Ässät-SaiPa, 27.1.2004, Isomäki, Pori

  • 9 594
  • 93

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Arnold
Puolueeton scouttihan se itse on taitanut jättää simmulasit kotiin peliin mennessään? Kuusela on aivan varmasti yksi Ässien liukkaimmista pelaajista, Harjulan tasoa lähes. Kuusela kieltämättä sortuu välillä liialliseen pörräykseen, mutta muuten mies on luistimilla aivan eri luokkaa kun verrataan Ässien konkariosastoon tyyliin Korppi ja Martta.

Kuusela on nostanut profiliaan entisestään viime kaudesta, jolloin jo aiheutti meikäläisellä kiksejä. Nykyään Kuusela sortuu jopa taklaamaan, joten siinäkin mielessä kunnioitusta tippuu siihen suuntaan. Ainesta olisi uudeksi Niko Mikkolaksi, jos kaikki palaset vain loksahtaisivat kohdalleen.


Arnold, mehän ollaan "kerrankin" jostain pelaajasta samaa mieltä :)
Kuusela on todellakin pelaaja johon kannattaisi satsata peliaikaa, vaikka ykkösketjun laiturina.
 

Mammutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Blackhawks,Cam Neely, Timo Peltomaa
Jamolle lienee lisätty sopimukseen "ei penkkikomentoja"-pykälä..

Muutenhan se on aika sama minkälaisissa koostumuksissa kentät pelaa.. ihan yhtä vaikeaa se maalinteko on joka kentän osalta ja lopussa pitäisi vielä olla päästämättä sitä ratkaisumaalia omiin..

Havaittavissa lievää turhautumista..

Eka kertaa tällä kaudella veikkaan: Ässät 2 Saipa 7..
ja eikun rahat likoon.. hymiöitä tähän jos mieli tekee..
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Viestin lähetti RaLu
Miksi Joni Yli-Torkko puuttuu Saipan kokoonpanosta? Onko loukkaantunut vai muuttopuuhissa?

Älkää luulko että te saisitte Torea. Saahan sitä aina haaveilla.

Itse pelistä: SaiPa ottaa yllätysvoiton yllätysnumeroin: 8-1 Ja voittaa kaikki loput pelit. *ISO hymiö*
Tai sitten tiukka 0-1 vääntö SaiPalle. Ei kai mikään tiimi voi hävitä aina. Ei edes veiterä.
 

Sachl

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt kyllä ihmetyttää suuresti Mällin maalivahti valinnat.
Myllys on pelannut jo pitkään, eiköhän Jamon pitäisi välillä huilata ja antaa Kuokkaselle mahdollisuus, eikö luottoa löydy vai mikä on? Juha on seisonnut vaihtopenkillä jo yli kuukauteen. Mitäköhä Mälli miettii, vai miettiikö mitään?
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Arnold
Puolueeton scouttihan se itse on taitanut jättää simmulasit kotiin peliin mennessään? Kuusela on aivan varmasti yksi Ässien liukkaimmista pelaajista, Harjulan tasoa lähes. Kuusela kieltämättä sortuu välillä liialliseen pörräykseen, mutta muuten mies on luistimilla aivan eri luokkaa kun verrataan Ässien konkariosastoon tyyliin Korppi ja Martta.
Puolueeton scoutti on siinä aivan oikeassa, että Kuusela on yksi Ässien hitaimmista pelaajista. Korppi on Kuuselaa nopeampi luistelija, tämä ei ole mielipide vaan fakta. Taitava Kuusela kyllä on ja maalintekijän vikaakin taitaa olla joten olen sitä mieltä, että ansaitsisi enemmän peliaikaa.
 
Muistutamme, että edelleenkään tämä ketju ei ole chattausta varten ottelun aikana.
Irc-kanavalla #jatkoaika voi chata rauhassa.

Väliaikatilanteiden laittaminen ketjuun sallitaan, jos viestissä on myös omia mielipiteitä jostain otteluun liittyvästä asiasta.


Moderaattorit
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Jes, SaiPa siirtyi sitten 0-1 -johtoon. Erityisesti tuossa maalissa ilahduttaa Kermanin syöttöpiste. Kallehan on antanut ymmärtää, että päättää jatkostaan, kun näkee millaisen roolin hän saa Mälkiän valmentamassa SaiPassa. Tehopisteiden tekeminen on omiaan kasvattamaan Kallen roolia vielä nykyistäkin suuremmaksi ja sitä kautta lisäämään Kallen haluja pysyä Lehmusten kaupungissä.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Nielikäiselle 25 minuutin ottelurangaistus. Jäähylle ei syytä SM-liigan sivuilla, joten herää kysymys että mitä ihmettä Pasi oikein on tehnyt? Kuitenkin huono homma. Tulikohan Cowboylla kympitkin täyteen? No paikallaolijat kertokoot tilanteesta, kun Eero Tauru sitä ei osaa.

Jaah, ja Ässät iskeekin heti. 1-1 Kristian Kuusela YV. Jäähyistä rankaistaan.
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Sm liigan tilastojen mukaan Nielikäinen sai ottelurangaistuksen, tietääkö kukaan mitä tapahtui?

Edit: Bauer oli nopeampi..
 

theref

Jäsen
Viestin lähetti Bauer
Tulikohan Cowboylla kympitkin täyteen?

Ottelurangaistukset eivät vaikuta kymppitiliin millään tavalla.

Ja nyt alkaa SaiPalle muutenkin paukkua jäähyjä.

Immonen otti kakkosen ja siihen vielä kympin päälle. SaiPa pitää tiukasti kiinni koko liigan jäähytilaston kärkisijasta.

Huono puoli tässä vain on se, että miehet loppuvat kesken. Tässäkin ottelussa oli 3 kentällistä, 1 pakki ja 2 hyökkääjää mukana. Siitä Nielikäinen pois ja Immonen kympille niin tasan 3 ketjullista on hyökkääjiä mukana.

Avainpelaajat rasittuvat todella paljon.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Tällä menolla Saipalta loppuvat pelaajat. Mistäköhän Nielikäinen sai ottelurangaistuksen? Mahtoi olla törkeä, kun sai suoraan ottelurangaistuksen...Ilmeisesti ketään ei loukkaantunut ? Ja vielä kun Ville sai kympin. Peliä näkemättä ei voi oikein kommentoida, mutta kummalliselta kuulostaa. Eiköhän nämäkin mysteerit vielä ratkea. Toivottavasti "Epä"Toivola tietää, mitä tekee. Tämä perustui Lappeenrannassa hänen puhaltamaansa matsiin.
 
Viimeksi muokattu:

Pioneer

Jäsen
Tuomaroinnista paremmin tietävät voisivat tarkentaa, mutta käsittääkseni ottelurangaistukseen päädytään teon ollessa erityisen törkeä. Nielikäisen ottelurangaistuksen arvoinen teko tuli onnettoman Iskelmäradion selostuksen mukaan ilmeisesti vihellyksen jälkeen. Tilanteesta mitään tietämättä arvelisin, että Nielikäinen on hyökännyt silmittömästi joko Langkowin tai erotuomarin päälle. Pelikieltoa odotellessa.

Lauantaina SaiPa kaataa Ilveksen kymmenellä hyökkääjällä?

edit: radiossa mainitsivat Nielikäisen näyttäneen kansainvälisiä käsimerkkejä tuomarille. Viksu poika.
 

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jahas, poikamme sikailevat maailmalla. Onneksi Toivolan Terska pitää heidät kurissa ja nuhteessa. Take it easy, idän mies!

Eikös tämä Pasin OR tarkoita, että asia menee Muukkosen käsittelyyn?
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Oulussa taidetaan tällä hetkellä availla kuohojuomia muutenkin kuin JYP:n kurmoottamisen vuoksi. Veikkaanpa, että hyvät välit Mällin kanssa rakoilevat näin tärkeässä paikassa otetun idioottimaisen OR:n vuoksi lopullisesti ja Nivalan miestä ei ainakaan ensi kaudella enää SaiPan paidassa nähdä. Perin surullista mutta näin se vaan taitaa olla.

Niin, veikkaukseni pelin lopputuloksesta tällä hetkellä: 5-2. God let me be way wrong!
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
"Kuulemma" Pasi oli näyttänyt keskaria tuomarille. Ei helvata...jos näin on empä ole vastaavasta OR:a kuullut langetettavan. Ja se menee muukkosen käsiteltäväksi. Ei voi kuin nauraa parempaa tietoa odotellessa....tai itkeä...
 

theref

Jäsen
Ottelurangaistukset menevät aina käsittelyyn.

"Kansainvälisten käsimerkkien" näyttelystä tulee Suomen tulkintojen mukaan aina OR.

Liigassa ottelurangaistus merkitään aina "syystä", eli jos OR tulee selkääntaklauksesta, se mainitaan jäähyerittelyssä. Samoin on muiden kohtien kanssa.

Tuomarin koskemattomuus ja esim nuo käsimerkit merkataan vain OR:nä ilman sen suurempaa syytä, eli tuollainen se voisi olla tai sitten Toivola ei ole osannut antaa oikeaa jäähyn syytä.

Mitä väliä? Pasi huilaa ainakin yhden pelin, lauantaina pelataan A-junnuilla jos tässä vielä parit kaupatkin tehdään.
 

Sachl

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Radio Suomessa taas sanottiin, Nielikäisen mentyän Ässien vaihtoaition ohi Nielikäinen löi Ässä-pelaaja. Ei kestänyt pinna Pasilla, ei.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
1-2 Qvist (Kokko) YV

Jälleen kehiin palannut superpakkimme rakentaa ja tulevaisuuden supersentterimme niittaa kauden kolmannen osuman! Hyvä Eetu Qvist, hyvä Petri Kokko! Qvistillä taitaa olla nyt neljässä viime ottelussa 3 maalia? Jännä, ensin uran ensimmäiset 36 peliä SM-Liigaa maaleitta ja sitten noiden jälkeen neljässä ottelussa kolme maalia.

Tähän mennessä otettu joukkueena jälleen mukavat 43 jäähyminuuttia, mutta harmittaa kyllä nyt tuo Pasin hölmöily. Tappelisi edes, ja näyttäisi että on mies, mutta pelikieltoa tippuu nyt ihan älyttömistä ja turhista tilanteista. Tänäänkin siis ilmeisesti Pasi vihellyksen jälkeen hoitanut itsensä pelikieltoon. Pasi kyllä onnistuneesti savustaa itseään ulos ensi kauden joukkueesta.
 

theref

Jäsen
Kenties joku paikallaollut sitten kertoo mitä Pasi todella on tehnyt?

Nyt on eri versioita kasassa jo:

a) keskisormen näyttö tuomarille
b) lyönyt Ässä-pelaajaa vaihtopenkin lähellä
c) Tauru ei ole nähnyt mitään

Varmaan joku noista sitten on totta, tai sitten ei?
 

viba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Osaisko joku kertoa miltä kanavalta tätä peliä pystyy
kuuntelemaan, nettiradiosta tai jotain sinnepäin ?
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuuntelin selostusta Saipan nettiradiosta ja kun hetken olin kuunnellut en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. Onko siellä joku vapaaehtoinen kadunmies otettu selostamaan vai mikä tämä kaveri oikein on? Kauheaa itkua koko ajan Ässien "sikailusta" ja pelistä ei tahdo saada minkäänlaista kuvaa.

http://stream.sbs.fi:8004

edit: "tottakai tuo JP Ketola kaatuu kun on tätä kuuluisaa Ketoloiden sukua"
 
Viimeksi muokattu:

theref

Jäsen
Viestin lähetti RaLu
Onko siellä joku vapaaehtoinen kadunmies otettu selostamaan vai mikä tämä kaveri oikein on? Kauheaa itkua koko ajan Ässien "sikailusta" ja pelistä ei tahdo saada minkäänlaista kuvaa.

Kyseessähän on "legendaarinen" Eero Tauru, mies keltamustien lasien takana.

Erästä vierasottelua Eeron vierestä seurannut ystävä alkoi jo ihmettelemään että mitä ottelua Eero selostaa kun ei selostus ainakaan ottelun kulkua kauheasti kuvannut.
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Viestin lähetti theref
Ottelurangaistukset eivät vaikuta kymppitiliin millään tavalla.

OR, PRK sekä käytöskymppi vaikuttavat kaikki samalla tavalla kymppitiliin. Eli 1 kerta jokaisesta, ja olikos se kolmesta kerrasta automaattinen huili.

OR tuo itsessään muutenkin automaattisesti pelin huilin eli OR ja kymppitilin täyttyminen samaan aikaan tuo automaattisesti 2 ottelua huilia.

Kymppilistan mukaan Nielikäisellä oli ennen tätä OR:ää kymppitili puhtaana eli yksi kymppitilin täyttyminen istuttuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös