Ässät - Tappara la 7.1.2006

  • 38 884
  • 292
Tila
Viestiketju on suljettu.

zappara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Arsenal, Edmonton Oilers
Parempi voitti ja tää Nikkerssi, taas väärin kirjoitettu, on paras. Onko ny parempi sitte. Jos haluaa nyrkkeillä, ni haastais vaikka "korvaanpurija" Tysonin.
Tapparassa uskotaan valmentajaa, niin tyhmiä tappeluita ei tule, niin kuin eräillä, joiden on pakko tapella viidessä ekassa pelissä ennenkuin on koskenut edes kiekkoa. no joo, hyvät yöt kaikille.
 
Jolla saatiin jopa suuren ja mahtavan Tapparan pelaajien pasmoja sekotettua.
Mikähän olisi ollut pelin tulos jos Tapparan pasmat eivät olisi olleet näin sekaisin?

Jotkut kehuvat Nurmen ja Toivosen vääntöä värikkääksi, ja jossain puhutaan nyhjäämisestä. Voisiko joku objektiivisesti kertoa kuinka kävi?

Nurmi on taklausvoimassa jo liigan parasta kolmannesta, eikä todellakaan mikään kukkakeppi. Toivonen nyt on jo ison koonsa puolesta hanka vastus purtavaksi nuorelle sällile, mutta olen kieltämättä odottanut että Nurmi ottaisi hieman kovempaa roolia.
 

Fiiu

Jäsen
Voimalaituri kirjoitti:
Jotkut kehuvat Nurmen ja Toivosen vääntöä värikkääksi, ja jossain puhutaan nyhjäämisestä. Voisiko joku objektiivisesti kertoa kuinka kävi?

Nelosen TimeOutista katsellessa näytti siltä että ensin linjamiehet on välissä, pelaajilla sanaharkkaa, sitten Toivonen pääsi linjurilta irti ja karkasi Nurmen kimppuun. Nurmi puolustaa muutaman iskun verran, sitten antaa takaisinpäin ja pelaajat kaatuvat niin, että Nurmi jää alimmaiseksi. Kyllä tuon kuittaisin ennemmin nyhjäyksenä kuin värikkäänä. Toivoselle voitto, jos pisteitä laskettaisiin. Tiedä sitten mikä olisi ollut tilanne jos molemmat olisivat päässeet "kylmiltään" toistensa päälle.

Toisaalta en jää edes kaipaamaan sitä tietoa, parempi niin että pelataan siellä kentällä sitä kiekkoa eikä tapella. Jotkut tykkää, jotkut ei. Vielä kun snookeriin saataisiin kunnon rähinät, paranisi sekin laji jo uusiin sfääreihin.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Tappara.fi kirjoitti:
Kun tuomareista ei ollut apua, Tapparan selviytyminen jäi omiin käsiin. Niinpä nickersoneille heitettiin ylivoimallakin tykinruoaksi vain nelosketjun miehiä ja pyrittiin väistelemään vastustajan järjettömillä vauhdeilla tehtyjä "taklauksia" ja muita vahingoittamisyrityksiä. Jarkko Pyymäki oli kuitenkin epäonninen ja joutui talutetuksi vaihtoaitioonsa.

"Toimittaja" menköön itseensä. Naurettavaa edes kirjoittaa ajojahdeista ja järjettömistä vauhdeista. Nickersonin yhdessä vaihdossa antamat kolme taklausta olivat täysin puhtaita, muita vastaavia tilanteita ei pelissä nähty. Pistää vihaksi tuollainen törkeä asioiden vääristely.

Tappara.fi kirjoitti:
Kolmannessa erässä Ässien kultakypärä Marko Kivenmäkikin jätti pelin kesken käsivamman takia,

Kas kummaa, kun raportissa ei mainita, että Mäntylän Tuukkahan Kivenmäen ranteille kävi montrealinsa kanssa näpäyttämässä. Unohtui varmaan "toimittajalta".


-paze-
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
zappara kirjoitti:
Tapparassa uskotaan valmentajaa, niin tyhmiä tappeluita ei tule, niin kuin eräillä, joiden on pakko tapella viidessä ekassa pelissä ennenkuin on koskenut edes kiekkoa. no joo, hyvät yöt kaikille.

Niin, Tapparassa taidetaan todella uskoa valmentajaa. On se vaan kumma että kun vertaa nyt lauantain ottelua Tapparaa vastaan viime torstain peliin Jokereita vataan, niin kyllä oli viihdyttävyydessä eroa! Lienkö väärässä, jos sanon että missä Rautakorpi, siellä eniten kahvaava joukkue. Ja missä eniten kahvaava joukkue, siellä jääkiekon viihdearvon inflaatio. En väitä, ettei Ässät yhtään kahvaisi, mutta jotain rajaa tuolle Rautakorven viljelemälle metodille pitäisi laittaa. No, eipä taitaisi Jukasta olla NHL-valmentajaksi ainakaan noilla teeseillä... Tiedän, että pisteet ratkaisevat, mutta minkä ihmeen takia te siellä mansesterissa siedätte tuollaista taitokiekon tappamista? Minun puolestani Rautakorven saisi pikaisesti laittaa 15 vuoden komennukselle Kuortane-nimiseen paikkaan. Ja Makkonen saisi tehdä rehellisen parannuksen ja palata juurilleen. Vähän oikein säälittää tuollainen risteileminen Rauman ja Tampereen välillä! Enpä usko, että olisi Peltosen Pasista ikinä siihen! Ja arvostan kyllä Makkosta, saman kylän miehiä ollaan. Ja mitä vielä kahvaamiseen tulee, niin selvähän se on että kun tuomari kerran sallii kahvaamisen, niin kohta koukitaan ja sitten pian hakataan vielä käsille. Tuon äskeisen lauantain pelin olisi pitänyt olla jääkiekkoa, mutta yhtö hyvin sitä olisi voinut nimittää vaikka keppipainiksi... Meinaatteko ottaa ensi kerralla mailojen sijaan ne sotakirveenne pelivälineiksi...
 

The Rock

Jäsen
Seisomakatsomo kirjoitti:
Tiedän, että pisteet ratkaisevat, mutta minkä ihmeen takia te siellä mansesterissa siedätte tuollaista taitokiekon tappamista?

Vaikka en tapparalainen olekkaan, niin vastaan silti. Voitot ja menestys ne avainsanat ovat miksi Rautakorven suosimaa pelityyliä kannattajat jaksavat katsella. Itselleni on ainakin aivan sama millä tyylillä voittoja tulee, kunhan niitä tulee. Jos Ässät pelaisi samalla tyylillä ja voittaisi, en uskoisi tätäkään keskustelua ainakaan tässä ketjussa käytävän.

Jääkiekko on kuitenkin tulosurheilua ja jokaisessa ottelussa taistellaan voitosta. Itseäni on jo kauan aikaa naurattanut tämä ainainen nurina kahvaamisesta ja erityisesti Tapparan kohdalla. Kaikki kahvaavat, ei Ässät siinä ole pekkaa pahempi joukkue varsinkaan vieraskaukaloissa joissa joukkueet eivät todellakaan mene kotiyleisölle mitään esittämään vaan pelaamaan nimenomaan tuloksesta/voitosta.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tapparan sivujen otteluraportti

Kun luki tuon Tapparan sivujen otteluraportin, niin pakko sanoa, että nyt olisi Tapparan johdolla syytä ottaa raportin kirjoittaja puhutteluun ennen kuin SM-liiga huomauttaa asiasta. Voin vakuuttaa, että jos tuollainen kirjoittelu jatkuu, niin SM-liiga melko varmasti huomauttaa asiasta.
 

Heeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TapparaFan kirjoitti:
Jos ette vielä oo, niin käykääpä lukemassa otteluraportti Tapparan sivuilta. Siitä paljastuu totuuksia siitä, kuinka huonoja häviäjiä Ässät ja niiden fanit on! Mm. se että Tapparan pelaajien päälle oli heitelty olutta katsomobaarista
Kyllä aika helvetin fakiiri saa olla että heittää olutta yli 20m kentälle! Sitäpaitsi mitä sä itket tehän saitte kolme pistettä ja pelasitte paremmin, aika outoa että voittajat poraa täällä! Rotta-Mäntylä saa vielä päähänsä. Niin ja vielä tosta Tapparan sivujen raportista, aivan käsittämätöntä paskaa, niin kuin muut ovat joo tuossa edellä todenneet, kannattaisi muuttaa vähän äkkiä, tulee sanomista.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Heeman kirjoitti:
Sitäpaitsi mitä sä itket tehän saitte kolme pistettä ja pelasitte paremmin, aika outoa että voittajat poraa täällä!
Tässä uusi linjaus Jatkoaikaan, otteluketjut on tästä lähtien varattu hävinneen joukkueen faneille, koska voittajan faneilla ei voi olla mitään sanottavaa pelistä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mahtavaa kuulla, että Ässät järjesti sirkushuveja, kun peli oli selvä. Ennenkaikkea nautin valkoisen intiaanin suorittamasta totaalialistamisesta sekä Matt "Porin Matti" Nickersonin taklauksista/haasteista! On meillä sentään jumalauta jääkiekkojoukkue vaikka pisteet hävittiinkin. Kiitos siitä!

Häpeä Tappara!
 

Heeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
vintsukka kirjoitti:
Tässä uusi linjaus Jatkoaikaan, otteluketjut on tästä lähtien varattu hävinneen joukkueen faneille, koska voittajan faneilla ei voi olla mitään sanottavaa pelistä.

Hyvin ymmärretty, tarkoitin lähinnä, että voittavan joukkueen puolelta tulee yleensä hieman erilaista viestiä kuin nyt!
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
TapparaFan kirjoitti:
Siitä paljastuu totuuksia siitä, kuinka huonoja häviäjiä Ässät ja niiden fanit on! Mm. se että Tapparan pelaajien päälle oli heitelty olutta katsomobaarista

Kerroppas yksikin ihminen ketä pystyy viskomaan olutta tuopista yli 20m?

TapparaFan kirjoitti:
ja se että Nickerson oli mennyt näyttämään oikein kovana miehenä Tapparan fanikatsomolle keskisormea... Ja ikää oli?

Viestistäsi päätellen tarpeeksi enemmän kuin sinulla.

TapparaFan kirjoitti:
Kivenmäellä ei kai edes murtunut luita, mutta Laine ja Pyymäki joutuivat jättämään myös pelin kesken.

Sinun mielestäsi olisi ollut parempi jos luita olisi paskana? Ja Mavehan ei keskeyttänyt peliä, eihän?

TapparaFan kirjoitti:
Tapparalla on muutenkin vajaamiehistö...

Ja meillähän oli niin hemmetin leveä materiaali...?

Jumaliste mistä näitä tyyppejä sikiää... taitaa valua paska sieltä tapparan omista jälkipeleistä, joka jostain kumman syystä lopetettiin. Miksiköhän?

EDIT: Ja se mansen oma otteluraportti oli kyllä niin täynnä paskaa kuin olla ja voi. "Ässien goonipuolustaja Matt Nickerson..." No onpahan ainakin tehokas "gooni". Toimittajaa itseään lainaten, saisi noihin otteluraportteihin joku roti saada.
 
Viimeksi muokattu:

Ozzy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Manchester United ja Philadelphia Flyers
Mitä ne porilaiset tääl nytte poraa? Siinä www.tappara.fi sivun raportissa ei ollut mitään paskaa, täysin samanlainen, kuin teillä! Ja ei teirän noin paljoo tarvi ottaa nokkiin jos häviitte paremmalle. Jumalauta porukka veikkas Ässii tänä vuonna tonne 6-10 sakkiin ja te tääl poraatte jostai yhest tappiosta! Ryhti liikettä, Ässien fanit!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Näkyy olevan poikkeuksellisen puusilmänen ja tosikkomainen otteluraportti tappara.fi- sivulla. Heh, lienee ollu kaveri aineissa (: toinen vaihtoehto että sokea, tai tyhmä, enemmistöjä tai vähemmistöjä loukkaamatta. Mutta voih, antaa itkun tulla.

Tää on se Ässät jota mä rakastan! (ei vittu, tää oli jo huono (: )
 

dwarfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Heeman kirjoitti:
Kyllä aika helvetin fakiiri saa olla että heittää olutta yli 20m kentälle!

Tuotah, eikös tuolla tappara.fi:ssä sanota nimenomaan, että niitä tuoppeja heiteltiin, ei olutta?

Ja vaikka raportti onkin näköjään sini-oranssien lasien läpi kirjoitettu, niin ei nuo raportin kuvat ihan porilaistenkaan hyvyyden puolesta puhu, mitenkäs se olikaan, kuva kertoo enemmän kuin...
Hampaillaankinko se Pentikäinen ekassa kuvassa roikkuu mukana? ;)
 

WaLDo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Heh, hauskaa on ollut taas kerran lukea tätäkin ketjua.

"Sisäpiiristä" sain kalastettua pari kommenttia lopun kuumiin puheenaiheisiin:

- Nurmi on verbaali kaveri ja aukoi joukkueensa kannalta oikeaan aikaan pari "Laitilais"vitsiä.
Painihippasille ei ollut kuitenkaan tarkoitus lähteä, mutta eihän kaikki ole huumori miehiä. =)
Turun pojalta tähänkin tilanteeseen virhe ja Toivosen aloittamis jäähy ohi.

- Loppu (varsinkin viimenen vitonen) oli lähinnä siirtelyä omilta pois ja välttämistä yli ajetuksi. Nickersonilla oli kaiken näköistä asiaa penkille, lähinnä "alapäästä" kaverilla oli tietoa.
Tapparan aitiossa ei oltu kuitenkaan hetkeenkään "tilanteiden ulkopuolella". Enemmän oli naureskeltu kaverin lopun juoksemisille ympäri kenttää.
Kentälle kuitenkin pelin loppuajaksi passitettiin kavereita, jotka eivät välttämättä fanien terävintä kärkeä ole, mutta joukkueen sisässä tässäkin tilanteessa arvokkaita ja arvostettuja kavereita.

- Kaiken kaikkiaan Tappara sai voitosta kovan annoksen lisää itseluottamusta, samoin henki joukkueen sisässä parani entisestään lopun hulabaloon aikana.

Toivotaan myös ettei loukkaantuneille Kivenmäki, Laine, Pyymäki, tullut isompaa vammaa tulevia pelejä ajatellen.

Poriin on kyllä mukava vieras reissuja seuraavaksikin tehdä. Etenkin nyt, kun Ässilläkin taas kulkee mukavasti. Porukka on nähtävästi taas saatu padan taakse ja tunnelmakin oli parasta moneen vuoteen, mitä hallissa olen Tappara pelejä vieraillut. Kansa klubissa(?)/baarissa oli mukava jutella asiallisten Patasydämmien kanssa.
Ikävä kyllä, että katsomon kulma pubissa alkoi eräälle idiootille "karhu" olemaan liian kova vastus. Jos ei maistu, niin suotavaa olisi tuopin katsomoon heittämisen sijasta tarjota muulla tavalla olutta tamperelaisille. Joillekkin voi lauantai-ilta "karhua taivaalta" kuulostaa herkulliselta, tässä tapauksessa ei.
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
JeppisTyttö kirjoitti:
Ja vaikka raportti onkin näköjään sini-oranssien lasien läpi kirjoitettu, niin ei nuo raportin kuvat ihan porilaistenkaan hyvyyden puolesta puhu, mitenkäs se olikaan, kuva kertoo enemmän kuin...
Hampaillaankinko se Pentikäinen ekassa kuvassa roikkuu mukana? ;)
Jos et itse usko niin voin kyllä hoitaa sellaisiakin kuvia joissa Tappara kahvaa, ei varmaan ole vaikea löytää (kyseisten kuvien ottaja on kaverini). Mutta ei ehkä olisi ollut järkevää laittaa Tapparan sivuille sellaisia, vaikka raportti olikin mitä oli.

Tuon Tapparan sivujen raportin oli varmaan kirjoittanut radion äärestä se sama kaveri joka Hakametsän alakerran klubilla itkee, anteeksi haastattelee pelaajia yms. juontaa erätauoilla. Oli sen luokan paskaa että ei ainakaan paikan päällä seurannut kaveri voi tuollaista tosissaan kirjoittaa.

Ja Laineen loukkaantuminen ei aiheutunut mistään tahallisista iskuista, jos mies kaatuessaan teloo olkapäänsä niin ei kai se Ässien vika ole. Ässien lapsille tarkoitetussa luistelukoulussakin opetellaan heti alussa kaatumista, kannattaisi varmaan siellä Tampereellakin ainakin liigajoukkueen parissa. Mäntylän kirvesisku oli aivan tarpeeton ja kaveri säästyi vielä ilman rangaistuksia. Pyymäkeä tuskin olisi Hisey huitaissut ilman Mäntylän iskua, vaikka ensinhän Pyymäki huitoi ja sitten kun toinen huitaisee takaisin vetää polvilleen. Ei kuitenkaan kukaan Tapparaleiristä uskaltanut yrittää Hiseyn kouluttamista, mistähän johtuu... On se kyllä kumma että aina sattuu tuollaisia kun on Tappara vastassa...
 

Ozzy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Manchester United ja Philadelphia Flyers
aceman81 kirjoitti:
Tää on se Ässät jota mä rakastan! (ei vittu, tää oli jo huono (: )
Rakastat Ässiä silloin kun se häviää? En oikein ymmärrä teitä porilaisia.
 
Viimeksi muokattu:

Ozzy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Manchester United ja Philadelphia Flyers
korkki kirjoitti:
Jos et itse usko niin voin kyllä hoitaa sellaisiakin kuvia joissa Tappara kahvaa, ei varmaan ole vaikea löytää (kyseisten kuvien ottaja on kaverini). Mutta ei ehkä olisi ollut järkevää laittaa Tapparan sivuille sellaisia, vaikka raportti olikin mitä oli.

Tuon Tapparan sivujen raportin oli varmaan kirjoittanut radion äärestä se sama kaveri joka Hakametsän alakerran klubilla itkee, anteeksi haastattelee pelaajia yms. juontaa erätauoilla. Oli sen luokan paskaa että ei ainakaan paikan päällä seurannut kaveri voi tuollaista tosissaan kirjoittaa.

Ja Laineen loukkaantuminen ei aiheutunut mistään tahallisista iskuista, jos mies kaatuessaan teloo olkapäänsä niin ei kai se Ässien vika ole. Ässien lapsille tarkoitetussa luistelukoulussakin opetellaan heti alussa kaatumista, kannattaisi varmaan siellä Tampereellakin ainakin liigajoukkueen parissa. Mäntylän kirvesisku oli aivan tarpeeton ja kaveri säästyi vielä ilman rangaistuksia. Pyymäkeä tuskin olisi Hisey huitaissut ilman Mäntylän iskua, vaikka ensinhän Pyymäki huitoi ja sitten kun toinen huitaisee takaisin vetää polvilleen. Ei kuitenkaan kukaan Tapparaleiristä uskaltanut yrittää Hiseyn kouluttamista, mistähän johtuu... On se kyllä kumma että aina sattuu tuollaisia kun on Tappara vastassa...
Kerro nyt hyvä mies meille, mitä tuolla tappara.fi:n sivuilla on niin ihmeellistä?
Syy siihen, miksei Tappara lähtenyt Hiseyn säälittävän tappelukutsuun mukaan oli se, että Tappara ei ole hankkinut mitään turhia pelaajia, jotka eivät osaa muuta, kuin nyrkkejä käyttää (en tarkoita Hiseytä, lähinnä Snickersiä) vaan Tappara on rakennettu voittavaksi tiimiksi JÄÄKIEKOSSA, Ässät taas nyrkkeilyssä näköjään.

Ja lisäksi ei meitä kiinnosta enää nuo kauden 2001-2002 kahvauskuvat, olemme kyllä jo nähneet ne. Vielä kerrottavaksi teille tietämättömille, että Tappara ei todellakaan kahvaa enää samanlailla, kun viime vuosina. Mm. Kerhokin perustaa osittain pelinsä kiekottoman pelaajan estämiseen, mistä oli hyviä esimerkkejä Canalin HPK-Tappara ottelussa.
 

Taavi Horola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hausjärven Martat, Helsingin työväen hiihtäjät
otteluraportti

Tapparan sivujen otteluraportissa oli yksi olennainen juttu mikä ainakin minua kiinnosti; maalit ja niiden tekijät. Ja vaikka kirjoittajalla (ja lukijoilla) olis ties minkäväriset lasit päässä ei tekstin taso ainakaan huonompaa ole mitä tässä ketjussa? Mutta kukas sitä Kivenmäkeä loppupelissä teloi? Lehden mukaan se oli M. Ojanen eikä Tuukka, tosin meille tulee vaan Aamulehti...

Joku totesi että Tappara kahvaa aina voittavassa pelissä, hävitystä pelistä ei puhuta mitään. Sama juttu Rautakorvella; muistan kuulleni viime vuonna useamman kerran miten kahvauksen kuninkaat tuli Raumalta! Kehittelin aamulla skenaariota jos Jukasta tulisi Leijonien päävalmentaja ja Suomi nappaisi täyden potin, mikä olisi vaikka Gary Bettmanin ensimmäinen kommentti... Pelityylin kauneudesta, toimivuudesta jne. on varmaan yhtä monta mieltä kuin katsojaakin, Hra Jukka on saanut oman systeeminsä toimimaan-ja varmaankin helvetinmoisen työstämisen jälkeen. Fyysisen harjoittelun jäljet näkyvät tod. näk. entistä enemmän mitä pitemmälle kevättä mennään-olkoon se sitten vaikka tämä mainittu "Tapparan paskadiesel".

Korjatkaa toki jos olen väärässä, mutta ainakin äkkiä ajateltuna Kiekottoman pelaajan estäminen, mailan käyttö muuhun kuin pelaamiseen jne. pitäisi näkyä suoraan rangaistuksina. SM-liigan tilastojen mukaan ei Tappara ainakaan kärkipäässä keiku. Liigan tuomarilinja/-taso on sitten kokonaan toinen juttu mutta näistäpä ei kaiketi Tapparan toimistolla päätetä-tai sitten asiat on meillä päin todella paljon paremmin kuin annetaan ymmärtää. Siitä olen kyllä samaa mieltä ettei SM-liiga voi olla hiekkalaatikkona Alekseille ja vastaaville.

Ja Ässä-faneille vielä sen verran että minun mielestä play-offsien musta hevonen tulee tänä vuonna Porista, mielenkiintoista nähdä miten pitkälle virtaa riittää.

Peace & Respect
 

Strigidae

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täällä nyt niin kovasti porataan tätä samaa vanhaa itkua, ja muutenkin Tapparan pelaajat on täysiä ämmiä jne. Kysynpä vaan, kumpi vaihtoehto on suotavampi Tapparan näkökulmasta.

a) Lähdetään pelaamaan mukavan avointa peliä, jotta yleisö voisi nauttia kotijoukkueen näyttävistä hyökkäyssommitelmista ja tulisi paljon maaleja molempiin päihin. Lisäksi tarjoillaan sirkushuveja lähtemällä jonkun b-luokan puukäden provoihin, ja näin mahdollisesti sekoittaen oman pelin.

b) Pelataan kontrolloitu vieraspeli käytettävissä olevin keinoin, ja otetaan voitto.


Joo joo, Tappara on diesel, kone, tylsä jne. Lisäksi ne vielä kahvaa. Jos tulokset on nähdyn kaltaisia niin en paljon valita.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heh. Tämä ketju oli kaikkine itkuineen huvittavaa lukemista. Minusta kaikkein tärkein tilasto on jäähyminuutit per ottelu. Sen jälkeen tulee sarjataulukko. Tosin ei paljoa perässä tuota ensimmäistä. Harmi kun tämä tappio tuli kotona. Vieraissa niin yleisöä olisi taas tullut seuraavaan kotipeliin lähelle viittä tuhatta. TosiFanilta hyvin kommentteja historiasta.

Ei ole syytä olla huolestunut. Ässät oli väsynyt. Tappio oli väistämätön. Ässät on kuin kone joka ei pysähdy. Saipaan on 10 pistettä ja jokereihin 22. En ole huolestunut.
 
TosiFani kirjoitti:
Näissä keskusteluissa näkyy selvästi Tampereen ja Porin kiekkokulttuurin ero. Tappara on kautta aikojen ollut kone, joka perustaa menestyksensä joukkueen nöyryyteen ja taktiikan noudattamiseen. Numminen, Korpi ja nyt Rautakorpi, kaikki kovia valmentajia ja kaikki perustavat oppinsa työntekoon ja joukkue pelaamiseen.
Porissa on kautta aikojen ollut hyviä yksilöitä, joiden yhteispeli ei aina ole sujunut kitkatta. Toisaalta seisomakatsomo on aina halunnut maaleja ja tappeluita, vaikka voittojen kustannuksella. Kumpi parempi??

Tässä ollaan aika lailla asian ytimessä - kiekkoa on ilmeisesti seurattu hieman pidemmällä aikajänteellä ja se näkyy. Samalla isot aplodit The Rockille, joka katselee peliä silmät auki ja uskaltaa sanoa näkemyksensä ääneen. Tai ainakin kirjoittaa sen ruudulle. Hyvä äijät!

Mutta TosiFanin kysymykseen, kumpi parempi?

Kumpikaan ei ole toista parempi (vaikka Tappara yleensä voittaakin). On pelkästään hyvä asia, että kyseisenlaisia vastakkainasetteluita - vaikka ne aikamoisia kärjistyksiä/yksinkertaistuksia ovatkin - voidaan tehdä. Juuri tällaisia matseja ja tällaisia otteluketjuja SM-liiga tarvitsee.

Korostettakoon vielä sitä, että menestyminen, joukkueen nöyryys ja taktiikan noudattaminen eivät välttämättä tee Tapparan pelaamisesta tylsää. Tilaa on aina jäänyt taitaville yksilöille (etenkin pakki- ja sentteriosastolla) ja komeille sommitelmille.

Ja kuten jo avausvistissä mainitsin: hienoa, että Ässät on taas mukana kärkikahinoissa, minne se perinteidensä vuoksi ehdottomasti kuuluu. Tunnetta on mukana niin kentällä kuin jälkipeleissäkin, mikä sekin on omalla tavallaan oikein hieno asia.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
paze17 kirjoitti:
Kas kummaa, kun raportissa ei mainita, että Mäntylän Tuukkahan Kivenmäen ranteille kävi montrealinsa kanssa näpäyttämässä. Unohtui varmaan "toimittajalta".
-paze-

En jaksanut selata kaikia viestäjä lävitse, mutta Aamulehdessä oli kylläkin toimittaja kirjoittanut jutun, jossa Kivenmäkeä käsille olisi lyönyt Marko Ojanen EIKÄ Tuukka Mäntylä? Tämän palstan perusteella toimittaja on ollut sokea?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös