Ässien fan club ja muu siihen liittyvä toiminta

  • 103 112
  • 558

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Aces High puhuu kyllä asiaa tuossa, ei ole Hippos sama paikka kuin ennen.

Olenko täysin hakoteillä, vai miksi minusta tuntuu että muillakin liigapaikkakunnilla tunnelma on laimentunut. Kisapuistokin oli SaiPan ensimmäisillä liigakausilla todellinen hornankattila missä ei vieraskannattajana ollut mukava olla. (No tosin tänä vuonna kahden reissun epämukavasta olosta ovat huolehtineet tulokset..)

Isomäen hallissa en valitettavasti ole käymään päässyt, mutta sellainen käsitys on syntynyt ettei Isomäkikään ole enää entisensä. Taitaa koskea useaa muutakin paikkakuntaa tämä.

Rumpuryhmän katoaminen Isomäeltä olisi sääli. Oikein toimiessaan rumpuryhmä johtaa kannustusta ja villitsee muun yleisön mukaansa. Suomalainen katsojahan ei taida juuri muuten innostua huutamaan kuin tuomarille.. Uusia ihmisiä värväämällä tämä olisi ilman muuta mahdollista Porissakin.

Hyvästä kannustuksesta on pakko mainita esimerkki Mestiksestä. 3.1. pelattuun Jukurit-KalPa-otteluun oli saapunut lähes 200 kuopiolaista. Ryhmän johtajana toimi lähes kymmenen rummun muodostama porukka, jonka johdolla koko katsomon nurkkaan kokoontunut kannattajalauma huusi. Saivat aikaan melko mahtavan metelin!
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kausi lähenee loppuaan ja Ässät on järjestänyt todellisen kliimaksin. Nyt tästedes oikeastaan joka peli on elämän ja kuoleman kamppailu. Ässien fanclub tarjoaa meille Ässäfaneille todellisen herkun, sillä matkat sekä Jyväskylään JYP:in että Tampereelle Tapparan vieraaksi on järjestetty. Ajattelin, että olisi hyvä avata ketju näille kahdelle huippujännitävälle matsille, missä voimme suunnitella etukäteen kannustuslauluja, rekvisiitta, juomamäärää jne, ja matkan jälkeen jälkipelit ym. Ei kuitenkaan keskitytä pelilliseen antiin hirveästi, sillä sille löytyy omat ketjunsa.

Aloitetaan nyt ensiksi lauantaisesta Jyväskylän valtauksesta. Matkalle on varattu 80 lippua, joista kuulemma on jo 30 mennyt. Eli kysyntää riittää, ja todennäköisesti matka tulee loppuunmyydyksi, näin uskoisin. Kaikki huutaa hop, jotka matkalle on ilmoittautunut tai on lähdössä. Itse sen teen lähipäivinä. Kahdella bussilla liikenteeseen lähdetään

Miten matkasta maksimaalinen ilo:
Jyväskylä on tunnettu kaupunkina, jossa vain alkuperäsiasukkaat viihtyvät selvinpäin. Täten annankin vinkin, että 3-4 tunnin bussimatkan aikana kukin nauttii virvokkeita siinä määrin, ettei Jyväskylä kaikessa kauheudessaan pääse haittaamaan.

Kannustus ja hyvä fiilis on osa hyvin onnistunutta fanimatkaa. Minä ja toverini huolehdimme älämölön määrän olevan korkeaa (tosin ei kovin korkealaatuista) ja toivoisinkin, ettei bussissa ja paikanpäällä hallissa olisi henkilöitä, jotka vain tuppisuina katselisivat menoa. Kaikki siis laittakoon äänihuulet tötterölle ja yhtyisi kannustukseen, sillä nyt jos koskaan kannustusta tarvitaan!

Pukeutumissäänöstö: Ässät on sytyttävän punainen, Jyp puolestaan tylsän mustavalkoinen. Kaikki matkalle lähtevät pukeutukoon punaiseen, mieluiten fanituotteisiin, kuten Ässä-paitaan. Myös kaikki kättä pidempi krääsä olisi kiva, kuten lippu, huivi ym huiska.

Ottelussa tullaan näillä näkymin ratkaisemaan playoffpaikka. Mikä olisikaan upeampaa toivottaa PYH:ille iloista kesälomaa rantapallojen jäälle heittämisellä murskavoiton jälkeen "hyvää kesälomaa" - kannustuslaulujen kera? Joten ainakin allekirjoittanut ottaa rantapallo(t) mukaan. Ottakaa tekin, sillä Ässiinhän me uskomme?!

Kannustuslaulut: Porissa ollaan totuttu kuulemaan "Ässät, pampam" - kannustusta. Tällaiset matkat ovat kuitenkin oiva paikka harjoittaa vähän kultturellia kannustusta. Muutamia eurofutiskentiltä tuttuja hymnejä olisi kiva lauluskella, muuten niin tylsässä Hippoksen jäähallissa.
Listaankin biisejä, joita voimme hioa bussissa ja töräyttää uljaasti kuuluville pelin aikana:

1)" Ässät, pam pam" - Tuttu ja turvallinen

2) Champione-sävel: "Poriiiin Ässääät, Poriiin Ässäät, oleeoleeolee" Tämä käy myös yksittäisen pelaajan suosionosoituksena, esim. hänen tehdessä maalin tm hyvän suorituksen: "Scottt Langkkooow, Scott Langkooww oleoleoleee"

3) "Ooo-ooo-oououououjoo-ooo-oo oooooo ooooooooo, ÄSSÄT!" Tuttu fudiskentiltä

4) Kovan taklauksen jälkeen: "aiaiaiaiaiaiaiiiaiaa-aiiiiaiaiiiiaiaii-hei!"

5) Pelin ratkeamisen jälkeen: "heiiii, heiii Jyppi, uh ah, kesälomaa-a kutsuu vaan, lallaaa"
jne...Laittakaa omia ehdotuksia

Joten, kaikki Ässämielellä mukaan, ACES HIGH!
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Meikäläinen ainakin hakee huomenna tiketin entiseltä Veijon Essolta, eli Itsenäisyydenkadun steisson vanilta!

Möykkää olisi tarkoitus pitää, laadusta en nyt menisi sanomaan...on kait suoraan verrannollinen promille määrään. Se on silti semmonen juttu, että alkoholi tuotteiden kanssa ei ruveta pelaamaan. Otetaan se miehen mitta, joka armeijassa meille on jo opetettu (kaksi ravintola-annosta=).

Eiköhän siellä sivistyskaupungissa saada kahdella bussilastillisella tarpeeksi ääntä aikaan, Espoossakin huudettiin parinkymmenen äijän voimin muu porukka kumoon.
En muista kuka meikäläisistä oli se jamppa jonka äänestä olisi jokainen kapiainen kateellinen, taitaa ukolla olla integroitu megafooni...toivottavasti lähtee messiin!

Toi huutojen reenaus menee hankalaksi, jos porukka jakautuu kahteen eri bussiin. Tuskinpa siellä mitään niin hankalaa silti huudetaan etteikö pienessä laitamyötäisessä pystyisi siihen yhtymään. Nykäskylä, here we come!
 

pata korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
porin ässät,tottenham hotspurs
pelikaanin höyhennys

eiköhän käydä ensin katsomassa Lahdessa 26.2.Pelikaanien höyhenys ja sen jälkeen jatketa kiertuetta Jypiin ja Manseen.Onko uskoa omiin vai pelottaako arkipäivä,nyt pitää kiertää peleissä kun peli kulkee,sillä jokainen peli on Padalle kuin finaalin seitsemäs peli.Kaksi pataa lähtee takuu varmasti rundille ja aloittaa sen Lahdesta.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Re: Hinnat

Viestin lähetti ÄssÄ
Jos en väärin muista, niin 27 faneilta ja 30 ei-faneilta.



Juurikin näin.

Itse hain tänään 27 € hintaisen lipun lauantain PYH-peliä varten. Fiilis on kova, ensimmäistä kertaa elämässäni olen menossa Hippoksen uim..jäähalliin.

Kaikki sankoin joukoin matkaan nauttimaan hokista ja hyvästä seurasta Ässä-fanien kesken!
 

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Matka Nykäskylään

Sisältyykö tähän fanimatkaan istuma-vai seisomalippu?Joukkue vahvuudella viisi ilmoittautuu pyhin kaatoon.mutta olisi tarkoitus lähteä omalla autolla ja ahtautua seisomakatsomoon.Eikös hippoksen halli ole aikalailla fifty-fifty(taikka matin sanoin fifty-sixty=)) seisoma- ja istumakatsomoa?
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Mitä kautta toi linja-auto menee? Porista voisin kyllä lähteä, mutta voiskohan takaisin tullessa mahdollisesti jäädä pois Kankaanpään kohdalla?
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Re: pelikaanin höyhennys

Viestin lähetti pata korppi
eiköhän käydä ensin katsomassa Lahdessa 26.2.Pelikaanien höyhenys ja sen jälkeen jatketa kiertuetta Jypiin ja Manseen.Onko uskoa omiin vai pelottaako arkipäivä,nyt pitää kiertää peleissä kun peli kulkee,sillä jokainen peli on Padalle kuin finaalin seitsemäs peli.Kaksi pataa lähtee takuu varmasti rundille ja aloittaa sen Lahdesta.

Tässä on myös ollut ajatusta lähteä Lahteen torstaina, mukava tietää että sieltä saattaa löytyä enemmänkin punaista tunnustavia
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Onpa hienoa nähdä, että pitkästä aikaa on intoa ja porukkaa lähdössä mukaan vierasmatkalle. Reissusta tulee varmasti ikimuistoinen, toivottavasti positiivisessa mielessä. Istumaan faniporukka on menossa A1-katsomoon. Matkalle lähdetään Porista, mutta takaisin tullessa on toki mahdollista jäädä matkan varrella pois ja vaikka jäädä Jyväskylään.
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Matka Nykäskylään

Viestin lähetti Ässät #12
Sisältyykö tähän fanimatkaan istuma-vai seisomalippu?Joukkue vahvuudella viisi ilmoittautuu pyhin kaatoon.mutta olisi tarkoitus lähteä omalla autolla ja ahtautua seisomakatsomoon.Eikös hippoksen halli ole aikalailla fifty-fifty(taikka matin sanoin fifty-sixty=)) seisoma- ja istumakatsomoa?

Älkää hyvät ihmiset hajaantuko siellä hallissa. Fanimatkalaiset sijoitetaan katsomoon A1, joten eikö sinne kannattaisi tulla vaikka omalla kulkineella tulisikin. Tokihan istumapaikka hieman kalliimpi on kuin seisomapaikka, mutta jos budjeti sallii meinaan.

Itsekin hain eilen kaverini kanssa liput nykäskylän keikalle ja voi perkele että tulee painava ja KILISEVÄ reppu mukaan : )
Mutta, niinkuin "mmuurine" sanoi, ei välttämättä kannata ainakaan menomatkalla tykittää kurkusta alas mitään litraa kirkasta... voipi mennä reissu piloille.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti irGGu
Jyväskylään vaan lisää ilmottautuneita, liput kannattaa käydä ostamassa mahdollisimman pian, sillä kysyntä on erittäin suurta.
Pakkohan minunkin oli lippu hankkia. Varokaa vaan, pappa lähtee kaljakassin kera reissuun. Ja kun on kaljaa niin varmasti lähtee ääntäkin.

Edellinen vierailuni Jyväskylään ajoittuukin niin kauas kuin kauden 92-93 pronssipeliin eli johan oli aikakin palata rikospaikalle. Hallista en muista mitään enkä oikeastaan pelistäkään eli senkin puolesta, jos nyt ei kierrettäisi kolmen Alkon kautta...

Mitään lähtöaikoja en ole ainakaan missään nähnyt eli ajat näkyviin, kiitos...
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Hei me pidetään hubaa!!

Juu meikäläinen on kans lähdössä matkaan. Lippu tuli hankittua eilen. Tosiaan voisi harkita näitä lauleskeluja sun muita. Toisi varmasti ihan eri fiilingin. Tosin muutamilla matkoilla on tullut huomattua, että meininki syntyy sitten pelitilanteiden mukaan, eikä se sinällään vaadi mitään erityistä valmistautumista. Toki en kiellä, etteikö pienestä harjoittelusta olisi hyötyä. Äänet pitää ainakin saada auki ennen perille saapumista.

Viestin lähetti korkki
Mitään lähtöaikoja en ole ainakaan missään nähnyt eli ajat näkyviin, kiitos...

Korkille tiedoksi, että lähtö tapahtuu klo 11.30 ST1:n pihasta.
Onhan se hieno homma, että saadaan näitä fanimatkojen "veteraaneja" mukaan näyttämään meille nuoremmille vähän mallia.

-paze-
 

Wince

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja TPS!
Olisin lähdössä Jyväskylään... Minä, isäni ja kaverini, eli 3 henkilöä kannustamaan Ässät voittoon!

Lippujen hinnat on siis yhdeltä 30€ sisältäen istumalipun Hippokselle ja matka meno-paluu... Mistä voin liput nopeasti varata!!!??? Kiitoksia!! =)
 

Tuamas

Jäsen
Liput voi käydä hakemassa itsenäisyydenkadun ST1:ltä. Itse käyn kaverini kanssa lipun hakemassa huomenissa. Matkalle ensi kertaa tällä kaudella fanipaita ja mukaan mäyräkoira tai pari.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Iso linja-auto on muutamaa vailla täynnä, joten paikkoja on enää rajoitetusti jäljellä. Tällä kertaa varmaan periporilainen tapa hakea liput tuntia ennen lähtöä tuottaa ikävän yllätyksen.
 

Jack Ace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hittojen hitto. Ei pääse miteskään messiin. Syö miestä. Mutta sen tiedän, että kaksi äärettömän kovaa (huutavaa) heeboa iskeytyy teidän joukkoonne siellä Hip-hiphoksella.

Viestin lähetti hörkkö
....

1)" Ässät, pam pam" - Tuttu ja turvallinen

2) Champione-sävel: "Poriiiin Ässääät, Poriiin Ässäät, oleeoleeolee" Tämä käy myös yksittäisen pelaajan suosionosoituksena, esim. hänen tehdessä maalin tm hyvän suorituksen: "Scottt Langkkooow, Scott Langkooww oleoleoleee"

3) "Ooo-ooo-oououououjoo-ooo-oo oooooo ooooooooo, ÄSSÄT!" Tuttu fudiskentiltä

4) Kovan taklauksen jälkeen: "aiaiaiaiaiaiaiiiaiaa-aiiiiaiaiiiiaiaii-hei!"

5) Pelin ratkeamisen jälkeen: "heiiii, heiii Jyppi, uh ah, kesälomaa-a kutsuu vaan, lallaaa"
jne...Laittakaa omia ehdotuksia

Joten, kaikki Ässämielellä mukaan, ACES HIGH!

Hörköllä oli hyviä ehdotuksia huutoihin. Yksi vielä voisi olla, jota voisi sitten kuulla 89,4:n kautta:

6) Hooo-oo-ooo-oo-oo-ooo-Hooooooooooo..... PATA!

Jeh, hjyvää matkaa!
 

Tuamas

Jäsen
Dodiin ja liput haettuna, tilaa näytti vielä vartti sitten ainakin listassa olevan. Kaikki mukaan pitämään hauskaa, huutamaan Ässät voittoon sekä juhlimaan pleijaripaikkaa!
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Tuamas
Dodiin ja liput haettuna, tilaa näytti vielä vartti sitten ainakin listassa olevan.

Muutama tunti sitten oli 7 paikkaa jäljellä. Näin ainakin puhelimessa sanottiin. Olisi pitänyt järjestäjän varata samperi sentään 4 bussia kun kysyntä on näin kovaa, mutta hyvä näinkin. Luulisin, että lippujen kysyntä on vielä kovempaa, jos Pelicans kaatuu huomenna. Silloin on kuitenkin jo ilmeisesti myöhäistä.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itselläni on 15 lippua varattuna jos on ilman jäänyt. 27.2 on viimeinen noutopäivä. 5 on seisomaan ja 10 istumaan. Yvtä kehiin jos kiinnostaa niin annan varausnumeron. Oma porukka UsÄ:laisia (Uudenmaan seudun Ässät) saapuu täältä Helsingistä teidän avuksi kannustukseen. Näytetään sitten porilaiset miten pidetään ääntä ilman säälittävää sambaa. Kaikki huutaa niin kuin itselleni kävi Hifk pelin jälkeen että ääni oli viikon hukassa.
 
Viimeksi muokattu:

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti kapa76
Näytetään sitten porilaiset miten pidetään ääntä ilman säälittävää sambaa.

Niin ja ennenkaikkea ILMAN SITÄ HITON RUMPUA!!! (Jyp-faneillahan oli "miehenkokoinen" rumpu mukana Porissa)! Muuten ne olivat melko hiljaa, mutta rumpu kuului kyllä... vähän liiankin hyvin.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Viestin lähetti Näkkäri
Muutama tunti sitten oli 7 paikkaa jäljellä. Näin ainakin puhelimessa sanottiin. Olisi pitänyt järjestäjän varata samperi sentään 4 bussia kun kysyntä on näin kovaa, mutta hyvä näinkin. Luulisin, että lippujen kysyntä on vielä kovempaa, jos Pelicans kaatuu huomenna. Silloin on kuitenkin jo ilmeisesti myöhäistä.

Juu, olisi pitänyt varata 10 bussia sen jälkeen, kun Helsingissä oli 10 ihmistä. Yritän saada vielä lisää lippuja, mutta luvata ei voi mitään. Aina ei pieni ihminen voi arvioida porilaisten mielenlaatua, etenkin, kun aikaisemmat fanimatkat on tehty tappiolla ja pienellä porukalla.

Edit: 20 seisomalippua tilattu lisää. Istumapaikat ovat loppuunmyydyt. A1-katsomon vieressä on kuulemma seisomakatsomoa, joten siihen kaikki ässämieliset.
 
Viimeksi muokattu:

KESkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lippupalvelun täti suostui vielä noin tunti sitten myymään 2kpl. istumalippuja B1 katsomoon, tuumasi vielä kaupan päälle että kolme hajapaikkaa on heillä vielä jäljellä.

Harmi vaan kun ei pääse A1:seen muitten lajitovereitten kanssa huutamaan ja möykkäämään, mutta eiköhän sitä ääntä lähde vaikka olisi missäpäin hallia tahansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös