Ässät U20 kauden 2023–2024 seuranta

  • 105 412
  • 794

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kivasti mennyt lippuja maanantain peliin jo. Innolla jo odottaa...
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vanha kortti mukaan ja tuo vahvistus. Sillä itse ajattelin yrittää.

Mulla ei kuluvalla kaudella kausikorttia ollut, niin pelkällä tilausvahvistuksella pitää yrittää.

Ootteko katsonut ticketmastersin sivuilta onko siellä teille liput varattu? Itsellä näyttäis olevan, mutta en peliin pääse töiden takia niin en ole lunastanut lippuani.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
TPS ei kilpavarustele sen enempää. Puhtaasti materiaalilla Ässät suosikki voittamaan tänään.
Kenellä TPS olisi voinut kilpavarustella? Vali on pelannut liigassa jo pari nollapeliäkin, Hemming ja Munkki ovat tehneet ~10 pinnaa liigassa tällä kaudella.

Marjala, Väisänen ja Salin taitaa olla ainoita jotka voisivat olla liigasta mukana, mutta jostain syystä kaksi jälkimmäistä eivät ole. Onko sitten jotain loukkia. Marjalallahan on jo isommat kuviot ja taisi olla Ässien kannalta onni ettei Lenni päässyt samoihin kuvioihin. Salinilla on tilastoissa joku bugi kun EP väittää herran pelanneen sekä IFK:ssa että TPS;ssä playoffeja. Onkohan ollut samaan aikaankin noissa...
 

Tuamas

Jäsen
Ässät hallitsi ja loi paikkoja, Tepsi kävi tehokkaasti lyömässä kiekot häkkiin.

Ässien maalissa hieno syöttökuvio ja Hämeenaho sai lyödä takakulmalta, Tepsin eka vähän helpohkon näköinen.

Toisessa pelattiin Ässien pakki kioskille ja kolmannessa pakisto oli unohtanut yhden jannun yksinään maalin edustalle, kun lähin Pata oli ulkokaarella.

Terävyyttä kaipaa Padan peli.
 

Oligopoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onpa hyvännäköistä Ässien kiekollinen peli. Ekaa kertaa näen Boeliuksen ja on siinä meillä hyvä aihio. Muutama perseily kostautui ja näkyy taululla, mut eteenpäin. Hyvä pojat!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ekaa kertaa näen Boeliuksen ja on siinä meillä hyvä aihio.

Oon hiljalleen kallistunut ns. lahjakkuuksien suhteen siihen, että antaa pelin näyttää. Sen sijaan, että jokainen junnuissa + merkkinen pelaaja olisi joku huipputalentti.

Mutta tää Boelius on aika mielenkiintoinen. Ei oman hyvin pienen otantani mukaan erotu koolla, voimalla, nopeudella, fysiikalla. Mutta sellanen jouheva liike, kiekkovarmuus, kiekkorauhallisuus. Jos näkee kentän ja omaa peliälyn niin voi tulla aika hyväksi.
 

vissypullo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hienoa nähdä junnupelien rohkeutta haastoissa, muutaman kerran tänään viety pakkeja ku litran mittaa. Vielä on aikaa kääntää peli.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aivan erän loppuun todella tärkeä 4-3 kavennus by Noiva.

Juuri olinkin tulossa kyselemään ykkösketjun pelin perään.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pukukoppimaali erän loppuun hienolla kuviolla. Ei voi kuin ihailla nuorten luovuutta ja kiekkotaitavuutta. Minne se luovuus katoaa matkalla liigaan? Enemmän pitäisi liigassakin pelata vaistoilla. Peli on viihdyttävää ja tilanteita tulee.
 

Kärmes1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt täytyy saada kolmanteen semmonen tappamisen meininki. Aika löysää on pelaaminen monessa kohtaa, mutta erityisesti puolustuksessa. Lenni iskee hatullisen tänään ja Rambo ratkoo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös