Ässien fan club ja muu siihen liittyvä toiminta

  • 103 143
  • 558

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
otti ja tuota....

Juu mää tuun kans.. riippuen tietysti vähän näistä valtion velvollisuuksista eli meikäläiselle viikonloput sopii parhaiten, mutta ei kai tarkoitus oo keskellä viikkoa lähteäkään..

tosta Antonin saunasta vielä niin kyllä sinne ennen on ainakin saanut omia juomia viedä, kun siellä oli oikeen jääkaappikin niitä varten.. Ainakin Arska tietää et sinne saa omia viedä.. =DD
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Fan Club kyllä. Jäsenex kerho ei.

Tuo Jyp-Ässät fanimatka sitten ilmeisesti peruuntui. Vai peruuntuiko sittenkään vai miten. Vai mitäköhän sille kuuluu. Tuo nykyinen touhu on niin kuollutta hommaa että ei paremmasta väliä. Puuhastelua. Ehkä paremmin asiansa osaavien kannattaisi antaa hoitaa fanclub homma. Eikö jo noista kiinnostuksen puutteista voisi jotain päätellä.

Seuraava lainaus kiteyttää koko homman.

SK-turnauksessa istumakatsomon puolella on fani-infopiste kilpailuineen. Ja jäsenex voi siel ilmoittautua.
Ja viestiä mulle niin välitän siulle vetäjän yhteystiedot. Tänne kun niitä ei varmaan saa laittaa.
Vetäjä/t on miun ystäviä ja tiedän et ne ettii hallille jotain vetäjää jne (miespuolista) ja halluu kehittää toimintaa...
 

JanJ

Jäsen
Aika entinen ei koskaan palaa, mutta heitetään nyt pikkasen vanhoista ajoista vertauskohtaa:

Joskus ei fanimatkoista tiedotettu mitään. (Toki Radio Porin busseista, mutta ne olivatkin siloteltuja matkoja ne eikä niihin hc-fanit osallistuneet). Puskaradio kertoi.

Jos teki mieli fanimatkalle, niin ei muuta kuin x-tuntia ennen matsin alkua (x riippui matkan pituudesta) Utun eteen hengailemaan. Jos siihen tuli Sundellin bussi, niin kyyti oli. Joskus siinä venaili parikymmentä heeboa, eikä bussia näkynyt. Sitten vaan soittamaan puhelinkopista tenu-jokkelle että hei, matkaan.
Ja bussi tuli.

Missä on tuo henki ja oma-aloitteisuus?
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti JanJ
...Jos teki mieli fanimatkalle, niin ei muuta kuin x-tuntia ennen matsin alkua (x riippui matkan pituudesta) Utun eteen hengailemaan. Jos siihen tuli Sundellin bussi, niin kyyti oli. Joskus siinä venaili parikymmentä heeboa, eikä bussia näkynyt. Sitten vaan soittamaan puhelinkopista tenu-jokkelle että hei, matkaan.
Ja bussi tuli...

Onko tenu-jokke vielä hengissä ? Lempinimi ei ainakaan hyvää lupaa. Missä kaikki vanhat naamat. Nimimerkillä Sundelin karjavankkureita kaivaten.
 

Francoise

Jäsen
Jyväskylän matka peruuntui! FC pahoittelee, että tiedottaminen ontuu vielä pahasti!! Matkalle oli taas alta kymmenen lähtijää, joten tappiolla reissua ei kannata tehdä.

Iso laiva kääntyy hitaasti eikä unessa olevaa fc-toimintaa yhdessä yössä saada kuntoon. Mutta kurssi on käännetty ylöspäin ja perästä kuuluu! Fan Clubin vetovastuuseen saadaan koko ajan lisää ihmisiä ja korostan aikuisia eli eiköhän pikkutyttöjen puuhastelu imago ole vuoden kuluttua edellisen kauden "lumia"...

Kärsivällisyyttä!! Täältä tullaan vielä!!!
 

Francoise

Jäsen
Fan Clubista Tamille Ässien suuntaan vastuussa oleva on olemassa, mutta jos haluat mukaan Fan Clubin vetovastuuseen (töitä riittää), niin ota yhteyttä Fan Clubiin joko www.patasydan.com kautta tai soita suoraan kännynumeroomme 041-5703187. Tervetuloa mukaan joukkoon tummaan =)
 

Mr.Big

Jäsen
Mitä? Miksi?
Onko Ässien Fan Club olemassa? Tapahtuuko jotain? Vierasmatkat? Kuka? Mitä? Missä?
En kysele, ihmettelen vaan. Tai sitten vain höpisen.

Tietääkö kukaan kuka johtaa? Tamminenko johtaa? Kertokaa. Sanotaan, että tieto lisää tuskaa. Ollaan sitten gootteja tms. ja lisätään tuskaa. Kertokaa mitä ainakin luulette, että tapahtuu. Kun ei oo tietoa.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Todellakin, Ässillä on fan club ja se jopa toimii. Tosin hiljaisempaa on ollut, mutta nyt on tarkoitus lähteä viemään Ässien ilosanomaa eteenpäin suoraviivaisesti ja päättäväisesti.

Vierasmatkoja on yritetty järjestää aiemman vetäjän toimesta ja nyt yritetään uudestaan uuden vetäjän toimesta. Vaikka täällä ei saa mainostaa, niin tuonne Tampereelle suuntautuu seuraava fanimatka tuossa joulukuun puolenvälin tienoilla. Hallille tulee kyllä mainoksia. Ja tuossa aikaisemmassa viestissä ollut puhelinnumero ei enää päde, vaan soittaa saa tällaiseen numeroon, jos tulee jotain kysyttävää 050 406 2992...
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pikkujoulutunnelmaa Ilvespelissä

Vielä sen verran tästä hienosta "pikkujoulu"-matkasta että se suoritetaan kuulemma Sundeleilla !!! Kummatkin joukkueet pääsevät levänneenä pelaamaan joten luulisi ainakin tuon tietävän yrittämistä ja kaiken likoon laittamista kun tämän jälkeen päästään kinkunsyöntiin. Luulen että yllättävänkin korkeatasoinen näytös joten toivottavasti paljon porilaisia paikalla.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
No niin, allekirjoittanutkin sai itsestään vihdoin ja viimein aikaiseksi ilmoittautumalla fan clubiin. Ja matkoille otetaan osaa sitten keväämmällä.

Ensi kaudeksi olisi mukavaa saada salibandyjoukkue kasaan eri fan clubien turneeseen. Paljos on kriteerit muuten joukkueen kokoamiseen? Siis lukumäärä jne..
 

Fortuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Fortuna Sittard
Re: Pikkujoulutunnelmaa Ilvespelissä

Viestin lähetti kapa76
Vielä sen verran tästä hienosta "pikkujoulu"-matkasta että se suoritetaan kuulemma Sundeleilla !!! Luulen että yllättävänkin korkeatasoinen näytös joten toivottavasti paljon porilaisia paikalla.

Arvasit väärin, sillä näytös oli ala-arvoinen. Tässä muutama kohokohta reissulta:

Ässät roikkui kohtalaisella esityksellä mukana pelissä 2-1 tilanteeseen, mutta sen jälkeen ei ollut enää kysymystäkään kumpi pelin tulee voittamaan.

Ylivoimat umpisurkeita + Tervo ei saa juuri mitään kiinni.

Faniklubin reissulla mukana noin 20 henkeä, joista kaksi joutui tekemisiin poliisikonstaapelien kanssa.
Kannnustusta tyyliin: "V*t*n Bergeron, tuu ny pois sieltä tai voi v*t*u koittakaa ny pelata."

"Miettikääpä sitä"

Hyvääkin reissussa toki oli, joten eiköhän lähdetä Raumalle oikein kunnon joukolla, jolloin kaikki Ässäfanit kerääntyisivät samaan osaan hallia.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Ihme on tapahtunut ja fanimatka saatiin järjestettyä Porista ja mukana jopa piirun verran alle 30 iloista porilaista hullua.

Pelistä ei jäänyt tuleville sukupolville kerrottavaa, samaa tahkoamista kuin aiemminkin. Sentään Ilves ei tehnyt viittä maalia, se oli positiivista.

Niin matkasta sitten, muutamat punanuttuisista ystävistämme joutuivat ikävä kyllä järjestysmiesten silmätikuiksi ja jopa ihan tutustumaan uusiin osioihin Hakametsän hallia. Mutta suurimmilta konflikteilta vältyttiin, mikä ansioksi luettakoon näille sankareille.

Nämä kaksi yhdistettynä ja on ikävä todeta, että kannustus jäi laimeaksi, ehkä osaltaan myös harjoituksen puutteesta, vaikka laulu raikasi komeasti kyllä bussissa, kuka nyt radioita tarvitsee...

Raumalle järjestetään seuraava fanimatka, jonka lopputulos on toivottavasti positiivinen monessakin mielessä. Eikös se niin ole, että harjoitus tekee mestarin?
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Heiii pikkutytöt hyppikää nyt on riemulaulun aika...

Uusia ideoita... hyvä että toimitte. Jos nyt suoraan sanon (ja sanonkin) niin teidän tyttöjen uskottavuus/kuunneltavuus paranisi huimasti, jos joukossa olisi poikia/miehiä. Ei pelkästään vittumarkoja. Ja kannustuslaulu-osuudet voisivat olla jotain muuta kuin "ÄSSÄT!!" tai "TAISTELE ÄSSÄT" tyyppiä. Olisi paljon hienompi kuulla, jotain "kansainvälisempää" (jalkapallokentiltäkin tuttuja hymnejä) joita esim. HIFK-fanit ovat viritelleet. Täten tuo ajan myötä myös tarttunee muuhunkin osaan seisomakatsomoa ja tulevaisuudessa kovan taklauksen tms. jälkeen voitaisiin kuulla koko hallin huutavan rytmikkäästi "aiaiaiaiai-aiaiiaiaiai-aiaijiaiijaiiiiijaijii-" kun vastustaja ottaa jäässä lukua.

Ihan positiivista tuo teidän yritys on, ei siinä mitään. Varsinkin rummut tuovat ihan mukavasti ääntä usein niin hiljaiseen halliin...Miehiä vaan rutkasti lisää....(mistä niitä saisi? Niinpä.) Itse en ainakaan ole siihen lähistölle tulossa ennenkuin siihen on tullut 20 uutta miespuolista fania.

Ainiin, ja laittakaa se iso Ässä-lakana aina pelien alkuun, ainakin silloin. Jatkakaa
 
Viimeksi muokattu:
Huutajaryhmä halliin

Heti aluksi pyydän anteeksi, jos tämän tyyppinen viestiketju jo löytyy. Minulla olisi vain vieno ehdotus. En tiedä kuinka monella ihmisellä on kausikortti hallille. Minulla on ja siksi käyn hallilla katsomassa pelejä vaikka ne olisivat tasoltaan huonojakin tai täysin paskoja kuten Saipa peli. Nämä kausikortin omistajat ovat varmasti niitä ketkä lähes kaikki ottelut katsomassa käyvät. Tuli vain juuri tuossa Saipa pelissä mieleen, kun hallissa oli välillä hyvin hyvin hiljaista, että pelaisiko joukkue paremmin mikäli siellä olisi kunnon mökää pitävä ryhmä joka jaksaa huutaa vaikka menisi huonommikin. En tarkoita nyt mitään faniryhmää, jossa on pakko olla Ässäpaita päällä ja rumpu kädessä, vaan tarkoitan rehellistä ja kovaa meteliä pitävää ryhmää. Ei tarvita rumpua tai sorsapilliä kuten Jypin fanit. Ryhmä ei ole mikään suljettu porukka johon ei muutaman huutajan lisäksi pääse muita vaan sinne saa koska vain kuka vain tulla puhdistamaan kurkkua. Ei tarvi kuin sekaan kävellä.

Saipa pelissähän nähtiin kuinka helposti toisilla pelaajilla pettää pää yleisön huuteluun. Ei tarvittu kuin yksi huuto ja Nielikäisen teki mieli runkata mailaa. Miten näillä Heikomman pään omaavilla pelaajilla kestää pää kun Ässät vyöryy päälle ja yleisö huutaa. (Tätä on joskus Porissa tapahtunut) Tämä ryhmä ei ole myöskään pakollinen paikka katsoa peliä. Jos joskus ei tee mieli huutaa niin ei sitten huuda. Olisi vain kiva saada ihan tosissaan siitä Isomäen hallista jälleen hornankattila. En usko että kellään sitä vastaan mitään olisi. Kyllä meitä potentiaalisia huutajia hallista löytyy, mutta harvalla on pokkaa ruveta yksin mekastamaan. (Minä mukaanlukien), mutta porukassa tyh... kova ääni tiivistyy. Tämän porukan tarkoitus olisi juuri olla paikalla mikäli jonkun muunkin kuin ryhmän ns. perusjäsenten tekisi mieli pöhnässä tai muuten huutaa. Tarvitaan vain muutama rohkea sielu jotka tämän aloittavat. Ainakaan kausikortin omaavat eivät mitään häviä mikäli sitä ääntä ja tunnelmaa hallissa on. Voi vaikka joskus tarttua pelaajiinkin.

Kertokaa nyt mielipiteitä, jos joillakin sellaisia on asiasta. Onko Porissa enää riittävästi jääkiekon suurkuluttajia joiden tekee mieli huutaa otteluissa? Minulle voi laittaa YV:tä tai kirjoittaa tähän ketjuun, jos joku mukaan haluaa.
 
Viimeksi muokattu:

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
kannatetaan

No per--le. Minä ainakin tunnustaudun potentiaaliseksi huutajaksi ja äänikin on kova.

Nuorempana tuli huudettua AINA ääni käheäksi matseissa. Nykyään ei niinkään helposti, paitsi Lukkomatseissa kyllä.

Perustajajäsen Patasydän ilmoittaa mihin ässäkuoro Huutajat kokoontuu niin olen paikalla, heti kun vaivaudun taas Poriin lähtemään katsomaan peliä.

Tämä on lupaus.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Huutajaryhmä halliin

Viestin lähetti Patasydän
...Kertokaa nyt mielipiteitä, jos joillakin sellaisia on asiasta. Onko Porissa enää riittävästi jääkiekon suurkuluttajia joiden tekee mieli huutaa otteluissa? Minulle voi laittaa YV:tä tai kirjoittaa tähän ketjuun, jos joku mukaan haluaa.

Tota noin onko ihmisten muisti jo mennyt. Kyllä Isossamäessä meteliä on aina riittänyt, eikä siihen tarvita mitään keinotekoisia tempauksia. Meteli lähtee aina ilman käskemättä. Nyt vaan sattuu menemään näin. Ei kukaan nyt huutamalla huuda tyhjää. En ymmärrä ollenkaan mikä oli tämän tarkoitus. Ihmisillä on seuran raiskauksesta vielä arvet, mutta kyllä ne tästä pikku hiljaa paranevat.

Taitaa teidän mieskuoronne jäädä torsoksi (tarkennetaan että tarkoitan sitä että homma lähtee itsestään ja spontaanisti eteenpäin ilman auttamista). Kyllä se sieltä lähtee ilman ideoita ihan luonnostaan. Vuosi pari eteenpäin niin taitaa meno olla vallan muuta.

Nimimerkillä: olipas playoffeissa 1992 tunnelmaa ja ihmisiä kun videolta näin.
 
Viimeksi muokattu:

Nakke^80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Detroit Red Wings, sm-liigan tuomarit
Niin tämä ketjuhan on hljentynyt totalaisesti.

Idea on todellakin ihan hyvä ja siitä 10, toteutuksesta 4+.

Eli, mielestäni rumpuryhmän on tarkoitus soittaa eikä hakata. Itse olen ainakin huomannut tai ainakin tuntuu siltä, että rumpuryhmän jäsenet kilpailevat siitä kuka saa tulemaan kovimman äänen rummustaan. Jolloin rummutus kuulostaa lähinnä räminältä ja sitä ei jaksa kukaan kuunnella.

Eli, Hommatkaa ryhmäänne joku musikaalinen henkilö ja koittakaa sitäkautta saada siihen rummutukseen jotain tolkkua. Katsomossa ainakin kaikki aina kiroavata #&%¤%& rumpyryhmä, kun eivät osaa kunnolla soittaa. Ei kellään ole rumpyryhmän toimintaa vastaan vaan päinvastoin, mutta toteutusta pitäisi hiukan harjotella.

Jos itsellä olisi edes hitunen musikaalisuutta, niin voisin osallista rumpuryhmän toikintaa, mutta aika heikkoa on mun kohdalla. Joten ne jotka osaavat jotain ja haluavat kannustaa. Kyllä mä huutamaan voin tulla kunhan ensin sm-liigasta loppuu se saakelin kahvaaminen.(offtopic)
 
Re: Re: Huutajaryhmä halliin

Viestin lähetti kapa76
Taitaa teidän mieskuoronne jäädä torsoksi (tarkennetaan että tarkoitan sitä että homma lähtee itsestään ja spontaanisti eteenpäin ilman auttamista). Kyllä se sieltä lähtee ilman ideoita ihan luonnostaan. Vuosi pari eteenpäin niin taitaa meno olla vallan muuta.

Taitaa jäädä torsoksi ja varmasti se lähtee itsestään ja spontaanisti. Tämä oli vain yritys saada vähän ääntä ja kannustusta hallille, kun siellä on niin järkyttävän hiljaista välillä. Vuoden 1992 Playoffeista alkaa kuitenkin pikkuhiljaa olla 12 vuotta aikaa. Voimme toki odotella, että jotain tapahtuu, mutta tällä kaudella ei ainakaan ääntä saada halliin ilman "keinotekoista ryhmää". PikkuPlayoffeissa tosin varmasti ääntä riittää, jos sinne asti päästään. No eihän tässä ketään pakoteta. Oli vain jonkinmoinen yritys saada hallista jälleen oikeasti paha paikka vastustajalle. Ainakin yleisön osalta.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä porilainen Ässät muistaa aina, kun tilanne vaan on otollinen. Tällä ikävätkin puolensa, eli hylätään kun huonosti menee. Tosifanit löytyvät sillä hetkellä. Niitä tuntuu Ässillä olevan n. 2700. Vai onko ne aivottomia muumioita. Onko toiset taas vain ihmisiä, jotka ei jaksa mennä hallille, koska voi alkaa vituttaa. Voi elämä sitä hetkeä kun Isomäkeen saadaan sellainen joukkue lähivuosina, jolla todellisia mahdollisuuksia haastaa niin tunnelma on käsittämätön. Tamia lainatakseni se on kolossaalinen.

Missä on paskasankomies ja paskasankomiehen kaverit ? Siinä oli hyvä mieskuoro huutajat.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kyllä mullakin jossain aivojeni lokeroissa muistijälki playoff-seista, esmes ´97 jollon ekas TPS-matsis Porissa kuuluttaja kehotti seisomakatsomoa tiivistämään sillä hallin ulkopuolella on vielä paljon tulijoita, ´98 HIFK-pelissäkin oli porukkaa ku pipoa ja ääntä lähti ainakin Päällikkö Kurpitsapään ja Jeren kohdalla vaikka itse peli menikin käteen.
Omalla kohalla tulin vähän väärään aikaan Ässä-armeijaan, sillä pääsin todistamaan kolmet välieräpelit (jotka tosin hävittiin), runkosarjan kakkospaikan ja pronssimitalin. Pienenä poikana realiteetit vielä oli mitä oli ku mestaruudesta kuitenki pelattiin. Playoff-paikka oli itsestäänselvä juttu.
Uskosin että jos Ässät raivaa tiensä kaheksan joukkoon ja oikeisiin playoff-peleihin ni tunnelma ja yleisömäärät nousee kattoon, miksei sääli-pleijareiski, riippuen vastustajasta
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Irkku, älä nyt kuitenkaan tuollaista päätä. Nuo eräät vaan innostuivat siitä kun Nykäskylän vieraat toivat sellaisen rummun minkä alta ei kuulunut minkäänlaista huutoa.

Menkööt sitten oopperaan jos eivät halua jääkiekkopelissä olla.

Ja jokainen joka arvostelee tahdissa pysymistä voisi itse koettaa. Eräällä rumpalikaverillani oli 90-luvun alkupuolella playoffeissa usein rumpu hallissa ja pakko sanoa että tuolla yleisön joukossa on pikkuisen vaikeampi pysyä muiden 5000 ihmisen huutojen tahdissa kun iso osa ei osaa edes taputtaa tahdissa.
 

#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga: JYP, TPS
NHL: Dallas Stars
Terveiset Jyväskylän sedältäsi irGGu! ;o)))

"Kateellisena katselen aina IFK fanien suurta mereä, josta lähtee ääntä, ja halveksien kuuntelen Jyväskyläläisiä, jotka saavat ääntä aikaiseksi vain rummuilla."

Vai saa Jyväskyläläiset äänt vain rummuil? Höpö höpö! Ei pidä paikkaansa! Täytyy sannoo, et Jyväskyläläiste rummutukses on kyl jottai järkeeki. Tuus vaik kuuntelee. Ei se oo pelkkää kovvaa hakkaamist!

"Eiköhän kaikesta kuitenkin aikaamyöden kasva eroon. Luulisin."

Vastaus yllä olevaa on: "ei kaikest kasva erroon aikaamyöre. NO NO! "

Äläkä ny ann periks! Rumpu mukkaan vaa Isomäe hallil!

Ja sit tän Jyväskyllään kattomaa, millai Ässät kiusaa JYPpii!

Tarkoitus olis itteki men kattoo JYP-Ässät pellii.

Nii ja samal mää toivotan kaikki muukki Ässä-fanit tervetulleeks tän Jyväskylään kattoon tämän kauden, ehkä tärkeintä peliä niin teille kuin meillekin!
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Vastinetta edelliseen.

Ilman suurempia provoamisia on pakko sanoa, että Hippos-hallin tunnelma lepää ja on viimeiset 5 vuotta levännyt ainoastaan sambaryhmän varassa. Ilman sitä kuuluisi kaikki pelaajian ja tuomareiden manaukset piippuhyllylle asti.

Jypin menestysajoilla (90-luvun alkupuolella) tilanne oli melkein päinvastainen, sambaryhmä aloitti kannustuksen, joka käytännössä hukkui muun yleisön mylvintään.

Aikaisemmista ajoista ei itselläni ole Jyväskylästä kokemusta, mutta v.92 olen käynyt ko. areenalla seuraamassa toista sataa ottelua, joten jonkinlaista kokemusta asiasta on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös