Ai että meillä oli hauskaa, kun tätä jätkät lauloi...

Kapa, en tiedä ketä tuota on alunperin laulanut jne. Mutta muistaakseni HIFK-fanit tuota aika kauan ovat hoilailleet...
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Viestin lähetti 1Euro
Sen sijaan JYP-fanien Poristakin tuttu sambarytmi alkoi ottaa päähän. Ei kai joka pelissä ole tuo sama meno?
Totta kai, joka pelissä ja monta vuotta jo.

Sambaryhmän historiaa tuntemattomalle infoa. Pystyn kyllä haistamaan ärsyyntymisesi, mutta hienoa, että tavoitteessa on siis taas pysytty. Ja ykstahtipumpumpumiahan ei tueta.

Mukavaa oli saada noinkin suurella joukolla vieraita kaukaa lähes Ruotsin vesiltä. Päätybaarissakin taisi jokunen viihtyä kuin kotonaan, itsehän näistä alkkiksista tapasinkin muutaman mukavan ihmisen.

Herkkää huomata, että Immostakin on tullut jo matkalaisilla ikävä.
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
mmuurine: Ei täs oo mitään hätää (tein ehkä jopa hieman epäreilun tempun manselaisten kannalta), pyysin nimittäin taas siskoni mukaan, ihan vaan sitävarten, että hän ei ole ollut kertaakaan katsomassa tappiomatsia ulkopaikkakunnalla!!!! esim. 3 kertaa Turussa ja aina Pata voitti, uskomatonta mutta totta. Toivottavasti vierasvoittoputki saa jatkoa!
Eli täysillä jälleen mukana... joskin VÄHÄN selvempänä! *vinkkaushymiö*
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Matkalaisten liput ovat katsomossa E4, kun kuulemma ei muualta paikkoja löydy, siis päädyistä. Noh, saa sitä elämää sielläkin pidettyä. Bussi on tällä hetkellä paria paikkaa vailla täynnä. Todella hienoa, nyt pitää vain muistaa huutaa jo valmiiksi käheällä kurkulla.

Kiitoksia vaan minunkin puolestani kaikille Jyväskylässä olleille, reissu oli todella hieno ja kaikki olivat aivan ihania.
 

Skorppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja tutkapari Jalkanen & Jäminki.
itse olin katsomassa jyppi peliä ja siellä se kannustus näytti hyvältä sieltä toiselta puolelta!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös